8246
A.C. Chievo Verona
-
Hunor88 #8086 Ezután már nem szabad gólt rúgnunk. Hagyni kell, hogy nyerjen a Samp. Minek vannak ilyen bírók? -
Hunor88 #8085 De hiányzik most Dramé. Jokic eddig nem tudott egy jót beadni. Amúgy nyerhető a meccs. -
Hunor88 #8084 És még mindig az a meglátásom, hogy a 30 év fölöttiek hajtják a csapatot. -
Hunor88 #8083 Kb. De legalább 1 pont így is van. A gödör alján vagyunk... -
#8082 Kritikán aluli, nézhetetlen szart produkálunk már fordulók óta..... -
Hunor88 #8081 Neeeeeeee. Andreolli az Interhez ír alá. :( Az biztos, hogy elmegy és sajnos ingyen...
Remélem addigra Papp beindul. -
Hunor88 #8080 Cruzado is elment. -
Hunor88 #8079 Szerintem is nagyon jó volt Puggioni. Ha Sorrentino lett volna, talán többet kapunk.
Az Inter ellen nem volt azért rossz, idegenben! -
Chievodrukker #8078 Puggioni "csak" 3.5-et kapott a goal.com-on, pedig hihetetlen védéseket mutatott be. Igaz, hogy Cassano góljában benne volt, de utána - ha jól számoltam - öt tiszta ziccert fogott meg, ebből kétszer az ismétlést is kivédte. Úgy véd lábbal, mit egy kézilabdakapus.
Mezőnyben nem voltunk rosszak, sőt az első félidő ebből a szempontból egész jó volt, de a védekezés ... San Siro fóbia. -
Hunor88 #8077 Jó kis meccs. Azért a pályán vagyunk! -
Hunor88 #8076 Ezt dicséretnek veszem :) -
#8075 Régóta olvaslak, azt hittem, hogy az index fórumos agymenéseidnél nincs lejjebb.de van,te zakkant vagy:D -
Hunor88 #8074 A zebravadászatot elhalasztottuk. -
Hunor88 #8073 Kíváncsi leszek a jövő heti felállásunkra. Addigra az újak is belemelegednek. -
Hunor88 #8072 Hát ez már megszokott, lövünk egy gólt és ennyi. Majd az intert. -
Hunor88 #8071 Voltunk már egyszer 0-2-s hátrányban juve ellen. Stoiannal meg Pellissierrel szétkenjük őket.
Valaki nézi a Sport klubon a meccset? Mert a kommentátor nagyon idegesítő.
Forza Chievooo! -
#8070 1. félidő értékelhetetlen! -
Hunor88 #8069 Még a végén:
Idriz Toskic érkezett illetve Faticot visszahívtuk a Merdasból és a Leccénél lesz egy fél évig. -
Hunor88 #8068 Paloschi teljesen a miénk. Acerbi kölcsönbe jött, Moscardelli meg elment. Azért ez szép. :) -
Hunor88 #8067 Grande Sartori! Forza Chievo! -
#8066 Salamon leigazolása után a klub egy újabb hivatalos közleményben jelentette be, hogy Alberto Paloschi játékjogát mostantól a Milan és a Chievo közösen birtokolja.
-
Hunor88 #8065 Hauche is a miénk, gyá milyen kemények vagyunk :D -
Hunor88 #8064 Marco Rigoni a Genoaé, Sartori meg most ment Milánóba Paloschi feléért! :) -
Hunor88 #8063 Elvileg már Acerbi újra a miénk. Nyáron megvehetjük :) -
Hunor88 #8062 Francesco Valiani - Cruzado csere lehet.
Acerbire igen rányomultunk.
Marco Rigoni: Genoa, Sion érdeklődik és több Serie B-s csapat.
Hristo Popadiyn 94-es bulgár védő is érkezhet. -
Hunor88 #8061 Ezt a görögöt már is megkedveltem. Jó interjút adott :D
Még valami Hauce is jönni fog, argentin támadó. -
Hunor88 #8060 Nikolaos Spyropoulost is megvettük! :) -
Hunor88 #8059 Hivatalos, Sampirisi kölcsönbe jött! -
Hunor88 #8058 Felpörögtek rendesen a hírek:
Sampirisi akkor jön, ha a Genoa megszerzi Cassanit.
Fabbrini még mindig cél, de most már Acquafresca is. (Torino és Levante is akarja)
Llama jöhet a Fiorentinától.
Újra Acerbi :)
Valami Idriz Toskic fog jönni, 1995-ös...
Tiribocchi-Mosc cseréről semmi más hír, valószínűleg nem volt igaz, de nekünk nem is kell 30 év fölötti játékos már. Adjuk el Moscot 100 ezer euróért, jó az is. :D Bár azért:
Fariast meg a Róma akarja, na tudjátok mit fogtok bekapni :D -
Hunor88 #8057 Tiribocchi - Moscardelli csere, Sampirisi és egy ifi játékos érkezése - ezek az új hírek. -
Hunor88 #8056 Ujkani a miénk, de minek mikor a cserepadon ott van Squizzi :( -
Hunor88 #8055 Paloschit meg kéne vennünk.
Az új kapusunk Újkáni lehet... Puggioni engem meggyőzött, nem kell ide senki más. Na jó Perin jöhet. -
Chievodrukker #8054 Megérdemelt győzelem.
Az első félidő közepétől láttam a meccset, illetve a második félidőben egyszer elment a kép majdnem tíz percre. Amit láttam, abból az időszakból egy Lazio helyzetre emlékszem, az sem volt abszolút ziccer. Többet támadtak ugyan a rómaiak, de helyzetekig nemigen jutottak.
A második félidőben jól és okosan játszottunk. A gólunk szinte érett már.
Puggioni olyan magabiztos volt, mintha mindig a Serie A-ban védett volna. Nálam a mérkőzés embere Andreolli, minden labdát eltakarított hátul.
Van egy olyan érzésem, hogy a Lazioból sokat kivett a hétközi kupameccs. Talán le is becsülték kicsit a Chievot. De ez legyen az ő gondjuk. -
Hunor88 #8053 Bocs hogy floodolok, de még egy dolog:
Lumezzane - Tritium 5-2
Inglese (3)
Kirilov (2)
Mindketten a Chievo játékosai, 21 illetve 20 évesek :)
Még egy:
Zerbot leigazoltuk a Palermoból, 18 éves csatár. -
Hunor88 #8052 Az égen is mi vagyunk a királyok, a Repülő Szamár leszedte a Sast :D A terep nekünk mindegy.
Kell itt nekünk költeni a milliókat :D -
Hunor88 #8051 Azért Thereau elfektette az egész lációs védelmet.
Grande Puggioni! -
Hunor88 #8050 Azt a betyár. Most értem haza hát a széket majdnem nekidobtam a monitornak. Ki az a márketti? Hát már eddig is jó napom volt, de most wááá :) -
#8049 Mint tanyára a villany!
Corini fanatizmusa kell, hogy előre vigyen bennünket! -
#8048 Nagy skalp, grat! -
Hunor88 #8047 Granoche első meccsén a Cesenában gólt lőtt. Maradhat is ott.
Inglese meg 3 gólt lőtt 60 perc alatt. 21 éves, jó lesz még ő.
Lazio ellen játszunk ma, a cikk az oldalon.