8246
A.C. Chievo Verona
  • giornalista
    52. Mantovani sárga lap, 11-es, Iaquinta iszonyat gyengén lőtte és kivédte a kapus, de a kipattanóra érkezett és hatalmas bravúrt végrehajtva 0-2...
  • giornalista
    nagyon hamar eldől, hogy gyakorlatilag a kiesés első számú várományosai vagyunk.
  • giornalista
    http://videos.sapo.pt/5AeZbI33I4I4SUbdCNtb
    íme a gól... :(
  • McFrost
    És utolsók vagyunk jelen pillban. Bravó mindenkinek!
  • giornalista
    45. a szünet előtt Yepes és Sissoko picit összelökdösődtek, aztán mindenki belekeveredett, így ért véget a félidő. nem játszunk jól, de a Juve sem, első kapura tartó lövésükből megszerezték a vezetést.
  • McFrost
    Láttam, nem is kellett a sorfal meg Sorrentino sem hozzá. Bebaszta.
  • giornalista
    41. perc: Kaptunk egy elképesztően nagy gólt, Alessandro fogta magát és feltette a felsőbe a 23 méteres szabadrúgást... 0-1.
  • giornalista
    18. Egyelőre nem játszunk rosszul, volt még egy komolyabb helyzetünk, amikor Mellberg mellől beadtuk balról a labdát, középen érkezett Pellissier, de elnyomták eléggé. szerkestőségünk álláspontja szerint ilyenért láttunk már 11-est, csak nem sűrűn :)
  • giornalista
    11. perc: valaki elment a jobb oldalon, gondolom Pinzi, kicsit lesgyanús volt, a buta balbekk mellett betette középre, ahol érkezett Pellissier, és 5 méterről, iszonyatosan nagy helyzetből mellé küldte, vááá...
    (volt egy Sissoko-lövés korábban, de akkor is ez a legnagyobb helyzet eddig).
  • giornalista
    http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=23090&part=sports

innét tudtok streamet választani a meccshez. javaslatom: sopcast nevű program letöltése, majd egy Sopcastos stream kiválasztása.
  • McFrost
    Di Carlo a 4-3-2-1-es formációt fogja favorizálni, benne helyet kap a 2 csatár, elől Bogdani, mögötte Pellissier
  • gabber_saviola
    ellenünk már a padon volt.
  • limperatore
    Kerlonunk mikor fog játszani kb nincs vmi info?;)
  • gabber_saviola
  • McFrost
  • gabber_saviola
    Jobb lett volna Papadopulo nektek. :(
    Di Carlotól félek kicsit.
  • Chievodrukker
    Valószínűleg erre célzott Di Carlo, amikor azt mondta, hogy Veronában a fociról szól a történet.
    http://www.origo.hu/sport/focivilag/20081104-domenico-di-carlo-lett-a-chievo-uj-edzoje.html
  • Matthew Prosac
    Di Carlotól pedig én sem esek hanyatt :/
  • Matthew Prosac
    Mostmár jólenne megindulni felfelé mert ez eddig sajnos nagyon vérszegény. Főleg a támadójátékunk. Néztem most hétvégén is mik maradtak ki a Palermo ellen Bogdani részéről.. hát.
    'Szerdzsóban' bízok, de télen meg kellene próbálni erősíteni.
  • McFrost
    Tulajdonképpen igen, bár ott gazdasági és érdekhercok is folytak a háttérben a csapat leépítése mellett.

Viszont váltani kellett, Papadopulonak jobban örültem volna:D
  • Reyi
    A Parmát tulajdonképpen kiejtette... Szóval nem verem a seggemet a földhöz örömömben...
  • McFrost
  • McFrost
    Chievo cserél:
    Ianchini helyett Di Carlo érkezik a pályára.

Szerintem érett & kellett.
  • Chievodrukker
    Három kapufát lőttünk a Palermo ellen. Ebből kettőt 0-1-nél.

Én sajnálom Iachinit.
  • McFrost
    Ianchi szeretne még itt edző lenni....
  • Gunnersboy
    1-2 :|
  • Gunnersboy
    14' [1 - 1] G. Pandev
  • Matthew Prosac
    1-1 :/
  • Matthew Prosac
    megelőztél :D hurráááá!!!!!!!!
  • McFrost
    Sergio gólt lőtt, nyerünk!
  • Gunnersboy
    12' Chievo [1 - 0] Lazio
    11' [1 - 0] S. Pellisier
  • campy
    ez nem jött össze:D épp néztem a Chievot ilyen sokan szeretik hogy 6200 üzit írtak már ide? az nem semmi
  • McFrost
    Fini is betalált, tehát 2-0, a Cagliari 3 lövésből 2 gólt szerzett, mi még kapura sem lőttünk.Na de hát innét szép .....
  • McFrost
    1-0-ra vezet a Cagliari, Aquafresca góljával. Vicces, ha ma sem nyerünk, edző csere legyen, vagy kiesünk, simán.
  • Chievodrukker
    Serie A, 7. forduló
    Chievo - Atalanta 1-1
    Gól: Mantovani (49.p.) ill. A. F. Pinto (62.p.)
  • McFrost
    Hmm, érdekes....
    Volt nálam is ilyen gebasz de elmúlt.
  • gabber_saviola
    akár mit csinálok, összefagy a tűzrokka :Ddddd
  • McFrost
    Hehe!
    Klikk és várd meg még betölt, mert van fennt pár vidió és azok szaroznak. Amúgy nincs vírus, csak összeomlik:D
  • gabber_saviola
    a mekkmetálos oldalra klikkelve erekciója lesz a vírusirtómnak és lefagy.
  • gabber_saviola