8246
A.C. Chievo Verona
-
#6285 egyébként sztem azért nem jáccatják Kerlon mert 600 000 euró a kivásárlási ára Pellisier-nek 5 millió euró
Langellának pedig majdnem 3 millió. -
#6284 Amúgy a kommentár mondta hogy Kerlon nem sérült,hanem csak a Chievo bő keretének tagja tehát nincs benne az A csapatban.Ezt most télleg hogy gondolják.Ebből az lesz hogy Kerlon is menekülni fog ebből a csapatból és az uccso jó játékosunkat is elveszítjük. -
#6283 legalább elmondhatjuk hogy a letámadásos játékrendszer mesterei vagyunk -
#6282 Mielőtt olvastam a hozzászólásod ugyanezt akartam írni szinte.Sokszor volt olyan hogy 4-en 5-en mennek egy rómaira és az még úgy is kihozza köztük vagy csak lazán kipassszolja,ilyet a magyar bajnokságba nem csinálnak(ott az a baj hogy egyse támadja meg az embert :) nem fogunk embereket nem nyerünk párharcokat semmi.
SZerintem a Kapus maradjon meg Mantovani azt ennyi. -
#6281 Ez egy csapat?
Mi a taktikánk?
Nincs arculata annak amit játszanak, össze vissza szaladgálnak, mint pók a falon. Hagyjuk had passzolgasson a Roma, majd hirtelen 3 játékosunk ráront egy rómaihoz, aki persze kipasszolja őket és övé a terület.
Bentivoglio, Mantovani és Sorrentino ér valamit, többi kuka! -
#6280 Sírok a tv előtt.... -
#6279 Amőgy nincs valami hír Kerlon-ról hogy mikor épül fel? -
#6278 Így van, védőkkel tengert lehet rekeszteni, gólérzékeny csatárunk pedig nincs!
Langella is viszi 1:1-ben a tököt Handanovicba és kihagyja!
HIHETETLEN!!!!
Kerlon épülj fel, Tirit meg mindig csíptem. -
Chievodrukker #6277 Di Carloval négy meccsen 5 gólt kaptunk. Ebból 4 tizenegyes, plusz egy mesteri Del Piero szabadrúgásgól. Vagyis akcióból egy hónapja nem kaptunk gólt. Úgy hogy szerintem sem védő kellene.
Viszont 14 meccsen 7 rúgott gól. A Reggina óta 13 meccsen 5, abból is az utolsó egy öngól. Ez bizony nagyon gyér. -
#6276 Csatár csatár csatár kell könyörgöm! Már Tiribocchi-t visszasírom komolyan mondom... -
#6275 3 új védő kellene
Kerlonnak felkéne épülnie
Farias-t ki kéne próbálni és eladni a véneket.Italiano és Mantovani maradhat.Sztem így jobb lenne.
Amúgy nem tudjátok kik érkezhetnek januárba?
Én egy fiatal szlovák védőről hallottam a Teplicéből.
Antonin Rosa
-
#6274 Megmondom hogy szerintem kik azok akik csináltak a valamit ebbe a szezonban:
A két kapussal semmi bajom.Mantovani volt az aki sztem hozta az átlagos körülit.Ill Italiano játéka néha nem is volt annyira szar :) -
#6273 Szerintem is jöjjenek a fiatalok ezek szart se érnek. -
Chievodrukker #6272 Ha jól emlékszem, két éve, amikor utoljára kiestünk, akkor is az Udinese elleni idegenbeli győzelem volt az első vagy a második nyerésünk.
Most rosszabbul áll a szénánk, mint két éve, főleg hogy 7 gólt szereztünk 14 meccsen. Abból is egy öngól, egy meg tizenegyes.
Na de a remény hal meg utoljára. -
#6271 na végre!!! -
#6270 Felipe öngóljával nyertünk :D
Ez de szerencsétlen, bazdmeg, még gólt sem tudunk lőni! -
#6269 Ember előnyben vagyunk Udinese ellen. -
Rudee #6268 Yepes -
#6267 Azt olvastam, jogos volt mind2 tizi. -
#6266 Az összes kiégett szatr eltakarítani, jöjjenek a fiatalok! -
#6265 hát ez no comment :S -
#6264 0-2, mégegy 11-es!
Qrvaanyátok! -
#6263 Kész vagyok!
Megint 11-es ellenünk és 0-1.
Az első félidőben azt sem tudta a Siena merre van a kapunk, a másodikban meg 7x lőttek rá, mi meg 2x!
Szégyen az egész csapat, sok faszkalap! -
#6262 0-0 a félidő, sztem meglesz az 1-0 a 70. perc tájékán és annyi is marad -
#6261 5 bukta után a holnapi Siena elleni várható kezdő:
Sorrentino; Malago, Mandelli, Yepes, Mantovani; Pinzi, Bentivoglio, Marcolini; Esposito, Langella; Pellissier -
Chievodrukker #6260 A Milan ellen mezőnyben egész jók voltunk. Sajnos az ellenfél tizenhatosa előtt elfogyott a tudomány. Most már értem, miért van feles (0,5) rúgott gólátlagunk.
Lehet, hogy Obinnát nem tudjuk pótolni? Nincs olyan játékosunk, aki egy az egyben megveri a védőjét, vagy több játékoson áthámozná magát.
A két fiatalt figyeltem egy kicsit. Mantovani és Bentivoglio is tetszett. Simone talán többet is mehetett volna előre.
De hogy Pinzi mit keres itt, azt nem tudom. -
#6259 Istvánom, bent fogtok maradni. Figyuzd meg, nyomtok majd egy tavaszi hajrát, azt jólvan. -
#6258 Őszintén megmondva kiesés után nem hittem abba, hogy vissza kerülünk.
Aztán csodával határos módon vissza tértünk, de lassú és elképzelés nélküli gárda vagyunk. -
#6257 mondjuk abban biztosak lehetünk, hogy találtak volna még gólt ezen kívül is. sajnos játékunk ma sem nagyon volt, mondjuk annyira én nem láttam kilátástalannak a 90 percet, mint a Juve ellenit. -
#6256 Konkrétan ez lószar sem volt.... -
#6255 Tényleg elég necces volt a 11-es. -
#6254 na jól van, elmennek a picsába az ilyen kamu-büntetőkkel, összefut a két játékos a 16-oson belül, elesik a milanos és 11-es? köszönjük szépen. nem mintha ezen múlna persze az évünk.
(0-1, Kaká) -
#6253 ez most egy ilyen sorozat, gyakorlatilag biztos kiesők vagyunk. egyébként már nyertünk ebben a stadionban, csak picit más csapattal :)
remélem, ha ki is kapunk, 4-nél nem kapunk többet. -
#6252 Napok óta azon agyalok merjem-e nézni?
Komolyan még kitömés is várható. Egyszerűen el sem tudom képzelni, ki fogja Dinnyót vagy Patot, Kakaról nem is beszélve.... -
#6251 Na akkor ma tovább süllyedünk... -
#6250 Sajnos az összefoglalót néztem és Manto tisztán kezezett.
Többi esetet nem láttam. -
Chievodrukker #6249 Nektek jobb a szemetek. Az összefoglalóban három kezezést vagy gyanús esetet láttam.
Az egyik Mantovanié, de nekem nem egyértelmű, hogy a térdével próbálta esetleg elrúgni, csak közben súrolta a kezét(?).
A másik két gyanús eset a Juventus tizenhatosán belül történt. Az egyik 0-0-nál, a másik 0-2-nél. Nekem különösen az elsőnél tűnt úgy, hogy egyértelműen a védő kezén változtatott irányt a labda. De rossz a kép minősége, lehet, hogy nem jól láttam.
Nektek mi a véleményetek ezekről az esetekről? -
#6248 83. perc: lesről indult kontra, jobbról érkező beadásra tökéletesen érkezett középen Pellissier, ha jól láttam, de Mellberg szorításában 3 méterről kb. 1 centivel mellé lőtt... a kaput még nem taáltuk el ma. -
#6247 Az sajnos,2. félidőből eddig semmit nem láttam. -
#6246 egészen elképesztő, hogy mennyire nincs focink, roppant gyenge csapatunk van :(