8246
A.C. Chievo Verona
  • Rapidboy11
    egyébként sztem azért nem jáccatják Kerlon mert 600 000 euró a kivásárlási ára Pellisier-nek 5 millió euró
    Langellának pedig majdnem 3 millió.
  • Rapidboy11
    Amúgy a kommentár mondta hogy Kerlon nem sérült,hanem csak a Chievo bő keretének tagja tehát nincs benne az A csapatban.Ezt most télleg hogy gondolják.Ebből az lesz hogy Kerlon is menekülni fog ebből a csapatból és az uccso jó játékosunkat is elveszítjük.
  • Rapidboy11
    legalább elmondhatjuk hogy a letámadásos játékrendszer mesterei vagyunk
  • Rapidboy11
    Mielőtt olvastam a hozzászólásod ugyanezt akartam írni szinte.Sokszor volt olyan hogy 4-en 5-en mennek egy rómaira és az még úgy is kihozza köztük vagy csak lazán kipassszolja,ilyet a magyar bajnokságba nem csinálnak(ott az a baj hogy egyse támadja meg az embert :) nem fogunk embereket nem nyerünk párharcokat semmi.

SZerintem a Kapus maradjon meg Mantovani azt ennyi.
  • McFrost
    Ez egy csapat?
    Mi a taktikánk?
    Nincs arculata annak amit játszanak, össze vissza szaladgálnak, mint pók a falon. Hagyjuk had passzolgasson a Roma, majd hirtelen 3 játékosunk ráront egy rómaihoz, aki persze kipasszolja őket és övé a terület.
    Bentivoglio, Mantovani és Sorrentino ér valamit, többi kuka!
  • McFrost
    Sírok a tv előtt....
  • Rapidboy11
    Amőgy nincs valami hír Kerlon-ról hogy mikor épül fel?
  • McFrost
    Így van, védőkkel tengert lehet rekeszteni, gólérzékeny csatárunk pedig nincs!
    Langella is viszi 1:1-ben a tököt Handanovicba és kihagyja!
    HIHETETLEN!!!!

Kerlon épülj fel, Tirit meg mindig csíptem.
  • Chievodrukker
    Di Carloval négy meccsen 5 gólt kaptunk. Ebból 4 tizenegyes, plusz egy mesteri Del Piero szabadrúgásgól. Vagyis akcióból egy hónapja nem kaptunk gólt. Úgy hogy szerintem sem védő kellene.

Viszont 14 meccsen 7 rúgott gól. A Reggina óta 13 meccsen 5, abból is az utolsó egy öngól. Ez bizony nagyon gyér.
  • Matthew Prosac
    Csatár csatár csatár kell könyörgöm! Már Tiribocchi-t visszasírom komolyan mondom...
  • Rapidboy11
    3 új védő kellene
    Kerlonnak felkéne épülnie
    Farias-t ki kéne próbálni és eladni a véneket.Italiano és Mantovani maradhat.Sztem így jobb lenne.

Amúgy nem tudjátok kik érkezhetnek januárba?

Én egy fiatal szlovák védőről hallottam a Teplicéből.

Antonin Rosa
  • Rapidboy11
    Megmondom hogy szerintem kik azok akik csináltak a valamit ebbe a szezonban:
    A két kapussal semmi bajom.Mantovani volt az aki sztem hozta az átlagos körülit.Ill Italiano játéka néha nem is volt annyira szar :)
  • Rapidboy11
    Szerintem is jöjjenek a fiatalok ezek szart se érnek.
  • Chievodrukker
    Ha jól emlékszem, két éve, amikor utoljára kiestünk, akkor is az Udinese elleni idegenbeli győzelem volt az első vagy a második nyerésünk.
    Most rosszabbul áll a szénánk, mint két éve, főleg hogy 7 gólt szereztünk 14 meccsen. Abból is egy öngól, egy meg tizenegyes.

Na de a remény hal meg utoljára.
  • Reyi
    na végre!!!
  • McFrost
    Felipe öngóljával nyertünk :D
    Ez de szerencsétlen, bazdmeg, még gólt sem tudunk lőni!
  • McFrost
    Ember előnyben vagyunk Udinese ellen.
  • Rudee
    Yepes
  • gabber_saviola
    Azt olvastam, jogos volt mind2 tizi.
  • McFrost
    Az összes kiégett szatr eltakarítani, jöjjenek a fiatalok!
  • Matthew Prosac
    hát ez no comment :S
  • McFrost
    0-2, mégegy 11-es!
    Qrvaanyátok!
  • McFrost
    Kész vagyok!
    Megint 11-es ellenünk és 0-1.
    Az első félidőben azt sem tudta a Siena merre van a kapunk, a másodikban meg 7x lőttek rá, mi meg 2x!
    Szégyen az egész csapat, sok faszkalap!
  • Matthew Prosac
    0-0 a félidő, sztem meglesz az 1-0 a 70. perc tájékán és annyi is marad
  • McFrost
    5 bukta után a holnapi Siena elleni várható kezdő:

Sorrentino; Malago, Mandelli, Yepes, Mantovani; Pinzi, Bentivoglio, Marcolini; Esposito, Langella; Pellissier
  • Chievodrukker
    A Milan ellen mezőnyben egész jók voltunk. Sajnos az ellenfél tizenhatosa előtt elfogyott a tudomány. Most már értem, miért van feles (0,5) rúgott gólátlagunk.
    Lehet, hogy Obinnát nem tudjuk pótolni? Nincs olyan játékosunk, aki egy az egyben megveri a védőjét, vagy több játékoson áthámozná magát.

A két fiatalt figyeltem egy kicsit. Mantovani és Bentivoglio is tetszett. Simone talán többet is mehetett volna előre.
    De hogy Pinzi mit keres itt, azt nem tudom.
  • gabber_saviola
    Istvánom, bent fogtok maradni. Figyuzd meg, nyomtok majd egy tavaszi hajrát, azt jólvan.
  • McFrost
    Őszintén megmondva kiesés után nem hittem abba, hogy vissza kerülünk.
    Aztán csodával határos módon vissza tértünk, de lassú és elképzelés nélküli gárda vagyunk.
  • giornalista
    mondjuk abban biztosak lehetünk, hogy találtak volna még gólt ezen kívül is. sajnos játékunk ma sem nagyon volt, mondjuk annyira én nem láttam kilátástalannak a 90 percet, mint a Juve ellenit.
  • Reyi
    Konkrétan ez lószar sem volt....
  • McFrost
    Tényleg elég necces volt a 11-es.
  • giornalista
    na jól van, elmennek a picsába az ilyen kamu-büntetőkkel, összefut a két játékos a 16-oson belül, elesik a milanos és 11-es? köszönjük szépen. nem mintha ezen múlna persze az évünk.
    (0-1, Kaká)
  • giornalista
    ez most egy ilyen sorozat, gyakorlatilag biztos kiesők vagyunk. egyébként már nyertünk ebben a stadionban, csak picit más csapattal :)

remélem, ha ki is kapunk, 4-nél nem kapunk többet.
  • McFrost
    Napok óta azon agyalok merjem-e nézni?
    Komolyan még kitömés is várható. Egyszerűen el sem tudom képzelni, ki fogja Dinnyót vagy Patot, Kakaról nem is beszélve....
  • Reyi
    Na akkor ma tovább süllyedünk...
  • McFrost
    Sajnos az összefoglalót néztem és Manto tisztán kezezett.
    Többi esetet nem láttam.
  • Chievodrukker
    Nektek jobb a szemetek. Az összefoglalóban három kezezést vagy gyanús esetet láttam.
    Az egyik Mantovanié, de nekem nem egyértelmű, hogy a térdével próbálta esetleg elrúgni, csak közben súrolta a kezét(?).
    A másik két gyanús eset a Juventus tizenhatosán belül történt. Az egyik 0-0-nál, a másik 0-2-nél. Nekem különösen az elsőnél tűnt úgy, hogy egyértelműen a védő kezén változtatott irányt a labda. De rossz a kép minősége, lehet, hogy nem jól láttam.
    Nektek mi a véleményetek ezekről az esetekről?
  • giornalista
    83. perc: lesről indult kontra, jobbról érkező beadásra tökéletesen érkezett középen Pellissier, ha jól láttam, de Mellberg szorításában 3 méterről kb. 1 centivel mellé lőtt... a kaput még nem taáltuk el ma.
  • McFrost
    Az sajnos,2. félidőből eddig semmit nem láttam.
  • giornalista
    egészen elképesztő, hogy mennyire nincs focink, roppant gyenge csapatunk van :(