8246
A.C. Chievo Verona
-
#6205 A karrierjét kettétört Obinna nagy valószínűséggel a Samp kölcsön játékosa lesz tavasztól. gratulálok Victor, hiszen itt csak rossz dolog ért téged.... -
#6204 Iachini:
"Nehéz 6 fordulón vagyunk túl, sok hibát követtünk el, amiket mindenképpen ki kell javítani. Úgy érzem a taktika illik a csapathoz és a játékos kerethez, de ez csak akkor fog maximálisan érvényesülni, ha minden játékosom bevethető lesz. Nem aggódom, dolgozunk tovább és elfogjuk érni a célunkat!" -
#6203 Válogatott meccsek után, 19-én a Del Neri vezette Atalanta-t fogadjuk.
Közben tovább bajlódik sérüléssel Iunco-Esposito-Malagó-Kerlon. -
#6202 Én mindig is ebben láttam a legnagyobb hibát, sokszor nem játszunk, inkább megy a szöveg és a mutogatás.
Ráadásul a B-ben zsírul bevállt 4-3-3 nem működik. -
Chievodrukker #6201 Lehet, hogy jobb csapat a Fiorentina, de most szinte odaajándékoztuk nekik a három pontot. Vitatkozunk a bíróval, amíg ők elvégzik a szabdrúgást és begurítják a hálónkba a labdát. Aztán egy értelmetlen szabálytalanság a félpályánál egy piros lapért.
Nem is focival vesztettünk már az első félidőben, hanem fejben. -
#6200 Ne aggódj!
Ha Kerlon formába jön sztem jönni fognak az eredmények is. -
#6199 Nagyon össze kell kapnia magát a csapatnak, mert beragadunk és nem lesz visszaút. Példának okáért, a velünk azonos súlycsoportban lévő Lecce mekkora bravúrt csinált a Lazio ellen, vagy a Bologna is nagyot kűzdött. Hogy tovább menjek a Siena megverte a Romát, a Cagliari meg majdnem a Milan-t.
Kellenek a bravúrok is!
És drága Pellissier-em? 6 forduló- nulla gól? Ébresztő vagy csere!
Szinte csont nélkül jutottunk fel, pedig azt hittem megyünk a Hellas után a süllyesztőbe, de vissza jöttünk, viszont ha így megy akkor nem sokáig maradunk.
Ilyen szarfos Sienák meg Regginák azért vannak még itt, mert képesek bravúrokra, Cagliari-Catani fosokról ne is beszéljünk. -
#6198 Chievo - Fiorentina 0-2
Scandria piros!
Egyszerűen kellenek bravúrok is mert így nagy égés lesz. -
#6197 1 félidő alatt gól és emberhátrányban vagyunk... -
#6196 Semioli visszatér :) -
#6195 Mijó retró -
#6194 http://web.archive.org/web/20010628133252/www.chievoverona.it/
Chievoverona.it, 2001-ben :) értelme kevés, de érdekességnek talán elmegy. -
#6193 Nekik is kék-sárga a színük és Adidas a szerkójuk, ennyi. -
Chievodrukker #6192 Láttátok, milyen mezben játszott a BATE Boriszov?
Majdenm Chievo mezben majdnem elkapták a Juvét. -
#6191 ehh:Ddddd
bár onlie fordítóval lefodítotam, dekissé zavaros vót -
#6190 ez lemaradt: -
#6189 gecc, megállítottátok a Catániás buszokat és betámadtátok Őket..aztán megjöttek a rendőrök is :Ddddd -
#6188 UN GRUPPETTO DI ULTRAS ETNEI BLOCCA IL VEICOLO, INFRANGE I VETRI, STRAPPA IL NAVIGATORE E PRENDE A PUGNI E CINGHIATE I SOSTENITORI GIALLOBLU'.
Assalto al pulmino, tifosi picchiati Assalto al pulmino, tifosi picchiati
Aggrediti sulla via del ritorno. Brutta avventura per un gruppo di tifosi del Chievo, che avevano coraggiosamente raggiunto Catania. In tribuna, nello spicchio di curva riservato al Chievo, c�erano due striscioni, North Side �94 e Milano clivense. I soliti irriducibili, quelli che non mancano mai. Neanche il tempo di smaltire la delusione per la sconfitta, subito sul pullmino, sulla via del ritorno. La sorpresa è in agguato. Il pullmino riceva l�okay della Questura: «Potete andare, state tranquilli, non serve la scorta, qui non succede niente». Le ultime parole famose. Poco fuori il centro di Catania, il pullmino è costretto a fermarsi. Un gruppo di ultras etnei, sciarpe, berretti calati, spranghe, li obbliga a scendere. I tifosi del Chievo passano momenti bruttissimi. Gli ultras infrangono i vetri del pullmino, strappano il navigatore satellitare, minacciano i tifosi del Chievo, che non reagiscono, poi passano alle vie di fatto: un�aggressione in piena regola, con cinghiate e botte. Alla fine il gruppetto di violenti se ne va e i sostenitori gialloblù vanno in questura a denunciare l�accaduto. Per fortuna il pullmino non ha subito danni irreparabili e in serata può ripartire. I tifosi avvertono subito la comitiva del Chievo. Il team manager Pacione è inviperito. «Non è possibile, è una vergogna che dev�essere portata a conoscenza dei media nazionali. Adesso devono finirla, potevano esserci conseguenze gravi e solo per fortuna non è successo. «I nostri tifosi sono i più bravi d�Italia e devono subire queste violenze», sottolinea ancora il team manager. «Noi denunciamo gli ultras del Catania, perchè non vogliamo essere complici di chi fa dello stadio e dello sport un terreno di violenza e di ricatto. E pensare che la Questura li aveva lasciati partire, dicendo che non ci sarebbero stati pericoli». Pacione è esplicito: «Siamo stufi, queste sono le cose che fanno male al calcio. Perdere ci sta, l�abbiamo sempre fatto a testa alta e senza recriminare. Ma che tifosi come i nostri rischino la pelle per dei delinquenti, questo no...Non deve passare inosservato». -
#6187 Gyenge olasz tudásom miatt tán. -
#6186 fájtoltatok-e a merdánkkal? -
#6185 Ahogy nézem a külföldi szájtokat, Catania meccs után volt valami szurkolói affér... -
Chievodrukker #6184 Úgy kaptuk a gólt, hogy szögletnél mindenki felment, és amikor a hazai kapus kirúgta a labdát, tulajdonképpen három a kettő ellen voltak a szicíliaiak.
Talán egy kis fiatalos lendület hiányzik a csapatból. Én várom Mantovani és Bentivoglio felépülését.
Valami azt súgja, meglepjük a Fiot... -
#6183 Én türelmes vagyok és mérges is, hogy ilyen fasza játékkal nem bírunk gólt, gólokat lőni.
Majd évvégén meg : jól játszottunk csak gólokat nem lőttünk. Minden csapatban van egy gólzsák, nálunk? -
#6182 *leszünk -
#6181 Azért ne várj akkora menetelést feljutóként mint 2001-ben. Légy türelemmel, idegenben nem lesz túl acélosak, nem is várok olyankor eredményeket..
Jó lesz ez előbb utóbb.. -
#6180 A Catania 13-szor lőtt kapura, ebből 3 találta el és 1 gól.
Nálunk ugyanez 14/7!!!!! qrvaélet!!!!! -
#6179 Ez szánalmas!
Mikor leszünk már képesek simán hozni egy meccset?
Hát nincsenek a csapatban újoncok! Tele vagyunk rutinos rókákkal!
Sok-sok Serie A-s tapasztalat a semmiért? -
#6178 Mandelli kiállt idő előtt 2 sárgával.
Szerncsétlen qrva minden... -
#6177 Marcolini helyett Bogdani. -
#6176 14 -
#6175 Hány éves vagy? -
#6174 Igen -
#6173 Langella le , helyette Iunco.
Talán -
#6172 Ez télleg röhej Xd -
#6171 6-szor találtuk el a kaput, a Catania 1-szer :| -
#6170 a lecce
-
#6169 A 1-0-ra vezet a Cagliari ellen remélem megfordítja a Cagliari xd -
#6168 Kemény csatár triónk van csak Kerlon hiányzik sztem ha ő felépül elindul a szekér.Amúgy sztem ez a Catania nem egy nagy durranás ezeknek csak gólt kell lőni.:) -
#6167 2. félidőben tessék a kapu előtt határozottabbnak lenni! -
#6166 Thank you!