8246
A.C. Chievo Verona
-
Itt megtalálod az összes fordulót. -
Chievodrukker #6324 Régebben a hivatalos honlapon rendszeresen megjelent egy angol nyelvű összefoglaló a mérkőzésről. Újabban ezek elmaradtak.
Tudtok olyan oldalt, ahol a meccsekről angol nyelven lehet valami összefoglalót olvasni? Mármint a jegyzőkönyvön kívül. -
Ez azért érdekes, mert Appiah csapat nélküli, de jó így, csak ne legyünk hülyék: kérjünk játékosokat cserébe, vagy tartsuk meg! Appiah is fasz ha oda megy, 3 hét után a padon fog száradni. -
meg főleg nem csak 0-2-nél, hanem 0-0-nál is. -
http://sportgeza.hu/futball/2008/12/19/vezercselre_keszul_a_milan_a_chievo_segitsegevel/
a lényeg: Appiaht akarja a Milan, de nincs EU-n kívüli helyük. ezért mi vennénk meg és kölcsönadnánk nekik. -
campy #6320 nemcsak az Inter ellen kéne ez a mentalitás...sajnálnám ha kiesne a Chievo ugyanis a sárga szín kell a Serie A-ba hol lenne akkor az irigység?:D -
hát részben igen, de sokkal inkább pszichológiai, semmint taktikai. ami persze ugyanúgy a taktika része. el kellene végre magyarázni a csapatnak, hogy ezzel így is, úgy is kiesünk.
kikaptunk 4-2-re. nem volt jobb így ez a meccs, mintha szenvedünk tovább és marad a 4-2? volt esélyünk, csináltunk valamit, vezettünk támadásokat... ugyanúgy 2 gólos vereség, de legalább letettünk valamit az asztalra. -
campy #6318 hát mondtam hogy nincs vége:( az Inter könnyelműsködött azért lett 2-2... de nem baj sajnos a gyökér Zlatan megint villantott és szép góljai voltak el kell ismerni, fúú de gyűlölöm pedig 4-2:S -
Ez pedig edzői hiba! -
érdekes volt látni, hogy tét nélkül, 0-2-nél, amikor már nem volt mit veszíteni és nem szarta össze magát a csapat, tudtunk azért focizni!
olyanok vagyunk, mint a REAC egyébként: félünk-fosunk és nem megy a játék, amikor meg felszabadulunk , akor valamennyire azért igen. -
Matyi, seggbe rúglak :) -
Mi a faszért nem támadunk tovább Di Carlo?????
Luciano takarodj!
A védelmünk favágásban sem rossz! -
3:2 :P -
ez vicces :D a Pellissier-mezemben vagyok ráadásul... áá bárcsak megtartanánk ezt... esély rá kb. 10% -
campy #6311 sziasztok jó meccs nincs még vége:) de grat a Chievonak amiért nem adják fel:) -
2-2 :OOOOOOOOOO -
Igen, ez a meglátásom és elképzelés sincs,lendület, csak dara. -
sajnos nagyon gyenge a keretünk, egyértelműen a leggyengébbek vagyunk. -
"ázsiai mezfeliratú szerelésben játszunk" inkább csak ott vagyun ka pályán....
-
érdekes, hogy ma is az ázsiai mezfeliratú szerelésben játszunk, gondolom ezt a meccset közvetítik Kínában vagy Japánban is. -
a Lazio ellen dobták be a végén. -
hamar ment...
http://www.nb1.hu/online/online.php?mid=2594 aki esetleg nem látja tévében, az itt követheti magyarul... -
ha ma valamilyen csoda folytán nyertek, veszek egy chievo mezt :D -
figyelj már, 8 éves korod óta Kerlon szurkoló vagy, de másodszor írod szarul a nevét (#6288). mostantól menni fog?
-
Egyelőre még semmit se mutatott. Majd ha lő 20gólt akkor felkeltheti 1-2 klubb érdeklődését. Addig ne féltsd... -
Nekem is úgy rémlik hogy KB egy hónapja kapott egy 20 percet csereként.
De egyébként sztem Keron-t még ebben az évben el fogják vinii(ő nem a Chievoba való :( neki szerintem jobb csapatba kéne jáccani és szerintem nem is lesz sokáig nálunk. -
-
Tudtommal Kerlon még nem játszott egy percet sem, sőt még nevezve sem volt.
A liga leggyengébb csapata vagyunk, csak akarat van, semmi más.
Italiano egy igazi irányító, aki ott szárad a padon. -
Chievodrukker #6297 Úgy rémlik, Kerlon egyszer beállt a hajrában csereként. De ez legalább egy hónapja történt. Azóta semmit sem hallottam felőle. Nem hiszek abban, hogy ebben a szezonban még egy csúcsformát mutató Kerlont fogunk látni. Már ha látjuk egyáltalán.
Szerintem a kölcsönjátékosokkal nem jártunk jól. Pinzi, Esposito innen gyengének tűnnek. Langellát a Sampdoria elleni meccset követően dicsértem, azóta semmi. Ha nem tudjuk hosszú indítással kiugratni, veszélytelen.
Sajnálom, hogy D'Anna, Iunco alig kap lehetőséget.
Hiányzik egy Obinna típusú játékos, aki egy az egyben megveri a védőjét. Meg egy jó irányító. Marcolini tavaly jó volt, de az A liga már erősnek tűnik neki. -
akkor kb 11 éves, ami nikjében is van:D
amugy kemény fél óra alatt írt majdnem 10 hszt:D akár egybe is belehett volna sűríteni:D -
De miből is jönnének? 500.000 euros átig pénz volt évelején kb.
Meg ki jön ide?
Nyugodj meg: ezzel a kerettel fogunk kiesni. -
"De mivel én Kerlon szurkoló vagyok 8 éves korom óta.."
xDDD -
amúgy nem tudja valaki kik jöhetnek januárba? -
amúgy januárban állítólag Kerlon-t vinné a Sevilla. -
ezért lenne ha lenne egy magyar chievo oldal ahol mindent tudnánk a csapatról. -
de amúgy ez nem olyan nagy dolog szóval emiatt nem akarok háborút kezdeni -
ha van ilyen kérlek linkeld be és elnézést kérek.De mivel én Kerlon szurkoló vagyok 8 éves korom óta szerintem én tudnék róla ha kölcsönbe lenne. -
és semmi ne ír arról hogy Keronnak köze lenne az Interhez. -
én nem így tudom
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/37758/kerlon/transferdaten.html
Kerlon:08/09 09.2008 Cruzeiro Esporte Clube-Chievo Verona:1.300.000 €
a wikipédia sem ír semmit arról hogy Kerlon kölcsönbe lenne.
Ill a transfermarkt.de internetes honlapja szerint 2012.nyaráig szerződés köti a Chievo-hoz tehát ő a miénk.
-
Mi hülyeségeket hordasz össze?
Kerlon kölcsönben van az Intertől, mivel a milánóiak fiók csapata vagyunk.
Langella pedig az Atalanta-tól. Sosem lesz ennyi zsénk,hogy leromboljuk az értékét és bagóért megvegyük! Vagy hogyan?
Pinzi az Udinese játékosa, Esposito-Roma, Sorrentino-Huelva.
A fél csapat kölcsönben van, szinte semmit nem utatnak, még a padon szárad D'Anna,Frey,Morero,Iunco....