8246
A.C. Chievo Verona
  • McFrost
    Azt szidunk akit akarunk.
  • campy
    de ne szidjatok senkit se légysziii:D:D
  • McFrost
    Így van, a meccs holnap.
  • giornalista
    ma megyünk a Torinóhoz... a helyzet megint az, mint az összes eddigi tavaszi meccsünkön: ha valamit akarunk, akkor nyernünk kell, a döntetlennel nem érünk el semmit.
  • McFrost
  • gabber_saviola
    jött:
    Makinwa (a, Lazio)
    Colucci (c, Catania)
    Sardo (d, Catania)

ment:
    D'Anna (d, Pisa)
    Patrascu (d, Padova)
    Iunco (a, Salernitana)
    Grippo (c, Piacenza)
  • gabber_saviola
    :(

akkor, kéne már egy tulajdonos váltás
  • McFrost
    Fiatalokat kölcsön adjuk, kiégett szarok meg jönnek, ennyi a lényeg:D
  • gabber_saviola
    :ASDsdasdasasdas
  • McFrost
    Vártam már, mikor jössz flémelni:D
  • gabber_saviola
    Istvánom, látom Ti is szarrá igazoltátok magatokat :ASDasdasdasdas
  • campy
    Sardo ügyes focista...Cataniából jött gondolom, nem nagyon volt ott alapember hátha itt az lesz:)
  • McFrost
    D'Anna elment Pisa-ba, ő meg jött: Gennaro Sardo (29)
  • giornalista
    és megint 0-1-nél történt csak valami a pályán... hát ez van.
  • McFrost
    Jobbak voltunk mint a Samp, mindenben, csak az eredményben nem és ez számít.
  • McFrost
    Jaja, Ő Kerlon. Sosem tudjuk meg mire képes.
  • Rapidboy11
    Esposito ma se csinált semmit.Kerlon és Makinwa ha pedig le ült a kispadra mehetnének a kezdőbe is.
  • Rapidboy11
    nem rossz ez az X ehez képest (Sampdoria-Lazio:3-1):S
  • campy
    hát ja:S sajna a Juventus kárára...és fordítottak is de mostanában nagyon formában van a Caglirari...
  • giornalista
    M. Foquinha az Kerlon? merthogy ő most ott ül a kispadon.

mint ahogyan Makinwa is... nem értem, hogy miért erőltetik ezt az Esopsitót, miért nem lehet kipróbálni legalább Makinwát.

FROST: teljesen egyetértek...
  • McFrost
    Nem tudom, ki látta tegnap este a Juventus-Cagliari meccset, de ez a Cagliari egy ugyanolyan csapat mint, mi. Egy sztárjuk van: Aquafresca és ennyi. A többiek fiatalok és feltörekvőek! Elutaztak a bajnok esélyeshez és fociztak egy kellemeset! Tettek-vették a labdát, felnőttek a feladathoz, nem szarták össze magukat, kűzdöttek, hajtottak és láss csodát: elvitték a 3 pontot!
    Tőlük is elpattog a labda, ők sem tudtak 5-nél többet passzolni egyfolytában! Viszont mindezt ellensúlyozták akarással és önbizalommal!!!
    Ezek a mai foci kulcsai, nálunk ebből semmi sincs...
  • McFrost
    Giuseppe Colucci (28) érkezett, középpályás, Kátániából.

• Rapidboy11
    AEK Athen-ból jelenleg a Chievo-nál kölcsönben szereplő Stefano Sorrentino-ra kölcsönzerződése lejárta hosszútávon számítanak a görögök.
    A vezetőség már most azon gondolkodik hogy kivel tudná pótolni őszi idényünk legjobbját...
  • McFrost
    Pontosan erről beszélek én is.
  • Rapidboy11
    Több olasz fórum szerint is Luca Cecarelli 1 hétig próbajátékon szerepel Veronában.A 25 éves balhátvéd 2002 óta a Milan játékosa de azóta egyszer sem kapott helyet a csapatban hanem kölcsönben jáccot kisebb együtesekben (Venezia,Fermana,Spezia,Pro Patria,Cesena,Catansaro,Luchese,Lecce,Spezia,Hellas Verona)könnyen lehet hogy a Hellas után továbbra is Veronában marad csak ezután a mi színeinkben fog kölcsönben szerepelni.Az 5-szörös U20-as válogatott játékos.
  • giornalista
    a végén már nem volt emberhátrány, mert kiküldtek egy lecceit is.
  • campy
    1-1 halljátok tud küzdeni a csapat nekem ne mondja senki:) emberhátrányból :O:O
  • giornalista
    a legbosszantóbb az, hogy megint az utolsó pár percben kezdtünk el focizni, vagyis akkor, amikor már minden mindegy volt a meccsen. ugyanez volt az Inter ellen is idegenben, a Reggina-meccset nem láttam, de akkor is a hajrában lőttünk gólt.

Inter ellen persze nem, csak 0-2-nél, akkor, amikor látszott, hogy a sündisznó-állás nem vezet semmire a vereségen kívül. és ki is egyenlítettünk, nem is játszottunk rosszul.

sajnos nagyon keveset látom ezt a csapatot, de azt érzem rajta, hogy a Serie A történetének egyik leggörcsösebb, legkevesebb önbizalommal pályára lépő csapata vagyunk, amely tényleg csak akkor szabadul fel, ha már nem veszíthet semmit. és olyankor általában alkot a pályán...
  • giornalista
    az a baj, hogy az 1-1 is olyan, mint halottnak a csók. vagy mi esünk ki, vagy a Lecce az év végén (a Torino és a Reggina számomra nem kérdéses, hogy búcsúzik).

ezért lett volna nagyon jó a 3 pont...
  • giornalista
    és egyenlő minden tekintetben :)
  • giornalista
    meg már hátrány is van... hát erről kb. ennyi.
  • McFrost
    6 percre rá vezet a Lecce, no comment.....
  • McFrost
    Mandelli piros....ki hitte volna?
  • McFrost
    Csak olvasom.
  • giornalista
    látod valahol a meccset vagy csak olvasod?
  • McFrost
    20 perc után nyomozzuk a labdát.
  • giornalista
    még annyit, hogy Italiano helyett Rigoni kezd végül, nem tudom, miért.
  • giornalista
    én sem értem, miért nem kezd... ennél gólképtelenebbek már nem is lehetnénk elöl.
  • Forza Italia
    Makinwa azért kezdhetne mindig benne van a játékába a gól. De azért hajrá tettem a győzelmetekre
  • giornalista
    Sorrentino

Moro
    Morero
    Mandelli
    Mantovani

Luciano
    Italiano
    Marcolini

Bentivoglio

Esposito
    Pellissier