8246
A.C. Chievo Verona
-
#6445 Azt szidunk akit akarunk. -
campy #6444 de ne szidjatok senkit se légysziii:D:D -
#6443 Így van, a meccs holnap. -
#6442 ma megyünk a Torinóhoz... a helyzet megint az, mint az összes eddigi tavaszi meccsünkön: ha valamit akarunk, akkor nyernünk kell, a döntetlennel nem érünk el semmit. -
#6441 -
#6440 jött:
Makinwa (a, Lazio)
Colucci (c, Catania)
Sardo (d, Catania)
ment:
D'Anna (d, Pisa)
Patrascu (d, Padova)
Iunco (a, Salernitana)
Grippo (c, Piacenza) -
#6439 :(
akkor, kéne már egy tulajdonos váltás -
#6438 Fiatalokat kölcsön adjuk, kiégett szarok meg jönnek, ennyi a lényeg:D -
#6437 :ASDsdasdasasdas -
#6436 Vártam már, mikor jössz flémelni:D -
#6435 Istvánom, látom Ti is szarrá igazoltátok magatokat :ASDasdasdasdas -
campy #6434 Sardo ügyes focista...Cataniából jött gondolom, nem nagyon volt ott alapember hátha itt az lesz:) -
#6433 D'Anna elment Pisa-ba, ő meg jött: Gennaro Sardo (29) -
#6432 és megint 0-1-nél történt csak valami a pályán... hát ez van. -
#6431 Jobbak voltunk mint a Samp, mindenben, csak az eredményben nem és ez számít. -
#6430 Jaja, Ő Kerlon. Sosem tudjuk meg mire képes. -
#6429 Esposito ma se csinált semmit.Kerlon és Makinwa ha pedig le ült a kispadra mehetnének a kezdőbe is. -
#6428 nem rossz ez az X ehez képest (Sampdoria-Lazio:3-1):S -
campy #6427 hát ja:S sajna a Juventus kárára...és fordítottak is de mostanában nagyon formában van a Caglirari... -
#6426 M. Foquinha az Kerlon? merthogy ő most ott ül a kispadon.
mint ahogyan Makinwa is... nem értem, hogy miért erőltetik ezt az Esopsitót, miért nem lehet kipróbálni legalább Makinwát.
FROST: teljesen egyetértek... -
#6425 Nem tudom, ki látta tegnap este a Juventus-Cagliari meccset, de ez a Cagliari egy ugyanolyan csapat mint, mi. Egy sztárjuk van: Aquafresca és ennyi. A többiek fiatalok és feltörekvőek! Elutaztak a bajnok esélyeshez és fociztak egy kellemeset! Tettek-vették a labdát, felnőttek a feladathoz, nem szarták össze magukat, kűzdöttek, hajtottak és láss csodát: elvitték a 3 pontot!
Tőlük is elpattog a labda, ők sem tudtak 5-nél többet passzolni egyfolytában! Viszont mindezt ellensúlyozták akarással és önbizalommal!!!
Ezek a mai foci kulcsai, nálunk ebből semmi sincs... -
#6424 Giuseppe Colucci (28) érkezett, középpályás, Kátániából.
-
#6423 AEK Athen-ból jelenleg a Chievo-nál kölcsönben szereplő Stefano Sorrentino-ra kölcsönzerződése lejárta hosszútávon számítanak a görögök.
A vezetőség már most azon gondolkodik hogy kivel tudná pótolni őszi idényünk legjobbját... -
#6422 Pontosan erről beszélek én is. -
#6421 Több olasz fórum szerint is Luca Cecarelli 1 hétig próbajátékon szerepel Veronában.A 25 éves balhátvéd 2002 óta a Milan játékosa de azóta egyszer sem kapott helyet a csapatban hanem kölcsönben jáccot kisebb együtesekben (Venezia,Fermana,Spezia,Pro Patria,Cesena,Catansaro,Luchese,Lecce,Spezia,Hellas Verona)könnyen lehet hogy a Hellas után továbbra is Veronában marad csak ezután a mi színeinkben fog kölcsönben szerepelni.Az 5-szörös U20-as válogatott játékos. -
#6420 a végén már nem volt emberhátrány, mert kiküldtek egy lecceit is. -
campy #6419 1-1 halljátok tud küzdeni a csapat nekem ne mondja senki:) emberhátrányból :O:O -
#6418 a legbosszantóbb az, hogy megint az utolsó pár percben kezdtünk el focizni, vagyis akkor, amikor már minden mindegy volt a meccsen. ugyanez volt az Inter ellen is idegenben, a Reggina-meccset nem láttam, de akkor is a hajrában lőttünk gólt.
Inter ellen persze nem, csak 0-2-nél, akkor, amikor látszott, hogy a sündisznó-állás nem vezet semmire a vereségen kívül. és ki is egyenlítettünk, nem is játszottunk rosszul.
sajnos nagyon keveset látom ezt a csapatot, de azt érzem rajta, hogy a Serie A történetének egyik leggörcsösebb, legkevesebb önbizalommal pályára lépő csapata vagyunk, amely tényleg csak akkor szabadul fel, ha már nem veszíthet semmit. és olyankor általában alkot a pályán... -
#6417 az a baj, hogy az 1-1 is olyan, mint halottnak a csók. vagy mi esünk ki, vagy a Lecce az év végén (a Torino és a Reggina számomra nem kérdéses, hogy búcsúzik).
ezért lett volna nagyon jó a 3 pont... -
#6416 és egyenlő minden tekintetben :) -
#6415 meg már hátrány is van... hát erről kb. ennyi. -
#6414 6 percre rá vezet a Lecce, no comment..... -
#6413 Mandelli piros....ki hitte volna? -
#6412 Csak olvasom. -
#6411 látod valahol a meccset vagy csak olvasod? -
#6410 20 perc után nyomozzuk a labdát. -
#6409 még annyit, hogy Italiano helyett Rigoni kezd végül, nem tudom, miért. -
#6408 én sem értem, miért nem kezd... ennél gólképtelenebbek már nem is lehetnénk elöl. -
#6407 Makinwa azért kezdhetne mindig benne van a játékába a gól. De azért hajrá tettem a győzelmetekre -
#6406 Sorrentino
Moro
Morero
Mandelli
Mantovani
Luciano
Italiano
Marcolini
Bentivoglio
Esposito
Pellissier
pad: Squizzi, Frey, Scardina, Rigioni, Pinzi, Makinwa, Bogdani