8246
A.C. Chievo Verona
-
campy #6405 Kerlon xD xD ki volt az a gyerek aki 8 éves kóra óta Kerlon szurkoló?:D -
#6404 Kár is törni a fejed ilyeneken, nekem épp ez a bajom: hogy kiesünk, mert a sok "buzi" szarik rá, mert jövőre úgysem itt leszek....
Ezért vagyok mérges, mikor látom Pinzit és Espositot szenvedni... -
Chievodrukker #6403 Most látom, hogy Iunco vasárnap már a Salernitana együttesében játszott. Ezek szerint eladtuk vagy kölcsönadtuk.
Cesart pedig kölcsönadtuk a Padovának NB III-ba?!
Két olyan játékosról van szó, akik tavaly alapemberek voltak a Serie B-t megnyerő csapatban. Mindketten hosszú éveket töltöttek Veronában.
Szóval őket elpasszoltuk, miközben rakásra vesszük kölcsön a motiválatlan vagy régi önmagukhoz képest erősen visszaesett játékosokat. Ez szerintem sehova nem vezet.
Cesart lepasszoltuk. Most, hogy Yepest eltiltották, megint játszhat Morero, akit három meccsen kétszer állították ki. Azonkívül Mandellivel együtt összesen három "eredeti" belső védőnk van.
Iunco pedig fiatal, tehetséges. Én több lehetőséget adtam volna neki. Ahogy tavaly a B-ben is kiharcolta magának a helyét a csapatban, erre most is esélyt kellett volna adni. -
#6402 amúgy ez a kezdő nem nézne ki rosszul.
Sorrentino-Malago,Mantovani,Yepes,Morero-Italiano,Bonaventura,Marcolini,Kerlon-Pellisier,Makinwa -
#6401 Egyébként nem lenne egy horribilis összeg mindössze 300000 eurót kérnek érte. -
#6400 De állítólag vinné a Napoli is.Csak ők a B csapatban számítanának rá így lehet hogy hozzánk kerül.Mert a szöv.kap.-uk azt mondta hogy hosszútávon csak olyan játékosra tud számítani aki az első osztályban vagy legalább egy erős B ligás egyesületben szerepel. -
#6399 nekem is de én már rájöttem honnan.
Jáccott az olasz-magyar U19-en. -
campy #6398 Bonaventura de ismerős ez e név:) -
#6397 Állítólag a Copa Italiá-ban szereplő Pergroppema U19-es válogatott középpályása Giacumo Bonaventura kölcsönbe érkezhet. -
#6396 remélem holnap nyertek a Lecce ellen megtettem tippmixen:d
-
#6395 Form guide: Chievo (L L D W W) Lecce (L D W L D)
Chievo (probable): Sorrentino; Moro, Mandelli, Morero, Mantovani; Luciano, Italiano, Bentivoglio; Marcolini; Pellissier, M.Esposito
Lecce (probable): Benussi; Polenghi, Esposito, Stendardo, Giuliatto; Caserta, Ardito, Ariatti; Giacomazzi, Castillo, Tiribocchi
Ref: Rosetti -
#6394 Mindenkinek igaza van! -
Chievodrukker #6393 Ha jól meggondoljuk, az Inter is rengeteg meccset nyer pocsék játékkal. Ezzel persze nem akarom a Chievot egy szintre emelni a listavezetővel, de tény, hogy a mai futball korántsem mindig a szép játékről szól.
Legalább annyira a küzdésről, erőnlétről. -
#6392 ebből a 4 meccsből 7 pontot kell szerezni ahhoz, hogy beszélhessünk bennmaradási esélyekről. -
#6391 tavaly én is azt hittem, hogy esélytelen az, hogy a Chievo valaha is visszajusson, ha kiesik, aztán tessék.
nehogy már akkor legyünk a legmérgesebbek a csapatra, amikor (bármilyen játékkal is, de) győz! valószínű, hogy ki fogunk esni egyébként, de most legalább halovány reményünk nyílt ezzel a 7 ponttal arra, hogy talán mégsem... meglátjuk. szerezni kell a pontokat, nincs mese. -
campy #6390 Catania nem lesz egyszerű, de tul képpen a Samp se... igazából a Torinot, és a Lecce-t kötelező lenne megverni a többi a csapaton múlik meglátjuk -
#6389 A kövi 4 fordulóban eldől hogy bentmaradunk-e!!
21.Ford Chievo-Lecce
22.Ford Chievo-Sampdoria
23.Ford Torino-Chievo
24.Ford Chievo-Catania
az leső három meccset kötelező lenne hozni illetve a negyediket is ha bent akarunk maradni.
-
#6388 Ez az előnye, semmi más, de ha kiesünk, akkor sosem fogunk vissza jutni, mert ez a csapat most a B-ben is szenvedne.
Pellissier teljesen idegenül mozog a pályán, nem tudott passzolni, labdát átvenni, a kapufás jelenete szép volt, ennyi. Mantovani, aki többszörös utánpótlás válogatott, azt hiszi kumitézik, mert amit művel hátul az nem fovi, hanem pankráció! -
campy #6387 erről van szó...idén az a célotok hogy bent maradjatok akkor meg elég lenne hozni a meccseket akárhogy alakul is... Torinon nagyon csodálkozom hogy kieső helyen vannak elvileg a keretük alapján az első 10-ben kellene lenniük...ott valami nem stimmel -
#6386 ez így van, de legalább nyertünk... ha szarul játszva szerzünk még 10-15 pontot, semmi bajunk nem lesz. ellenben hiába brillírozunk, ha úgy járunk, mint az Udinese Palermóban...
a pontok kellenek, semmi más. a riválisok ellen ráadásul minden pont kétszer annyit ér! -
#6385 Meg van rá az okom!
Azért mert nyertünk zsinorban 2 meccset, nem lettünk császárok, ugyanolyan szarok vagyunk. -
campy #6384 miért vagy elégedetlen? lehetnek akármilyen rosszak akkor is behúzták a meccset...ha a hátralevő meccseken is csak 1-0 ra nyerne a csapat asszem nem bánnátok:) -
#6383 Basszátok meg :d
Hát siralmasan rém gyenge volt!
Di Carlo! Mi a faszomért padozik Bentevoglio és Italiano? -
#6382 ez eddig remek, csak tartson is ki ez a szerencsés forma még pár meccsig... meg kellene duplázni jelenlegi pontjaink számát, és akkor nem lesz baj! -
#6381 -
Chievodrukker #6380 Italiano most simábban rúgta be a hátragurított szögletet a hajrában, mint az őszi Chievo - Reggina derbin
Azért a kérdés ott motoszkál ilyenkor az ember fejében: miért padozik egy olyan játékos, aki így tud lőni? Nem sok Chievo meccset van lehetőségem megnézni, így nem tudom megítélni, hogy Pinzi mennyire hasznos a védekezésben. De hogy támadásban nem mutatott ilyeneket, az biztos.
Bár a két utolsó mérkőzésünkön nem álltunk hadilábon a szerencsével, és a győzelemhez kellett a múlt héten Hamsik, most meg a hasbavágós regginai "okostojás" értemetlen piros lapja, mégis úgy érzem, rászolgáltunk már ezekre a győzelmekre. Már Bolognában is inkább nekünk állt a zászló, az ősszel pedig több olyan meccset vesztettünk el, ahol mi irányítottuk a játékot.
Nem megállni, űzni-hajtani a Leccét is! -
campy #6379 gyerekek megvan az 1-0 s győzelem na látjátok elindult a csapat az út felé:) -
#6378 hejehuja!!! -
campy #6377 Megy a Reggina - Chievo meccs...
Jól látom ez az az Esposito aki a Rómában volt tavaly? Mauro lenne? -
campy #6376 drukkolok nektek! Veronának bent kell lennie:) Makinwát nem is tudtam hogy megszereztétek úgy volt hogy a Hoffenheimbe megy -
#6375 nagyon kell ma a győzelem, meg kell indulni felfelé!
a helyzet tényleg az, hogy ha ma nem nyerünk, akkor le is húzhatjuk a rolót, vége a szezonnak... -
#6374 Szerintem van még 3-4 csapat, amelyik velünk egyszintű, csak ők ismerik a kűzdést egy maccsen át, nem csak 25 percen át, mint mi. -
#6373 Ma mindenképpen kell a három pont.Ha a Regina-t nem tudjuk megverni akkor sztem felesleges a többi reménykedés a bentmaradást illetően.Makinwa-t nagyon jó igazolásnak tartom.Tudom hogy az újakat a beilleszkedést illetően nem szokták kezdőbe rakni.De Esposito helyére simán be lehetne rakni hiszen az őszi teljesítményét nem hiszem hogy alul tudná múlni.Ahogy néztem a meccseket mi és a Reggina vagyunk azok akik idén nem ütik meg az elsőosztályú szintet.Hajrá Chievo! -
#6372 Ez egy hülye edzői szokás: az újak mindig a padon kezdenek, de ők az 1. cserék! -
#6371 gazzetta szerint is padozik
érdekes -
#6370 Nem tudom Barátom, lehet az lesz. Ez a channel.com infója. -
#6369 Makinwa mé nem kezdő? -
#6368 Ma 18:00 Sport2tv: Reggina-Chievo
Létfontosságú derbi alul!
Reggina (probable): Campagnolo; Cirillo, Lanzaro, Valdez, Costa; Sestu, Barreto, Carmona, Barilla; Corradi, Brienza
Chievo (probable): Sorrentino; Frey, Moro, Yepes, Scardina; Luciano, Italiano, Marcolini, Pinzi; Esposito, Pellissier -
Chievodrukker #6367 Végre egyszer mi nyertük a tizenegyes / piros lap csatát.
Úgy ötven százalékos eredményt kellene produkálni tavasszal a bentmaradáshoz. Az ősz alapján erre kevés az esély. -
#6366 Ez az idei eredmény de ha a Napilit meg tudjuk verni a többit mrt nem sikerült?De csak így tovább még 5 pontra vagyunk a Lecce-től.