8246
A.C. Chievo Verona
-
#6485 Ő nem az a Manfredini, a mmiénk az Lazio-s :D -
#6484 óriási, hát erre nem számítottam :)
ma is kiállítottak chievóst, csak ezúttal egy egykorit, Manfredenit :)
nagyon örülök ennek!! bár még kieső helyen állunk, szereztünk 14 pontot fele annyi forduló alatt, mint amennyi alatt az ősszel 9-et szereztünk. tényleg a nagyok ellen dől majd el: szerzünk-e meglepetés-pontokat az első pár helyezett ellen! -
#6483 Hát ez LOL!
Atalanta-Siena:1-0
Atalanta-Cagliari:1-0
Atalanta-Sampdoria:4-2
Atalanta-Napoli:3-1
Atalanta-Lazio:2-0
Atalanta-Udenise:3-0
Atalanta-Inter:3-1
Atalanta-Catania:1-0
Atalanta-Roma:3-0
Hazai pályán mi a Milan az Inter a Juve és a Bologna tudta megverni őket. -
#6482 Makinwa góllal előzümk! -
#6481 hétvégén megyünk az Atalantához... Bergamóban mostanában ritkán kapnak ki, persze a mi bosszantásunk érdekében a Bolognától azért sikerült szívniuk... az Intert és a Romát is nagyon elverték, szóval megint az esélytelenek nyugalmával játszhatunk.
kérdés, hogy azzal játszunk-e majd, vagy az esélytelenek görcsével. -
#6480 kikaptunk... de legalább szépen. ezúttal az ellenfélnek kedvezett a 95. perc, hát ilyen is van. sajnos nem a Firenzében hagyott pontok miatt fogunk kiesni... -
#6479 A vége 2-1. Nem baj.... -
#6478 1-1 Gila -
campy #6477 ilyet már vagy 5-6 meccs nem volt olyan h vezetett a Chievo:D:O -
#6476 Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovani - Bentivoglio, Italiano, Marcolini - Colucci - Makinwa, Pellissier
végre nincs a kezdőben Esposito... mersze ki ez sem biztos, hogy bármire is elég lesz a Fiorentina ellen... -
#6475 Vezetünk Firenzében! -
Chievodrukker #6474 Most néztem meg az összefoglalót. Tényleg rommá lőttük a Catania kapuját.
Valahogy a tizenegyesekkel se vagyok kibékülve. Ugye volt egy kézen elakadó Mantovani beadás is ....
Hogy Zenga hogy elhízott?! Nem ismertem volna meg, ha nem mondják, hogy ő a Catania edzője. -
Chievodrukker #6473 Az a baj, hogy az alsóház tagjaival szinte már az összes meccsünket lejátszottuk. Innentől kezdve nagyon erős a sorsolásunk, hiába a hét meccses veretlenségi sorozat 2009-ben.
Akkor lenne esélyünk, ha három másik csapat leblokkolna, de erre Olaszországban kevés a remény. -
campy #6472 No Comment zsinorban a 3. vagy 4. döntetlen?:D:D:D és megint 0-1 ről loool xD -
#6471 Rommá lőttük a Catania kapuját, ROMMÁ! Nem hiszem el, hogy nem tudunk megnyerni ilyen meccseket! Most ha 6 ponttal többünk lenne, mindenki felszabadult volna és bennt maradnánk. -
#6470 megint 1-1... kemeny, megint a hosszabbitasban. de mar csak 2 pont a bennmarado hely, ez azért feltétlen előny. de kar hogy nem nyertunk! -
#6469 HT Chievo [0 - 1] Catania
10' [0 - 1] P.M. Ledesma (pen.)
13' L. Rigoni
30' A. Potenza
Bet in-play now - FREE BET! Copyright © 1998-2009 LiveScore.com -
#6468 semmire nem jó. jobb, mint a vereség, de ha a Torinót nem verjük meg, kit fogunk? a Milant? a Romát? merthogy döntetlenekkel ki fogunk esni, az biztos, sőt, nem hinném, hogy a nagyok ellen akár csak pontot is szereznénk (legalábbis nagyon nem néz ki ez nekünk). -
#6467 becsüljük meg ezt az egy pontot, szerintem idegben egy jobb Torino ellen ez tökéletes. -
campy #6466 Italiano 83. perc megint:D azért halljátok van mázlitok h ki tudtok egyenlíteni, de vhogy a győzelem nem megy ami a legfontosabb lenne:S na mind1 sok sikert továbbra is -
#6465 vége, 1-1.
erre már nem érdemes mit mondani. megint csak akkor focizott a csapat, amikor már nem volt mit veszítenie. -
#6464 Első félidőben jobbak voltunk, aztán defekt és hátrányban megint megyünk, Makinwa 3 ziccert hibázott. -
#6463 Makinwa többszörösen naggyá tette Serenit :( -
#6462 zsír!! -
#6461 CHIEVO IN GOL: ITALIANO V.. -
#6460 ITALIANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#6459 Di Carlo már cserélt is, hogy támadjunk.... -
#6458 talán ettől elkezd játszani a csapat... mindig ez van... -
#6457 TORINO IN GOL: VENTOLA N.. -
#6456 SImán beleférne egy Pellissier Foquinha csere. -
#6455 a szünet után máris majdnem kaptunk egy gólt, Sorrentino bravúrja mentette meg a csapatot... necces lesz így nagyon... -
#6454 az első félidőben unalmas, semmilyen játék zajlott a pályán, 1-1 helyzet (Rosina ill. Pellissier), és kaptunk egy lapot. -
#6453 OFF: mondjuk a véleményéhez szerintem neki is joga van, attól függetlenül, hogy 2001, 2006 vagy 2008 óta Chievo-drukker...
ON: végre kikerült a kezdőből Esposito, és bekerült Makinwa! ha csak ki nem állítják, kevesebbet nem fog hozzátenni a csapat játékához, mint Espo, aki számomra a szezon egyik legnagyobb csalódása. a két cataniai játékos keretben sincs... hatalmas igazolások lehetnek akkor... -
campy #6452 nem érdekeltek a topikok egyébként pedig nem vagyok Chievo fan csak kíváncsi vok a dolgokra ki hogy vélekedik esetleg tippeket csenek illetve adok! szval szabadúszok ha lehet ilyet mondani (2006-ban azt a szót alig ismertem h Internet) a vége fele regeltem az SG-re akkor még azt se tudtam h van ilyen topik...tavaly óta járok rendszeresen SG-ni már a foci topikokba is -
#6451 sajna ez egy sima hazai győzelem lesz
drukkolok hogy ne így legyen.. -
#6450 Torino (probable): Sereni; Colombo, Di Loreto, Dellafiore, Ogbonna; Abate, Dzemaili, Zanetti, Diana; Rosina; Bianchi
Chievo (probable): Sorrentino; Frey, Morero, Yepes, Mantovani; Luciano, Rigoni, Marcolini, Bentivoglio; Esposito, Pellissier
Ref: Trefoloni -
#6449 Ma pedig simán bukunk, akár 2-3 fával is, mert az eddig szenvedő Bianchi és Rosina páros fickándozni fog. -
#6448 Hol voltál eddig? Miért most fanolsz itt, miért nem tetted 2006 óta itt az sgén? -
#6447 sejtheted, hogy nem azért van szidva akárki is ebben a topikban, mert az annyira jó poén. a csapat viszont annyira idegesítő és bosszantó néha, hogy arra nincsenek szavak.
a Reggina egészen jól tartja magát a San Siróban, vezetnek, és bármi is lesz a vége ennek a meccsnek, ők KÜZDENEK a bennmaradásért. mi meg szar egy pontokat szerzünk a riválisok ellen is.
holnap ha nem győzünk, tényleg lehúzhatjuk magunkat a vécén, és jövőre megint másodosztályú meccsre leszek kénytelen menni Veronába :( -
campy #6446 nono de miért?:D nem te vagy az edző!:) egyébként is már az nagy dolog ha vki Chievo mezben játszhat nemde?:);)