8246
A.C. Chievo Verona
-
#6525 A Főragya a mi malmunkra dolgozik közben -.-
-
#6524 Mseviddze valahogy kiejtve, ifjú tehetség. -
#6523 65. "mekedidze" (nem fogom összebogarászni a nevét, valami bonyolult) révén lövésig jutott a Palermo, de nem igazán volt veszélyes. mondjuk nehéz helyzetből vállalta el. -
#6522 hihetetlen, hogy micsoda gusztustalan csapat ez a Palermo. Pellissier szétrúgása után most Bogdaniba vágtak bele egy fejszét, majd Carrozzieri most a biztonság kedvéért még le is könyökölte a jó öreg albánt. az előzőért járt a lap, de ezért is járna... -
#6521 59. perc: kontra végén 3 a 2-re vihettük a labdát. Marcolini tologatta a jobb oldalt, majd átívelt a kapu előtt érkező Pellissiernek, de ő gyengén találta el a labdát, pont a kapus kezébe ívelt. -
#6520 57. perc: megint óriási helyzet!! kapu előtti kavarodást követően több lövésünk is volt, üres kapura is... végül szöglet. -
#6519 nagyon erőtlen ez a Palermo, veszélyesebbek vagyunk. a játék amúgy gyenge és lassú, de 1-0-nál ez pont jó nekünk. -
#6518 53. perc: mi maradt ki!!! Rigoni bal oldali csodálatos beadására csukafejessel érkezett Marcolini, de óriásit védett a Palermo kapusa. előtte csúnyán felrúgták Pellissiert, de szerencsére túlélte... -
#6517 Meg kell tartani és pár hétig "fújhatunk" -
#6516 47. perc: Luciano lecsorgó labdáját Pellissier vágta a hálóba, de sajnos lesen állt és ezt észrevette a bíró is, maradt az 1-0. -
#6515 http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=33434&part=sports
itt találtok streameket amúgy. én a Cable Sports (eng)-et hoztam be Sopcasttal. remek minőség, és valóban angol kommentár (annak ellenére, hogy a reklámok ázsiaiul mentek) -
#6514 na de most behoztam streamen, megnéztem az összefoglalót. lényegesen több helyzetünk volt, Sorrentinónak csak egy szabadrúgást kellett védenie. lőttünk jobbról-balról. a piros lapnál asszem Pellissier lépett ki, a védő meg lerántotta utolsó emberként, abszolút jogos. a gólunk egy balról átívelt labda után esett: Luciano a hosszún, a kapufánál érkezett, és valahogy begyötörte a hálóba. -
#6513 csak az online közvetítést olvasom.
és GÓÓÓÓÓL!!! vezetünk!! Pellissier gólpasszából Luciano, még a szünet előtt! (közben félidő). óriási! -
campy #6512 te hol nézed ezt? -
#6511 emberelőny!!! Cassani, azonnali piros, valami durva szabálytalanságért. -
#6510 meg is van, viszont szépített a Toro... na nem floodolok tovább, látom nincs itt senki :) -
#6509 jó lenne, ha az Atalanta kicsit összekapná magát Leccében... -
#6508 Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovani - Luciano, Rigoni, Marcolini, Pinzi - Pellissier, Bogdani
Makinwa a keretben sincs, gondolom sérült vagy eltiltott... sajnos nem tudom. -
#6507 te jó ég, miket hagytunk ki, még nagyobb lehetett volna a különbség :)
nagyon izgatott vagyok ezek után, abszolút erőn felül teljesítünk szerintem, ez már-már BL-forma (tavasszal: 10 meccs 18 pont, ez felszorozva 28 meccs alatt 50 pontot jelentene, amivel a tabella 4. helyén állnánk!!), kérdés, hogy kitart-e ez még pár bravúrgyőzelem erejéig :) tartson!!! -
#6506 Lazio-Chievo 0-3 -
campy #6505 na mi történt boldogságos lett a topik?:D örömmel látom -
#6504 GRANDE CHIEVO! -
#6503 Nem tudok a háttérről, de valami gond van felétek? Ez azért több mint meglepő volt, főleg az ősz után :O -
kretyás #6502 remek :\ -
#6501 mekkora már :):):) csodálatos! ez a tavasz minden várakozásomat felülmúlja eddig. -
#6500 Ha következő fordulóban behúznánk a Palermo ellen, lenne keresni valónk. -
Chievodrukker #6499 Teljesen megérdemelt győzelem, még ilyen arányban is!
A második félidőben a Lazio teljes létszámnál sem tudott minket beszorítani. Súlyt fektettünk a támadásokra is, Pellissier ziccerét a kapus lábbal védte. Aztán egy kontránál Yepes lódult meg a jobb oldalon, az oldalvonal mellett. Már a belső védők vonalában járt, amikor hátulról csúnyán felrúgták. Villant a piros.
A végén még sakk-mattig gurigáztuk ki őket a harmadik gól előtt.
A sorsolást ismerve, továbbra is nagyon nehéz a helyzetünk, de ilyen játékkal lehet keresnivalónk. -
campy #6498 no srácok ennyit a vlszmadár beszólásotokról...:D mondtam én h itt még simán bent lehet mardani...azért Rómában nyerni nem semmi 0-3 -
#6497 Lazio-Chievo 0-3! Ancora Pellissier, che insacca da due passi sull'assist di Colucci -
#6496 Kolarov piros, ember előny itt, minden adott! Még a Napolinak kell hoznia magát:D -
#6495 A Brokit meg kell fogni:) -
Chievodrukker #6494 Interneten nézem a meccset.
Sorrentino, Frey, Yepes, Morero, Mantovani, Luciano, Rigoni, Marcolini, Pinzi, Pellissier, Makinwa összeállításban kezdtünk.
Makinwa az első negyedóra végén megsérült, le kellett cserélni. Senki nem bántotta, rosszul lépett. A helyére beállt Bogdani nem sokkal később nagyon szép gólt fejelt. Egy percre rá Pellissier a félpályán labdát szerzett, áthámozta magát három védőn, és a kifutó kapus fölött a hálóba lőtt.
A meccsről sokat elmond, hogy a Lazio az első és eddigi egyetlen helyzetét a 43. percben hagyta ki, Sorrentino nagyot védett. Előtte Marcolini üresen várta középen Pellissier átadását, de Sergo nem tudta időben beadni. -
#6493 ANYÁD!!! Micsoda 1 perc! Hol voltak eddig ezek a fiúk? :D
31' Lazio [0 - 2] Chievo
27' [0 - 1] E. Bogdani
28' [0 - 2] S. Pellisier
Bet in-play now - FREE BET! Copyright © 1998-2009 LiveScore.com
Persze még nincs vége.... -
#6492 MOndjuk Makinwának kandesz batyu:( -
#6491 Ma ebből a fordulóból jól is kijöhetünk! -
campy #6490 gyerekek no comment megint döntetlen:D -
#6489 Értékelendő az x, de megint elszalasztottuk a lehetőség a feljebb lépésre.
Makinwa gólozott, ez öröm! -
#6488 Cagliari-evésre fel! ellenfelünk teljesen kiszámíthatatlan, ha jó napja van, nincs esélyünk, de ha éppen telezabálták magukat pastával, akkor akár újabb 3 pontot is szerezhetünk... -
#6487 a fene, akkor ezt buktam :) -
Chievodrukker #6486 Ezt jó volt nézni. Azt azért nem bánom, hogy sem Doni, sem Floccari nem léphetett pályára.
http://www.goalsarena.com/video/italian-serie-a/01.03.2009-atalanta-chievo_en.html
Érdekes, hogy a Catania ellen az onnan igazolt Colucci, most pedig Langella szerzett gólt, aki tavaly még Bergamóban focizott. Azért is lehetett visszafogott a gólja után. Remélem, jövő héten a Cagliari Esposito is megszerzi idénybeli első gólját.
Bár komolyra fordítva a szót, inkább Makinwától várok gólokat. Mintha jobban mozogna, mint ősszel Esposito.