8246
A.C. Chievo Verona
  • McFrost
    A Főragya a mi malmunkra dolgozik közben -.-
  • McFrost
    Mseviddze valahogy kiejtve, ifjú tehetség.
  • giornalista
    65. "mekedidze" (nem fogom összebogarászni a nevét, valami bonyolult) révén lövésig jutott a Palermo, de nem igazán volt veszélyes. mondjuk nehéz helyzetből vállalta el.
  • giornalista
    hihetetlen, hogy micsoda gusztustalan csapat ez a Palermo. Pellissier szétrúgása után most Bogdaniba vágtak bele egy fejszét, majd Carrozzieri most a biztonság kedvéért még le is könyökölte a jó öreg albánt. az előzőért járt a lap, de ezért is járna...
  • giornalista
    59. perc: kontra végén 3 a 2-re vihettük a labdát. Marcolini tologatta a jobb oldalt, majd átívelt a kapu előtt érkező Pellissiernek, de ő gyengén találta el a labdát, pont a kapus kezébe ívelt.
  • giornalista
    57. perc: megint óriási helyzet!! kapu előtti kavarodást követően több lövésünk is volt, üres kapura is... végül szöglet.
  • giornalista
    nagyon erőtlen ez a Palermo, veszélyesebbek vagyunk. a játék amúgy gyenge és lassú, de 1-0-nál ez pont jó nekünk.
  • giornalista
    53. perc: mi maradt ki!!! Rigoni bal oldali csodálatos beadására csukafejessel érkezett Marcolini, de óriásit védett a Palermo kapusa. előtte csúnyán felrúgták Pellissiert, de szerencsére túlélte...
  • McFrost
    Meg kell tartani és pár hétig "fújhatunk"
  • giornalista
    47. perc: Luciano lecsorgó labdáját Pellissier vágta a hálóba, de sajnos lesen állt és ezt észrevette a bíró is, maradt az 1-0.
  • giornalista
    http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=33434&part=sports

itt találtok streameket amúgy. én a Cable Sports (eng)-et hoztam be Sopcasttal. remek minőség, és valóban angol kommentár (annak ellenére, hogy a reklámok ázsiaiul mentek)
  • giornalista
    na de most behoztam streamen, megnéztem az összefoglalót. lényegesen több helyzetünk volt, Sorrentinónak csak egy szabadrúgást kellett védenie. lőttünk jobbról-balról. a piros lapnál asszem Pellissier lépett ki, a védő meg lerántotta utolsó emberként, abszolút jogos. a gólunk egy balról átívelt labda után esett: Luciano a hosszún, a kapufánál érkezett, és valahogy begyötörte a hálóba.
  • giornalista
    csak az online közvetítést olvasom.

és GÓÓÓÓÓL!!! vezetünk!! Pellissier gólpasszából Luciano, még a szünet előtt! (közben félidő). óriási!
  • campy
    te hol nézed ezt?
  • giornalista
    emberelőny!!! Cassani, azonnali piros, valami durva szabálytalanságért.
  • giornalista
    meg is van, viszont szépített a Toro... na nem floodolok tovább, látom nincs itt senki :)
  • giornalista
    jó lenne, ha az Atalanta kicsit összekapná magát Leccében...
  • giornalista
    Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovani - Luciano, Rigoni, Marcolini, Pinzi - Pellissier, Bogdani

Makinwa a keretben sincs, gondolom sérült vagy eltiltott... sajnos nem tudom.
  • giornalista
    te jó ég, miket hagytunk ki, még nagyobb lehetett volna a különbség :)

nagyon izgatott vagyok ezek után, abszolút erőn felül teljesítünk szerintem, ez már-már BL-forma (tavasszal: 10 meccs 18 pont, ez felszorozva 28 meccs alatt 50 pontot jelentene, amivel a tabella 4. helyén állnánk!!), kérdés, hogy kitart-e ez még pár bravúrgyőzelem erejéig :) tartson!!!
  • McFrost
    Lazio-Chievo 0-3
  • campy
    na mi történt boldogságos lett a topik?:D örömmel látom
  • Reyi
    GRANDE CHIEVO!
  • McFrost
    Nem tudok a háttérről, de valami gond van felétek? Ez azért több mint meglepő volt, főleg az ősz után :O
  • kretyás
    remek :\
  • giornalista
    mekkora már :):):) csodálatos! ez a tavasz minden várakozásomat felülmúlja eddig.
  • McFrost
    Ha következő fordulóban behúznánk a Palermo ellen, lenne keresni valónk.
  • Chievodrukker
    Teljesen megérdemelt győzelem, még ilyen arányban is!
    A második félidőben a Lazio teljes létszámnál sem tudott minket beszorítani. Súlyt fektettünk a támadásokra is, Pellissier ziccerét a kapus lábbal védte. Aztán egy kontránál Yepes lódult meg a jobb oldalon, az oldalvonal mellett. Már a belső védők vonalában járt, amikor hátulról csúnyán felrúgták. Villant a piros.
    A végén még sakk-mattig gurigáztuk ki őket a harmadik gól előtt.

A sorsolást ismerve, továbbra is nagyon nehéz a helyzetünk, de ilyen játékkal lehet keresnivalónk.
  • campy
    no srácok ennyit a vlszmadár beszólásotokról...:D mondtam én h itt még simán bent lehet mardani...azért Rómában nyerni nem semmi 0-3
  • McFrost
    Lazio-Chievo 0-3! Ancora Pellissier, che insacca da due passi sull'assist di Colucci
  • McFrost
    Kolarov piros, ember előny itt, minden adott! Még a Napolinak kell hoznia magát:D
  • McFrost
    A Brokit meg kell fogni:)
  • Chievodrukker
    Interneten nézem a meccset.
    Sorrentino, Frey, Yepes, Morero, Mantovani, Luciano, Rigoni, Marcolini, Pinzi, Pellissier, Makinwa összeállításban kezdtünk.
    Makinwa az első negyedóra végén megsérült, le kellett cserélni. Senki nem bántotta, rosszul lépett. A helyére beállt Bogdani nem sokkal később nagyon szép gólt fejelt. Egy percre rá Pellissier a félpályán labdát szerzett, áthámozta magát három védőn, és a kifutó kapus fölött a hálóba lőtt.
    A meccsről sokat elmond, hogy a Lazio az első és eddigi egyetlen helyzetét a 43. percben hagyta ki, Sorrentino nagyot védett. Előtte Marcolini üresen várta középen Pellissier átadását, de Sergo nem tudta időben beadni.
  • McFrost
    ANYÁD!!! Micsoda 1 perc! Hol voltak eddig ezek a fiúk? :D
    31' Lazio [0 - 2] Chievo
    27' [0 - 1] E. Bogdani
    28' [0 - 2] S. Pellisier
    Bet in-play now - FREE BET! Copyright © 1998-2009 LiveScore.com

Persze még nincs vége....
  • McFrost
    MOndjuk Makinwának kandesz batyu:(
  • McFrost
    Ma ebből a fordulóból jól is kijöhetünk!
  • campy
    gyerekek no comment megint döntetlen:D
  • McFrost
    Értékelendő az x, de megint elszalasztottuk a lehetőség a feljebb lépésre.
    Makinwa gólozott, ez öröm!
  • giornalista
    Cagliari-evésre fel! ellenfelünk teljesen kiszámíthatatlan, ha jó napja van, nincs esélyünk, de ha éppen telezabálták magukat pastával, akkor akár újabb 3 pontot is szerezhetünk...
  • giornalista
    a fene, akkor ezt buktam :)
  • Chievodrukker
    Ezt jó volt nézni. Azt azért nem bánom, hogy sem Doni, sem Floccari nem léphetett pályára.
    http://www.goalsarena.com/video/italian-serie-a/01.03.2009-atalanta-chievo_en.html

Érdekes, hogy a Catania ellen az onnan igazolt Colucci, most pedig Langella szerzett gólt, aki tavaly még Bergamóban focizott. Azért is lehetett visszafogott a gólja után. Remélem, jövő héten a Cagliari Esposito is megszerzi idénybeli első gólját.

Bár komolyra fordítva a szót, inkább Makinwától várok gólokat. Mintha jobban mozogna, mint ősszel Esposito.