8246
A.C. Chievo Verona
-
Chievodrukker #6645 Azt hiszem, ez az egymást követő harmadik meccs az Inter ellen, ahol már a harmadik percben 0-1-re álltunk. Az Inter első támadását az egész védelem a büféből nézte.
Maicon ide, Ibrahimovics oda, az ellenfél így is erősebb, játékosai sokkal képzettebbek. Sajnos a védelmünket nem érzem elég erősnek hozzájuk, úgy érzem, kapunk még gólt vagy gólokat.
Marcolini viszont k...a nagy gólt akasztott és ez lendületet adott a csapatnak. Elöl talán lehet még keresnivalónk.
Ami furcsa, hogy Balotellit mennyire védi a bíró. Rigoni sárgája jogos, de Moreróét nem értettem. Freynek pedig több szabályos Balotelli-szerelését lefújták. -
#6644 Nem leszek itthon,de remélem máshol is nézni tudom. -
#6643 ha nem Mourinho lenne az Inter edzője ilyen pontelőnnyel, akkor akár még valószínűnek is tartanám a győzelmet. így jelenleg 15% esélyt látok rá.
amúgy adja a tévé, szóval lehet készíteni a sört meg a kuglófot :)
(karácsonyra édesanyámtól egyébként eredeti veronai kuglófot kaptam, csak sajnos nem Paluanit :) de azért ez is nagyon finom volt!) -
#6642 Nyugi tesó, teljesen magamnál voltam:) -
#6641 koma, én is, csak én ébren voltam, amikor beírtam a tippemet :) -
#6640 Én pedig:
Chievo 38
Torino 33
Bologna 29
Lecce 28
Reggina 27 -
#6639 de ha meg nyer a Torino, az sem baj... ha mi pontot szerzünk, és ők megverik a Bolognát, akkor a következő fordulóban matematikailag is eldőlhet.
közben piros egy regginainak :) remek -
#6638 a hétvége programja:
Samp-Reggina ma 18 óra (egyelőre 1-0!)
Chievo-Inter
Lecce-Napoli
Torino-Bologna (!!) egyaránt vasárnap 15 óra
a forduló után ezt az állást szeretném:
16. Chievo 36
17. Torino 31
18. Bologna 30
19. Lecce 28
20. Reggina 27 -
Chievodrukker #6637 Ez jó hír. De úgy se lesz könnyű. -
#6636 Ibrahimovic kisárgázódott, így nem lesz ellenünk a jövő héten. -
#6635 na ez így szép és jó :) egyedül a Lecce szerzett még pontot, de az a legkisebb baj. -
#6634 Hehe, tán bukja a tippmixet?:DDDDd -
#6633 Giacomazzi minden egyes csilingelésnél lesi a kivetítőt:D -
#6632 Bologna-nak van a legnehezebb dolga, mert szinte csak riválisokkal játszik, ebből jól is kijöhet, de értelem szerűen nem lehet mellébeszélni.
Ha ma elvinnénk egy pontot, azt mondom, hogy az Intert is megcsíphetjük, hiszen már bajnoknak tekintheti magát és minek is kapkodna?:D -
#6631 na most fordult a helyzet. a Juve és a Fio is vezet, mi még ikszelünk. így maradhatna azért nyugodtan. de ha kikapunk, és ők is, azt is aláírom. -
#6630 Juve máris egyenlített, gondolom a Fio majd a végén nyer egy Gila mákkal. -
#6629 És amíg nincs 40 pontunk, foshatunk is. -
#6628 Nincs még vége, sehol. A Roma 2 lőtt kapu fele, ennyi. De mire is számítottunk? Erre. -
#6627 minket lefocizik a Roma, miközben a Lecce vezet Rómában.
amikor 3-3-aztunk, azt hittem, hogy óriási eredményt érünk el, és erőfitogtathatunk majd vele a riválisoknak. a Reggina és a Lecce ellen viszont most az derül ki, hogy szinte ciki, hogy nem nyertünk simán az Olimpicójukban... -
#6626 na 2-1 már csak... de a döntetlen is nagyon jó lenne! -
#6625 HÚSZ PERCCEL A VÉGE ELŐTT 2-0-RA MEGY A REGGINA!
ha ez így maradna, az óriási lenne! -
#6624 Úgy legyen:) -
#6623 Bologna - Reggina18:00
Fiorentina - Torino 15:00
Juventus - Lecce 15:00
Roma - Chievo 15:00
alakulhatnak jól is az eredmények! ha mi ki is kapunk, erre a Torónak és a Leccének is remek esélye van. a Juve például csak összekapja magát a 2. helyért, a Fiorentina meg megszerezheti a negyediket. a kiesési rangadón nagyon rossz eredmény nem születhet, a vendégsiker lenne a legjobb, értelemszerűen. -
Chievodrukker #6622 A Roma nincs valami nagy formában. A két utolsó hazai bajnokijukon a Bolognát és a Leccét is csak nyögvenyelősen verték egy góllal.
Csak az a baj, hogy a firenzei "négyes zakó" után valószínűleg jól letolták a játékosokat és most ellenünk fognak hajtani.
Aztán jó lenne, ha Pellissier mellett más(ok) is lőnének gól(oka)t. -
#6621 naná, hogy be vagyok fosva. 2007-ben az utolsó forduló 70. percében estünk ki úgy, hogy előtte talán nem is álltunk kieső helyen az egész szezonban (vagy már csak az emlékek szépülnek meg?).
erre most egy irgalmatlanul nehéz hajrá előtt van 5 olyan meccsünk, amiből csak a Bologna ellen számítunk talán esélyesnek... háááát... nincs valami jó kedvem. számoltam ezzel a szombati három ponttal, az az igazság :( -
campy #6620 az igen xD már rögtön be vagytok fosva:P h mi lesz ugyis bentmaradás lesz... -
#6619 óriási. mind a három vetélytárs nyert... büdös picsába. bravúrra lesz szükség, és meg kell vernünk a Bolognát akkor. előre!!!! -
#6618 Egyébként tök vicces:
Toro-Siena 1-0
Regg-Juve 1-0
Bolo-Gen 2-0
Lecce-Catan 2-0 -
#6617 Kár ezen rágódnod, mert:
1. nincs még vége
2. kell még pont
3. az ősz -
#6616 és vezet a Bologna is. zseniális.
el is megyek itthonról, ezen a hétvégén most mindenki hoz rajtunk. -
#6615 nem hiszem el, hogy 10 perc alatt ketten is vezetést szereztek.
a köcsög Cataniából 2007 óta annyira elegem van, hogy azt nem tudom megfogalmazni. -
#6614 Erre szvsz csak a Torinonak van esélye. -
#6613 ha ma nyer a Torino, a Bologna és a Lecce közül legalább kettő, akkor még bajba kerülhetőnk a végén bőven... -
#6612 0-1-nél is volt 2 gyanús szitu, a 98. percben meg Frey megsérült a szélen és nem ért vissza a helyén kaptuk a gólt. A 2. félidőt láttam, 2 kapufánk volt és Handanovic parádék. -
Chievodrukker #6611 Nem tudtam megnézni a mérkőzést, de a Channel4 például azt írja, hogy balszerencsés volt a Chievo és a második félidőben a mi győzelmünk lógott a levegőben.
Az összefoglaló pedig mutat két erősen 11-es (?) gyanús esetet 0-0-nál a vendégek kapuja előtt. -
#6610 Kikaptunk, nem hiszem el, bosszús vagyok, mert nincs igazság.... -
#6609 2. félidőben teljesen bedaráltuk az Udinét. -
#6608 Yepes 11-est csinált, 0-1.
Szerintem ellen 11-ben vezetjük a tabellát. -
#6607 Ne lesz...hat a sporttv!!! -
#6606 Az Udineset el lehet kapni, okosan, persze Di Natale és Quagliarella nem piskóta ám!!! Asamoah Gyan is necces.