8246
A.C. Chievo Verona
-
#6805 83' Chievo 1 - 2 Bari
na alakul ez:) -
#6804 Fogadj a Torinóra akkor. -
#6803 srácok, amióta megvertétek a Genoát, azóta csak bukok rajtatok :S -
#6802 Sajnos bemákol ellenünk a Bari.... -
#6801 Eddig elég jól megyünk, elégedett vagyok.
Bogdanit kicserélném Granoche-re, akkor elől még jobban pörögnénk.
18-án jön a Bari, nem lehetetlen küldetés. -
#6800 végeeeeeeeeeeeee -
#6799 az istenkirály még nem lőtt gólt :) remélem pótolja a meccs ezen egyetlen hiányosságát. -
#6798 Még negyed óra, nyugi.... -
#6797 yeeaaaah!! na! kellett nekem rinyálni! :D -
#6796 MARCOLINI!! VEZETÜNK! -
#6795 A Cagliari egységes csapat, hozzánk hasonló, ha szerencsénk lesz nyerünk. -
#6794 Marcolini révén 25 méterről először találtuk el a kaput, és vele együtt a hálót is :) 1-1! -
#6793 egyre jobban megelégednék az iksszel (vezet a Cagliari)
mivel nem látom a meccseinket, nem tudom, hogy játszunk, de sajnos van rá esély, hogy csak fellángolás volt a két győzelem, és megint elkezdünk nyeretlenül játszani... -
#6792 egyelőre 0-0, közvetlen riválisaink, megelégednék a döntetlennel. az Atalanta közben vezet a Milan ellen... -
#6791 Sorrentino - Frey,Morero,Yepes,Mantovani - Luciano,Iori,Marcolini,Pinzi - Pellissier,Bogdani stabil kezdő Cagliariban -
Chievodrukker #6790 A hét elején edzőt cserélt az Atalanta, az új seprű pedig általában jól seper. Ráadásul az új tréner az a Conte, aki a Barival tavaly fölényesen nyerte a Serie B-t.
Éppen ezért kicsit tartottam egy meglepetés-vendéggyőzelemtől, amire a végén volt is esély. -
#6789 Nem baj ez, jó idényt futunk ez a lényeg. -
#6788 Viszont az, hogy a Bentegodiba bárki is bekkelni jön, az mán csoda:) -
#6787 E' il Chievo a cercare la vittoria, ma le squadre sembrano un po' stanche.
nagyjából ennyi a lényeg... azért az valahol gagyi, hogy egy Siena-Atalanta kettősből sikerül 2 pontot kierőszakolni... -
#6786 Ma jobbak vagyunk, sok a helyzetünk, nincs szerencsénk és a labda is keveset van nálunk. -
#6785 fasz kivan, hogy örülni kell az 1 pontnak a tuti kieső Atalanta ellen... ez nagyon gyenge ma! -
#6784 De van egy Sergiónk:D -
#6783 Sőt Tiribocchi aláz minket:( -
#6782 Pedig most kedvező a sorsolás is, jó szériával tartós él bóly lehetne. -
#6781 picit felpörögtünk az online közvetítés szerint, de ez még mindig nagyon kevés. kezdem elkönyvelni az újabb pontvesztést... -
#6780 félóra után még nem vezetünk az Atalanta ellen
a győzelmen kívül ma minden eredmény kudarc, ezt a nagyon gyenge csapatot muszáj lenne megütni. és akkor elhinném, hogy nem fogunk kiesni :) -
Chievodrukker #6779 A hajrában mindkét oldalon esett egy-egy kapufa, a miénket Pellissier fejelte szöglet után.
Szóval nem volt ez olyan békés iksz. -
#6778 0:0, értékes ez a pont. -
#6777 ha már hétvégén buktam rajtatok, akkor most is nyerjetek :))) -
#6776 Örülnék egy győzelemnek ma, dönci is belefér, de bízom a csapatba.
Ha Sergio sérült, ne erőltessük, tolja Granoche. -
#6775 McFrost :D
Szerintem vagy Mandelli vagy Marcolini. -
Chievodrukker #6774 Marcolini és Pellissier is kisebb sérüléssel bajlódik, nem biztos, hogy játszanak.
A csapatkapitányt - úgy rémlik - már az előző két meccsen is lekapta Di Carlo kétgólos előnynél. Neki nem jött jól ez a hétközi forduló.
Tényleg, ki volt a csk., amikor Sergio nem volt a pályán? -
#6773 nagyon jól nyomjuk eddig az idén! két szerencsétlen, de bőven helytállós vereség után egy papírforma és egy bravúrgyőzelem! ma irány Siena, ahol ugyancsak illenék győzni, és ha ez megvalósul, akkor azt mondom, akár még az első 10 sem elképzelhetetlen a csapattól. iksz esetén sem lennék szomorú, mert én csupán a bennmaradást várom el.
a Siena eddig összesen 3 pontot szerzett, a nyeretlen Cagliarit verték 3-1-re idegenben. otthonukban a Milan és a Roma is csupán 2-1-re tudott nyerni. legutóbb 4-1-re kaptak ki a Samptól. -
Chievodrukker #6772 Chievo - Genoa 3-1 (2-0)
Marcolini (5., 11-es)1-0
Bogdani (7.)2-0
Floccari (65., 11-es) 2-1
Pellissier (76.)3-1
X Floocari (11-es)
A mezőny legjobbjának Yepest választották.
Az előző, bolognai meccsen Pinzi játékát értékelték a legtöbbre. A Genoa ellen is szép labdát adott a harmadik gól előtt. -
#6771 -
#6770 -
#6769 Jók voltunk, királyság! -
#6768 vége -
#6767 3:1, remek ez a csapat!!! -
#6766 jó kezdés, 8 perc után 2-0!