A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Azt szidunk akit akarunk.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

de ne szidjatok senkit se légysziii:D:D

McFrost
Így van, a meccs holnap.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

giornalista
ma megyünk a Torinóhoz... a helyzet megint az, mint az összes eddigi tavaszi meccsünkön: ha valamit akarunk, akkor nyernünk kell, a döntetlennel nem érünk el semmit.
McFrost

gabber_saviola
jött:
Makinwa (a, Lazio)
Colucci (c, Catania)
Sardo (d, Catania)

ment:
D'Anna (d, Pisa)
Patrascu (d, Padova)
Iunco (a, Salernitana)
Grippo (c, Piacenza)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
:(

akkor, kéne már egy tulajdonos váltás

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

McFrost
Fiatalokat kölcsön adjuk, kiégett szarok meg jönnek, ennyi a lényeg:D

gabber_saviola
:ASDsdasdasasdas

McFrost
Vártam már, mikor jössz flémelni:D

gabber_saviola
Istvánom, látom Ti is szarrá igazoltátok magatokat :ASDasdasdasdas

Sardo ügyes focista...Cataniából jött gondolom, nem nagyon volt ott alapember hátha itt az lesz:)

McFrost
D'Anna elment Pisa-ba, õ meg jött: Gennaro Sardo (29)

giornalista
és megint 0-1-nél történt csak valami a pályán... hát ez van.
McFrost
Jobbak voltunk mint a Samp, mindenben, csak az eredményben nem és ez számít.

McFrost
Jaja, Õ Kerlon. Sosem tudjuk meg mire képes.

Rapidboy11
Esposito ma se csinált semmit.Kerlon és Makinwa ha pedig le ült a kispadra mehetnének a kezdõbe is.

1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"

Rapidboy11
nem rossz ez az X ehez képest (Sampdoria-Lazio:3-1):S

hát ja:S sajna a Juventus kárára...és fordítottak is de mostanában nagyon formában van a Caglirari...

giornalista
M. Foquinha az Kerlon? merthogy õ most ott ül a kispadon.

mint ahogyan Makinwa is... nem értem, hogy miért erõltetik ezt az Esopsitót, miért nem lehet kipróbálni legalább Makinwát.

FROST: teljesen egyetértek...
McFrost
Nem tudom, ki látta tegnap este a Juventus-Cagliari meccset, de ez a Cagliari egy ugyanolyan csapat mint, mi. Egy sztárjuk van: Aquafresca és ennyi. A többiek fiatalok és feltörekvõek! Elutaztak a bajnok esélyeshez és fociztak egy kellemeset! Tettek-vették a labdát, felnõttek a feladathoz, nem szarták össze magukat, kûzdöttek, hajtottak és láss csodát: elvitték a 3 pontot!
Tõlük is elpattog a labda, õk sem tudtak 5-nél többet passzolni egyfolytában! Viszont mindezt ellensúlyozták akarással és önbizalommal!!!
Ezek a mai foci kulcsai, nálunk ebbõl semmi sincs...

McFrost
Giuseppe Colucci (28) érkezett, középpályás, Kátániából.

Rapidboy11
AEK Athen-ból jelenleg a Chievo-nál kölcsönben szereplõ Stefano Sorrentino-ra kölcsönzerzõdése lejárta hosszútávon számítanak a görögök.
A vezetõség már most azon gondolkodik hogy kivel tudná pótolni õszi idényünk legjobbját...

McFrost
Pontosan errõl beszélek én is.

Rapidboy11
Több olasz fórum szerint is Luca Cecarelli 1 hétig próbajátékon szerepel Veronában.A 25 éves balhátvéd 2002 óta a Milan játékosa de azóta egyszer sem kapott helyet a csapatban hanem kölcsönben jáccot kisebb együtesekben (Venezia,Fermana,Spezia,Pro Patria,Cesena,Catansaro,Luchese,Lecce,Spezia,Hellas Verona)könnyen lehet hogy a Hellas után továbbra is Veronában marad csak ezután a mi színeinkben fog kölcsönben szerepelni.Az 5-szörös U20-as válogatott játékos.

giornalista
a végén már nem volt emberhátrány, mert kiküldtek egy lecceit is.
1-1 halljátok tud küzdeni a csapat nekem ne mondja senki:) emberhátrányból :O:O

giornalista
a legbosszantóbb az, hogy megint az utolsó pár percben kezdtünk el focizni, vagyis akkor, amikor már minden mindegy volt a meccsen. ugyanez volt az Inter ellen is idegenben, a Reggina-meccset nem láttam, de akkor is a hajrában lõttünk gólt.

Inter ellen persze nem, csak 0-2-nél, akkor, amikor látszott, hogy a sündisznó-állás nem vezet semmire a vereségen kívül. és ki is egyenlítettünk, nem is játszottunk rosszul.

sajnos nagyon keveset látom ezt a csapatot, de azt érzem rajta, hogy a Serie A történetének egyik leggörcsösebb, legkevesebb önbizalommal pályára lépõ csapata vagyunk, amely tényleg csak akkor szabadul fel, ha már nem veszíthet semmit. és olyankor általában alkot a pályán...
giornalista
az a baj, hogy az 1-1 is olyan, mint halottnak a csók. vagy mi esünk ki, vagy a Lecce az év végén (a Torino és a Reggina számomra nem kérdéses, hogy búcsúzik).

ezért lett volna nagyon jó a 3 pont...
giornalista
és egyenlõ minden tekintetben :)
giornalista
meg már hátrány is van... hát errõl kb. ennyi.
McFrost
6 percre rá vezet a Lecce, no comment.....

McFrost
Mandelli piros....ki hitte volna?

McFrost
Csak olvasom.

giornalista
látod valahol a meccset vagy csak olvasod?
McFrost
20 perc után nyomozzuk a labdát.

giornalista
még annyit, hogy Italiano helyett Rigoni kezd végül, nem tudom, miért.
giornalista
én sem értem, miért nem kezd... ennél gólképtelenebbek már nem is lehetnénk elöl.
Forza Italia
Makinwa azért kezdhetne mindig benne van a játékába a gól. De azért hajrá tettem a gyõzelmetekre

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

giornalista
Sorrentino

Moro
Morero
Mandelli
Mantovani

Luciano
Italiano
Marcolini

Bentivoglio

Esposito
Pellissier

pad: Squizzi, Frey, Scardina, Rigioni, Pinzi, Makinwa, Bogdani
Kerlon xD xD ki volt az a gyerek aki 8 éves kóra óta Kerlon szurkoló?:D

McFrost
Kár is törni a fejed ilyeneken, nekem épp ez a bajom: hogy kiesünk, mert a sok "buzi" szarik rá, mert jövõre úgysem itt leszek....
Ezért vagyok mérges, mikor látom Pinzit és Espositot szenvedni...

Most látom, hogy Iunco vasárnap már a Salernitana együttesében játszott. Ezek szerint eladtuk vagy kölcsönadtuk.
Cesart pedig kölcsönadtuk a Padovának NB III-ba?!<#wow2>

Két olyan játékosról van szó, akik tavaly alapemberek voltak a Serie B-t megnyerõ csapatban. Mindketten hosszú éveket töltöttek Veronában.
Szóval õket elpasszoltuk, miközben rakásra vesszük kölcsön a motiválatlan vagy régi önmagukhoz képest erõsen visszaesett játékosokat. Ez szerintem sehova nem vezet.

Cesart lepasszoltuk. Most, hogy Yepest eltiltották, megint játszhat Morero, akit három meccsen kétszer állították ki. Azonkívül Mandellivel együtt összesen három "eredeti" belsõ védõnk van.

Iunco pedig fiatal, tehetséges. Én több lehetõséget adtam volna neki. Ahogy tavaly a B-ben is kiharcolta magának a helyét a csapatban, erre most is esélyt kellett volna adni.
Rapidboy11
amúgy ez a kezdõ nem nézne ki rosszul.

Sorrentino-Malago,Mantovani,Yepes,Morero-Italiano,Bonaventura,Marcolini,Kerlon-Pellisier,Makinwa

Rapidboy11
Egyébként nem lenne egy horribilis összeg mindössze 300000 eurót kérnek érte.

Rapidboy11
De állítólag vinné a Napoli is.Csak õk a B csapatban számítanának rá így lehet hogy hozzánk kerül.Mert a szöv.kap.-uk azt mondta hogy hosszútávon csak olyan játékosra tud számítani aki az elsõ osztályban vagy legalább egy erõs B ligás egyesületben szerepel.

Rapidboy11
nekem is de én már rájöttem honnan.
Jáccott az olasz-magyar U19-en.

Bonaventura de ismerõs ez e név:)

Rapidboy11
Állítólag a Copa Italiá-ban szereplõ Pergroppema U19-es válogatott középpályása Giacumo Bonaventura kölcsönbe érkezhet.

Forza Italia
remélem holnap nyertek a Lecce ellen megtettem tippmixen:d

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa