8246
A.C. Chievo Verona
-
#6845 Italy - Coppa Italia
20:03 November 25
FT Chievo 2 - 0 Frosinone
FT Chievo [2 - 0] Frosinone
39' [1 - 0] Y. Hanine
65' M. Malago
90' [2 - 0] S. Bentivoglio
Copyright © 1998-2009 LiveScore Ltd -
Chievodrukker #6844 Elképesztő.
1-0-nál Pellissier szabályos gólt lőtt, amit nem adtak meg. Igaz, 10 emberrel nem lett volna akkor sem könnyű dolgunk.
Nekem úgy tűnik, szoros meccseket veszítünk, és a szerencsével is hadilábon állunk. Ha jól küzd a csapat, előbb-utóbb a kapufa is, meg a lest lengető partjelző is csak mellénk áll. -
#6843 jó lenne ha kicsit összekapnánk magunkat. -
#6842 Na elkiabáltam.....SAMPDORIA IN GOL: ROSSI M.. -
#6841 20 perc után bátran játszunk Genovában, kell is, nem betojni. -
#6840 Ha ma a vereségen kívül más eredmény születne, az csoda számba menne!
Abban bízhatunk, hogy volt MESTERünk DelNeri, azt hiszi ismer minket.
De nem hinném, hogy megfogjuk a Cassano-Pazzini duót. -
#6839 Felkészülési meccsen 1:0-ra nyertünk Granoche góljával az Albinoleffe otthonában. -
#6838 -.- -
#6837 :D:D:D köszöntük a mai meccset Istvánom -
#6836 lottószámok? -
#6835 picsába.... -
#6834 Közünk nincs a meccshez, 40%-ban miénk a laszti és még kapu mellé sem lőttünk. -
#6833 42' Parma [1 - 0] Chievo
34' G. Pinzi
36' C. Zaccardo
41' [1 - 0] C. Zaccardo
Copyright © 1998-2009 LiveScore Ltd. -
Chievodrukker #6832 Megyek a totózóba, veszek egy szelvényt ... -
#6831 Parma - Chievo 2-0
Sampdoria - Chievo 2-1
Chievo - Palermo 2-1
Livorno - Chievo 0-1
Chievo - Fiorentina 2-2
Napoli - Chievo 1-1 -
#6830 hozzáteszem, hogy jelenleg csupán 6 ponttal előzzük a legjobb kiesőt, a legrosszabbat is csak 9-cel, szóval akár bajba is kerülhetünk, de az idei teljesítményünket látva nem hiszem, hogy erre sor kerülne. a naptári évben mutatott formánkkal szerintem a bajnokság legjobb 7 csapata között vagyunk egyébként.
(de ez csak gyors számolgatás, semmi sem támasztja alá) -
#6829 Parma-Chievo
Sampdoria-Chievo
Chievo-Palermo
Livorno-Chievo
Chievo-Fiorentina
Napoli-Chievo
a következő 6 meccsen eldől, hogy a középmezőny melyik részében végzünk majd. a 18 pontból 10 megszerzését nem tartom irreálisnak, a legnehezebb dolgunk nyilván a Parma és a Samp ellen lesz, illetve Nápolyban és a Fiorentina ellen sem vagyunk igazából esélyesek.
ezeket a meccseket még az idén lejátsszuk, aztán Inter, Roma, Juventus, Lazio sorozat.
érdekesség, hogy a bajnokság vége előtt 2 fordulóval látogatunk a San Siróba. feladatunk abban bízni, hogy az egyébként is baráti Inter addigra már boldog bajnok lesz, hogy ellenünk kiengedjen és vereséget szenvedjen :) -
Chievodrukker #6828 Yepes szép gólt fejelt, de sajnos a többi helyzetet elpuskáztuk. -
#6827 Elülső alakzat továbbra is döcög és ahogy nézem a gazzetta statisztikáját: gyakorlatilag rommá lőttük az Udinét.... -
#6826 Jó ez.
Otthon azért nem harapunk úgy :) -
#6825 ennyi is a vége, gólunkat Yepes szerezte. -
#6824 1:1 egyenlőre és nemsokára vége. -
#6823 Gólok kellenek:D -
Chievodrukker #6822 Én bízom Granocheban. Nem tűnik rossznak.
A Milan ellen Dida elképesztő bravúrja "mentette meg" a győztes góltól, korábban pedig - ha jól emlékszem - a Genoa, illetve a Cagliari ellen is adott gólpasszt.
A Catania elleni mérkőzésen pedig a goal.com Granochet hozta ki a mezőny legjobbjának. Ismerve a goal.com értékeléseit, ez valószínűleg túlzás, de azért olyan rossz mégsem lehetett. -
#6821 Na üdv!
Költözés miatt voltam inaktív és lemaradtam 2 meccsünkről, sajnos a Milan elleniről a tévében is:( -
#6820 az az igazság, hogy nekem sokkal jobb így :)
a Cataniát a kiesésünk óta gyűlölöm! a Milan elleni győzelem nagyot szólt volna, de ha a két meccsből 3 pontot szerezhettünk, akkor így volt jobb! -
Chievodrukker #6819 Marcolininek Szardínia után Szicíliában is elsült a lába!
Catania - Chievo 1-2
Mantovani (26.), Mascara (42., 11-es), Marcolini (70.)
-
#6818 végeeeeeeeeeeeeee GRANDE CHIEVO! -
#6817 vezetünk Cataniában, nem kell már sokat kibírni. -
#6816 Sorrentino ettől függetlenül tényleg egy isten...
sajnos Dida védésénél dőlt el (ami megintcsak "save-of-the-year" gyanús volt), ha az ott bemegy, nincs visszaút a Milánnak -
Chievodrukker #6815 A második félidőben nagyon nagy fölényben játszott a Milan. Benne volt ez az utolsó perces fordítás is a pakliban.
Nagyobb súlyt kellett volna fektetni a támadásokra 0-1-nél a második játékrészben.
Na mindegy, ez a hajó elment... Azért dicséret a csapatnak, kemény dió voltak az ellennek. Jönnek a következő mérkőzések, hétközi meccs Szicíliában, hát ez se most hiányzott. De mindent bele, egyszer csak mi lőjük a győztes gólt az utolsó percben. -
#6814 hihetetlen.... -
#6813 fasz kivan.
ilyenkor utálok kis csapatnak szurkolni. mi valahogy soha nem tudunk bravúrt felmutatni :(
kibaszott milány -
#6812 Sorrentino egy isten -
Chievodrukker #6811 Csak Mandelli nehogy kiállíttassa magát! Kicsit mintha túl lenne pörögve. -
#6810 vezetünk :) azóta nincs nálunk a labda :) nem baj :) -
#6809 Este: Chievo - Milan és nem látom....:((((((((([[[[[[[[ -
#6808 kár érte... -
#6807 Sajnos most nincs szerencsénk, jóval többször lőttünk kapura és többször is találtuk el....de ez gólra megy mint tudjuk, Granoche eddig nekem csalódás, Pellissier pedig még mindig sérült kicsit....Ha lenne egy király gólvágónk.... -
#6806 :(