8246
A.C. Chievo Verona
-
#6885 nehogy már ezzel a szutyok tizivel kapjunk ki.. -
#6884 A vicc az, hogy tök jól játszunk. -
#6883 Sorrentino buktatta Denis-t, 11-es, Hamsik belőtte, 1-0. -
Chievodrukker #6882 Vasárnap Lavezzi eltiltás miatt nem játszhat. -
#6881 AZt hiszem egyedül a történelemben a West Hamnek sikerült kiesni 40 pontal. -
Chievodrukker #6880 Jó leírni:
Chievo - Fiorentina 2-1
Pinzi (13.), Sardo (24.) ill. Montolivo (5.)
Teljesen megérdemeltnek tűnik, a liláknak valamirevaló helyzetük sem nagyon volt az összefoglalóban.
Tudja valaki, mi volt Sardo trikóján?
Az csoda lenne, ha az 50% feletti eredményt a következő 4-5 forduló után is tartani tudnánk, de máris van 7 győzelmünk és 24 pontunk. Tavaly összesen nyert a csapat nyolcszor. 40 ponttal pedig nehezen tudom elképzelni a kiesést. Nem is képzelem. -
#6879 ez komoly :) -
#6878 Jövő héten jöhetne a Juve, lenyomnánk :D -
#6877 Lenyomtuk a lilákokat, micsoda csapat:)
Kiváncsi lettem volna ha Loki helyett mi vagyunk abban a csoportban, mire megyünk, persze ezzel nem akarom hordani a Lokit, csoda amit műveltek! -
#6876 ha így maradna minden meccs, 7 csapat állna 24 ponttal, 5-11. helyig. persze este két 24 pontos (Samp-Roma) játszik, tehát estére már másképp állnánk. csak akkor is...
beérnénk azt a Barit, akit mindenki ajnároz... -
#6875 SARDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO -
#6874 na, ha már 15:08kor ül géphez az ember, nem is látja legalább ikszre állni a csapatot. -
#6873 ma a döntetlen is nagy bravúr lenne, remélem, ha ki is kapunk, legalább szerzünk gólt. az elmúlt 2 fordulóban aratott 2 győzelem pont arra volt jó, hogy a következő, nehéz sorozat elé megfelelő mennyiségű ponttal fussunk neki. -
#6872 Azt mondja Prandelli, hogy minden fejben fog eldőlni a liverpooli siker miatt. -
#6871 -
#6870 Last five in Serie A: Chievo (D L L W W) Fiorentina ( L W W L W)
Last season: Chievo 0-2 Fiorentina
Chievo (probable): Sorrentino; Sardo, Morero, Yepes, Mantovani; Luciano, Rigoni, Bentivoglio; Pinzi; Pellissier, Abbruscato
Fiorentina (probable): Frey; De Silvestri, Dainelli, Kroldrup, Pasqual; Donadel, Montolivo; Marchionni, Jovetic, Vargas; Gilardino -
Chievodrukker #6869 Vasárnap jön a Fiorentina.
Az emlékezetes 2001-es bemutatkozást követően négy idényben találkoztunk velük, és mind a négy idényben oda-vissza kikaptunk. Egyszer azonban minden sorozat megszakad...
A Fio menetel a BL-ben, de nem elég jók ahhoz, hogy két fronton is helytálljanak. Bizakodó vagyok .... -
#6868 igen!! -
Chievodrukker #6867 Ej, haj száll az ének, zeng az ének ...
Sergio brilliáns passzt adott a második gól előtt. De Abru és Rigoni is jól csinálták.
Kézcsókom Lucarellinek.
A következő öt bajnokink:
Fiorentina (o)
Napoli (i)
Inter (o)
Roma (i)
Juve (o)
Közben a Fioval a kupában is összecsapunk.
Ez a sorozat nem lesz teadélután, de szerintem fogunk belőle nyerni meccset. -
#6866 hát nem egy nagy szám a keretünk, de jó az edző.
FM08-ban sikerült megtartanom Obinnát a feljutás után, majd néhány éven belül bajnokságot, később BL-t nyertem a csapattal :) nagyon jó ifiket találtak a játékosfigyelők. Obinna végig maradt, volt, amikor 1 fölötti gólátlagot hozott egy szezonban. ő volt a kulcs. meg az 50%-os részesedésű eladások... megvették a felét 7.5M-ért valakinek, majd az év végén nem kellett nekik és visszakaptam 100K-ért. :) -
#6865 Az erőn felüli, mert a keret elég gyönge...bár FM-ben már a 3. idényben bajnok lettem:DDDDDd -
#6864 tavaly nem is volt őszünk :) 9 ponttal fordultunk januárra... nagyjából a tavaszi formánkat hozzuk most, én ebben a folytatásban bízok. kb. 45-50 pontunk lehet így, ami abszolút korrekt a csapattól. -
#6863 Kiegyenlítettebb az őszünk, mint tavaly. Ebből adja magát remélem a hasonló tavasz. Még azt nem bánnám, ha valami igazi ragadozó csatárt szereznénk a télen, mert elől vérszegény a banda! Mindenki formán kívül! Ez abból is látszik,hogy volt már mindenki kezdő. Rudolfot el tudnám képzelni. -
#6862 én egyelőre hátra figyelek csak, az nekem mindegy, hogy a 10. vagy a 15. helyen végzünk. a Siena-Cataniának azért örülök (3-2 most), mert nagyon utálom a Cataniát. de a Bologna például vezet :(
egyébként ha így marad minden, a 11. helyen leszünk úgy, hogy a 18.-tól 9, a 4.-től 4 pont választ majd el minket. nem hiszem, hogy odaérnénk egy európai helyre, nekem még mindig az a fontos, hogy ne fenyegessen a kiesés réme :) -
#6861 és mindenhol kedvezően alakul. -
#6860 jól nyomjuk, kell is ez most nagyon! -
#6859 IGGEN!!!
74' Livorno [0 - 2] Chievo
12' [0 - 1] L. Rigoni
23' M.P. Diniz
25' C. Lucarelli
43' J.S. Mozart
45' N. Rivas
63' M. Marcolini
66' [0 - 2] S. Bentivoglio
Copyright © 1998-2009 LiveScore Ltd -
#6858 keményet mondhatott, ha rögtön pirosat kapott reklamálásért -
#6857 Be kell győrni!
33' Livorno [0 - 1] Chievo
12' [0 - 1] L. Rigoni
23' M.P. Diniz sárga lap
25' C. Lucarelli piros lap
Copyright © 1998-2009 LiveScore Ltd. -
#6856 GYERÜNK!!!
14' Livorno [0 - 1] Chievo
12' [0 - 1] L. Rigoni
#6855 Sergio mekkora zinyót rontott, atyagatya:O -
Chievodrukker #6854 Szép góllal nyertünk! A csupaszív Mandelli a földön fekve is megküzdött a labdáért, hogy az új csatárunk ollózva behúzza!
Chievo - Palermo 1-0
Gól: Abbruscato (54.) -
#6853 ezaz! -
#6852 Köllött is. -
#6851 nyertünk is
remek ;) -
#6850 Chievo [1 - 0] Palermo
23' F. Liverani
39' D. Mandelli
40' F.H. Simplicio
49' G. Pinzi
54' [1 - 0] E. Abbruscato
67' F. Miccoli
72' C. Bovo
90' F. Liverani
#6849 -
#6848 közeledik a kieső zóna
ma mindenféleképpen nyernünk kell! -
Chievodrukker #6847 Itt egy összefoglaló a kupameccsről:
http://rimessalaterale.blog.dada.net/post/1207118079/Video+gol+highlights+Chievo+Frosinone+2-0+-+4o+turno+Coppa+Italia+-+25+novembre
Két szép gól, és úgy tűnik, nem kellett megszakadni a győzelemért. Maradt erő a hétvégére a Pelermo ellen .... -
Chievodrukker #6846 A Hanine nevű gyerek 19 éves, és állítólag igen szép gólt lőtt.
A 8 között Fiorentina - Chievo.