A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
szerencsére csak egy apró roham volt részükrõl, azóta jószerivel labdához sem értek. megdöbbentõen lusták ezek a szicíliaiak, 92. perc, és le sem támadnak a középpályán, nem csinálnak semmit. ez nekünk jó, csak nem értem õket.

de a helyzeteket tényleg be kellett volna lõni, és nem izgulnánk a végén. na most jön egy szöglet... de jó.
giornalista
mi az isten!? 4 perc hosszabbítás, hát ezt az értelmetlenséget! semmi ok nem volt erre!
többel is nyerhettetek volna nem? most meg még a gyõzelemért kell harcolni pff:S a helyzet kihasználáson kellene dolgozni...

giornalista
89. perc: kontra, Langella beadása után asszem Pellissier fejelhetett volna, de a védõ szorításában végül nem fért a labdához.
giornalista
88. perc: na most nyom a Palermo... a fene. Yepes becsúszva mentett egy bal oldali beadást követõen, meg ilyenek... húzzuk már ki!!!
McFrost
Nofene, Lecce egyenlített.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

giornalista
hát, igen, de ha ma nyerünk, akkor akár el is fogadom a 0 pontot a Juve és a Milány ellen. de utóbbi ellen akár még keresnivalónk is lehet. persze a mainál azért jobb játékkal: nem toljuk rosszul, de a tempónk nagyon alacsony. az õszi csapatra ez nyomokban sem emlékeztet azért, sokkal jobban érzik egymást a játékosok, vezetünk értelmes akciókat, van játékunk. csak nagyon lassan történik minden... és gyakran hoznak rossz döntést a játékosok.
giornalista
86. perc: Bogdani lába görcsölt be. elõször azt hittem, hogy csak idõhúzás, de ahogy nézem, le lesz cserélve Langellára.
McFrost
Jó meccs legyen, ennyi. 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Forza Italia
remélem és azt is h juve gyõzelem lesz.😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

giornalista
83. perc: Colucci találta jó helyzetben magát 25 méterre a kaputól. ha lett volna egy kis esze, megjátssza Pellissiert, de inkább lõtt, persze, hogy mellé 😞
McFrost
Következõ körben Juve, akkor remélem tévés meccs.

McFrost
huhh, Rigoni, azt hittem más ami rig-el kezdõdok 😮

giornalista
81. perc. Carrozzieri a 3. sárga lapot érõ szabálytalansága után megkapta az elsõ lapját. bocs, hogy ennyit foglalkozok a játékvezetéssel, csak más nem igazán történik most 😊
giornalista
78. perc környéke: mostanában picit gyengék vagyunk támadásban... nehogy visszaüssön ez a leülés. mondjuk a Palermóban továbbra sem látok semmit, de bármikor beakadhat egy lövésük.

most Rigoni is pusztított, a mchelidze vagy ki bokájára lépett rá úgy, hogy az kifordult. de azért túléli szerencsére.
McFrost
Kjear

giornalista
75. perc: egy Palermo-beívelést követõen a 24-es hazai (nem jön be a gazzetta most nekem) rálépett Sorrentino arcára. ez legalább véletlen volt.
giornalista
a Torino, a Lecce, a Bologna és a Reggina is vesztésre áll, mi meg vezetünk. sárga-kék liga 😊

a játékvezetés egyébként elég gyengusz... a sokadik Palermo-szabálytalanság után mi egy viszonylat ártatlan eset után kaptunk lapot. majd valamelyik rózsaszín majdnem elhagyta a labdát a 16-osuk elõterében, hárman odamentünk, szereltük is, erre kifelé szabadrúgás... brrr. meg lehetett volna indulni.
giornalista
72. perc: Bogdani tartotta meg remekül a labdát a bal oldalon, és a 16-oson belülre üresen betörõ Pellissierhez játszhatott volna, ha jól passzol... ehelyett valamiért a hosszúra tette a labdát, lehet, oda várta a félistenünket.
McFrost
Firenzébe is szeretnék egy jó napot.

McFrost
A Fõragya a mi malmunkra dolgozik közben -.-

McFrost
Mseviddze valahogy kiejtve, ifjú tehetség.

giornalista
65. "mekedidze" (nem fogom összebogarászni a nevét, valami bonyolult) révén lövésig jutott a Palermo, de nem igazán volt veszélyes. mondjuk nehéz helyzetbõl vállalta el.
giornalista
hihetetlen, hogy micsoda gusztustalan csapat ez a Palermo. Pellissier szétrúgása után most Bogdaniba vágtak bele egy fejszét, majd Carrozzieri most a biztonság kedvéért még le is könyökölte a jó öreg albánt. az elõzõért járt a lap, de ezért is járna...
giornalista
59. perc: kontra végén 3 a 2-re vihettük a labdát. Marcolini tologatta a jobb oldalt, majd átívelt a kapu elõtt érkezõ Pellissiernek, de õ gyengén találta el a labdát, pont a kapus kezébe ívelt.
giornalista
57. perc: megint óriási helyzet!! kapu elõtti kavarodást követõen több lövésünk is volt, üres kapura is... végül szöglet.
giornalista
nagyon erõtlen ez a Palermo, veszélyesebbek vagyunk. a játék amúgy gyenge és lassú, de 1-0-nál ez pont jó nekünk.
giornalista
53. perc: mi maradt ki!!! Rigoni bal oldali csodálatos beadására csukafejessel érkezett Marcolini, de óriásit védett a Palermo kapusa. elõtte csúnyán felrúgták Pellissiert, de szerencsére túlélte...
McFrost
Meg kell tartani és pár hétig "fújhatunk"

giornalista
47. perc: Luciano lecsorgó labdáját Pellissier vágta a hálóba, de sajnos lesen állt és ezt észrevette a bíró is, maradt az 1-0.
giornalista
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=33434&part=sports

itt találtok streameket amúgy. én a Cable Sports (eng)-et hoztam be Sopcasttal. remek minõség, és valóban angol kommentár (annak ellenére, hogy a reklámok ázsiaiul mentek)
giornalista
na de most behoztam streamen, megnéztem az összefoglalót. lényegesen több helyzetünk volt, Sorrentinónak csak egy szabadrúgást kellett védenie. lõttünk jobbról-balról. a piros lapnál asszem Pellissier lépett ki, a védõ meg lerántotta utolsó emberként, abszolút jogos. a gólunk egy balról átívelt labda után esett: Luciano a hosszún, a kapufánál érkezett, és valahogy begyötörte a hálóba.
giornalista
csak az online közvetítést olvasom.

és GÓÓÓÓÓL!!! vezetünk!! Pellissier gólpasszából Luciano, még a szünet elõtt! (közben félidõ). óriási!
te hol nézed ezt?

giornalista
emberelõny!!! Cassani, azonnali piros, valami durva szabálytalanságért.
giornalista
meg is van, viszont szépített a Toro... na nem floodolok tovább, látom nincs itt senki 😊
giornalista
jó lenne, ha az Atalanta kicsit összekapná magát Leccében...
giornalista
Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovani - Luciano, Rigoni, Marcolini, Pinzi - Pellissier, Bogdani

Makinwa a keretben sincs, gondolom sérült vagy eltiltott... sajnos nem tudom.
giornalista
te jó ég, miket hagytunk ki, még nagyobb lehetett volna a különbség 😊

nagyon izgatott vagyok ezek után, abszolút erõn felül teljesítünk szerintem, ez már-már BL-forma (tavasszal: 10 meccs 18 pont, ez felszorozva 28 meccs alatt 50 pontot jelentene, amivel a tabella 4. helyén állnánk!!), kérdés, hogy kitart-e ez még pár bravúrgyõzelem erejéig 😊 tartson!!!
McFrost

na mi történt boldogságos lett a topik?😄 örömmel látom

Reyi
GRANDE CHIEVO!

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

McFrost
Nem tudok a háttérrõl, de valami gond van felétek? Ez azért több mint meglepõ volt, fõleg az õsz után 😮

remek :\

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

giornalista
mekkora már 😊😊😊 csodálatos! ez a tavasz minden várakozásomat felülmúlja eddig.
McFrost
Ha következõ fordulóban behúznánk a Palermo ellen, lenne keresni valónk.

Teljesen megérdemelt gyõzelem, még ilyen arányban is!
A második félidõben a Lazio teljes létszámnál sem tudott minket beszorítani. Súlyt fektettünk a támadásokra is, Pellissier ziccerét a kapus lábbal védte. Aztán egy kontránál Yepes lódult meg a jobb oldalon, az oldalvonal mellett. Már a belsõ védõk vonalában járt, amikor hátulról csúnyán felrúgták. Villant a piros.
A végén még sakk-mattig gurigáztuk ki õket a harmadik gól elõtt.
<#eljen>

A sorsolást ismerve, továbbra is nagyon nehéz a helyzetünk, de ilyen játékkal lehet keresnivalónk.
no srácok ennyit a vlszmadár beszólásotokról...😄 mondtam én h itt még simán bent lehet mardani...azért Rómában nyerni nem semmi 0-3

McFrost
Lazio-Chievo 0-3! Ancora Pellissier, che insacca da due passi sull'assist di Colucci

McFrost
Kolarov piros, ember elõny itt, minden adott! Még a Napolinak kell hoznia magát😄