A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sg Fórumra gondoltam nektek van a "kisebb" csapatok közül az egyik legnagyobb sz táborotok nálatok talán a Palermoé nagyobb ami 22000 hsz körülbelül nektek meg töb mint 6400 van:O azért nem semmi

giornalista
nyerni kell SIENÁBAN és bennmaradunk!

a szurkolótáborunkat firtató felvetést nem igazán értem :) ez most basztatás, vagy szerinted tényleg jó?
a kisebb csapatok közül a Palermonak és nektek van eszméletlen szurkolótáborotok de hogyan:O

Csak az összefoglalót láttam, de az alapján nagyon balszerencsések voltunk. Áldhatja az eget a Milan, hogy nem egyenlítettünk ki.
ez a Milan pedig sokkal gyengébb mint a Juve...na jo nem sokkal, de Seedorf pff:S menjen a francba...

giornalista
hát könnyebb lett volna, ha a Catania nem tárogatja szét kétszer is a lábait az utolsó percekben Torinóban... a fenébe.

egyébként ezt innen meg kell csinálni már. összesen 2 olyan meccsünk van, amin szerintem tutira nem szerzünk pontot (Roma, Inter). a többin bármi elõfordulhat. nehéz lesz, de innentõl bent kellene már maradni...
McFrost
Ez még most is qrva nehéz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

giornalista
Siena i
Udinese o
Roma i
Inter o
Genoa i
Bologna o
Napoli i

ezek vannak még... szerintem 8-9 pontot lehet azért szerezni. de kevesebb is bõven elég lehet. a Bolognát kell FELTÉTLENÜL megverni, de Sienában is nyerhetnénk.
giornalista
nem hinném... nem baj. még mindig 5 pontra van a kiesõ hely, és túl vagyunk 2 baromira nehéz meccsen, ráadásul szereztünk egy pontot rajtuk.
McFrost
Döntetlen lesz.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

giornalista
pedig nem játszottunk rosszul... de vezet a Milan. papírformának néz ki, remélhetõleg a többi rivális sem nyer, és nem jönnek fel ránk.
giornalista
Sorrentino - Sardo, Morero, Yepes, Mantovani - Luciano, Rigoni, Marcolini - Pinzi - Pellissier, Bogdani

Dida - Zambrotta, Senderos, Favalli, Jankulovski - Seedorf, Pirlo, Ambrosini - Kaká - Pato, Inzaghi
giornalista
a fene... ma nem ad minket a tévé, lesz valami Lazio-Roma helyi érdekû mérkõzés, a másikon meg a félelmetes és milliók által várt Haladás-Debrecen... pedig szép lett volna, de erre a meccsre tuti találunk streamet.
nem volt semmi a meccs srácok:D jo h 3-3 lett nagyot játszottatok ezt Juve drukkerként mondom...evvel lehet h eluszott a bajnoki címünk:S...Chievo ezek után sztem bent marad nem tudom ti mit paráztatok mondtam h bent fognak maradni...sok csapat támadt már fel az utolsó helyrõl gondoljatok a West Ham Unitedre 2007-ben...7-8 forduló volt és Carlos Tevez tartotta bent õket...totál utolsók voltak pedig

giornalista
a nyáron egyébként jönnek valami szurkolói focira a Chievo-drukkerek Veronából... esetleg valamit lehet majd szervezni velük, persze még messze van.
giornalista
a magyar kommentátor egyébként szépen összekeverte Chiellinit és Legrottagliét :)
A goal.com értékelésén Pellissiernek 9,5-est adtak. Sorrentino 8, Luciano 7. A többiek kevesebbet kaptak.
Odaát Camoranesit 9-esre, Mellberget 3-asra értékelték, de Chiellinit se dicsérték meg nagyon.
Rapidboy11
télleg kéne a Chievo-nak egy nagy magyar szurkolói oldal.Én egyedül nem akarok belemenni de ha vkinek lenne kedve megbeszélhetnénk.

1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"

Megnéztem háromszor az összefoglalót.
A szezon során talán elõször érvényesült igazán a támadóink gyorsasága. Sem Pellissiert, sem Langellát nem bírták utolérni a hazaiak.
Sergio nem hiába pörgött a meccs elõtt. Fantasztikus pontszerzés!
giornalista
"Lett taktika, lett arca a csapatnak!"

így van... ez a legfontosabb, amit kiemelhetünk. immáron 22 pontot szereztünk tavasszal, az elsõt "Juventusban", és ez volt a második Chievo-mesterhármas a Juve otthonában.

parádés, csodálatos volt... annyira örültem neki, hogy kétszer is vezettünk, majd nem haltunk meg akkor sem, amikor hátrányba kerültünk... csodálatos ez a csapat, ráadásul az összes rivális kikapott, illetve a Lecce még csak most fog (remélhetõleg).

(arról nem is beszélve, hogy ez a gól a 90. percben jött... és én 2 órával késõbb a United-meccsen újra átéltem az utolsó pillanatban jött gól édes ízét :))
McFrost
Di Carlo? Ki gondolta volna? Senki! Megtette: kibaszta az alibi senkiket és szépen épített egy csapatot maga köré, egy olyat, akikkel jövõre is együtt tud dolgozni, vagy itt az A-ban, vagy a B-ben. Mert annak nincs értelme, hogy a kezdõben van 8 kölcsön alibi, aki leszarja mi lesz! Ezért csinált csapatot a sajátokból, kiegészítve a kölcsönökkel. Pinzi-Langella-Esposito egy nagy NULLA! Játszhatott volna Bentivoglio-Pinzi helyett, vagy Bogdani helyett Italiano jöhetett volna be. Na meg Mandelli, aki remek védõ de többet pofázik, mint kellene, helyette ott van Morero, kiváló védõ!

Bravo DI CARLO! Lett taktika, lett arca a csapatnak! Még Lucianonak elmagyarázhatná, hogy nem kell 45 perc alatt meghalni:D

Reyi
CSODA EZ A CSAPAT!!!

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

McFrost
Kössz & kössz!

banok
Juventus-Chievo 3-3 :: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/343246

grat

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

McFrost
MEGÉRDEMELTÜK!

Matthew Prosac
csodák márpedig vannak xDDDDD
Pellissier 3-3!!!!!!
\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
csodák pedig nincsenek...3-2

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

McFrost
1-2
0-1-ig mi irányítottunk, ekkor úgy éreztem,hogy a spori és a Juve felõli assziszt kicsit pikkel ránk: góljuk elõtt Iaqiunta lökött szerintem, meg lesnek húzott be több jó kiugratást. Az egyenlítõ gól káprázatos volt amúgy, ha még Bogdani és Pinzi felnõne a feladathoz, nyernénk.

Matthew Prosac
ismét Pellissier és ismét vezetünk! 1-2
\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Matthew Prosac
vezetûûûûûnk! :)

Matthew Prosac
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!

A próféta szóljon belõled.<#wink> De hát eddig összesen 1 pontot szereztünk a Juventus ellen, akik otthon mindig behúzzák valahogy a három pontot a kiscsapatok ellen.
Azért sokat adnék, ha egyszer elkapnánk ezt a bundakirály társaságot.<#boxer>
Reméljük, Pellissier óhaja szerint mindenki pörögni fog vasárnap.
McFrost
Holnap bravúr....

giornalista
az õszi szezont felejtsük el, egy kis érdekesség:

18. fordulóban 9 ponttal álltunk
29. fordulóban 30 pontunk van. ez ugye 11 meccs - 21 pont.

ez azt jelenti, hogy a tavaszi formánkkal 29 meccs alatt 55 pontunk lenne - pont annyi, amennyi a Milánnak, és ott állnánk a 3-4. helyen :)

szóval jó formában vannak a FIÚK, csak most a keményebb csapatokba se törjön bele a bicska!
giornalista
lehet, hogy tudjátok, de azért beírom, hogy holnap 15 órától a mi meccsünket adja a Sport 2 (Juventus-Chievo).
giornalista
te érted, hogy mit akar mondani? kár, hogy nem tudták rendesen lefordítani.

btw, én ennél a honlapnál kezdtem a "pályafutásomat", még 7 éve :)
Pellissier: a Chievo nem áll készen a Juventus elleni játékra!
forrás: http://www.topfoci.hu/index

A Chievo Verona támadója Sergio Pellissier kiváló formában van, és a segítségével csapata elmozdult a gyenge szezonkezdés miatti utolsó helyekrõl.
A Lazio és a Palermo elleni gyõzelmeknek köszönhetõen úgy néz ki elkerülik a Serie B-t, de a csapatra még sok meccs vár, és a Giallobluk még nincsenek biztonságban.
„Nehéz feladatokon vagyunk túl, játszottunk a Lazioval és a Palermoval, mindent megtettünk a gyõzelmekért, és bár a szerencse velünk volt, a lényeg hogy nyertünk” – mondta a Repülõ Szamarak kapitánya a Sat2000-nek.
Ha a Serie A-ban akar maradni a Chievo, akkor a Juventus ellen is jól kell játszaniuk, de Pellissier neheztel a csapattagokra, mivel õk nem túl magabiztosak az összecsapás elõtt.
„Még nem állunk készen a bravúrra, és bár a Juventus sokkal jobb nálunk, azért mi is tudunk focizni.” – folytatta.
„Például a Rómában megrendezett Lazio elleni meccsen sem mi voltunk az esélyesek, mégis kiálltunk magunkért és nyertünk.”
Juvét nem fogja megverni a Chievo legalább is remélem xD xD hehehe

fsgh
Miért a Juve legyõzésért nem 3 pont jár?:D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Az összefoglalók alapján teljesen megérdemelt gyõzelem ez is.
Az elõzõ négy meccsen a középcsapatok ellen szerzett 10 pont nagy eredmény. (Atalanta /i/ 2-0, Cagliari /o/ 1-1, Lazio /i/ 3-0, Palermo /o/ 1-0)

Sajnos a további sorsolásunk rettenetesen nehéz. Tíz pontot szerezni hatalmas bravúr volna. Közben a Bologna még játszik a teljes alsóházzal.
No sebaj, elõre a megkezdett úton!

Rigoni hogy bejátszotta magát a csapatba.
giornalista
Milant és az Intert kellene...ezen a két meccsen gyûjt a Chiveo 4 pontot legalább akkor tutira bentmaradnak...

Forza Italia
álmodj:)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fsgh
Juvét elkaphatnátok:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Reyi
Nem semmi :) Lesznek még nehéz meccsek, de mikor gyûjtsünk pontokat ha nem most?

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

kemény, hogy mit mûveltek mostanában :)

McFrost
AZt mondom: olasz bajnokságban 40 ponttal bent lehet maradni, ez ugye a 29. volt, most van 30 pontunk. Szóval még 9 forduló van vissza, de lesz Roma,Juve,Inter,Milan,Genova szóval még így is nagyszarban vagyunk sajnos....

giornalista
a labdaszedõ fiúkat még szoktatni kell a feladathoz, olyan hamar dobálták vissza a labdákat, hogy csak na.

és vége!!! nyertünk 1-0-ra, óriási!
giornalista
93. perc: kontra! sok a kevés ellen vittük kapura, végül Langella tolta meg hosszan a 16-oson belül, a kifutó kapus így felszedte elõle a labdát.

94. perc: egy jobb oldali beadást Langella kapásból küldött meg. a lövés olyan is lett :D
giornalista
93. perc: elbutáskodták a szögletet is, semmi veszély.