8246
A.C. Chievo Verona
-
Chievodrukker #6925 A félidő végén még 16-ról fölé durrant egy hazai játékos. Félidőben vezetünk 2-1-re! Óriási, bár azt hiszem a lilák sem vetették be az összes ászukat. Mutu mellett egy néger gyerek játszik csatárt, nem ismerem fel.
Nem túl jó minőségű a kép, de ha nem tévedek, így álltunk fel: Squizzi - Frey, Morero, Mandelli, Mantovani - Ariatti, Iori, Hanine, Bentivoglio - Granoche, De Paula.
Ariatti nagyon sokat dolgozik. A góljainknál kicsit elaludtak a hazai védők, de ez legyen az ő bajuk.
Prandelli egy darabig teljes egykedvűséggel nézte a meccset, de a második gólunknál felvonta a szemöldökét, és azóta is úgy van.
Egy-két minőségi cserével talán lenne esélyünk megtartani az előnyt. (Mert a Fio fog erőset cserélni.) Hajrá Chievo!
(De ha mégis kiesnénk, csak ne 120 perc játékkal.) -
#6924 Sajnos a Fio még nálunk is tarcsibb. -
#6923 Squizzi-Frey,Mandelli,Morero,Mantovani-Bentigvolio,Ariatti,Iori,Hanine-Granoche,De Paula a kezdőnk. -
Chievodrukker #6922 Egy gyönyörű beadás, és Bentivoglio "szögből" bebólintja.
2-1 ide! -
Chievodrukker #6921 Mutu kiegyenlít. Nagyon megkavarták előtte.
Hátul asszem így álltunk fel: Squizzi, Frey, Morero, Mandelli, Mantovani.
-
Chievodrukker #6920 A félidő közepe táján kezd feljönni a Fio. Szögletből felső kapufát lőttek. -
Chievodrukker #6919 Fiorentina - Chievo kupameccs.
Granoche góljával már a 7. percben vezetünk. Pedig tartalékosan álltunk fel, ha jól látom, De Paula adta a gólpasszt. Egymásra várt egy védő és a kapus, ő meg odaugrott és elfejelte. Pablonak csak be kellett passzolnia. -
Chievodrukker #6918 Chivu elhagyhatta a veronai kórházat.
-
#6917 A tegnapi meccs miatt ezt látod, de ez nem így van, mert tegnapról csak negatív dolgok jutnak az eszembe. Di Carlo jó edző, de Ő HIBÁZOTT tegnap. -
Maszat95 #6916 Azér átlagos olasz focistákat nem így látom.Ők azért gondolkodnak sokszor haboznak mielőtt cselekszenek ebból legtöbbször jól jönnek ki.Őket inkább angliába képzelném el őket.Őtt van ilyen szintű agilitás és agresszíó a védelemben.Csak sokkal pontosabban lépnek oda egy-egy szituációban mint a mi védőink. -
#6915 Üdv!
Kerlon-t sérülten igazoltuk az Internek, mert ugye megvan, hogy mennyi nem EU-st igazolhatnak az olaszok egy szezonban.
Igen, majdnem favágók, de én inkább átlagos olasz focistáknak nevezném őket. -
Maszat95 #6914 Üdv!!!
Régótaa Chievo drukker vagyok.Már többször látogattam a fórumra.Most elösször úgy látom hogy belépek:)
Az Inter meccsről:
-Egy játékban gyenge Inter ellen jáccotunk.Ezt az bizonyítja hogy többször helyzetbe kerültünk.Sergio amikor elment baloldalon, több megoldást is választhatott volna,sajnos a legrosszbbat választotta gyakorlatilag 0' szögből ballal hálóba vágta.A Gól előtt 100%-os biztonsággal elfogultság nélkül mondom hogy tizeneggyest kellet volna adni.Asziszem akkor is talán Sergio kapott egy labdát és simán kirúgták a lábát majd elsodorták.Majd jött az az idióta Balotelli és most már nem elsőre belevágta a kapusba a labdát.Sorrentino óriásit hárított azt hozzá kell tenni.Csak szerencséje volt pont vissza pattant hozzá...Quaresma-ról is lett volna egy tizi.Sajnos egy nagyon ****** bírót fogtunk ki.Ahogy az interes észlény megjegezte Sardo-nak vagy Yepesnek kijárt volna egy piros.De legalább örüljünk hogy nem lett ez belőle.
A Roma-ról.
Di Carlo jó edző.Tavaly is bentartott minket szinte lehetetlen helyzetből.Az a legnagyobb baj hogy 2 kreatív játékosunk van +1 Marcolini és egy rakás favágó.A 2 kreatív játékos alatt Luciano-t és Sergio-t értem.Utóbbi nélkül fel háborító hogy nem tudunk egy helyzetet kidolgozni.Tavaly azért örültem például amikor leszerződtedték Kerlon-t.Aztán abból sem lett semmi.Volt pár meccse a secundóban.Luciano nagyon nagy rúgótechnikával rendelkezik és lát is a pályán.Sajnos amint észrevettem a futómennyisége megsem közelíti a régit.Ezzel ellentétben nagyon tisztelem mert mindig teljesen odateszi magát a meccsbe...
Egy átigazolási hírt olvastam.a francia. http//Serio.de. oldalon.
Diogo Viana a 19 éves portugál érkezhet 200.000 Euró fejében a VVV Venlo csapatától.Természetesen támadóról van szó. -
#6913 A farkam tele van!!!!!!
Vendégségben már rossz szemmel néztek rám mit káromkodom. Így elbaszni egy meccset!!!! Tusztában voltam vele, ha Lüke egyszer beviszi és lehuppan, tuti tizi! Nem tudunk beívelni, passzolni, helyzetbe kerülni ember előnyben!!!! Luciano és Marcolini a padon pihizik???? Ariatti és Pinzi nem játszották meg, egy távoli lövés???? Mi fasz ez Di Carlo??!!!?!?!? Mikor megzuhan a Roma azonnal 3as csere és gőzerővel támadni!!!! Ilyet még nem írtam, de BOGDANI TAKARODJ!!!!
Támadósor impotens!!!! -
Chievodrukker #6912 Ez van.
Roma - Chievo 1-0
Gól: De Rossi (1. perc)
Kiállítva: Doni (Roma, 11. perc)
Pedig Sorrentino megadta az esélyt a 11-es kivédésével. -
Chievodrukker #6911 Éppen írni akartam, hogy ha nem húz el jobban a Roma, akkor idővel fizikailag talán föléjük kerekedhetünk. Jó a csapat állóképessége, ráadásul a középpályán két pihent játékossal kezdtünk (Ariatti, Bentivoglio). Ekkor jött a kiállítás. A gólnak jobban örültem volna, mert most a Roma - akik szeretnek nyitottan játszani - most visszaállt bunkerre, nálunk pedig jóformán az összes kreatív játékos hiányzik a pályáról (Pellissier, Luciano, Marcolini). A támadójátékunkban nem volt semmi elképzelés az első félidőben, a kiállítás volt az egyetlen helyzetünk. A Roma kósza ellenakciói sokkal veszélyesebbek voltak.
A második félidőre hozni kell Lucianot és Marcolinit, de Sergio nagyon hiányzik. Én bízom benne, hogy a második félidőben meg tudjuk változtatni a játék képét. A 2002-2003-as szezon óta nem nyertünk a Roma ellen. Hajrá Chievo! -
#6910 egyébként kivan a fasz.
17:52 óta nézek tévét, 2 perccel az Arsenal egyenlítő gólja előtt kapcsoltam oda, majd most rögtön vezet a Roma. 6 percnyi játékidő alatt 2 ellen-gólt láttam.
király. -
#6909 na remélem 3-nál megállnak. a fiúkat zavarja a tévéközvetítés. -
#6908 na ma megint megnézhetjük, ahogy kikap a csapat :)) -
Chievodrukker #6907 Balotellit 7 ezer euróra büntette a Szövetség, mert lecserélésekor megtapsolta az őt kifütyülő szurkolókat.
Az Intert 15 ezer euróra büntették, mert szurkolóik rasszista bekiabálásokkal zavarták a Chievo színesbőrű játékosát - szól a hír. Ez utóbbi áldozat feltehetően Luciano lehetett.
Lehet, hogy ez a 22 ezer euró volt az utolsó percben meg nem adott 11-es ára?! -
#6906 istenem :SDA -
#6905 Viszlát neked is -.- -
#6904 Tünés -.- -
#6903 nem figyeltem, olasz kommentárt hallgattam főleg, arra ők nem adtak volna büntetőt. a quaresma kezezés jogos lett volna, de mondom, sardo és yepes 1-1 piroslapot simán kaphattak volna. -
#6902 nem tudom mit sírtok nem volt egy normális helyzetetek se -
#6901 Nyugi, Moratti már elfogadtatta a bajnokság végeredményét az olasz szövetséggel. -
#6900 akkor nem figyeltél, mert pont, hogy zombori mondta, hogy nem volt tizenegyes... Pedig... Mindegy, kell a bajnoki cím, bármi áron... -
#6899 2 jogos büntetőt nem kaptunk meg, az elsőt ráadásul közvetlenül az inter vezetőgólja előtt.... A másodikat pedig a 95.percben, egyértelmű kezezés volt. -
#6898 aha, és azért nem küldte le yepest vagy sardot a picsába? ugyanúgy ahogy nektek nem adott meg az utolsó percben egy 11est (mert az első gyanús esetet max zomborisanyi látta 11esnek), úgy tőlünk is elvett egy 100%os ziccer lehetőséget -
#6897 Szal akkor megint megverettek a bírók? \rvára unom már! -
#6896 Pierpaoli megtette amit megkövetelt moratti... INTERISTA PEZZO DI MERDA! -
#6895 Erről hogy lemaradtam:(((
FT Chievo [0 - 1] Inter Milan
5' C. Chivu sárga
12' [0 - 1] M. Balotelli
34' M. Balotelli sárga
40' P. Vieira sárga
59' G. Sardo sárga
63' M. Marcolini sárga
70' I. Cordoba sárga
75' S. Pellisier sárga
77' R. Quaresma sárga
90' Maicon sárga
Copyright © 1998-2010 LiveScore Ltd.
-
#6894 -
#6893 Kellemes Karácsonyt! -
#6892 "Az Olasz Labdarúgó Liga 15 ezer euróra büntette meg az élvonalbeli Napolit, amelynek szurkolói lézerezéssel zavarták meg az Chievo kapusát a két csapat vasárnapi mérkőzésén." -
#6891 Állítólag igazoltunk egy 25 éves támadót: Roberto Cortese -
Chievodrukker #6890 A kapura lövések aránya 9-4 (!) volt a javunkra, a Napoli kb. kétszer annyi szabálytalanságot követett el, mint mi.
A nápolyiak edzője szerint fizikailag fölényben volt a Chievo.
Na sebaj, három egymás utáni győzelem után ez belefért.
Békés karácsonyt mindenkinek!
(Nehéz lesz a január, de azért bízom benne, hogy nem 3 vagy 4 vereséggel kezdjük.) -
#6889 A tootball-italia szerint De Santis kivédte a szemünket és elkaszálta Bentivoglio-t, am,iért persze mi nem kaptunk tizit.
Mindig a régi mese.... -
#6888 Bakker, 2x lőttek kapura, ebből 1 a 11-es.....no komment, csatár kell jövőre! -
#6887 Nagy kár ezért a meccsért, de az őszi szezon így is egy nagy piros pont
BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJ ÉVET MINDENKINEK! -
#6886 2...