A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szurkolótáborunkat firtató felvetést nem igazán értem :) ez most basztatás, vagy szerinted tényleg jó?
egyébként ezt innen meg kell csinálni már. összesen 2 olyan meccsünk van, amin szerintem tutira nem szerzünk pontot (Roma, Inter). a többin bármi elõfordulhat. nehéz lesz, de innentõl bent kellene már maradni...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Udinese o
Roma i
Inter o
Genoa i
Bologna o
Napoli i
ezek vannak még... szerintem 8-9 pontot lehet azért szerezni. de kevesebb is bõven elég lehet. a Bolognát kell FELTÉTLENÜL megverni, de Sienában is nyerhetnénk.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Dida - Zambrotta, Senderos, Favalli, Jankulovski - Seedorf, Pirlo, Ambrosini - Kaká - Pato, Inzaghi
Odaát Camoranesit 9-esre, Mellberget 3-asra értékelték, de Chiellinit se dicsérték meg nagyon.
1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"
A szezon során talán elõször érvényesült igazán a támadóink gyorsasága. Sem Pellissiert, sem Langellát nem bírták utolérni a hazaiak.
Sergio nem hiába pörgött a meccs elõtt. Fantasztikus pontszerzés!
így van... ez a legfontosabb, amit kiemelhetünk. immáron 22 pontot szereztünk tavasszal, az elsõt "Juventusban", és ez volt a második Chievo-mesterhármas a Juve otthonában.
parádés, csodálatos volt... annyira örültem neki, hogy kétszer is vezettünk, majd nem haltunk meg akkor sem, amikor hátrányba kerültünk... csodálatos ez a csapat, ráadásul az összes rivális kikapott, illetve a Lecce még csak most fog (remélhetõleg).
(arról nem is beszélve, hogy ez a gól a 90. percben jött... és én 2 órával késõbb a United-meccsen újra átéltem az utolsó pillanatban jött gól édes ízét :))
Bravo DI CARLO! Lett taktika, lett arca a csapatnak! Még Lucianonak elmagyarázhatná, hogy nem kell 45 perc alatt meghalni:D
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Pellissier 3-3!!!!!!
\o/\o/\o/\o/\o/\o/
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
0-1-ig mi irányítottunk, ekkor úgy éreztem,hogy a spori és a Juve felõli assziszt kicsit pikkel ránk: góljuk elõtt Iaqiunta lökött szerintem, meg lesnek húzott be több jó kiugratást. Az egyenlítõ gól káprázatos volt amúgy, ha még Bogdani és Pinzi felnõne a feladathoz, nyernénk.
\o/\o/\o/\o/\o/\o/
Azért sokat adnék, ha egyszer elkapnánk ezt a bundakirály társaságot.<#boxer>#boxer>
Reméljük, Pellissier óhaja szerint mindenki pörögni fog vasárnap.
18. fordulóban 9 ponttal álltunk
29. fordulóban 30 pontunk van. ez ugye 11 meccs - 21 pont.
ez azt jelenti, hogy a tavaszi formánkkal 29 meccs alatt 55 pontunk lenne - pont annyi, amennyi a Milánnak, és ott állnánk a 3-4. helyen :)
szóval jó formában vannak a FIÚK, csak most a keményebb csapatokba se törjön bele a bicska!
btw, én ennél a honlapnál kezdtem a "pályafutásomat", még 7 éve :)
forrás: http://www.topfoci.hu/index
A Chievo Verona támadója Sergio Pellissier kiváló formában van, és a segítségével csapata elmozdult a gyenge szezonkezdés miatti utolsó helyekrõl.
A Lazio és a Palermo elleni gyõzelmeknek köszönhetõen úgy néz ki elkerülik a Serie B-t, de a csapatra még sok meccs vár, és a Giallobluk még nincsenek biztonságban.
„Nehéz feladatokon vagyunk túl, játszottunk a Lazioval és a Palermoval, mindent megtettünk a gyõzelmekért, és bár a szerencse velünk volt, a lényeg hogy nyertünk” – mondta a Repülõ Szamarak kapitánya a Sat2000-nek.
Ha a Serie A-ban akar maradni a Chievo, akkor a Juventus ellen is jól kell játszaniuk, de Pellissier neheztel a csapattagokra, mivel õk nem túl magabiztosak az összecsapás elõtt.
„Még nem állunk készen a bravúrra, és bár a Juventus sokkal jobb nálunk, azért mi is tudunk focizni.” – folytatta.
„Például a Rómában megrendezett Lazio elleni meccsen sem mi voltunk az esélyesek, mégis kiálltunk magunkért és nyertünk.”
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az elõzõ négy meccsen a középcsapatok ellen szerzett 10 pont nagy eredmény. (Atalanta /i/ 2-0, Cagliari /o/ 1-1, Lazio /i/ 3-0, Palermo /o/ 1-0)
Sajnos a további sorsolásunk rettenetesen nehéz. Tíz pontot szerezni hatalmas bravúr volna. Közben a Bologna még játszik a teljes alsóházzal.
No sebaj, elõre a megkezdett úton!
Rigoni hogy bejátszotta magát a csapatba.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
és vége!!! nyertünk 1-0-ra, óriási!
94. perc: egy jobb oldali beadást Langella kapásból küldött meg. a lövés olyan is lett :D