A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reyi
CSODATAVASZ! Köszönjük a srácoknak, jövõre veletek ugyanitt (de jó ezt leírni)

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

McFrost
Grande Chievooo!!! Lo 0-0 con il Bologna permette ai gialloblù di festeggiare la permanenza in serie A. Una grande rimonta che è iniziata con il nuovo anno. Complimenti a tutti.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

giornalista
nekem teljesen mindegy, hogy melyik marad bent 😊
McFrost
Bent maradtunk, hõsies tavaszt produkálva!!!!
Remélem ezzel az 1 ponttal segítünk a Bologna-nak is itt maradni!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

giornalista
"Chievo-Bologna 0-0 finale: il Chievo resta in serie A, agli emiliani basterà battere il Catania domenica prossima per salvarsi"

bennmaradtunk!!!!!!
Rudee
Bent maradtatok.

Szar Bayern, szar Bayern :)

giornalista
négy perc hosszabbítás. elhiszi ezt valaki!?
giornalista
a drukkerek már ünnepelnek...
giornalista
megint egyenlített a Torino. többször nem írom be, bármi is lesz, nem igaz már.
giornalista
megint vezet a Genoa!
giornalista
ja azt hittem, hogy arra írod... a hibát csak most vettem észre...
Matthew Prosac
1-1 a Genoa <#pardon1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

giornalista
ehh... köcsögélet.
Matthew Prosac
kicsit túlörömködted az elsõ sort xD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

giornalista
VEZET a Genoa a Toro a Genoa ellen!

tabella állása az aktuális eredmények tükrében:
16. Chievo 38
17. Bologna 34
18. Torino 34
giornalista
miért nem fújják már le a meccset...
giornalista
Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovani - Rigoni, Luciano, Marcolini, Pinzi - Pellissier, Bogdani.

ezek még csak a nevek, nem taktikai.
giornalista
"Quindi? Che partita sarà?

“Vogliamo vincere sia noi che loro. Dal punto di vista sportivo sarà un spettacolo”."

DOMENICO DI CARLO
így beszél egy hõs!! 😄 forza!
McFrost
Nem vagyok kárörvendõ, de ma kiesett a Reggina. Ideje volt....

giornalista
persze a Torinónak sincs könnyû dolga. fogadják a Genoát, és ha nem szereznek pontot, akkor talán nekünk is belefér a vereség, de nem tudom, hogy azonos pont esetén mi dönt most a Serie A-ban.

a zárókörben amúgy a Romához mennek. a Lecce és a Reggina már nem veszélyes ránk.
giornalista
nem szabad kikapni a Bolognától.
jobb csapatunk van. jobb formában vagyunk. kell az iksz, muszáj, de iszonyatosan félek a meccstõl. ha kikapunk, akkor a Bologna otthon megeszi a Cataniát (két éve is élvezték, hogy kiejthettek minket, az idén is megteszik majd), és miért ne pont a Chievo lenne az a csapat, amely ellen szépségtapasszal zárja a tavaszt a Napoli.

aaaaaa... hihetetlenül nagy meccs lesz!
Matthew Prosac
utolsó fordulóban pedig a motiválatlan (ugyanakkor elég jó) Napolival játszunk idegenben. Nem szabad a véletlenre bízni ezt a Bolognát meg kell verni a következõ fordulóban otthon. Ezesetben meglenne a 40 pontunk, és ügye emlékeztek az elsõ Serie A-s idényünkben mit mondott Del Neri 😊 Az a bizonyos 40 pont 😊

A Bologna egyenlítõ gólját lesállás elõzte meg. Igaz, a 94.(!) percben elért gyõztes találatuk szabályos volt.
A Torinonak ez volt idén az elsõ idegenbeli gyõzelme!

Pellissier gólját 1-0-nál pedig máshol sem látták szabálytalannak.<#wow3>
giornalista
hihetetleeeeen!!! pár másodpercen múlt a bennmaradásunk. ha nem gyõz a Bologna...

megint nagyon érdekes eredmények vannak egyébként, de hát mit lehet csodálkozni, az Inter elleni 2-2-nk se volt kutya. nem szabad kikapni a Bolognától a jövõ héten, ez nagyon fontos!

ha lenne egy jól fizetõ állásom, egy percig se haboznék, és kimennék a meccsre... így nagyon minimális az esélye...
McFrost
Ez nagy bravúr egy Milito-val felálló BL helyre aspiráló csapat otthonában. Jövõ 7en Bologna-t ütni kell és nincs mirõl beszélni!

A vége 2-2. <#vigyor4>
Csak sajnos nyert a Bologna és a Torino is.<#merges2>
Közben Napoli - Torino 1-0-ás félidõ után most már 1-2. Bravó!
A Torino két évvel ezelõtt úgy maradt bent, hogy a biztos második Roma az utolsó fordulók egyikében otthon lefeküdt nekik. Ha ott nem szerzett volna pontot a Torino, akkor õk esnek ki, nem mi.
A Lecce meg 10 emberrel van Bolognában.
És már 2-1 oda.
A vonal hibája, vagy a sávszélesség hiánya miatt élvezhetetlen a második félidõ, nem is tudom nézni.
Most különösen bosszant, hogy Pellissier gólját nem adták meg. Pedig a bíró elõször középre mutatott, de úgy látszik, valaki eredményesen reklamált.
Matthew Prosac
2-1 :S

Forza Italia
1-1 millitó büntetõ

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Félidõben 1-0-ra vezetünk Genovában!
Méghozzá úgy, hogy a hajrában Pellissier nekem szabályosnak tûnõ gólját nem adták meg.
A Genoa kicsit többet birtokolja a labdát, de - mint az eredmény is mutatja - egyáltalán nem álltunk be bunkerfocira, és cseppet sem játszunk alárendelt szerepet. Sorrentino jól véd, Yepes tekintélyt parancsoló. Rigoni játéka is nagyon hasznos. Hatalmas mezõnymunkát végez: sokat védekezik, és igyekszik felzárkózni a támadásokhoz is.
McFrost
Most fújjuk le kérem szépen 😊

McFrost
Kipontozódtál? 😊

McFrost
Na off van, senki nem szõrmézik itt.

9csöves9
ha minden bírói hibánál bundát kiáltanának 44 fõs lenne a serie b mezõnye.hagyjuk már

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

2004-es meccs volt asszem

azért mondtam hogy mindenütt ez van...és ha azt veszem alapul Juvés vagyok bundázott a Juve vezetõsége ami csúnya...csak az Inter nem hiszem el h meguszta...nézd vissza a Perugia - Inter meccset 2 lesgólt adtak meg pl az Internek...nevetséges és õk maradtak ki a bundából pff...nem egy ilyen meccse volt a kék fekete milánóiaknak...

ForzaInter
Ne hidd hogy más csapat nem így csinálta volna. 😊

Yo, Bitch!

mocskos pénzéhes banda az Inter is pff de mindenütt ez van...

McFrost
MA nem akartak ünnepelni, hanem majd OTTHON A KÖVETKEZÕ fordulóban 😄
Több jegy,több sör,több mez,több ajándék, stb....
Érted?

giornalista
továbbra sem értem, hogy mi akadályozta meg volna a csapatot abban, hogy hazai pályán ünnepeljen. megvártátok volna a kezdõkörben a Milan-Juve végét, és ha nyer a Juve, helyben tûzijáték?

így is, úgy is otthon ünnepeltetek volna.
ForzaInter
Nektek azért 1 pont min kellett, mi meg majd hazai pályán akarunk ünnepelni. 😊 Ez nagyjából mindkét csapatnak jó eredmény.

Yo, Bitch!

giornalista
ma amúgy sem tudtak volna fiesztázni, gondolhatod, hogy nem várják meg a stadionban a Milan-meccset.

az Intertõl pedig nekünk nem kell meccset vennünk ilyen helyzetben. a két klub remek viszont ápol egymással, azt nem mondanám, hogy fiókcsapat vagyunk, de hagyományosan jó a viszony, klubvezetési szinten is. Obinna sem véletlenül játszott itt, Kerlont sem véletlenül irányították ide.

egyáltalán nem kizárt, hogy szalonreminek készült ez a meccs, és végül az is lett belõle.
McFrost
MOndjuk én azt gondolom, hogy megvettük ezt a meccset euro milliókért, bár defektes, hogy mibõl.....Mint várható volt, az Inter nem tette oda magát, ráadásul kis csapatok ellen nagyon tudnak szenvedni.

Viszont a bizniszt, azt szerintem Várhidi mondta meg, ha ma nyer a csapat, nem tudtak volna fiesztázni, mert idegenben voltak.....

nem a góllal van bajom hanem ahogyan leszurják Balotellit hogy gólt lõtt...ilyet ritkán látni...aztán pedig hogy visszavett az Inter...végülis a bajnokság megvan szerintük és miért is ne menne bele a vezetõség plussz pénz reményében egy kis meccs eredmény befolyásolásra nekem ez a meccs gyanus...aztán pedig egy 2-3 év mulva ha kizárják az Intert ne csodálkozzon senki õk kimaradtak amugy is a 2006-os botrányból
Chievo ennek ellenére hajtott és volt szívük és megérdemelték a 2-2 t csak mondom ez gyanus volt amit z Inter csinált

McFrost
Mit kell rajta nézni? Hogy a forduló gólja lesz? Miért nem nyertünk akkor?

ez bunda meccs volt az Inter hagyta h döntetlen legyen majd nézzétek meg Balotelli gólját...

giornalista
óriási csapatunk van, ezt immáron kár lenne tagadni 😊
Bravó!<#eljen>
Erõsebb az Inter, de kétszer is hátrányból állt fel a csapatunk, és szép gólokat lõttünk. (Bár a meccs gólja Balotellié.) A tudásbeli különbséget a lelkesedés egyensúlyozta ki: megérdemelt pontszerzés!

A Roma után az Inter ellen is döntetlen. Magunkban bízzunk, elõre!
McFrost
2-2, elégedettségre okot adó eredmény!
Sajnálom, hogy nem Makinwa-Pellissier duóval játszunk, mert Bogdani elképesztõ, néha kicsleez 3 embert, aztán ziccerben tökön rúgja magát a saját lábával.