A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Remélem ezzel az 1 ponttal segítünk a Bologna-nak is itt maradni!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
bennmaradtunk!!!!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
tabella állása az aktuális eredmények tükrében:
16. Chievo 38
17. Bologna 34
18. Torino 34
ezek még csak a nevek, nem taktikai.
“Vogliamo vincere sia noi che loro. Dal punto di vista sportivo sarà un spettacolo”."
DOMENICO DI CARLO
így beszél egy hõs!! 😄 forza!
a zárókörben amúgy a Romához mennek. a Lecce és a Reggina már nem veszélyes ránk.
jobb csapatunk van. jobb formában vagyunk. kell az iksz, muszáj, de iszonyatosan félek a meccstõl. ha kikapunk, akkor a Bologna otthon megeszi a Cataniát (két éve is élvezték, hogy kiejthettek minket, az idén is megteszik majd), és miért ne pont a Chievo lenne az a csapat, amely ellen szépségtapasszal zárja a tavaszt a Napoli.
aaaaaa... hihetetlenül nagy meccs lesz!
A Torinonak ez volt idén az elsõ idegenbeli gyõzelme!
Pellissier gólját 1-0-nál pedig máshol sem látták szabálytalannak.<#wow3>#wow3>
megint nagyon érdekes eredmények vannak egyébként, de hát mit lehet csodálkozni, az Inter elleni 2-2-nk se volt kutya. nem szabad kikapni a Bolognától a jövõ héten, ez nagyon fontos!
ha lenne egy jól fizetõ állásom, egy percig se haboznék, és kimennék a meccsre... így nagyon minimális az esélye...
Csak sajnos nyert a Bologna és a Torino is.<#merges2>#merges2>
A Torino két évvel ezelõtt úgy maradt bent, hogy a biztos második Roma az utolsó fordulók egyikében otthon lefeküdt nekik. Ha ott nem szerzett volna pontot a Torino, akkor õk esnek ki, nem mi.
A Lecce meg 10 emberrel van Bolognában.
A vonal hibája, vagy a sávszélesség hiánya miatt élvezhetetlen a második félidõ, nem is tudom nézni.
Most különösen bosszant, hogy Pellissier gólját nem adták meg. Pedig a bíró elõször középre mutatott, de úgy látszik, valaki eredményesen reklamált.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Méghozzá úgy, hogy a hajrában Pellissier nekem szabályosnak tûnõ gólját nem adták meg.
A Genoa kicsit többet birtokolja a labdát, de - mint az eredmény is mutatja - egyáltalán nem álltunk be bunkerfocira, és cseppet sem játszunk alárendelt szerepet. Sorrentino jól véd, Yepes tekintélyt parancsoló. Rigoni játéka is nagyon hasznos. Hatalmas mezõnymunkát végez: sokat védekezik, és igyekszik felzárkózni a támadásokhoz is.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Több jegy,több sör,több mez,több ajándék, stb....
Érted?
így is, úgy is otthon ünnepeltetek volna.
Yo, Bitch!
az Intertõl pedig nekünk nem kell meccset vennünk ilyen helyzetben. a két klub remek viszont ápol egymással, azt nem mondanám, hogy fiókcsapat vagyunk, de hagyományosan jó a viszony, klubvezetési szinten is. Obinna sem véletlenül játszott itt, Kerlont sem véletlenül irányították ide.
egyáltalán nem kizárt, hogy szalonreminek készült ez a meccs, és végül az is lett belõle.
Viszont a bizniszt, azt szerintem Várhidi mondta meg, ha ma nyer a csapat, nem tudtak volna fiesztázni, mert idegenben voltak.....
Chievo ennek ellenére hajtott és volt szívük és megérdemelték a 2-2 t csak mondom ez gyanus volt amit z Inter csinált
Erõsebb az Inter, de kétszer is hátrányból állt fel a csapatunk, és szép gólokat lõttünk. (Bár a meccs gólja Balotellié.) A tudásbeli különbséget a lelkesedés egyensúlyozta ki: megérdemelt pontszerzés!
A Roma után az Inter ellen is döntetlen. Magunkban bízzunk, elõre!
Sajnálom, hogy nem Makinwa-Pellissier duóval játszunk, mert Bogdani elképesztõ, néha kicsleez 3 embert, aztán ziccerben tökön rúgja magát a saját lábával.