A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Jó volt, teccett:D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

giornalista
óriási volt az utolsó negyedóra :):) örülök, hogy ilyen fasza csapatunk van, remélem, a további meccseken is szívvel és lelkesen játszunk! akkor nem lesz olyan pocsék õszünk, mint tavaly...
McFrost
Abban bízom, hogy Di Carlo:

Ugyanolyan alapozással kezdte a szezont, mint a télen, akkor nagy baj nem lehet, hit kell és akarat, akármi lesz, nem fogom bánni.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

giornalista
nincsenek komoly várakozásaim a mai meccsre, ne kapjunk ki nagyon, játsszon jól a csapat, ne vegye el a kedvem a szezonkezdet... nagyjából ennyi.

a tv adja egyébként
McFrost

Vasárnap a Juventus otthonában kezdünk, mint négy évvel ezelõtt. Nincsenek vérmes reményeim, Ferrara valószínûleg alaposan kielemezte a tavaszi 3-3-as meccset. Mi pedig nagyjából ugyanazzal a csapattal állunk fel, mint akkor.

Abban azért reménykedem, hogy a bajnoki idényünk összességében kicsit jobb lesz, mint a tavalyi volt. Tavasszal a Chievo kapta az egyik legkevesebb gólt a Serie A-ban. Ha jól rémlik, csak az Inter - Juve - Milan trió tagjai nem végeztek el több középkezdést, mint mi. Az itt felsorolt felkészülési mérkõzésekbõl, meg a Mantova elleni eredménybõl is az derül ki, hogy Di Carlo továbbra is komolyan veszi a védekezést.<#vigyor4>
Ha ezt az eredményes védõjátékot át tudnánk menteni a szezonra ...
McFrost
FT Chievo <3 - 0> Mantova
48' <1 - 0> E. Bogdani
81' <2 - 0> S. Pellisier
90' <3 - 0> S. Bentivoglio
Copyright © 1998-2009 LiveScore Ltd.

McFrost
Ma este lesz az 1. hivatalos meccsünk, a kupában a Mantova ellen.

McFrost

McFrost
Idén, ha jól látom szakítunk a Lotto-val és Givova-ba öltözünk:

McFrost
3 csapatos felkészülési tornán vettünk részt:

CHIEVO-IRAKLIS 1-0

Chievo (4-3-1-2): Squizzi; Frey, Scardina, Morero, Mantovani; Luciano, Rigoni, Ariatti; Bentivoglio; Pellissier, Granoche. Manager: Di Carlo

Iraklis (4-2-3-1): Badis; Sarakazanos, Katsabis, Lequi, Jiannoulis; Papasterianos, Foufoulas; Milano Ionnidis, Dica; Bosnjak. Manager: Protassov

Gól: 35’Pellissier

CHIEVO-BARI 1-0

Chievo (4-3-1-2): Squizzi; Malagò, Mandelli, Yepes, Marchese; Hanine (43’ Iunco), Grippo, Marcolini; Pinzi; De Paula, Bogdani. Manager: Di Carlo

Bari (4-4-2): Padelli; Masiello, Ranocchia, Stellini, Parisi; Langella, Allegretti, Gazzi, Antonelli; Greco. Kutuzov (30’ Visconti).Manager: Ventura

Gól: 45’ Grippo

Bari-Iraklis 2-1.

Végeredmény: Chievo 6, Bari 3, Iraklis 0.

McFrost
Jelenlegi keretünk. Örülök neki, hogy egyben maradtunk, sõt erõsödtünk, elõre Granoche nagyon kell!! A sok kölcsön sallang is eltûnt.

McFrost
CHIEVOVERONA-ST.MIRREN 4-0

ChievoVerona 1t

Squizzi, Antonazzo, Marchese, Morero, Yepes, Grippo, Marcolini, Pinzi, Granoche, Malagò, Hanine

ChievoVerona 2t

Sorrentino, Frey, Mandelli, Rickler, Marchese (Hanine dal 27'), Rigoni, De Falco, Ariatti, Bentivoglio, Iunco, De Paula

St.Mirren

Howard, Barron, Brady, Brighton (Higden dal 68'), Dorman (Quinn dal 85'), Mair, Mcginn, Mehmet, Potter, Ross, Thomson

Marcatori: Marcolini 30', Granoche 40', De Paula 48', Rickler 54'

Az "õsveronai" Italiano elengedését én is sajnálom. (Azok a hajrában lõtt bombagólok nagyon kellettek tavaly!) A Serie B-be frissen felkerült Padovába igazolt, akik Cesar játékjogát is megszerezték.

Yepes viszont újabb egy évre aláírt. Ezek szerint tavaly csak egyéves szerzõdést kötöttek vele.
McFrost
Morero és Pinzi is marad nálunk kölcsönbe.

McFrost
Leigazoltuk a Lecce-tõl a 31 éves védõ, Luca Ariatti-t.

McFrost
Felkészülési meccsen játszottak:
Chievo 1. félidõ:
Sorrentino - Frey, Mandelli, Scardina, Marchese - Rigoni, De Falco, D’Anna, Bentivoglio - De Paula, Iunco

Chievo 2. félidõ:
Squizzi - Antonazzo, Mantovani, Rickler, Morero - Grippo, Malagò, Marcolini, Sbaffo - Hanine, Gasparetto

giornalista
Sorrentinónak örülök, Italiano elengedésének viszont nem... szeretett csapatunk edzõmeccsei:

12 luglio: Chievo-San Zeno di Montagna (a San Zeno di Montagna, ore 17)
19 luglio: Chievo-Pergocrema (a San Zeno di Montagna, ore 17)
22 luglio: Chievo-St. Mirren (a San Zeno di Montagna, ore 17)
26 luglio: Chievo-Atalanta (a Trento, ore 17)
1 agosto: West Bromwich Albion-Chievo (a West Bromwich)
6 agosto: triangolare Chievo-Bari-Iraklis (a Bolzano, ore 20)
McFrost
CHIEVO VERONA
Érkezett: Mahamet Diagouraga (Modena, kv.), Marco Parolo (Hellas Verona, i.), Domenico Girardi (Hellas Verona), Angelo Antonazzo (Frosinone, i.), Diego Santos (Cittadella), Stefano Sorrentino (AEK Athén, 600 000), Andrea Mengoni (Piacenza, kv.), Simone Grippo (Piacenza, kv.), Antimo Iunco (Salernitana, kv.), Emanuele D'Anna (Pisa, kv.), Philippe Montandon (Lugano, kv.), Michele Troiano (Modena, kv.), Giovanni Marchese (Salernitana, kv.), Tommaso Chiecchi (Lumezzane, kv.), Pablo Granoche (Triestina, kv.), Mirco Gasparetto (Pisa, kv.), Cesar (Padova, kv.), Leonardo Moracci (Hellas Verona, i.), Ivan Fatics (Genoa, k.), Luca Rigoni (Vicenza)
Távozott: Giampiero Pinzi (Udinese, kv.), Mauro Esposito (Roma, kv.), Santiago Morero (Udinese, kv.), Stephen Makinwa (Lazio, kv.), Valerio Anastasi (Pergocrema, k.), Gennaro Sardo (Catania, kv.), Fabio Moro (szl.), Lorenzo Squizzi (szl.), Vincenzo Italiano (szl.), Antonio Langella (Udinese, kv.), Andrea Burato (Verona), Kerlon (Inter, i.), Giacomo Di Donato (Vicenza), Diego Farias (Hellas Verona)

McFrost
Inter: a fókacseles brazil hivatalosan is a milánóiaké
Hivatalosan is az Inter játékosa lett Kerlon, aki az általa alkalmazott fókacselrõl (a labdát a fején pattogtatva kígyózik át a védõkön) híresült el.
A 21 éves brazil csatárt lényegében már tavaly õsszel megszerezte a milánói egylet, amelynél viszont akkor már nem volt hely egy újabb, Európai Unión kívüli játékos számára, így Kerlon az Inter „engedélyével” papíron a Chievo játékosa lett.

A veronai csapatban sérülései miatt csak négy találkozón lépett pályára, ezért a Chievo vezetõi nem ragaszkodtak hozzá. Kerlon így az Internél kezdi meg a felkészülést a következõ szezonra, ám valószínûleg kölcsönadják a fekete-kékek.

Rapidboy11
én :) megtehetem

Én voltam braziliában és láttam 15 évesen jáccani.

1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"

giornalista
http://olaszforum.blog.hu/

eddig is szerettem olvasni ezt a blogot, mert szeretem Olaszországot, és voltak kifejezetten érdekes írások rajta. pár hete pedig megtudtam, hogy a szerzõ Chievo-drukker, szóval mindenkinek duplaszeretettel ajánlom ezt az oldalt :)
McFrost
Ez már tuti, mert állítólag a Roma is kavar valamit.

Sorrentinot megvettük az AEK Athentól.<#eljen>
Rapidboy11
lehetséges érkezõk:
Álex Diego Tejado második napját töltötte próbajátékon veronában.
Illetve a Sion 16 éves középpályása Mateo Fedle érkezhet.

1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"

Ezt már annak idején is kérdezni akartam: mi történt vele?
Ha jól emlékszem, tavaly nyáron õ volt az elsõ igazolásunk csatárposzton, aztán mégis visszaadtuk a triesztieknek.

Néha ránéztem a Triestina összeállítására az elmúlt szezonban, ott is ritkán találkoztam a nevével.
McFrost
Jó lenne ha vissza hoznánk Pablo Granoche-t.

A Primaverában a Chievo az elõdöntõben kapott ki a késõbbi gyõztes Palermotól, tehát, ha jól értelmezem, bronzérmesek lettek. Jó lehet az utánpótlásnevelés.

A Napoli (Serie A) ellen a második félidõben pályára lépett Hanine és Burato, õk mindketten 1990-es születésûek és a Primavera csapat oszlopos tagjai voltak.
McFrost

McFrost
Hamarosan tárgyalás kezdõdik Sorrentino ügyében az AEk Athen-el, mi akarjuk, Õ akar minket, az árát fogják meghatározni.

McFrost
Hozzuk vissza Obinna-t, azt: Sergio-Obi-Maki

Nagyon szép évet zárt Sergio, amit õsszel nem hittünk volna.

Bogdani is gólt lõtt a portugáloknak. Ez egy fricska Arie Haannak is, aki korábban nem tartott rá igényt az albán válogatottban.
Remélem, harminc évesen marad Veronában, ahol biztos helye van és mindenki szereti.
Firenzében könnyen úgy járhat, mint Semioli, Nápolyban meg Lavezzikben gondolkodnak.

Amúgy meg õ az egyetlen épkézláb csatárunk.
McFrost
PELLISSIER NEM AKÁRMILYEN GÓLT LÕTT A VÁLOGATOTTBAN!!!

McFrost
Pellissier-t akarja a Fiorentina és a Napoli.

McFrost
Marcolini (33) hosszabbított.

giornalista
én sem akarom, csak a sporttv mindig bemondja... a Fio-Milan meg érdekel. meg a többi meccs is :)
giornalista
már bent van a 3. is... nem érdekli a csapatot a meccs... kár érte, kikaphatunk 5-6-7 góllal is akár Nápolyban ezek után, ha ráharap a közönség és a csapat a 3-0-ra.

persze nem látom a meccset, az is lehet, hogy zárt kapus :)
McFrost
3-0, nem is figyelem tovább

McFrost
Catania tuti lefexik a Bologna-nak, viszont a Roma meg piszkálja a Juvét, ha leadja a Toronak a meccset.

McFrost
Meg azért van nálunk pár érdekeses név: Scardina,Aldegani,Ionese,Burato, Di Carlo odapakolta õket, szokják<#eljen>

McFrost
Igazándiból nincs tétje, de a gyorsba bekapott 2 gólban én csak rövid zárlatot látok, semmi többet. Viszont remélem a Toino megy.

giornalista
na már kettõ... hát ez nagyon csúnya lehet még a végére :(

érdekes. amint nincs motiváció, úgy tûnik, rögtön elkészülünk az erõnkkel. persze a Napoli otthon nyilván megpróbál végre nyerni, csak akkor is kár, hogy pont minket vernek agyon.

a szív vitte a csapatot és a hit tavasszal... ez a 7 perc alatt bekapott 2 gól ezt mutatja nekem.
giornalista
és már vezet is a Napoli :) némi õsz-utánérzésem van, persze ha nem kapunk ki 3 gólnál többel, igazából nem is érdekel, csodálatos tavaszunk volt :)
giornalista
érdekes, hogy ma Aldegani kezdett a kapuban... Sorrentino ugyebár kölcsönben van (ha jól tudom), remélem, hogy jövõre is megtartjuk.
McFrost
AZ ÉSZAKÍREK ELLENI OLASZ KERET
Kapusok: De Sanctis (Galatasaray), Marchetti (Cagliari)
Hátvédek: Cassani (Palermo), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Olympique Lyon), Esposito (Lecce), Legrottaglie (Juventus), Santon (Inter)
Középpályások: Biagianti (Catania), Brighi (Roma), D'Agostino (Udinese), Galloppa (Siena), Gattuso (Milan), Montolivo (Fiorentina), Palombo (Sampdoria)
Támadók: Foggia (Lazio), Mascara (Catania), Pazzini (Sampdoria), Pellissier (Chievo), G. Rossi (Villarreal).

Érdekes egy kiesési rangadó lehetett a Bologna-meccs, ahol még egy sárga lapot sem érdemelt ki senki. A videón sem láttam sok gólhelyzetet. De cseppet sem bánom. Ha a Bolognának jó volt az x, nekünk duplán.<#crazya>

Nagyon szép volt ez a tavasz. A 2009-ben eddig lejátszott 20 mérkõzésbõl mindössze hármat vesztett el a csapat, ami hatalmas teljesítmény! Mellette 6 gyõzelem és 11 döntetlen került a tarsolyba. Hát ez kellett ahhoz, hogy bent maradjunk!
Az akarat mindvégig megvolt, még a csapnivalóan sikerült õszön is.
Köszönjük minden játékosnak és Di Carlónak!
<#integet2>
McFrost
<#worship><#worship>

ha elkészül a konvertálással a youtube, akkor jobb minõségû lesz

http://www.youtube.com/v/KeMdJKC5jhw&hl=en
Matthew Prosac
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#pias>
jövõre már szeretném végre látni Kerlont is :)

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||