A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
A Cagliari egységes csapat, hozzánk hasonló, ha szerencsénk lesz nyerünk.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

giornalista
Marcolini révén 25 méterrõl elõször találtuk el a kaput, és vele együtt a hálót is 😊 1-1!
giornalista
egyre jobban megelégednék az iksszel (vezet a Cagliari)

mivel nem látom a meccseinket, nem tudom, hogy játszunk, de sajnos van rá esély, hogy csak fellángolás volt a két gyõzelem, és megint elkezdünk nyeretlenül játszani...
giornalista
egyelõre 0-0, közvetlen riválisaink, megelégednék a döntetlennel. az Atalanta közben vezet a Milan ellen...
McFrost
Sorrentino - Frey,Morero,Yepes,Mantovani - Luciano,Iori,Marcolini,Pinzi - Pellissier,Bogdani stabil kezdõ Cagliariban

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

A hét elején edzõt cserélt az Atalanta, az új seprû pedig általában jól seper. Ráadásul az új tréner az a Conte, aki a Barival tavaly fölényesen nyerte a Serie B-t.
Éppen ezért kicsit tartottam egy meglepetés-vendéggyõzelemtõl, amire a végén volt is esély.
Reyi
Nem baj ez, jó idényt futunk ez a lényeg.

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

McFrost
Viszont az, hogy a Bentegodiba bárki is bekkelni jön, az mán csoda😊

giornalista
E' il Chievo a cercare la vittoria, ma le squadre sembrano un po' stanche.

nagyjából ennyi a lényeg... azért az valahol gagyi, hogy egy Siena-Atalanta kettõsbõl sikerül 2 pontot kierõszakolni...
McFrost
Ma jobbak vagyunk, sok a helyzetünk, nincs szerencsénk és a labda is keveset van nálunk.

giornalista
fasz kivan, hogy örülni kell az 1 pontnak a tuti kiesõ Atalanta ellen... ez nagyon gyenge ma!
McFrost
De van egy Sergiónk😄

McFrost
Sõt Tiribocchi aláz minket😞

McFrost
Pedig most kedvezõ a sorsolás is, jó szériával tartós él bóly lehetne.

giornalista
picit felpörögtünk az online közvetítés szerint, de ez még mindig nagyon kevés. kezdem elkönyvelni az újabb pontvesztést...
giornalista
félóra után még nem vezetünk az Atalanta ellen

a gyõzelmen kívül ma minden eredmény kudarc, ezt a nagyon gyenge csapatot muszáj lenne megütni. és akkor elhinném, hogy nem fogunk kiesni 😊
A hajrában mindkét oldalon esett egy-egy kapufa, a miénket Pellissier fejelte szöglet után.
Szóval nem volt ez olyan békés iksz.
Reyi
0:0, értékes ez a pont.

WuFraZselic
ha már hétvégén buktam rajtatok, akkor most is nyerjetek 😊))

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

McFrost
Örülnék egy gyõzelemnek ma, dönci is belefér, de bízom a csapatba.

Ha Sergio sérült, ne erõltessük, tolja Granoche.

McFrost
McFrost 😄

Szerintem vagy Mandelli vagy Marcolini.

Marcolini és Pellissier is kisebb sérüléssel bajlódik, nem biztos, hogy játszanak.
A csapatkapitányt - úgy rémlik - már az elõzõ két meccsen is lekapta Di Carlo kétgólos elõnynél. Neki nem jött jól ez a hétközi forduló.

Tényleg, ki volt a csk., amikor Sergio nem volt a pályán?
giornalista
nagyon jól nyomjuk eddig az idén! két szerencsétlen, de bõven helytállós vereség után egy papírforma és egy bravúrgyõzelem! ma irány Siena, ahol ugyancsak illenék gyõzni, és ha ez megvalósul, akkor azt mondom, akár még az elsõ 10 sem elképzelhetetlen a csapattól. iksz esetén sem lennék szomorú, mert én csupán a bennmaradást várom el.

a Siena eddig összesen 3 pontot szerzett, a nyeretlen Cagliarit verték 3-1-re idegenben. otthonukban a Milan és a Roma is csupán 2-1-re tudott nyerni. legutóbb 4-1-re kaptak ki a Samptól.
Chievo - Genoa 3-1 (2-0)
Marcolini (5., 11-es)1-0
Bogdani (7.)2-0
Floccari (65., 11-es) 2-1
Pellissier (76.)3-1
X Floocari (11-es)

A mezõny legjobbjának Yepest választották.
Az elõzõ, bolognai meccsen Pinzi játékát értékelték a legtöbbre. A Genoa ellen is szép labdát adott a harmadik gól elõtt.
McFrost

McFrost

McFrost
Jók voltunk, királyság!

Reyi
vége<#hawaii>

Reyi
3:1, remek ez a csapat!!!

giornalista
jó kezdés, 8 perc után 2-0!
A Genoa három sikeres bajnoki után az UEFA Kupában is nyert. De egyszer minden sorozat véget ér ...
giornalista
ha ez így megy tovább, szép szezonunk lesz, legfeljebb 10 vereséggel!
McFrost
Bologna még kapura sem lõtt.

giornalista
betalált a fõisten is!!! Pellissier 2-0, oh yeaaaah
Reyi
PELLISSIER!!!!!!!

giornalista
Pinziiii

ma nem elég az iksz, Bolognában nyerni kell, vezetünk is!
Bogdani az albán válogatottban a portugálok után a dánok ellen is betalált.
Megkezdhetné nálunk is a gólgyártást.<#sniffles>
McFrost
Köszi!

Rudee
Boldogat!

Szar Bayern, szar Bayern :)

A goal.com szerint a döntetlen igazságosabb lett volna. Az írás szerint a mérkõzés nagy részében mi támadtunk, 1-0 után is mi voltunk veszélyesek.
A 11-est nem értem. Ha tényleg szabálytalankodott valaki, akkor az teljesen értelmetlen volt. A szünetben egyébként olyat láttam a videón, amit még nem, a játékosaink egy része szinte letámadta a bírót. Késõbb a második félidõben Di Carlot kiállították reklamálásért.
1-1-nél, a második félidõ elején is állítólag vehemensen támadtunk, de egy kontrából gólt kaptunk.<#falbav>
McFrost
Kúrta életit!

Reyi
sajnos ez van...

giornalista
közben emberelõny! hátha 😊)
giornalista
várható volt... na mindegy. legyen szoros meccs, két komoly csapattal kezdtünk, 0 pont belefér, de Bolognában innentõl kezdve nyerni kell, nincs más választás. remélem legalább nem játszunk rosszul.
Reyi
1:2.... <#bdead>

giornalista
kezdõdik... az elsõ ellenünk befújt büntetõ. mivel nem láttam az esetet, egyelõre nem a bírót hibáztatom, hanem a védelmünket. az õszünk tavaly erre ment rá... többek között
Reyi
1:1<#szomoru1>

giornalista
vezetünk a Lazio ellen! Pellissier
Reyi
Jó lesz ez <#eljen>

Kár az elsõ tizenöt percért, a bekapott gólig nagyon bágyadtan mozogtak a fiúk.
Utána viszont jók voltunk. A végén hiányérzetem maradt, hogy nem egyenlítettünk ki.
Ha úgy játszunk egész szezonban, mint ma a 15. perctõl, akkor nagy baj nem lehet. Ugyanott kell folytatni a Lazio ellen, ahol ma véget ért a meccs.