8246
A.C. Chievo Verona
-
#7286 Mezőnyben megint elvagyunk, kapura veszélytelenül......Ennél sokkal több kell! -
#7285 Chievo:
Sorrentino - Andreolli,Cesar,Mantovani,Sardo - Rigoni,Pulzetti,Marcolini,Jokic - Pellissier,Thereau
Fiorentina:
Boruc - De Silvestri,Gamberini,Natali,Pasqual - Behrami,Montoliva,Vargas,Santana - Gilardino,Drogbáró -
#7284 Innentől itthon mindenkit meg kellene verni, idegenből pedig minél több pontot elhozni, akkor van csak esély. -
Hunor88 #7283 http://www.youtube.com/watch?v=BXhh5pzJqxk
Otthon a Fior ellen! GYŐZNI KELL! Tilos a vereség!
15:00-tól!
Forza Grande Chievo! -
Hunor88 #7282 Az a baj, hogy csak 2010. áprilisa óta szurkolok a Chievo-nak. Ezért Di Carlo-t nem ismerem. Csak annyit látok, hogy egy erős Sampal majdnem kiesett... -
#7281 Vele kiesünk.
Di Carlo 1 év alatt rendbe vágta az ennél sokkal gyengébb keretet. -
Hunor88 #7280 Ha így folytatjuk, ki fogunk esni. 4 pont választ el a kieső zónától. A Parma ellen nem tudtuk kihasználni már megint az emberelőnyt.
Szerintem Pioli egy nagyon jó edző, csak bele kell lendülnie. Inkább Pioli mint Di Carlo. -
#7279 "A vasárnapi, Cesena ellen elszenvedett 3-2-es vereség után menesztette edzőjét a Sampdoria labdarúgócsapata: Domenico Di Carlo."
Szezon előtt mondtam, ez rossz döntés lesz számára, sajnos bejött. Igaz a vezetők nem kedveztek neki, hiszen eladták Pazzinit és Ragyaarcot.....
Gyere vissza Domenico! -
Hunor88 #7278 Chievo Parma. Neház meccs lesz. Főleg úgy, hogy Amauri is ott van, a volt játékosunk. -
Hunor88 #7277 Igen ezekből legalább 7 pontot kéne szerezni.
Persze hogy nem mutatták a tizenegyest, mert érzésem szerint nem volt az. De a vereség megérdemelt.
Mikor kezdünk ébredezni? Mert elég lenne a kötelezőket behozni és biztosítva a 7. hely.
2013 után már nem nagyobb lesz alkalmunk mert az az unalmas, és nem is értem hogy miért a német foci megelőzi az olasz. Így elveszik az egyik helyet a BL-ből. Most kell kijutn!
Forza Chievo! -
Chievodrukker #7276 Hat veretlen meccs után három zakó. (Az összefoglalón nem látszik, mire fújtak 11-est a Cesenanak.)
Most jön négy meccs, ahol be kell biztosítani a bentmaradást: Parma (o), Fiorentina (o), Bari (i), Sampdoria (o). Ebből legalább kettőt, meg kellene nyerni, nehogy melegedjen a pite. -
Hunor88 #7275 Hát a meccsről annyit, hogy ha ezt csinálnánk végig akkor kiesnénk. Remélem Pioli belehúz.
Most pedig lenne esély arra a 7. helyre, mert a juve roma palermo gyengélkedik.
2013-tól csak 3 olasz csapat indulhat a bl-ben. Akkor már alig lesz esélyünk kijutni. -
#7274 Ez tök szívás, megint leeresztünk? -
Hunor88 #7273 Félidő. Eddig a Cesenáé a meccs.
3 Shots 0
1 Shots On Target 0
0 Saves 1
1 Corners 0
3 Offsides 3
3 Goalkicks 3
15 Fouls (Committed) 8
15 Throws 13
44 Ball Possession 56 -
Hunor88 #7272 Nem nagyon írtok a fórumba :(((((.
Cesena ellen KÖTELEZŐ!!!! -
Hunor88 #7271 Hát a meccs után nagyon ideges voltam.
Akkora bírói hibákat mint itt.
Nekünk kellett volna nyerni.
Addig sohasem fog felemelkedni az olasz foci amíg ilyen bírók lesznek.
Merda milan. Forza Chievo! -
#7270 Kikaptunk megint, nem szabad itt még hátradőlni sajnos!
-
Hunor88 #7269 Chievo Milan.
Remélem meg lesz. A Bentegodi is rásegít.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=105039&part=sports
Közvetítések.
Összeállítások:
12
Bostjan C.
23
Constant K.
6
Fernandes G.
21
Frey N. S.
4
Mantovani A.
2
Morero S.
31
Pellissier S.
84
Pulzetti N.
16
Rigoni L.
28
Sorrentino S. (G)
77
Thereau C. -
Hunor88 #7268 4-1. Kínos, de akár nyerhettünk is volna. A második félidő a miénk volt!
Sorrentino és a védelem most nagyon gyenge volt.
Na majd most a Milan ellen a Bentegodiban! -
Hunor88 #7267 Vezet a Cagliari, de remélem nem sokáig! -
Hunor88 #7266 Egy kis ízelítő a vasárnapi Cagliari - Chievo meccsről (15:00).
-Aki nyer, a 9. helyet megszerzi.(Cagliari 32, Chievo 31)
-Pellissier ha gólt lő, ez lesz a 10. találata a bajnokságban.
-A Chievo jó formában van.
-Ha ezt legalább x-re hozzuk, ez lesz sorozatban a 7. veretlen meccsünk.
-Felzárkózhatunk a 7. hely közelébe.
Forza Chievo! -
Chievodrukker #7265 Frey volt az egyik középső védőnk?
Hat meccse veretlenek vagyunk. -
Hunor88 #7264 Igen 1-1. Örülök is és nem is. De nem baj, mert a következő meccs a Cagliari ellen van, amit ha megnyerünk 1 helyet előreléphetünk. És ezzel a játékkal meg is lesz a győzelem.
Forza Chievo! -
#7263 1-1, végeredmény. remek pont Rómából. -
#7262 viszont már 1-1! nagyon jó formában vagyunk. -
Hunor88 #7261 ÁÁÁÁ nagyon rosszkor jött a gól. Egy fél perc kellett volna. -
#7260 vezet a Lazio. -
Hunor88 #7259 Remélem én is, de ha győznénk megelőznénk a Cagliari-t, utána pedig vele játszanánk. -
#7258 Elég egységes a kezdőnk, remélem egy döntetlen belefér. -
Hunor88 #7257 Ma Lazio - Chievo. Ezt és a Cagliari ellen még meg kell nyernünk, hogy felzárkózzunk. Nagy esélyt látok a 7. helyre. Remélem nem fogják el venni az olaszoktől a 7. EL- indulás lehetőségét, úgyhogy mindenki szurkoljon a BL-ben és az EL-ben az olasz csapatoknak.
15:00-tól Roma-ban.
Aki kér streamet annak itt egy link: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=103864&part=sports
Maj a meccs előtt egy fél órával bejönnek a linkek.
Forza Chievo. -
#7256 Köllött!
Nem volt netem, kollégám mesélte az eredményt reggel, nem kicsit lett jó napom!
Már csak 10 pont kell! -
Hunor88 #7255 Szép volt!
Láttam a meccset, hihetetlenül jó volt a Chievo. Az elején fel voltam készülve arra, hogy végig védekezünk, ugyanis 5 védővel játszottunk. De győztünk! És igen a Napoli megúszta 2-vel.
A Chievo szurkolótábora is egyre hangosabb a meccseken, vagy csak én hallom őket? -
#7254 oksa Pisti -
Chievodrukker #7253 Hú, de megvertük a Napolit! Az összefoglaló alapján egy sima ötöst is kaphattak volna!
A mindenit, ezt nem gondoltam volna! -
#7252 én is Pisti vagyok amúgy -
#7251 Pont ilyenkor nincs Pisti. :( -
#7250 2:0-ra vezetünk a Nápoly ellen!! -
Hunor88 #7249 http://chievocalcio.tv/node/1483
Az összefoglaló.
Utoljára egyébként az inter ellen nyertünk.
A következő meccs a Napoli ellen lesz. Nehéz lesz mint a többi, de kell hozni mint múltkor(3-1).
Szerintem ettől függetlenül még kéne igazolnunk egy jó csatárt. Mert az a baj, hogy a kezdőnk jó, de sajnos a cserecsapat gyengébb.
Amadou Samb és Milos Dimitrijevic jött hozzánk, Memushaj meg kölcsönbe ment. -
Chievodrukker #7248 Nagyon kellett már egy győzelem, mert lassan, de folyamatosan csúsztunk hátrafelé.
Szép gólokat lőttünk.
Ahogy Fernandes a levegőből visszatette az első gól előtt.
Ahogy a csapat lelke, Mandelli a földön állva fejelte a másodikat.
Sergio meg király ... -
#7247 Kellett, gratulálok!