A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Holnap lesz az újak sajtó bemutatása.

Még a végén elégedett leszek az igazolásainkkal, a céljaink elérése érdekében, ami nem lehet más, mint a Serie A tagság meghosszabbítása.

A bajnokságban a szereplést 29-én kezdjük meg, a Bentegodiba jön a Catania.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Ma hivatalossá vált, hogy Andreolli a miénk, aki több játék lehetõség miatt jött hozzánk, a védelembe.

Az is biztosnak tûnik, hogy megszereztük Cyril Thereau-t, a Charleroi-ból.

1983-ban született csatárról van szó, 189 cm magas, jól fejelõ játékos.
Játszott a Steaua-ban és az Anderlecht-ben is. Eddigi 133 profi meccsén 48 gólt lõtt.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Épphogy nem, fiatalabbak jöttek.

McFrost
Nálunk folytatja pályafutását Marco Andreolli.

1986-ban született , 1,87 m magas csóka, a Romából érkezett.

Minden korosztályos válogatott stabil tagja volt eddig.

Eddig mintha csak 30 éves játékosokat igazoltunk volna.
Jó lenne huszonéves is, nehogy baj legyen a kondival!
McFrost
Leigazoltuk a Piacsenzából Davide Moscardelli-t, csatár.

Roberto Guana is a miénk!

McFrost
Tökéletes, köszönöm!!!

Így gondoltad István?

REAL MADRID

McFrost
A Torino hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolták Antimo Iunco a Chievoból.

Iunco 2004-ben egy alkalommal szerepelt az olasz U20-as válogatottban és az elmúlt szezont a másodosztályban szereplõ Cittadellában töltötte kölcsönben, ahol 32 mérkõzésen 12 gólt szerzett.

A 26 éves csatár holnap csatlakozik a Torinohoz és kezdi meg a felkészülést az élvonalba frissen feljutó csapattal..

McFrost
2010-11:

McFrost
A Chievo Verona leigazolta a Napoli középpályását Mariano Bogliacinot, jelentette be a klub hivatalos honlapján.

Az uruguayi középpályás kölcsönbe érkezett a Mussi Volanti-hoz, azonban a 2010/11-es szezon végén opciós joguk lesz a végleges megvásárlására.

„A Chievo Verona bejelenti, hogy megszerezte Mariano Adrian Bogliacino játékjogát egy évre kölcsönbe. A 20 éves játékos az elmúlt öt évben a Napoli színeiben játszott és 139 mérkõzésen 17 gólt szerzett.” olvasható a nyilatkozat a klub hivatalos honlapján.

Bogliacino valószínûleg kezdõ lesz Stefano Pil edzõ csapatában, annak ellenére, hogy az elmúlt két évben gyakran kiszorult a Napoli kezdõ tizenegyébõl.

McFrost
Átigazolások:

- Leonardo Trazzi, kapus, ingyen érkezett a Leccébõl, 19 éves
- Yonese Hanine kölcsönbe megy a Crotone-ba
- Gennaro Sardo érkezett végleg a Cataniából
- Giovanni Marchese távozott Cataniába

Csapatunk szabadon igazolható játékosai:

Lorenzo Squizzi Kapus
Mario Yepes Hátvéd Milanba igazolt
Davide Mandelli Hátvéd
Francesco Scardina Hátvéd
Giampiero Pinzi Középpályás
Luciano Középpályás hosszabbított
Luca Rigoni Középpályás
Erjon Bogdani Csatár
Elvis Abbruscato Csatár

McFrost
Megújúlt a hivatalos oldal, nekem a régi jobban tetszett, de hát ez van: official homepage

Úgy néz ki, ha elmegy Sorrentino akkor Rubinhora repülünk rá...ámen.

Ha jól sejtem ma délután Giovanni Sartori ajánlatot tett a nápolyinak Mariano Bogliacino munkakönyvéért.

Aztán úgy látom megszereztük Bo¹tjan Cesar-t ingyen, szlovén válogatott védõ és 45 szörös válaogatott, így Jokic mellett mégegy válogatott szlovén védõnk van. Cesar 27 éves és 1,91 magas.

McFrost
Köszönöm Barátom!

"A Chievo Verona hivatalos honlapján erõsítette meg, hogy Stefano Piolit nevezték ki a csapat élére. A Chievo korábbi trénere Domenico Di Carlo két hete távozott a Sampdoriához.
„Pioli - aki 1965 október 20.-án született Parmában- fogja vezetni a Chievot a 2010-11-es szezonban. Giacomo Murelli lesz a segédje, Matteo Osti pedig az erõnléti edzõ, Mindketten sokat tettek a Sassuolo kiváló eredményéért.”

A 44 éves tréner a Serie B-ben szereplõ Piacenzát és a Grossettot is irányította az elmúlt évben.

Utoljára a 2006-07-es szezonban dolgozott az élvonalban, akkor menesztették a Parma kispadjáról és Claudio Ranieri érkezett a helyére."

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
Ráadásul a pletykák szerint vinné Sorrentino-t, Pellissier-t, Mantovani-t és Rigoni-t is. Na az lenne ám a csapás!

Valószínûleg igen. Meg aztán a Samp gazdagabb csapat.
miért hagyta ott a Chievot? azért mert a Samp BL csapat?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Domenico Di Carlo a Sampdoria edzõje. <#szomoru1>

Puff neki.
Igen, a 2005-2006-os szezonban. Akkor az utolsó negyedórában jöttünk fel 4-0-ról 4-3-ra a San Siroban.
A mai meccs nagyobb részét láttam. Becsülettel helyt álltunk, de ha az Inter rálépett a gázpedálra, hátul a "vészvédelemmel" nagy gondok voltak.
A végén Scardinia helyett Ariatti játszott belsõ védõt.
<#wow3>
WuFraZselic
4-3, a Chievoval mindig ilyen agytépõs meccseket játszunk 😄 anno is volt egy 4-3 asszem, 4-0ról

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

McFrost
Granoche azé "bekenyte" 😊

McFrost
Nem is nézem, borzalom, pedig ritkán vagyunk a tvben, de ezt ne.....

A Mantovani - Scardinia középhátvéd-párral nyomjuk a triplázásra készülõ Inter otthonában.<#wow3>
Félidõben 3-1 oda.
Üdv!
Ha valakinek van eladó Chievo meze az írjon már!
Elõre is kösz!
Gyõzzön jövõre a Chievo!
McFrost
Ja, megint egyik betegségünk jött elõ: kedvezõ eredmény után azt hisszük vége a meccsnek. Ezt kellene még Di Carlonak valahogy kivenni a csapatból. Azért egy szuper szezon ez is, remélem jövõre erõsödünk.

Reyi
1:2 otthon a Nápoly ellen egy tétnélküli meccsen. A vendégek szerezték meg a vezetést a szünet elõtt Denis góljával, amit Granoche kiegyenlített, de 4 perccel a vége elõtt Lavezzi megszerezte a 3 pontot a délieknek.

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

<#wave><#integet2>

Vasárnap Chievo - Napoli. Jó lenne hazai pályán is megmutatni, mit tud a csapat.
A vendégeknél a támadósor lesz tartalékos, nálunk a védelem. A délieknél Qagliarella eltiltott, nálunk Mandelli, aki remekül játszott Firenzében. Ott Lavezzi játéka kisebb sérülés miatt bizonytalan, nálunk Yepesé.
Az elsõ gól elõtt Jokic adta a forintos labdát.
A második félidõ egészen más volt, mint az elsõ. A Fio rögtön nyomás alá helyezett minket, hamar kaptak is egy véleményes 11-est. Vargas jobb alsó sarokra tartó lövését azonban Sorrentino kivédte!
Kicsivel késõbb Pellissier lépett ki egy tökéletes ütemû indítással,és bevarrta, ahogy illik. Utána nagyon jöttek a hazaiak, de Sorrentino szenzációsan védett.
Di Carlo cserélt, és bejött a húzás. De Paula helyére Ariatti érkezett. Erõsítettük a középpályát, és úgy tûnt, egyékes felállást játszunk. A valóságban Sardo (!) kezdett árnyékéket játszani. Az elsõ lövõhelyzetét csúnyán mellé durrantotta. Másodjára 18-ról pár centivel lõtt a bal felsõ sarok fölé. Harmadjára Sergio passzából briliáns gólt lõtt.
A végén már kapkodtak a lilák, okosan kontrolálltuk a meccset.

Örülök, hogy végignéztem ezt a meccset, nagyon szép gyõzelem volt!<#taps>Ezzel matematikailag is biztossá vált a bentmaradásunk. <#worship>
A riporter kiemelte a jó csapatjátékunkat és Di Carlo munkáját.

Jövõre ugyanitt.<#integet2>
Reyi
2:0 a vége <#hawaii>

Reyi
Nagy gyõzelem kapujában! Sergio és Sardo góljaival 2:0-ra vezetünk <#vigyor>

Yepes és Luciano nélkül félidõben Fiorentina - Chievo 0-0. Jól tartjuk magunkat, Luciano helyett Jokic játszik.

Bár a Fio támadásai veszélyesebbek, csak egyszer-kétszer jutottak ígéretes helyen lövõhelyzetbe, de akkor is sikerült belevetõdni a lövésbe. Igazi ziccerük eddig nem volt. Általában elég jól lezárjuk a 16-osunk elõtti területet.
A legnagyobb helyzet elõttünk adódott, egy szöglet után Frey kétszer is bravúrral védett. Ezzel együtt a támadásaink lehetnének acélosabbak.
A Fio egyébként izomsérülés miatt már két cseréjét ellõtte az elsõ félidõben.<#wow2>
McFrost
Igen, de nem merem elszólni magam, ugyanis elég meleg még a pite: Fiorentina-Napoli-Iner-Roma négyessel zárunk. Ez kemény 0 pont...

Reyi
meglett <#eljen><#hehe>

McFrost
Remélem ma behúzzuk a Livornot és akkor a jövõ évi tagság is biztonságba kerülhet.

Palermo - Chievo 3-1 (2-1)

A 11-es kamu volt. Jobb csapat a Palermo, nem is adtam sok esélyt, de miért kell a bíróknak rendszerint ellenünk befújni ilyen tiziket ...
32. forduló:
Chievo - Sampdoria 1-2 (0-1)

Úgy tûnik, Morero nem játszott csúcsformában, de nem ez a legnagyobb probléma. A csatárok képtelenek gólt lõni.
A Cittadellában Iunco 12 gólnál jár. Igaz, ebben voltak tizenegyesek, és õ sem világmegváltó, de elnézve Granoche, de Paula, Bogdani vérszegény játékát, simán beférne Sergio mellé.

Kell még meccset nyerni, mert a 18. Atalanta már csak hét pontra van.
McFrost
Csak, hogy tiszta legyen a kép: ez volt az utolsó beírásod ide, egy hete nyomod itt a sódert, kutyát sem érdekli. Eddig szépen toleráltalak, kitöröltem a baromságaidat. Ha ezután is itt rontod a levegõt, kikaparok neked egy hét pihenõt.

Továbbá nem vagyok kíváncsi a reakciódra sem, automatikusan törlõdnek!

Viszlát!

McFrost
40 pontunk van? Elvileg bennt maradást ér.

Reyi
megint egy 0:0...

McFrost
Teljesen, 900e eurot fog keresni/év.

Ez hivatalos?
McFrost
"Serie A: 34 éves védõvel erõsít a következõ szezonra a Milan

A Milan két évre szerzõdtette a Chievo 34 éves védõjét, Mario Yepest. A kolumbiai játékos csütörtök délután írta alá kontraktusát a milánóiakhoz, ahol a nyártól szerepel."

900ezer euro

Az jó.

Jó lenne megverni a Parmat hétvégén, mert utána nagyon kemény a sorsolásunk.
Reyi
0:0 Udinében

McFrost
Bizonyíték kell, nem ígéret!

WuFraZselic

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio