A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Reyi
vezet a Lazio..

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

Akármilyen gyengus mostanában Juve, egy kiscsapatnak hatalmas fegyvertény legyõznie.
Forza Italia
ezt a juvét nem volt nehéz:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Egyébként az ezt megelõzõ, utolsó bajnoki gólunkat is Sardo szerezte, csak azt fejjel, még a Fioentina ellen. Úgy látszik, hogy a tartalék jobbhátvéd lett az elsõ számú gólvágónk.
Aki a kiesés ellen küzdõ Catanianak nem kellett.
Sardo megtörte a gólcsendet. A Chievo története során elõször gyõzte le a Juventust.

Chievo - Juventus 1-0
Gól: Sardo (33.p)

Háromszoros hurrá! <#mf1><#wow1><#violent><#taps>
Reyi
Ez az <#gonosz1>

McFrost
Begyûrtük, kellett, megérdemeltük, az õszi meccs után meg pláne.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
SARDOOOOOOOOOOOOGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Senki, 0-0 lesz.

A holnapi meccsen a Juventus csatárai közül biztosan nem játszik Amauri, Trezeguet és Iaquinta.

Nálunk viszont sajnos az egyetlen "értelmes" csatárunk, Pellissier jelentett sérültet. Ki fog itt gólt lõni? Már három bajnokin voltunk gólképtelenek.
McFrost
"Vass Ádám az olasz élvonalban folytathatja

A Brescia Oggi címû napilap értesülései szerint Vass Ádámot szemmel tartja a Serie A 13. helyén álló Chievo. A másodosztályú Brescia futballistája a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, õ is értesült a lap információjáról. "

A második félidõben a Fio magasabb sebességi fokozatba kapcsolt, amit nem tudtunk követni.

Mondjuk a kezdõnk alapján az lehetett a cél, hogy ne kapjunk ki nagyon.
McFrost
Nem is bíztam gyõzelemben.

Elmegy a kép, caak azt látom, hogy 3-2 oda ...
Mantovani kezezése után bevernek egy szabadrúgást 17-rõl. 2-2.
Abbruscato jön Granoche helyett.

Már néha mi is támadunk.
A Fio kettõt cserélt, nálunk Pinzi a pályán.

Sokszor amerre állunk ...
A 2. félidõ elején nagyon pörög a Fio. Meg kellene becsülnünk a labdákat.
Forza Italia
tévedtem még csak 16 éves 1993 as születésû

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
a néger gyerek Babacar és ha jól tudom 17 éves

A félidõ végén még 16-ról fölé durrant egy hazai játékos. Félidõben vezetünk 2-1-re! Óriási, bár azt hiszem a lilák sem vetették be az összes ászukat. Mutu mellett egy néger gyerek játszik csatárt, nem ismerem fel.

Nem túl jó minõségû a kép, de ha nem tévedek, így álltunk fel: Squizzi - Frey, Morero, Mandelli, Mantovani - Ariatti, Iori, Hanine, Bentivoglio - Granoche, De Paula.
Ariatti nagyon sokat dolgozik. A góljainknál kicsit elaludtak a hazai védõk, de ez legyen az õ bajuk.
Prandelli egy darabig teljes egykedvûséggel nézte a meccset, de a második gólunknál felvonta a szemöldökét, és azóta is úgy van.

Egy-két minõségi cserével talán lenne esélyünk megtartani az elõnyt. (Mert a Fio fog erõset cserélni.) Hajrá Chievo!
(De ha mégis kiesnénk, csak ne 120 perc játékkal.<#zavart1>)
McFrost
Sajnos a Fio még nálunk is tarcsibb.

McFrost
Squizzi-Frey,Mandelli,Morero,Mantovani-Bentigvolio,Ariatti,Iori,Hanine-Granoche,De Paula a kezdõnk.

Egy gyönyörû beadás, és Bentivoglio "szögbõl" bebólintja.
2-1 ide!
Mutu kiegyenlít. Nagyon megkavarták elõtte.

Hátul asszem így álltunk fel: Squizzi, Frey, Morero, Mandelli, Mantovani.

A félidõ közepe táján kezd feljönni a Fio. Szögletbõl felsõ kapufát lõttek.
Fiorentina - Chievo kupameccs.

Granoche góljával már a 7. percben vezetünk. Pedig tartalékosan álltunk fel, ha jól látom, De Paula adta a gólpasszt. Egymásra várt egy védõ és a kapus, õ meg odaugrott és elfejelte. Pablonak csak be kellett passzolnia.<#smile>
Chivu elhagyhatta a veronai kórházat.
McFrost
A tegnapi meccs miatt ezt látod, de ez nem így van, mert tegnapról csak negatív dolgok jutnak az eszembe. Di Carlo jó edzõ, de Õ HIBÁZOTT tegnap.

Azér átlagos olasz focistákat nem így látom.Õk azért gondolkodnak sokszor haboznak mielõtt cselekszenek ebból legtöbbször jól jönnek ki.Õket inkább angliába képzelném el õket.Õtt van ilyen szintû agilitás és agresszíó a védelemben.Csak sokkal pontosabban lépnek oda egy-egy szituációban mint a mi védõink.

\"Here we are,and God take girls somewhere\"

McFrost
Üdv!

Kerlon-t sérülten igazoltuk az Internek, mert ugye megvan, hogy mennyi nem EU-st igazolhatnak az olaszok egy szezonban.

Igen, majdnem favágók, de én inkább átlagos olasz focistáknak nevezném õket.

Üdv!!!
Régótaa Chievo drukker vagyok.Már többször látogattam a fórumra.Most elösször úgy látom hogy belépek:)
Az Inter meccsrõl:
-Egy játékban gyenge Inter ellen jáccotunk.Ezt az bizonyítja hogy többször helyzetbe kerültünk.Sergio amikor elment baloldalon, több megoldást is választhatott volna,sajnos a legrosszbbat választotta gyakorlatilag 0' szögbõl ballal hálóba vágta.A Gól elõtt 100%-os biztonsággal elfogultság nélkül mondom hogy tizeneggyest kellet volna adni.Asziszem akkor is talán Sergio kapott egy labdát és simán kirúgták a lábát majd elsodorták.Majd jött az az idióta Balotelli és most már nem elsõre belevágta a kapusba a labdát.Sorrentino óriásit hárított azt hozzá kell tenni.Csak szerencséje volt pont vissza pattant hozzá...Quaresma-ról is lett volna egy tizi<#falbav>.Sajnos egy nagyon ****** bírót fogtunk ki.Ahogy az interes észlény megjegezte Sardo-nak vagy Yepesnek kijárt volna egy piros.De legalább örüljünk hogy nem lett ez belõle.

A Roma-ról.
Di Carlo jó edzõ.Tavaly is bentartott minket szinte lehetetlen helyzetbõl.Az a legnagyobb baj hogy 2 kreatív játékosunk van +1 Marcolini és egy rakás favágó.A 2 kreatív játékos alatt Luciano-t és Sergio-t értem.Utóbbi nélkül fel háborító hogy nem tudunk egy helyzetet kidolgozni.Tavaly azért örültem például amikor leszerzõdtedték Kerlon-t.Aztán abból sem lett semmi.Volt pár meccse a secundóban.Luciano nagyon nagy rúgótechnikával rendelkezik és lát is a pályán.Sajnos amint észrevettem a futómennyisége megsem közelíti a régit.Ezzel ellentétben nagyon tisztelem mert mindig teljesen odateszi magát a meccsbe...

Egy átigazolási hírt olvastam.a francia. http//Serio.de. oldalon.
Diogo Viana a 19 éves portugál érkezhet 200.000 Euró fejében a VVV Venlo csapatától.Természetesen támadóról van szó.

\"Here we are,and God take girls somewhere\"

McFrost
A farkam tele van!!!!!!
Vendégségben már rossz szemmel néztek rám mit káromkodom. Így elbaszni egy meccset!!!! Tusztában voltam vele, ha Lüke egyszer beviszi és lehuppan, tuti tizi! Nem tudunk beívelni, passzolni, helyzetbe kerülni ember elõnyben!!!! Luciano és Marcolini a padon pihizik???? Ariatti és Pinzi nem játszották meg, egy távoli lövés???? Mi fasz ez Di Carlo??!!!?!?!? Mikor megzuhan a Roma azonnal 3as csere és gõzerõvel támadni!!!! Ilyet még nem írtam, de BOGDANI TAKARODJ!!!!
Támadósor impotens!!!!

Ez van.

Roma - Chievo 1-0
Gól: De Rossi (1. perc)
Kiállítva: Doni (Roma, 11. perc)

Pedig Sorrentino megadta az esélyt a 11-es kivédésével.
Éppen írni akartam, hogy ha nem húz el jobban a Roma, akkor idõvel fizikailag talán föléjük kerekedhetünk. Jó a csapat állóképessége, ráadásul a középpályán két pihent játékossal kezdtünk (Ariatti, Bentivoglio). Ekkor jött a kiállítás. A gólnak jobban örültem volna, mert most a Roma - akik szeretnek nyitottan játszani - most visszaállt bunkerre, nálunk pedig jóformán az összes kreatív játékos hiányzik a pályáról (Pellissier, Luciano, Marcolini). A támadójátékunkban nem volt semmi elképzelés az elsõ félidõben, a kiállítás volt az egyetlen helyzetünk. A Roma kósza ellenakciói sokkal veszélyesebbek voltak.

A második félidõre hozni kell Lucianot és Marcolinit, de Sergio nagyon hiányzik.<#confused> Én bízom benne, hogy a második félidõben meg tudjuk változtatni a játék képét. A 2002-2003-as szezon óta nem nyertünk a Roma ellen. Hajrá Chievo!<#wink>
giornalista
egyébként kivan a fasz.

17:52 óta nézek tévét, 2 perccel az Arsenal egyenlítõ gólja elõtt kapcsoltam oda, majd most rögtön vezet a Roma. 6 percnyi játékidõ alatt 2 ellen-gólt láttam.

király.
giornalista
na remélem 3-nál megállnak. a fiúkat zavarja a tévéközvetítés.
giornalista
na ma megint megnézhetjük, ahogy kikap a csapat :))
Balotellit 7 ezer euróra büntette a Szövetség, mert lecserélésekor megtapsolta az õt kifütyülõ szurkolókat.
Az Intert 15 ezer euróra büntették, mert szurkolóik rasszista bekiabálásokkal zavarták a Chievo színesbõrû játékosát - szól a hír. Ez utóbbi áldozat feltehetõen Luciano lehetett.

Lehet, hogy ez a 22 ezer euró volt az utolsó percben meg nem adott 11-es ára?!<#violent>
limperatore
istenem :SDA

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

McFrost
Viszlát neked is -.-

McFrost
Tünés -.-

WuFraZselic
nem figyeltem, olasz kommentárt hallgattam fõleg, arra õk nem adtak volna büntetõt. a quaresma kezezés jogos lett volna, de mondom, sardo és yepes 1-1 piroslapot simán kaphattak volna.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
nem tudom mit sírtok nem volt egy normális helyzetetek se

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

McFrost
Nyugi, Moratti már elfogadtatta a bajnokság végeredményét az olasz szövetséggel.

Reyi
akkor nem figyeltél, mert pont, hogy zombori mondta, hogy nem volt tizenegyes... Pedig... Mindegy, kell a bajnoki cím, bármi áron...

Reyi
2 jogos büntetõt nem kaptunk meg, az elsõt ráadásul közvetlenül az inter vezetõgólja elõtt.... A másodikat pedig a 95.percben, egyértelmû kezezés volt.

WuFraZselic
aha, és azért nem küldte le yepest vagy sardot a picsába? ugyanúgy ahogy nektek nem adott meg az utolsó percben egy 11est (mert az elsõ gyanús esetet max zomborisanyi látta 11esnek), úgy tõlünk is elvett egy 100%os ziccer lehetõséget

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

McFrost
Szal akkor megint megverettek a bírók? \rvára unom már!

Reyi
Pierpaoli megtette amit megkövetelt moratti... INTERISTA PEZZO DI MERDA!