8246
A.C. Chievo Verona
-
Hunor88 #7206 Szart sem érnek a papírformák. A Roma ellen majdnem fordítottunk. Nem kell törődni a kihagyott tizenegyessel, majd lövünk még gólt.
A Bentegodi a mi javunkra szolgál!
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=99125&part=sports
élő adások- -
#7205 Törvényszerűen vezet a Juve! Még két zacskó és a helyünkön leszünk....Az idei bravúrok eddig szart sem érnek! -
#7204 Marcolini kihagyott 1 tizit... -
Hunor88 #7203 Ma 15:00-tól meccs!
Kontrákból jók vagyunk. A Bentegodi talaja a szokásos sárfürdő. Del Piero, Motta, Marchisio és még sokan sérültek, Melo kiállítva. Kézenfekvő egy újabb győzelemhez!
Forza Chievo! -
#7202 -
Hunor88 #7201 Ezen az éven meg lehetett volna verni a cagliarit, a parma-t a barit-t is. Ha azt nézzük hogy Pellissier kihagyta a Roma ellen az utolsó percben azt a hatalmas helyzetet, és a Brescia sem játszott olyan jól, a bologna sem. Szerintem azért lesz esély a szezon végén az első 10 helyre bekerülni.
Ez a kép amit beraktál eléggé gyengére sikerült... -
#7200 -
Hunor88 #7199 Tudom hogy nincs pénz. De vannak értékes játékosok akikből pénzt lehetne csinálni, igaz nem sokat. Egyféleképpen lehet pénzt szerezni. Európa liga indulás. Nehéz de nem lehetetlen! -
#7198 Miből igazolnánk ember? Sosem volt pénz a csapatban és sosem lesz! Ez nem ManCity....
Pellissier keresi a legtöbbet és az is aprópénz....
Örüljünk, hogy még egyáltalán vagyunk és tudunk igazolni valakit. -
Hunor88 #7197 Hát ilyen nincs.
Még szerencse hogy nem néztem a meccset... Ha a télen nem lesz semmi változtatás, ezalatt nem azt értem hogy veszünk megint 6 szar játékost, hanem azt, hogy a csatársort minimum át kell szervezni. Nincs meg az összhang a csapatban. Amikor a Chievo Novara-t néztem akkor láttam hogy összhang volt. Pedig az a B csapat volt. Szerintem itt az is fontos hogy mit mond az edző. Chievo Roma-n is az edző szava döntött a második félidőben. Az Inter ellen is. A Novara ellen is. És szerintem ebben a meccsben is benne volt az edző bátorítása, csak nem tudták úgy kihasználni.
Az meg milyen már hogy csatár nem is lőtt gólt 2 forduló óta.
A Juve ellen érzek valami győzelmet.:D -
Chievodrukker #7196 Úgy látszik, most sem kerüljük el a szokásos zakót Leccében. -
#7195 2-0 a félidőben a Lecce-nek, napok óta biztos voltam benne, hogy leégünk. -
Hunor88 #7194 Lecce Chievo Vasárnap 15:00 óra
Ezt kötelező megnyerni!
Forza Chievo! -
Hunor88 #7193 Beszarok mekkora védelmi hibák.
Granoche meg mi a f***t csinál? üres kapura rálőtte és kiszedte a fekvő kapus. Sorrentino nagyot bakizott.
A Lecce-t minimum meg kell verni... -
Chievodrukker #7192 Pedig jók voltunk .... -
#7191 FT Bologna [2 - 1] Chievo
40' [1 - 0] M. Britos
49' [1 - 1] B. Cesar
90' [2 - 1] M.D. Vaio
Előre tudtam! Nagyon mérges vagyok!!!! 93.percben szopunk... -
Hunor88 #7190 Imádkozok hogy meg legyen legalább a 7. hely az év végén. Ha így folytatjuk hamarosan az Európa ligába is kijuthatunk! A Chievo Novara-n a B csapat lenyűgözött. Sajnos nem tudtam ezt a meccset nézni, de az összefoglaló... Remélem egy két jobb játékos kedvet kap majd a Chievo-hoz.
Általában vannak rajta átigazolási hírek( a keresőbe írjátok be h Chievo) :
http://www.footballpress.net/ -
Chievodrukker #7189 Ja, a második félidőben teljesen felcserélődtek a szerepek, egyértelműen jobbak voltunk!
De Rossi az egyenlítő gólunk után el is vesztette a fejét.
A végén a meccslabda is nálunk volt, de a kapus megmentette a vereségtől a rómaiakat.
Constant a második félidőben nagyon jó volt, itt a bal oldalon szabályos eszközökkel nem nagyon tudták tartani. Moscardelli is tetszett, és második játékrészben a középső védőink is határozottabbak lettek.
-
-
#7187 2. félidőben állva hagytuk Romulus fiait! -
Chievodrukker #7186 Először látok idén Chievo-meccset, de sajna (eddig) rossz napot fogtunk ki.
Szörnyű talajon félidőben 0-2. Úgy tűnik, folytatódik a Roma ellen évek óta megszokott vesszőfutásunk.
Ami bosszant, hogy támadásban nagyon hamar elszórjuk a labdákat, sosem járatjuk. Állandóan Sergiot akarjuk kiugratni, de őt rendszerint lesre állítják. Eddig 86-szor fújták le lesen.
Frey játéka tetszett eddig leginkább. Nagyon sokat fut, megpróbálja bejátszani az egész jobb oldalt.
Remélem, nem 0-4 lesz... -
#7185 -
Chievodrukker #7184 Valami olyat láttam, hogy december 8-án, szerdán délután 3-kor, de nem vagyok benne biztos, hogy ez fix. -
Hunor88 #7183 Jó meccs volt láttam tv-ben.
A Bologna Chievo-t mikor játsszák? -
Chievodrukker #7182 CHIEVO - NOVARA 3-0
RETE: 24' e 35' Granoche (C), 82' De Paula (C)
CHIEVO (4-3-1-2) Squizzi; Sardo Morero (46' Rincón) Mandelli Jokic (75' Djengue); Bentivoglio Guana Memushaj; Bogliacino; Granoche De Paula (84' Gasparetto). All. Pioli
NOVARA (4-4-2) Fontana; Morganella Cosentino Coubron G. Gigliotti; Evola Drascek Shala Scavone; Ventola E. Gigliotti. All. Tesser.
ARBITRO: Pierpaoli di Firenze
Itt egy gólösszefoglaló: http://football-highlight.com/en/italy/coppa-italia/2010-11-30-chievo-novara.html
Egy öregfiúk sörmeccs góljai után nagyobb az öröm.
A 8 közé jutásért Palermoban játszunk. -
Chievodrukker #7181 Az Olasz Kupában:
Chievo - Novara 3-0
Ez is szép eredmény, a Novara fölényesen vezeti a Serie B-t.
Hány közé jutottunk most be? -
#7180 HT Chievo [2 - 0] Novara
24' [1 - 0] P.M. Granoche
35' [2 - 0] P.M. Granoche -
#7179 a havazás miatt elmaradt a meccsünk. -
#7178 Nagyon nehéz meccset várok a Bologna ellen, sőt rossz érzéseim vannak. Tudvalevő, hogy a hasonló csapatok ellen nem nagyon megy, ráadásul most megint ott állunk a biztonság küszöbén, csak be kellene lépni rajta, ami tudjuk: nekünk nem megy. -
Hunor88 #7177 http://www.northside1994.it/ -
Hunor88 #7176 Szép volt!
Így kéne mindig játszani.
Igen legutóbb amikor megvertük az Intert akkor 7. lett a Chievo.
Forza Chievo! -
#7175 Én is csak azt láttam, jajj de gyönyörű volt! -
#7174 -
Chievodrukker #7173 Az utolsó negyedórát tudtam csak megnézni, de láttam Moscardelli gólját landolni az Inter hálójában. Szép látvány volt!
Mikor vertük meg utoljára az Intert? 2003-ban? -
#7172 ez valami egészen hihetetlen, az elmúlt évek abszolút legnagyobb sikere!! -
#7171 ezaaaaz!!! -
geo91 #7170 nem vagytok semmik, gratula az interveréshez -
#7169 Eddig remek, lefutballozzuk az Intert. A végén Pellissier duplázhatott volna -
Hunor88 #7168 Forza Chievo! Győzni kell! -
Hunor88 #7167 36 az igaz, de ettől eltekintve még mindig képes gólt lőni, elég jól.
Legalább lesz egy kis idejük kinézni egy másik csatárt.
Amúgy meg Dettori, Gasparetto és Girardi el akarnak menni, de szerintem ezt túl fogjuk élni.
Az inter nagyon hajt Andreolli-ra.
Ja és a Chievo Interen kötelező a győzelem, ugyanis az Inter védősora, 4 védőből áll(cserékkel együtt). Onnan is csak Santon, Materazzi Lúcio és Córdoba tud játszani. Hát nem rossz játékosok, de Pellissier úgy hallom hogy fog játszani...