A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Aki a kiesés ellen küzdõ Catanianak nem kellett.
Chievo - Juventus 1-0
Gól: Sardo (33.p)
Háromszoros hurrá! <#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#violent>#violent><#taps>#taps>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nálunk viszont sajnos az egyetlen "értelmes" csatárunk, Pellissier jelentett sérültet. Ki fog itt gólt lõni? Már három bajnokin voltunk gólképtelenek.
A Brescia Oggi címû napilap értesülései szerint Vass Ádámot szemmel tartja a Serie A 13. helyén álló Chievo. A másodosztályú Brescia futballistája a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, õ is értesült a lap információjáról. "
Mondjuk a kezdõnk alapján az lehetett a cél, hogy ne kapjunk ki nagyon.
Már néha mi is támadunk.
Sokszor amerre állunk ...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem túl jó minõségû a kép, de ha nem tévedek, így álltunk fel: Squizzi - Frey, Morero, Mandelli, Mantovani - Ariatti, Iori, Hanine, Bentivoglio - Granoche, De Paula.
Ariatti nagyon sokat dolgozik. A góljainknál kicsit elaludtak a hazai védõk, de ez legyen az õ bajuk.
Prandelli egy darabig teljes egykedvûséggel nézte a meccset, de a második gólunknál felvonta a szemöldökét, és azóta is úgy van.
Egy-két minõségi cserével talán lenne esélyünk megtartani az elõnyt. (Mert a Fio fog erõset cserélni.) Hajrá Chievo!
(De ha mégis kiesnénk, csak ne 120 perc játékkal.<#zavart1>#zavart1>)
2-1 ide!
Hátul asszem így álltunk fel: Squizzi, Frey, Morero, Mandelli, Mantovani.
Granoche góljával már a 7. percben vezetünk. Pedig tartalékosan álltunk fel, ha jól látom, De Paula adta a gólpasszt. Egymásra várt egy védõ és a kapus, õ meg odaugrott és elfejelte. Pablonak csak be kellett passzolnia.<#smile>#smile>
\"Here we are,and God take girls somewhere\"
Kerlon-t sérülten igazoltuk az Internek, mert ugye megvan, hogy mennyi nem EU-st igazolhatnak az olaszok egy szezonban.
Igen, majdnem favágók, de én inkább átlagos olasz focistáknak nevezném õket.
Régótaa Chievo drukker vagyok.Már többször látogattam a fórumra.Most elösször úgy látom hogy belépek:)
Az Inter meccsrõl:
-Egy játékban gyenge Inter ellen jáccotunk.Ezt az bizonyítja hogy többször helyzetbe kerültünk.Sergio amikor elment baloldalon, több megoldást is választhatott volna,sajnos a legrosszbbat választotta gyakorlatilag 0' szögbõl ballal hálóba vágta.A Gól elõtt 100%-os biztonsággal elfogultság nélkül mondom hogy tizeneggyest kellet volna adni.Asziszem akkor is talán Sergio kapott egy labdát és simán kirúgták a lábát majd elsodorták.Majd jött az az idióta Balotelli és most már nem elsõre belevágta a kapusba a labdát.Sorrentino óriásit hárított azt hozzá kell tenni.Csak szerencséje volt pont vissza pattant hozzá...Quaresma-ról is lett volna egy tizi<#falbav>#falbav>.Sajnos egy nagyon ****** bírót fogtunk ki.Ahogy az interes észlény megjegezte Sardo-nak vagy Yepesnek kijárt volna egy piros.De legalább örüljünk hogy nem lett ez belõle.
A Roma-ról.
Di Carlo jó edzõ.Tavaly is bentartott minket szinte lehetetlen helyzetbõl.Az a legnagyobb baj hogy 2 kreatív játékosunk van +1 Marcolini és egy rakás favágó.A 2 kreatív játékos alatt Luciano-t és Sergio-t értem.Utóbbi nélkül fel háborító hogy nem tudunk egy helyzetet kidolgozni.Tavaly azért örültem például amikor leszerzõdtedték Kerlon-t.Aztán abból sem lett semmi.Volt pár meccse a secundóban.Luciano nagyon nagy rúgótechnikával rendelkezik és lát is a pályán.Sajnos amint észrevettem a futómennyisége megsem közelíti a régit.Ezzel ellentétben nagyon tisztelem mert mindig teljesen odateszi magát a meccsbe...
Egy átigazolási hírt olvastam.a francia. http//Serio.de. oldalon.
Diogo Viana a 19 éves portugál érkezhet 200.000 Euró fejében a VVV Venlo csapatától.Természetesen támadóról van szó.
\"Here we are,and God take girls somewhere\"
Vendégségben már rossz szemmel néztek rám mit káromkodom. Így elbaszni egy meccset!!!! Tusztában voltam vele, ha Lüke egyszer beviszi és lehuppan, tuti tizi! Nem tudunk beívelni, passzolni, helyzetbe kerülni ember elõnyben!!!! Luciano és Marcolini a padon pihizik???? Ariatti és Pinzi nem játszották meg, egy távoli lövés???? Mi fasz ez Di Carlo??!!!?!?!? Mikor megzuhan a Roma azonnal 3as csere és gõzerõvel támadni!!!! Ilyet még nem írtam, de BOGDANI TAKARODJ!!!!
Támadósor impotens!!!!
Roma - Chievo 1-0
Gól: De Rossi (1. perc)
Kiállítva: Doni (Roma, 11. perc)
Pedig Sorrentino megadta az esélyt a 11-es kivédésével.
A második félidõre hozni kell Lucianot és Marcolinit, de Sergio nagyon hiányzik.<#confused>#confused> Én bízom benne, hogy a második félidõben meg tudjuk változtatni a játék képét. A 2002-2003-as szezon óta nem nyertünk a Roma ellen. Hajrá Chievo!<#wink>#wink>
17:52 óta nézek tévét, 2 perccel az Arsenal egyenlítõ gólja elõtt kapcsoltam oda, majd most rögtön vezet a Roma. 6 percnyi játékidõ alatt 2 ellen-gólt láttam.
király.
Az Intert 15 ezer euróra büntették, mert szurkolóik rasszista bekiabálásokkal zavarták a Chievo színesbõrû játékosát - szól a hír. Ez utóbbi áldozat feltehetõen Luciano lehetett.
Lehet, hogy ez a 22 ezer euró volt az utolsó percben meg nem adott 11-es ára?!<#violent>#violent>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio