8246
A.C. Chievo Verona
-
Chievodrukker #7326 Ha 1-0-nál Sergio belövi a helyzetet ...
De nem itt kellett kiharcolni a bentmaradást. Jövő héten jön a Bologna, két fordulóval később a Lecce. -
Hunor88 #7325 Eldőlt. Megint ugyanazok a hibák.
Uribét szeretném a kezdőben látni végre!
Két olyan gól amit simán elkerülhettünk volna. -
Hunor88 #7324 30 perc után: Az elején az inter jobb volt, de a 20. perctől előre jöttünk és volt is helyzetünk. -
Hunor88 #7323 Inter Chievo
Hajrá Chievooooooooooooooooo! -
Hunor88 #7322 Nem csak az olaszoknál. Legutóbb Angliában volt ez. -
#7321 Már ahol lehet fogadni erre a meccsre,mert 1-2 irodán kívül mind kizárta ezt a meccset.Sajnos ez megy olaszoknál,nem csak a Chievonál(elnézést minden drukkertől),de én már tavaly is találkoztam náluk 2 meccsen is ugyan ezzel a szituval! -
Hunor88 #7320 Azt nem tudom, de állítólag bunda lesz. A fogadóirodákban a döntetlenre nagyon kevés a szorzó. Ez általában bundát jelent. De szerintem tiszta hülyeség! -
#7319 1-1 lesz vagy 2-2 a mai meccs? -
Hunor88 #7318 A Chievo felderítői felfigyeltek egy játékosra. Az izraeli hapoelnél a 24 éves Eden Ben Basat-ra. Támadó (striker).
Jó vétel lenne ha olcsón megszereznénk, de az izraeilektől ez nem biztos hogy ingyen lesz :D -
Hunor88 #7317 Az a 3 védő eltiltás miatt nem lehet itt.
Piolit kiállították. Az igaz hogy mind a két gól letámadás volt. De eddig ez nem volt jellemző ránk. Mellesleg a legtöbb lövésünket blokkolták. A második félidőben volt egy nagy helyzet ami kimaradt, Fernandes ha gyorsabb bemegy.
Uribe ahogy beállt majdnem lőtt egy gólt. Granoche elmehetne a csapatból...
-
Chievodrukker #7316 Kellett, mint egy falat kenyér. Az érdekes, hogy mindkét gólt letámadás utáni labdaszerzésből lőttük.
De még nincs vége, nem lehet hátradőlni.
Remélem, az "eltűnt" három védő (Cesar, Andreolli, Mantovani) csak rövid időre dőltek ki. -
Hunor88 #7315 Végre itt a 3 poooont! Szép volt!
Nem láttam a meccset, a statisztikákból ítélve nem lehettünk valami jók. -
Hunor88 #7314 Most jön a kötelezők kötelezője. Ezt meg kell nyerni! Nincs más választás! -
Hunor88 #7313 OK ha így folytatjuk akkor kiesünk. Hány meccse is nem lőttünk gólt? Ja megvan, 3. És hány meccse nem nyertünk? 5. A formában utolsó előttiek vagyunk. Pedig ez a keret, erősebb mint a tavalyi.
2-8 a gólkülönbség. Ha beleszámoljuk a 2 győzelmet ami eléggé rég volt, akkor is 7-8. Most tényleg 3 védővel? Sardo Jokic mit keres középen? A meccs közben Uribe volt a legjobb. Constant hol van????????
Na jó még lehetne húzni a sorokat.
Pioli bye bye. -
IXEMGabeo #7312 link? kép? -
#7311 Viszlát Pioli, ez nem állapot tovább! -
Hunor88 #7310 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nem igaz. Remélem tanult belőle Pioli. Uribe a kezdőbe! -
Hunor88 #7309 Sorrentino majdnem lőtt egy gólt! -
Hunor88 #7308 Aztazeget. Szegény Cesar. Tiszta vér lett a meze. -
Hunor88 #7307 Ha nyár felé kimegyek Veronába nincs valakinek kedve kijönni velem? -
Hunor88 #7306 Majdnem ott van Uribe gólja! -
Hunor88 #7305 Uribe nekem nagyon tetszik :D Lehet hogy ő lesz a kedvencem :) -
Hunor88 #7304 Majdnem ott a 2.
Pellissier sárga.
A bíró is elég érdekes. -
Hunor88 #7303 De ez az Uribe gyerek igen tud ahogy elnézem. -
Hunor88 #7302 Most tényleg Lucianot cserélték le? -
Hunor88 #7301 Köszönöm a választ.
Ha Piolit megtennék másodedzőnek, Di Carlot meg első számúnak, akkor már egy elég erős csapat lenne nem?
Tulajdonképpen miért ment el Di Carlo? -
#7300 2008 novemberében nevezték ki. Előtte a Parma edzője volt, de a bizonytalan háttér miatt nem tudott eredményt felmutatni, így 2008 márciusában elküldték.
Eléggé remegett a léc, mikor kinevezték, de másfél év alatt sikerült egy jóval gyengébb keretből és szerény pénzügyi háttérből biztos és erős középcsapatot szerkesztenie. Sok dicső és meglepő eredménye volt a csapatunkal. -
Hunor88 #7299 Di Carlo-ról mondj már még valamit McFrost. Mert érdekelne. Szerinted 2 év alatt egy jó csapatot összerakna? -
Hunor88 #7298 Moscardelli mit kihagyott. -
Hunor88 #7297 Luciano beállt, máris felpörögtünk. Jajj csak ki ne essünk, rendbe kell szedni nyáron ezt a csapatot. -
Hunor88 #7296 Ez az. Kölcsönben Constant, aki eredetileg csatár (!) Luciano ahogy felépült játszatni kellett volna! Sardo Jokic azt hittem hogy védők akik felfutnak. Fernandessel mi van? -
#7295 Luciano találta el először a kaput, azt ahol Boruc áll.... -
Hunor88 #7294 Most láttam csak a gólt. Szabadból, úgy hogy beleért Sorrentino. -
#7293 3 védővel játszunk. Mit is várunk Pioli-tól? 3 védő, mit játszunk valójában? -
Hunor88 #7292 Luciano csak most jött be. Én már itt semmit nem értek. -
#7291 Luciano be, Pulzetti le, a 2. félidő 11. percében. -
Hunor88 #7290 Én nem értem Piolit. Miért kell Thereaut játszatni? Ott van Uribe meg Moscardelli. Constatnt nem értem miért a padon van. A Parma ellen jó volt.
Talán tényleg Di Carlo lenne a jó ötlet...
Most meg majdnem kaptunk megint egy gólt...
-
#7289 0-1 Vargas, jól kezdődik..... -
#7288 Thereau helyett Moscardelli a szünetben. -
#7287 0-0 a félidő, 10 percig partiban voltunk, aztán ránk települt a Fio.