A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látszik, most sem kerüljük el a szokásos zakót Leccében.
McFrost
2-0 a félidõben a Lecce-nek, napok óta biztos voltam benne, hogy leégünk.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Lecce Chievo Vasárnap 15:00 óra
Ezt kötelezõ megnyerni!
Forza Chievo!
Beszarok mekkora védelmi hibák.
Granoche meg mi a f***t csinál? üres kapura rálõtte és kiszedte a fekvõ kapus. Sorrentino nagyot bakizott.
A Lecce-t minimum meg kell verni...
Pedig jók voltunk ....
McFrost
FT Bologna <2 - 1> Chievo

40' <1 - 0> M. Britos
49' <1 - 1> B. Cesar
90' <2 - 1> M.D. Vaio

Elõre tudtam! Nagyon mérges vagyok!!!! 93.percben szopunk...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Imádkozok hogy meg legyen legalább a 7. hely az év végén. Ha így folytatjuk hamarosan az Európa ligába is kijuthatunk! A Chievo Novara-n a B csapat lenyûgözött. Sajnos nem tudtam ezt a meccset nézni, de az összefoglaló... Remélem egy két jobb játékos kedvet kap majd a Chievo-hoz.
Általában vannak rajta átigazolási hírek( a keresõbe írjátok be h Chievo) :
http://www.footballpress.net/
Ja, a második félidõben teljesen felcserélõdtek a szerepek, egyértelmûen jobbak voltunk!
De Rossi az egyenlítõ gólunk után el is vesztette a fejét.
A végén a meccslabda is nálunk volt, de a kapus megmentette a vereségtõl a rómaiakat.

Constant a második félidõben nagyon jó volt, itt a bal oldalon szabályos eszközökkel nem nagyon tudták tartani. Moscardelli is tetszett, és második játékrészben a középsõ védõink is határozottabbak lettek.
<#wave><#wink>
McFrost

McFrost
2. félidõben állva hagytuk Romulus fiait!

Elõször látok idén Chievo-meccset, de sajna (eddig) rossz napot fogtunk ki.
Szörnyû talajon félidõben 0-2. Úgy tûnik, folytatódik a Roma ellen évek óta megszokott vesszõfutásunk.
Ami bosszant, hogy támadásban nagyon hamar elszórjuk a labdákat, sosem járatjuk. Állandóan Sergiot akarjuk kiugratni, de õt rendszerint lesre állítják. Eddig 86-szor fújták le lesen.
Frey játéka tetszett eddig leginkább. Nagyon sokat fut, megpróbálja bejátszani az egész jobb oldalt.
Remélem, nem 0-4 lesz...
McFrost

Valami olyat láttam, hogy december 8-án, szerdán délután 3-kor, de nem vagyok benne biztos, hogy ez fix.
Jó meccs volt láttam tv-ben.
A Bologna Chievo-t mikor játsszák?
CHIEVO - NOVARA 3-0
RETE: 24' e 35' Granoche (C), 82' De Paula (C)

CHIEVO (4-3-1-2) Squizzi; Sardo Morero (46' Rincón) Mandelli Jokic (75' Djengue); Bentivoglio Guana Memushaj; Bogliacino; Granoche De Paula (84' Gasparetto). All. Pioli
NOVARA (4-4-2) Fontana; Morganella Cosentino Coubron G. Gigliotti; Evola Drascek Shala Scavone; Ventola E. Gigliotti. All. Tesser.

ARBITRO: Pierpaoli di Firenze

Itt egy gólösszefoglaló: http://football-highlight.com/en/italy/coppa-italia/2010-11-30-chievo-novara.html
Egy öregfiúk sörmeccs góljai után nagyobb az öröm.

A 8 közé jutásért Palermoban játszunk.
Az Olasz Kupában:
Chievo - Novara 3-0
Ez is szép eredmény, a Novara fölényesen vezeti a Serie B-t.
Hány közé jutottunk most be?
McFrost
HT Chievo <2 - 0> Novara
24' <1 - 0> P.M. Granoche
35' <2 - 0> P.M. Granoche

giornalista
a havazás miatt elmaradt a meccsünk.
McFrost
Nagyon nehéz meccset várok a Bologna ellen, sõt rossz érzéseim vannak. Tudvalevõ, hogy a hasonló csapatok ellen nem nagyon megy, ráadásul most megint ott állunk a biztonság küszöbén, csak be kellene lépni rajta, ami tudjuk: nekünk nem megy.

http://www.northside1994.it/
Szép volt!
Így kéne mindig játszani.
Igen legutóbb amikor megvertük az Intert akkor 7. lett a Chievo.
Forza Chievo!
McFrost
Én is csak azt láttam, jajj de gyönyörû volt!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az utolsó negyedórát tudtam csak megnézni, de láttam Moscardelli gólját landolni az Inter hálójában. Szép látvány volt!
Mikor vertük meg utoljára az Intert? 2003-ban?
giornalista
ez valami egészen hihetetlen, az elmúlt évek abszolút legnagyobb sikere!!
Reyi
ezaaaaz!!!

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

nem vagytok semmik, gratula az interveréshez <#taps> <#worship>
Reyi
Eddig remek, lefutballozzuk az Intert. A végén Pellissier duplázhatott volna

Forza Chievo! Gyõzni kell!
36 az igaz, de ettõl eltekintve még mindig képes gólt lõni, elég jól.
Legalább lesz egy kis idejük kinézni egy másik csatárt.
Amúgy meg Dettori, Gasparetto és Girardi el akarnak menni, de szerintem ezt túl fogjuk élni.
Az inter nagyon hajt Andreolli-ra.
Ja és a Chievo Interen kötelezõ a gyõzelem, ugyanis az Inter védõsora, 4 védõbõl áll(cserékkel együtt). Onnan is csak Santon, Materazzi Lúcio és Córdoba tud játszani. Hát nem rossz játékosok, de Pellissier úgy hallom hogy fog játszani...
McFrost
Meg 40 éves.....

Van azért jó hír is.
Amarouso lehet hogy télen jön a Chievo-ba.Õ egy jó csatár és eegy ilyen kell ide.
McFrost
Ez van, aggódni még nem kell. Eddig is erõn felül megyünk.

Sampdoria - Chievo 0-0

Az utolsó négy meccsen egyetlen gólt sem rúgtunk, és egyet kaptunk. <#whatever>
Így van. Mellesleg szerintem a Bari ellen kötelezõ lett volna a gyõzelem. Jobban is játszottunk. A csatársoron frissíteni kéne. Granoche mikor lõtt utoljára gólt?

A Sampdoriát meg kell valahogy verni. Ha a Parma megtudta akkor a Chievo is meg fogja tudni!

A Juvét akkor kell elkapni amikor gyenge formában van. Az Inter mostanában a kiscsapatokkal nem játszik valami jól. A Roma meg feltöõben van, itt az idõ megállítani.
Forza Chievo! Vasárnap 15:00 -tól
Az elsõ négy fordulóban 8 gólt lõtt a csapat. Azóta hét meccsen hármat.

Hátul eddig jók vagyunk, de valamit elöl is mutatni kellene tán, mert még bajba kerülhetünk. Már csak azért is, mert a következõ három látogató a Bentegodi-ban: Juve, Roma, Inter <#fejvakaras>
Reyi
dupla nulla a vége...

Szerda 20:45 -tõl Chievo - Bari
Csakhogy ne maradjatok le 😄
Ezt én is. Pedig ez kötelezõ lett volna.
McFrost
Na ezt benéztem: várom a meccset, erre már ki is kaptunk a Fiotól 1-0-ra 😞

Valaki tud honlapot jól szerkeszteni?
Kéne egy szurkolói oldal. Azt lehetne gyakran frissíteni, aki ráérne az ha lehet csináljon már. Be tudok segíteni mert alapszinten értek hozzá.
A Chievo Juventus meccsre ki szeretnék menni. Akit érdekel a meccs az írjon.
A meccs 2010. 12.19-én lenne.
Várható kezdõtizenegy a vasárnapi Fiorentina Chievo meccsre:
Chievo:
28 Stefano Sorrentino Goalkeeper
21 Nicolas S. Frey Defender
12 Bostjan Cesar Defender
3 Marco Andreolli Defender
4 Andrea Mantovani Defender
14 Roberto Guana Midfielder
26 M. A. Bogliacino Midfielder
23 Kevin Constant Midfielder
7 Michele Marcolini Midfielder
77 Cyril Thereau Striker
31 Sergio Pellissier Striker
Cserék:
18 Lorenzo Squizzi Goalkeeper
5 Davide Mandelli Defender
20 Gennaro Sardo Defender
19 Francesco Dettori Midfielder
9 Simone Bentivoglio Midfielder
80 Davide Moscardelli Striker
11 Pablo L. Granoche Striker
Fiorentina
84 Artur Boruc Goalkeeper
25 Gianluca Comotto Defender
5 A. Gamberini Defender
2 Per B. Kroldrup Defender
23 Manuel Pasqual Defender
32 Marco Marchionni Midfielder
4 Marco Donadel Midfielder
18 Riccardo Montolivo Midfielder
7 M. Alberto Santana Midfielder
10 Adrian Mutu Striker
11 Alberto Gilardino Striker
Cserék:
35 Vlada Avramov Goalkeeper
29 L. De Silvestri Defender
24 Alessio Cerci Striker
22 Adem Ljajic Midfielder
30 Nikola Gulan Midfielder
28 Mario Ariel Bolatti Midfielder
9 Khouma Babacar Striker
Nem hiszem el. Sajnos nem tudtam ezt a meccset sem nézni, de azt látom hogy emberelõnyben sem tudtunk gólt lõni. Most már remélem a vezetõk is látják hogy kell egy új jó csatár.
mennyivel jobb lett a betû😊 ugye ugye

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nálam Chrome-ban sem látszódott.

REAL MADRID

McFrost
Mindent a nép javára, maradjon így, köszönöm!

Efreet
a támogassuk a szabványokat program jegyében van árnyék:
Opera alatt / IE8 alatt / Chrome 7 alatt

most visszacseréltem a "hivatalos" (weboldalukról szedett) színekre - kell a néhány böngészõben nem mûködõ árnyék, vagy maradjon így?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Nem adtak meg egy tiszta 11-est a javunkra, Pellissier-t gáncsolták abszolút ziccerben.
Amúgy Dzemaili kiállítása minket zavart meg. Az összefoglalón az látszik, hogy a mi emberelõnyünkben csak a Parma-nak volt helyzete.
McFrost
Ott volt az esély az élmezõny megtartására, megint nem éltünk vele....

McFrost
Bazmeg Fernandes.....