A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ezt kötelezõ megnyerni!
Forza Chievo!
Granoche meg mi a f***t csinál? üres kapura rálõtte és kiszedte a fekvõ kapus. Sorrentino nagyot bakizott.
A Lecce-t minimum meg kell verni...
40' <1 - 0>1 - 0> M. Britos
49' <1 - 1>1 - 1> B. Cesar
90' <2 - 1>2 - 1> M.D. Vaio
Elõre tudtam! Nagyon mérges vagyok!!!! 93.percben szopunk...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Általában vannak rajta átigazolási hírek( a keresõbe írjátok be h Chievo) :
http://www.footballpress.net/
De Rossi az egyenlítõ gólunk után el is vesztette a fejét.
A végén a meccslabda is nálunk volt, de a kapus megmentette a vereségtõl a rómaiakat.
Constant a második félidõben nagyon jó volt, itt a bal oldalon szabályos eszközökkel nem nagyon tudták tartani. Moscardelli is tetszett, és második játékrészben a középsõ védõink is határozottabbak lettek.
<#wave>#wave><#wink>#wink>

Szörnyû talajon félidõben 0-2. Úgy tûnik, folytatódik a Roma ellen évek óta megszokott vesszõfutásunk.
Ami bosszant, hogy támadásban nagyon hamar elszórjuk a labdákat, sosem járatjuk. Állandóan Sergiot akarjuk kiugratni, de õt rendszerint lesre állítják. Eddig 86-szor fújták le lesen.
Frey játéka tetszett eddig leginkább. Nagyon sokat fut, megpróbálja bejátszani az egész jobb oldalt.
Remélem, nem 0-4 lesz...

A Bologna Chievo-t mikor játsszák?
RETE: 24' e 35' Granoche (C), 82' De Paula (C)
CHIEVO (4-3-1-2) Squizzi; Sardo Morero (46' Rincón) Mandelli Jokic (75' Djengue); Bentivoglio Guana Memushaj; Bogliacino; Granoche De Paula (84' Gasparetto). All. Pioli
NOVARA (4-4-2) Fontana; Morganella Cosentino Coubron G. Gigliotti; Evola Drascek Shala Scavone; Ventola E. Gigliotti. All. Tesser.
ARBITRO: Pierpaoli di Firenze
Itt egy gólösszefoglaló: http://football-highlight.com/en/italy/coppa-italia/2010-11-30-chievo-novara.html
Egy öregfiúk sörmeccs góljai után nagyobb az öröm.
A 8 közé jutásért Palermoban játszunk.
Chievo - Novara 3-0
Ez is szép eredmény, a Novara fölényesen vezeti a Serie B-t.
Hány közé jutottunk most be?
24' <1 - 0>1 - 0> P.M. Granoche
35' <2 - 0>2 - 0> P.M. Granoche
Így kéne mindig játszani.
Igen legutóbb amikor megvertük az Intert akkor 7. lett a Chievo.
Forza Chievo!
Mikor vertük meg utoljára az Intert? 2003-ban?
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
Legalább lesz egy kis idejük kinézni egy másik csatárt.
Amúgy meg Dettori, Gasparetto és Girardi el akarnak menni, de szerintem ezt túl fogjuk élni.
Az inter nagyon hajt Andreolli-ra.
Ja és a Chievo Interen kötelezõ a gyõzelem, ugyanis az Inter védõsora, 4 védõbõl áll(cserékkel együtt). Onnan is csak Santon, Materazzi Lúcio és Córdoba tud játszani. Hát nem rossz játékosok, de Pellissier úgy hallom hogy fog játszani...
Amarouso lehet hogy télen jön a Chievo-ba.Õ egy jó csatár és eegy ilyen kell ide.
Az utolsó négy meccsen egyetlen gólt sem rúgtunk, és egyet kaptunk. <#whatever>#whatever>
A Sampdoriát meg kell valahogy verni. Ha a Parma megtudta akkor a Chievo is meg fogja tudni!
A Juvét akkor kell elkapni amikor gyenge formában van. Az Inter mostanában a kiscsapatokkal nem játszik valami jól. A Roma meg feltöõben van, itt az idõ megállítani.
Forza Chievo! Vasárnap 15:00 -tól
Hátul eddig jók vagyunk, de valamit elöl is mutatni kellene tán, mert még bajba kerülhetünk. Már csak azért is, mert a következõ három látogató a Bentegodi-ban: Juve, Roma, Inter <#fejvakaras>#fejvakaras>
Csakhogy ne maradjatok le 😄
Kéne egy szurkolói oldal. Azt lehetne gyakran frissíteni, aki ráérne az ha lehet csináljon már. Be tudok segíteni mert alapszinten értek hozzá.
A Chievo Juventus meccsre ki szeretnék menni. Akit érdekel a meccs az írjon.
A meccs 2010. 12.19-én lenne.
Chievo:
28 Stefano Sorrentino Goalkeeper
21 Nicolas S. Frey Defender
12 Bostjan Cesar Defender
3 Marco Andreolli Defender
4 Andrea Mantovani Defender
14 Roberto Guana Midfielder
26 M. A. Bogliacino Midfielder
23 Kevin Constant Midfielder
7 Michele Marcolini Midfielder
77 Cyril Thereau Striker
31 Sergio Pellissier Striker
Cserék:
18 Lorenzo Squizzi Goalkeeper
5 Davide Mandelli Defender
20 Gennaro Sardo Defender
19 Francesco Dettori Midfielder
9 Simone Bentivoglio Midfielder
80 Davide Moscardelli Striker
11 Pablo L. Granoche Striker
Fiorentina
84 Artur Boruc Goalkeeper
25 Gianluca Comotto Defender
5 A. Gamberini Defender
2 Per B. Kroldrup Defender
23 Manuel Pasqual Defender
32 Marco Marchionni Midfielder
4 Marco Donadel Midfielder
18 Riccardo Montolivo Midfielder
7 M. Alberto Santana Midfielder
10 Adrian Mutu Striker
11 Alberto Gilardino Striker
Cserék:
35 Vlada Avramov Goalkeeper
29 L. De Silvestri Defender
24 Alessio Cerci Striker
22 Adem Ljajic Midfielder
30 Nikola Gulan Midfielder
28 Mario Ariel Bolatti Midfielder
9 Khouma Babacar Striker
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
REAL MADRID
Opera alatt / IE8 alatt / Chrome 7 alatt
most visszacseréltem a "hivatalos" (weboldalukról szedett) színekre - kell a néhány böngészõben nem mûködõ árnyék, vagy maradjon így?
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Amúgy Dzemaili kiállítása minket zavart meg. Az összefoglalón az látszik, hogy a mi emberelõnyünkben csak a Parma-nak volt helyzete.