A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eltekintve pár összeütközéstõl. Egy kicsit sok sárgát kaptunk, de ez mit számít?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0--3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S. Pellissier (2), D. Mandelli
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Jó hír: Pulzetti a Bariból kölcsönbe jött egy fél évig, helyette Bentiovoglio ment el.
Másik jó hír. Cigarini-t hozták még szóba.
Ne feledjétek: Vasárnap !!!!!12:30!!!!!!-tól lesz a meccs.
Forza Chievo!
A Chievo jól játszott, de cesár egy pirosat kapott. Utána is voltak helyzeteink. Úgy gondolom megérdemeltünk volna egy gyõzelmet. A bíró érzésem szerint a genoanak fújt.
Remélem hasznát vesszük.
Szombat 18:00 Chievo Genoa. A legutóbbi meccs 3:1-re a mi javunkra volt!
Forza Chievo
A kritika amit a csapatra szoktam írni, kemény szeretet. Ettõl én nem fogom megutálni a csapatot.
Nem tudom te láttad a Palermo Chievo meccset? Mert szerintem nem. Ha láttad volna akkor te is ugyanezt mondanád.
Minden meccset úgy ülök le nézni, hogy azt várom hogy a legjobbat nyújtsák, nem azt, hogy nyerjenek.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
http://www.youtube.com/watch?v=1Sb1YQlbmUs
Nézzétek meg!
FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu
De ez még semmi. A helyzetek amiket kihagytak. Bogliacino szinte üres kapura. Marcolini és Guana amit csinált sz*art sem ért. Legalább 3 szögletet szórakoztak el. Cesár ahogy helyet kapott a kezdõben, egy tizenegyest "adott" az ellenfélnek. Köszönhetünk neki egy gólt! Bár azért ezen kívül nem volt rossz!
Aminek viszont örülök, az az hogy Fernandes szerintem jobban játszott mint eddig. Erre már vártam.
Bajok: A kezdõcsapat jó! De ha valaki kidõl nincs aki helyettesítse. Bentiovoglio miért nem játszik? Rigoni? Constant csak egy félidõ? A másik az a csatárokban van. Granoche, Thereau. Miért nem bírnak gólt lõni?(egyébként szerintem ma Pellissier sem volt jó)
Hát ma nagyon csalódott voltam. A játék stílusa sem tetszett. Amikor Pinzi egy középpályás kiállt nem értem miért kell állandóan magas labdákat adni.... Ha a Fior nyer igen lent vagyunk és megint a kiesés ellen küzdünk és nem a 7. helyért!
De most már ez a múlt! Csak elõre kell tekintenünk! Vasárnap Palermo! A nagyobb csapatok ellen jók vagyunk!
A remény az ami utoljára hal meg!
Forza Grande Chievo!
De van egy hihetetlenül jó hírem. A 21 éves Carlos Vela lehet hogy a Chievoba fog jönni. A The Sun lap szerint a legnagyobb esély erre van. Vela szerintem egy jó játékos!
Floro Flores is lehet hogy jön! Nem tudom honnan lett ennyi pénz, de ha leigazolnánk jövõre biztos az Európa-liga indulás!
2011-ben is Chievo! Meg sem állni a 7. helyig!
Forza Chievo!
Forza Chievo, Avanti!
Igen csak aláírhat oda. De úgy van kölcsönben hogy a Chievo dönt a sorsáról.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Expiring deal in the end of season, the Portuguese striker of Benfica, Nuno Gomes (34), could soon come back to Italy. After his experience in Fiorentina for two season, the player, according to rumors coming from Portugal, can transfer to Chievo Verona.
Floro Flores is lehet hogy jön, de inkább a Parma-ba menne.
Áldott Ünnepeket!
Forza Chievo még jövõre is!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az utolsó pillanatban, mint mindig Pellissier! Forza Grande Chievo! Grande Pellissier! Bravissimo!
A Bentegodi a mi javunkra szolgál!
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=99125&part=sports
élõ adások-
Kontrákból jók vagyunk. A Bentegodi talaja a szokásos sárfürdõ. Del Piero, Motta, Marchisio és még sokan sérültek, Melo kiállítva. Kézenfekvõ egy újabb gyõzelemhez!
Forza Chievo!
Ez a kép amit beraktál eléggé gyengére sikerült...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pellissier keresi a legtöbbet és az is aprópénz....
Örüljünk, hogy még egyáltalán vagyunk és tudunk igazolni valakit.
Még szerencse hogy nem néztem a meccset... Ha a télen nem lesz semmi változtatás, ezalatt nem azt értem hogy veszünk megint 6 szar játékost, hanem azt, hogy a csatársort minimum át kell szervezni. Nincs meg az összhang a csapatban. Amikor a Chievo Novara-t néztem akkor láttam hogy összhang volt. Pedig az a B csapat volt. Szerintem itt az is fontos hogy mit mond az edzõ. Chievo Roma-n is az edzõ szava döntött a második félidõben. Az Inter ellen is. A Novara ellen is. És szerintem ebben a meccsben is benne volt az edzõ bátorítása, csak nem tudták úgy kihasználni.
Az meg milyen már hogy csatár nem is lõtt gólt 2 forduló óta.
A Juve ellen érzek valami gyõzelmet.😄