8246
A.C. Chievo Verona
-
Hunor88 #7486 Köszönöm! -
#7485 szlovén csapat! -
Hunor88 #7484 CheivoVerona-Hit Gorica 2-2
Marcatori: Théréau al 21’ p.t., Plut al 38’ p.t., Uribe (r) 12’ s.t. Celcer 31’ s.t.
ChievoVerona (4-3-1-2): Puggioni (dal 1’ s.t. Squizzi), Frey (dal 28’ s.t. Sardo), Andreolli (dal 20’ Acerbi), Mandelli (dal 28’ s.t. Morero), Dramé, Akalé (dal 1’ s.t. Hetemaj), Rigoni (dal 1’ s.t. Gallo), Gallozzi (dal 20’ Djengoue), Sammarco (dal 1’ s.t. Mutombo), Pellissier (dal 1’ s.t. Uribe), Théréau (dal 1’ s.t. Grandolfo). All. Di Carlo
Hit Gorica (4-3-3): Brljaki, Sirok, Zarifovic, Gregoric, Vetrih (dal 1’ s.t. Celcer), Galesk, Rakuscek, Jogan, Plut Vicente Zigon. All.Sebrnic
Barátságos meccs volt.
Ez milyen nemzetiségű csapat? Mindenesetre örülök Uribe felépülésének és góljának! -
Hunor88 #7483 :D Remélem 6 lesz, de én a 4-nek is örülök :) -
#7482 Szép!
6 pont -
Hunor88 #7481 http://members.home.nl/sanderdriessen/sjaals/italy_chievo.jpg
Megszereztem az első Chievo-s sálam :))) Nagyon jó.
Következő két meccs eléggé kemény lesz:
Chievo - Juve
Inter - Chievo -
#7480 Néztem a szöveges tudósítást és hát jó az x, ez van, gyöngék voltunk. -
Chievodrukker #7479 Szerintem is jó ez az x.
Főleg hogy az összefoglaló szerint egy helyzetünk volt összesen, a Cesena meg tizit is lőhetett. -
Hunor88 #7478 Cesena Chievo 0-0
A 0 pontos Cesena, nem akárkiktől kapott ki eddig. Jó ez az 1 pont, bár a 3 jobb lett volna... -
Hunor88 #7477 Jó hír!
Francesco Acerbi újra teljes edzésbe állt, míg Uribe és Luciano külön edzést kapnak. -
Hunor88 #7476 Következő ellenfelünk a 0 pontos Cesena. Nem kell mondani, kötelező... -
Hunor88 #7475 Ez így van!
Ma tényleg bejött az ívelgetés. És ha nem frey véd akkora itt nem 2-1 van.
Az első félidő kiegyensúlyozott volt, de nekünk sokkal jobb támadásaink voltak.
Di Carlo nem rossz... :) -
#7474 Az első félidő 30. percétől néztem. Végig egykapuztunk, a Genova ölte a focit. Aztán a 2. félidő elején Palacio szépen beverekedett egy gólt és onnantól kezdve végük is volt. Nyílván a kiállítás megfogta őket. Di Carlo nagy zsugás, ha kell 4 csatárral megy neki az ellennek. Ez az ívelgetős játék ma nagyon ült, ha nem Frey véd 4 van közte! -
Hunor88 #7473 Azt a mindenit!!
Az utolsó percben!
Mekkora gól Moscardelli! -
Hunor88 #7472 Még egy gól kéne. Közel állunk hozzá, de mindjárt vége... -
#7471 Hatalmas fejes bomba! Sergio: 1-1 -
Hunor88 #7470 Hihetetlen, és ami azután van, a középpálya csak sétál... -
#7469 Nem volt 11-es, de ilyen faszul lőné szégyen! -
Hunor88 #7468 http://www.oleoletv.com/watch/live/stream/online/free/tv/video/channel/feed/link/broadcast/vivo/gratis/p2p/2/september/25/2011/4/chievo-vs-genoa.html
Stream a meccshez. Nem akadozik. -
Hunor88 #7467 Jó hír, ma 12:30-tól Pellissier is tud játszani a Genoa ellen!
Puggioni, Squizzi, Sorrentino, Cesar, Dramè, Frey, Sardo, Jokic, Mandelli, Morero, Bradley, Cruzado, Hetemaj, Gallozzi, Sammarco, Vacek, Rigoni, Moscardelli, Paloschi, Pellissier, Thèrèau
De még mindig csak 21 játékossal. -
Hunor88 #7466 Végre!
Még 2 meccs kell ahhoz hogy összeszokjon a csapat (legalább). Nem tudtam teljesen végignézni, de az első félidőből ítélve sokkal jobban játszottunk mint a Parma ellen.
Ja és csak 21 játékos volt a keretben, a többi sérült.
Cruzado és Bradley nagyon jól játszottak. Jó húzás volt Cruzadot előre tenni.
A Következő ellenfél a Genoa. Húzós lesz... -
Chievodrukker #7465 Chievo - Napoli 1-0
Akárhogy is történt, ez óriási fegyvertény. Egymás után harmadszor verjük a bajnokesélyesek közé sorolt Napolit.
Di Carlo két sikertelen meccs után keverte a kártyákat. Kimaradt Andreolli, Vacek és Sammarco, helyettük Morero, Bradley és Cruzado kezdett. A sérült Pellissier helyett pedig Paloschi.
Sergioról mi hír? Meddig lesz sérült? -
Hunor88 #7464 Gól
Moscardelli, de azért várjuk ki a végét. -
Hunor88 #7463 A helyzetkihasználás 0. Egy fél év múlva elkezdhetünk akár nyerni is ha így folytatjuk... -
Hunor88 #7462 Hát reméljük örökké nem.
Amikor Bradley beállt, a játékunk nagyon jó lett. Ő még jó játékos lesz a kezdőben, Paloschi is. Thereaut meg dobjuk ki, meg moscardellit is. A Primaveránkban van egy Kirilov nevű csatár, aki minden meccsen lő vagy 2 gólt.
Majd ha Uribe és Cruzado felépül a sérülésből, akkor majd győzni is fogunk.
-
#7461 Ez a 2 forduló jól mutatta, hogy miért fogunk örökké a kiesés ellen küzdeni! -
Hunor88 #7460 Nem tudom mit írjak.
Ez volt a Novara ellen is utolsó perekben Parma ellen is. Ez nevetséges. -
#7459 Már csak 1 gól kell: Paloschi: 1-1 -
Hunor88 #7458 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓl
Paloschi!!!!!!!!
Nagyon széép, na még egyet. -
Hunor88 #7457 3 csatárral játszunk, nemrég még a Parma uralta a pályát, most kezdjük visszaszerezni. Már csak két gól kell.
Labdabirtoklás: 49-51 % a mi javunkra. -
Hunor88 #7456 Thereau mit kihagyott. Én ezt komolyan nem hiszem el. -
Hunor88 #7455 7-4 a kapuralövések, míg a Parma 4-szer a Chievo 1-szer találta el a kaput. Fogadok hogy az is Pellissier volt...
Az a baj, hogy sok az új játékos, nincsenek összeszokva. 20 játékos volt elérhető az egész keretből... -
Hunor88 #7454 http://www.oleoletv.com/watch/live/stream/online/free/tv/video/channel/feed/link/broadcast/vivo/gratis/p2p/4/september/18/2011/10/58/v-305980/parma-vs-chievo.html -
Hunor88 #7453 Most értem haza, nem hiszem el...
Van link a meccshez? -
#7452 Parma-Chievo 1-0 a félidőben.
Teljesen siralmas a kezdés, az elmúlt heti botlás visszavetette a csapatot.
Ahogy nézem az online gazzettat, 1x lőttünk kapu mellé, ami prosti kevés! Sergio pedig megsérült. -
Hunor88 #7451 Felnéztem egy Hellasos fórumra, ott írták, hogy a Chievonak milyen kevés szurkolója van Veronában (pontosan 150-et írt az illető). Hát ahhoz képest eléggé jó a Chievo :) (persze nem mintha igaz lenne a kevés-szurkoló mítosz)
Ja azt láttam, hogy a Hellasosok a Chievo-t kommunistázzák, látszik a szint... -
Hunor88 #7450 A chievoverona.tv-n van egy taktikai összefoglaló.
Mindkét gól egy taktikából született Szép volt! Remélem még több ilyen taktika is van. -
Hunor88 #7449 Hát ha nincs a piros győzünk...
Még szerintem az is baj, hogy nincs olyan nagy csapatszellem. A fél kezdő cserékkel együtt új. Bradley Cruzado ült. Moscardelli nem volt valami jó. Uribét kéne megpróbálni.
Jövő héten a Parma ellen. -
Chievodrukker #7448 A hivatalos honlapon találtam. -
Chievodrukker #7447 Tudtok valami videós összefoglalót?