A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az. Kölcsönben Constant, aki eredetileg csatár (!) Luciano ahogy felépült játszatni kellett volna! Sardo Jokic azt hittem hogy védõk akik felfutnak. Fernandessel mi van?
McFrost
Luciano találta el elõször a kaput, azt ahol Boruc áll....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Most láttam csak a gólt. Szabadból, úgy hogy beleért Sorrentino.
McFrost
3 védõvel játszunk. Mit is várunk Pioli-tól? 3 védõ, mit játszunk valójában?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Luciano csak most jött be. Én már itt semmit nem értek.
McFrost
Luciano be, Pulzetti le, a 2. félidõ 11. percében.

Én nem értem Piolit. Miért kell Thereaut játszatni? Ott van Uribe meg Moscardelli. Constatnt nem értem miért a padon van. A Parma ellen jó volt.
Talán tényleg Di Carlo lenne a jó ötlet...
Most meg majdnem kaptunk megint egy gólt...
McFrost
0-1 Vargas, jól kezdõdik.....

McFrost
Thereau helyett Moscardelli a szünetben.

McFrost
0-0 a félidõ, 10 percig partiban voltunk, aztán ránk települt a Fio.

McFrost
Mezõnyben megint elvagyunk, kapura veszélytelenül......Ennél sokkal több kell!

McFrost
Chievo:
Sorrentino - Andreolli,Cesar,Mantovani,Sardo - Rigoni,Pulzetti,Marcolini,Jokic - Pellissier,Thereau

Fiorentina:
Boruc - De Silvestri,Gamberini,Natali,Pasqual - Behrami,Montoliva,Vargas,Santana - Gilardino,Drogbáró

McFrost
Innentõl itthon mindenkit meg kellene verni, idegenbõl pedig minél több pontot elhozni, akkor van csak esély.

http://www.youtube.com/watch?v=BXhh5pzJqxk
Otthon a Fior ellen! GYÕZNI KELL! Tilos a vereség!
15:00-tól!
Forza Grande Chievo!
Az a baj, hogy csak 2010. áprilisa óta szurkolok a Chievo-nak. Ezért Di Carlo-t nem ismerem. Csak annyit látok, hogy egy erõs Sampal majdnem kiesett...
McFrost
Vele kiesünk.
Di Carlo 1 év alatt rendbe vágta az ennél sokkal gyengébb keretet.

Ha így folytatjuk, ki fogunk esni. 4 pont választ el a kiesõ zónától. A Parma ellen nem tudtuk kihasználni már megint az emberelõnyt.
Szerintem Pioli egy nagyon jó edzõ, csak bele kell lendülnie. Inkább Pioli mint Di Carlo.
McFrost
"A vasárnapi, Cesena ellen elszenvedett 3-2-es vereség után menesztette edzõjét a Sampdoria labdarúgócsapata: Domenico Di Carlo."

Szezon elõtt mondtam, ez rossz döntés lesz számára, sajnos bejött. Igaz a vezetõk nem kedveztek neki, hiszen eladták Pazzinit és Ragyaarcot.....

Gyere vissza Domenico!

Chievo Parma. Neház meccs lesz. Fõleg úgy, hogy Amauri is ott van, a volt játékosunk.
Igen ezekbõl legalább 7 pontot kéne szerezni.
Persze hogy nem mutatták a tizenegyest, mert érzésem szerint nem volt az. De a vereség megérdemelt.
Mikor kezdünk ébredezni? Mert elég lenne a kötelezõket behozni és biztosítva a 7. hely.
2013 után már nem nagyobb lesz alkalmunk mert az az unalmas, és nem is értem hogy miért a német foci megelõzi az olasz. Így elveszik az egyik helyet a BL-bõl. Most kell kijutn!
Forza Chievo!
Hat veretlen meccs után három zakó. (Az összefoglalón nem látszik, mire fújtak 11-est a Cesenanak.)
Most jön négy meccs, ahol be kell biztosítani a bentmaradást: Parma (o), Fiorentina (o), Bari (i), Sampdoria (o). Ebbõl legalább kettõt, meg kellene nyerni, nehogy melegedjen a pite.
Hát a meccsrõl annyit, hogy ha ezt csinálnánk végig akkor kiesnénk. Remélem Pioli belehúz.
Most pedig lenne esély arra a 7. helyre, mert a juve roma palermo gyengélkedik.
2013-tól csak 3 olasz csapat indulhat a bl-ben. Akkor már alig lesz esélyünk kijutni.
McFrost
Ez tök szívás, megint leeresztünk?

Félidõ. Eddig a Cesenáé a meccs.
3 Shots 0
1 Shots On Target 0
0 Saves 1
1 Corners 0
3 Offsides 3
3 Goalkicks 3
15 Fouls (Committed) 8
15 Throws 13
44 Ball Possession 56
Nem nagyon írtok a fórumba :(((((.
Cesena ellen KÖTELEZÕ!!!!
Hát a meccs után nagyon ideges voltam.
Akkora bírói hibákat mint itt.
Nekünk kellett volna nyerni.
Addig sohasem fog felemelkedni az olasz foci amíg ilyen bírók lesznek.
Merda milan. Forza Chievo!
McFrost
Kikaptunk megint, nem szabad itt még hátradõlni sajnos!

Chievo Milan.
Remélem meg lesz. A Bentegodi is rásegít.
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=105039&part=sports
Közvetítések.
Összeállítások:
12
Bostjan C.
23
Constant K.
6
Fernandes G.
21
Frey N. S.
4
Mantovani A.
2
Morero S.
31
Pellissier S.
84
Pulzetti N.
16
Rigoni L.
28
Sorrentino S. (G)
77
Thereau C.
4-1. Kínos, de akár nyerhettünk is volna. A második félidõ a miénk volt!
Sorrentino és a védelem most nagyon gyenge volt.
Na majd most a Milan ellen a Bentegodiban!
Vezet a Cagliari, de remélem nem sokáig!
Egy kis ízelítõ a vasárnapi Cagliari - Chievo meccsrõl (15:00).
-Aki nyer, a 9. helyet megszerzi.(Cagliari 32, Chievo 31)
-Pellissier ha gólt lõ, ez lesz a 10. találata a bajnokságban.
-A Chievo jó formában van.
-Ha ezt legalább x-re hozzuk, ez lesz sorozatban a 7. veretlen meccsünk.
-Felzárkózhatunk a 7. hely közelébe.

Forza Chievo!
Frey volt az egyik középsõ védõnk? <#smile>

Hat meccse veretlenek vagyunk.
Igen 1-1. Örülök is és nem is. De nem baj, mert a következõ meccs a Cagliari ellen van, amit ha megnyerünk 1 helyet elõreléphetünk. És ezzel a játékkal meg is lesz a gyõzelem.
Forza Chievo!
giornalista
1-1, végeredmény. remek pont Rómából.
giornalista
viszont már 1-1! nagyon jó formában vagyunk.
ÁÁÁÁ nagyon rosszkor jött a gól. Egy fél perc kellett volna.
giornalista
vezet a Lazio.
Remélem én is, de ha gyõznénk megelõznénk a Cagliari-t, utána pedig vele játszanánk.
McFrost
Elég egységes a kezdõnk, remélem egy döntetlen belefér.

Ma Lazio - Chievo. Ezt és a Cagliari ellen még meg kell nyernünk, hogy felzárkózzunk. Nagy esélyt látok a 7. helyre. Remélem nem fogják el venni az olaszoktõl a 7. EL- indulás lehetõségét, úgyhogy mindenki szurkoljon a BL-ben és az EL-ben az olasz csapatoknak.
15:00-tól Roma-ban.
Aki kér streamet annak itt egy link: http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=103864&part=sports
Maj a meccs elõtt egy fél órával bejönnek a linkek.
Forza Chievo.
McFrost
Köllött!
Nem volt netem, kollégám mesélte az eredményt reggel, nem kicsit lett jó napom!
Már csak 10 pont kell!

Szép volt!
Láttam a meccset, hihetetlenül jó volt a Chievo. Az elején fel voltam készülve arra, hogy végig védekezünk, ugyanis 5 védõvel játszottunk. De gyõztünk! És igen a Napoli megúszta 2-vel.
A Chievo szurkolótábora is egyre hangosabb a meccseken, vagy csak én hallom õket?
gabber_saviola
oksa Pisti <#smile>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Hú, de megvertük a Napolit! Az összefoglaló alapján egy sima ötöst is kaphattak volna!
A mindenit, ezt nem gondoltam volna!
Reyi
én is Pisti vagyok amúgy <#vigyor5>

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

gabber_saviola
Pont ilyenkor nincs Pisti. :(

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Reyi
2:0-ra vezetünk a Nápoly ellen!!

FORZA CHIEVO VERONA! www.reyespisti.gportal.hu

http://chievocalcio.tv/node/1483
Az összefoglaló.
Utoljára egyébként az inter ellen nyertünk.
A következõ meccs a Napoli ellen lesz. Nehéz lesz mint a többi, de kell hozni mint múltkor(3-1).
Szerintem ettõl függetlenül még kéne igazolnunk egy jó csatárt. Mert az a baj, hogy a kezdõnk jó, de sajnos a cserecsapat gyengébb.

Amadou Samb és Milos Dimitrijevic jött hozzánk, Memushaj meg kölcsönbe ment.
Nagyon kellett már egy gyõzelem, mert lassan, de folyamatosan csúsztunk hátrafelé.
Szép gólokat lõttünk.
Ahogy Fernandes a levegõbõl visszatette az elsõ gól elõtt.
Ahogy a csapat lelke, Mandelli a földön állva fejelte a másodikat.
Sergio meg király ...
McFrost
Kellett, gratulálok!