A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uribe akkor is a legjobb volt! Neki adták végül a gólt vagy Rigoninak?
Sajnos a buzi digi miatt, nem láttam idén a csapatot, ezért hozzászólni is csak olvasás után tudok.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
REAL MADRID
Örüljünk annak, hogy a tegnapi döntetlennel matematikailag is biztossá vált a bentmaradásunk! A Chievo jövõre a 10. idényét kezdheti meg a Serie A-ban, és ez óriási eredmény!
Juventus - Chievo 2-2 (1-0)
Az elsõ félidõben teljesen egyenrangú partnerek voltunk, igaz, a Juve nem mutatott semmi extrát. Egy értelmetlen 11-est azért ajándékoztunk az ellenfélnek, olyat, mint a Cesenanak is.
A második félidõ elején aztán nagyon gyenguszok voltunk, Matri is beköszönt, nekünk meg momentumunk se volt. Ekkor azt hittem, tükörsima vereség lesz a vége.
Aztán a második félidõ közepén egy perc alatt szinte a semmibõl egyenlítettünk, sõt rögtön utána Sergionak ajtó-ablak helyzet volt, de megijedt az elé tornyosuló Buffontól.
2-2 után "elszabadult a pokol", mindkét csapat többször is gyõztes gólt szerezhetett volna, de végül maradt a 2-2. Lehet bosszankodni Uribe ziccerén, de az az igazság, a mi kapunkat is többször a szerencse mentette meg a góltól.
Nem ez a legmagasabb színvonalú meccs, amit életemben láttam, de fordulatos volt, és örültem a végén a pontnak, illetve a bentmaradásnak.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Rajta van minden.
Nem is tudtam hogy a Chievo Primavera-ja ilyen jó:)
Rigonit és Constantot a Milan akarja. Mindkettõ fontos játékosunk. Szerintem csak egy nagyon jó ajánlattal vihetõ el. Vagy még úgyse.
Coutinho pedig a Chievo-hoz akar jönni!
Highest Placing: 5th (2001-02)
Top-flight campaigns: 8
Most appearances: Salvatore Lanna – 199
All-time top Scorer: Sergio Pellissier – 83
Season’s Top Scorer: Massimo Marazzina / Sergio Pellissier – 13 (01-02) / (05-06 & 08-09)
Most/Least points: 55 (02-03) / 38 (08-09)
Biggest Home Win: 4-0 v Reggina (05-06)
Heaviest Home Defeat: 0-4 v Parma (02-03)
Biggest Away Win: 3-0 v Piacenza (02-03) & Lazio (08-09)
Heaviest Away Defeat: 0-5 v Roma (01-02)
Most/least wins: 16 (02-03) / 8 (08-09)
Most/least defeats: 17 (04-05 & 06-07) / 8 (01-02)
Most/least goals: 57 (01-02) / 32 (04-05)
Most/least conceded: 56 (03-04) / 39 (02-03)
Az igaz hogy egy ilyen kerettel és a mostani formákat nézve (juve palermo roma) simán lehetnénk 7-ek. Még jövõre van esély, aztán a gyenge német lowbajnokság megelõzi az olaszt (hivatalos!) akkor már nem sok esélyünk lesz mert csak a 6. megy EL-ba!
Forza Chievo per sempre!
Nem tetszik nekem a mutatott játék, ehhez a kerethez ez nagyon gyengusz.
Jövõre pedig a Scudetto a cél :)
Ha azt nézzük hogy hogy indultunk és mi lett belõle.... Több volt ebben a szezonban!
Forza Chievo!
Addig bent kellene maradni.
Ez pedig a forduló összes meccse. Ingyenes, magyar, és jó minõségû!
Végre Constant is betalált!
Huh, mekkora gólok!
Forza Chievo!
De nem itt kellett kiharcolni a bentmaradást. Jövõ héten jön a Bologna, két fordulóval késõbb a Lecce.
Uribét szeretném a kezdõben látni végre!
Két olyan gól amit simán elkerülhettünk volna.
Hajrá Chievooooooooooooooooo!
ReD DevilS 4 LifE
Jó vétel lenne ha olcsón megszereznénk, de az izraeilektõl ez nem biztos hogy ingyen lesz :D
Piolit kiállították. Az igaz hogy mind a két gól letámadás volt. De eddig ez nem volt jellemzõ ránk. Mellesleg a legtöbb lövésünket blokkolták. A második félidõben volt egy nagy helyzet ami kimaradt, Fernandes ha gyorsabb bemegy.
Uribe ahogy beállt majdnem lõtt egy gólt. Granoche elmehetne a csapatból...
De még nincs vége, nem lehet hátradõlni.
Remélem, az "eltûnt" három védõ (Cesar, Andreolli, Mantovani) csak rövid idõre dõltek ki.
Nem láttam a meccset, a statisztikákból ítélve nem lehettünk valami jók.
2-8 a gólkülönbség. Ha beleszámoljuk a 2 gyõzelmet ami eléggé rég volt, akkor is 7-8. Most tényleg 3 védõvel? Sardo Jokic mit keres középen? A meccs közben Uribe volt a legjobb. Constant hol van????????
Na jó még lehetne húzni a sorokat.
Pioli bye bye.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem igaz. Remélem tanult belõle Pioli. Uribe a kezdõbe!
Pellissier sárga.
A bíró is elég érdekes.
Ha Piolit megtennék másodedzõnek, Di Carlot meg elsõ számúnak, akkor már egy elég erõs csapat lenne nem?
Tulajdonképpen miért ment el Di Carlo?
Eléggé remegett a léc, mikor kinevezték, de másfél év alatt sikerült egy jóval gyengébb keretbõl és szerény pénzügyi háttérbõl biztos és erõs középcsapatot szerkesztenie. Sok dicsõ és meglepõ eredménye volt a csapatunkal.