A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt arra értettem, hogy jó ideje egyedül fórumoztam. (:D)
Uribe akkor is a legjobb volt! Neki adták végül a gólt vagy Rigoninak?
Fabio Capello
Grat a pontlopáshoz, sikerült DN-nek megint orbitálisan elkúrnia a taktikát... Remélem szezon végével távozik... :|

McFrost
Így van.

Sajnos a buzi digi miatt, nem láttam idén a csapatot, ezért hozzászólni is csak olvasás után tudok.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

<#eljen>

REAL MADRID

A fórumon mindenki annyit ír vagy nem ír, amennyihez kedve tartja.

Örüljünk annak, hogy a tegnapi döntetlennel matematikailag is biztossá vált a bentmaradásunk! A Chievo jövõre a 10. idényét kezdheti meg a Serie A-ban, és ez óriási eredmény!

Juventus - Chievo 2-2 (1-0)
Az elsõ félidõben teljesen egyenrangú partnerek voltunk, igaz, a Juve nem mutatott semmi extrát. Egy értelmetlen 11-est azért ajándékoztunk az ellenfélnek, olyat, mint a Cesenanak is.
A második félidõ elején aztán nagyon gyenguszok voltunk, Matri is beköszönt, nekünk meg momentumunk se volt. Ekkor azt hittem, tükörsima vereség lesz a vége.
Aztán a második félidõ közepén egy perc alatt szinte a semmibõl egyenlítettünk, sõt rögtön utána Sergionak ajtó-ablak helyzet volt, de megijedt az elé tornyosuló Buffontól.
2-2 után "elszabadult a pokol", mindkét csapat többször is gyõztes gólt szerezhetett volna, de végül maradt a 2-2. Lehet bosszankodni Uribe ziccerén, de az az igazság, a mi kapunkat is többször a szerencse mentette meg a góltól.
Nem ez a legmagasabb színvonalú meccs, amit életemben láttam, de fordulatos volt, és örültem a végén a pontnak, illetve a bentmaradásnak.
McFrost
Ha nem tetszik elmész.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nem akarom mondani de így van értelme ennek a fórumnak?
http://www.lega-calcio.it/
Rajta van minden.
Nem is tudtam hogy a Chievo Primavera-ja ilyen jó:)
http://www.chievoverona.tv/it/video/highlights-chievo-lecce-un-piede-e-mezzo-serie
Rigonit és Constantot a Milan akarja. Mindkettõ fontos játékosunk. Szerintem csak egy nagyon jó ajánlattal vihetõ el. Vagy még úgyse.
Coutinho pedig a Chievo-hoz akar jönni!
Egy kis statisztika:

Highest Placing: 5th (2001-02)
Top-flight campaigns: 8
Most appearances: Salvatore Lanna – 199
All-time top Scorer: Sergio Pellissier – 83
Season’s Top Scorer: Massimo Marazzina / Sergio Pellissier – 13 (01-02) / (05-06 & 08-09)
Most/Least points: 55 (02-03) / 38 (08-09)
Biggest Home Win: 4-0 v Reggina (05-06)
Heaviest Home Defeat: 0-4 v Parma (02-03)
Biggest Away Win: 3-0 v Piacenza (02-03) & Lazio (08-09)
Heaviest Away Defeat: 0-5 v Roma (01-02)
Most/least wins: 16 (02-03) / 8 (08-09)
Most/least defeats: 17 (04-05 & 06-07) / 8 (01-02)
Most/least goals: 57 (01-02) / 32 (04-05)
Most/least conceded: 56 (03-04) / 39 (02-03)
Igen, mert az utolsó 30 percet végigvédekeztük, addig a stat nagyon felénk dõlt!
Az igaz hogy egy ilyen kerettel és a mostani formákat nézve (juve palermo roma) simán lehetnénk 7-ek. Még jövõre van esély, aztán a gyenge német lowbajnokság megelõzi az olaszt (hivatalos!) akkor már nem sok esélyünk lesz mert csak a 6. megy EL-ba!
Forza Chievo per sempre!
McFrost
A statok alapján gyöngék voltunk.
Nem tetszik nekem a mutatott játék, ehhez a kerethez ez nagyon gyengusz.

Ez az! Elvertük Rigoni góljával a Lecce-t! Ha egy meccset elveszít a Lecce (vagy nyerünk egyet) akkor bennmaradunk matematikailag is.
Jövõre pedig a Scudetto a cél :)
Ha most hétvégén megnyerjük a Lecce ellen akkor szerintem bennmaradunk!
Ha azt nézzük hogy hogy indultunk és mi lett belõle.... Több volt ebben a szezonban!
Forza Chievo!
Legfeljebb jövõre jöhet.
Addig bent kellene maradni.
Jó hírek elkezdtek tárgyalni Di Carlo-val!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.digisport.hu/video/3818
Ez pedig a forduló összes meccse. Ingyenes, magyar, és jó minõségû!
Végre Constant is betalált!
Itt egy rövid összefoglaló: http://www.focimagazin.hu/2011/04/17/chievo-bologna-20

Huh, mekkora gólok!
Kár hogy nem láttam ezt a meccset. Csak a végét, és Marcolini félpályás gólját :)
Forza Chievo!
Remélem utoljára csináltak ilyen bundát a Chievos vezetõk.
Ha 1-0-nál Sergio belövi a helyzetet ...
De nem itt kellett kiharcolni a bentmaradást. Jövõ héten jön a Bologna, két fordulóval késõbb a Lecce.
Eldõlt. Megint ugyanazok a hibák.
Uribét szeretném a kezdõben látni végre!
Két olyan gól amit simán elkerülhettünk volna.
30 perc után: Az elején az inter jobb volt, de a 20. perctõl elõre jöttünk és volt is helyzetünk.
Inter Chievo
Hajrá Chievooooooooooooooooo!
Nem csak az olaszoknál. Legutóbb Angliában volt ez.
Huszi84
Már ahol lehet fogadni erre a meccsre,mert 1-2 irodán kívül mind kizárta ezt a meccset.Sajnos ez megy olaszoknál,nem csak a Chievonál(elnézést minden drukkertõl),de én már tavaly is találkoztam náluk 2 meccsen is ugyan ezzel a szituval!

ReD DevilS 4 LifE

Azt nem tudom, de állítólag bunda lesz. A fogadóirodákban a döntetlenre nagyon kevés a szorzó. Ez általában bundát jelent. De szerintem tiszta hülyeség!
Huszi84
1-1 lesz vagy 2-2 a mai meccs?

ReD DevilS 4 LifE

A Chievo felderítõi felfigyeltek egy játékosra. Az izraeli hapoelnél a 24 éves Eden Ben Basat-ra. Támadó (striker).
Jó vétel lenne ha olcsón megszereznénk, de az izraeilektõl ez nem biztos hogy ingyen lesz :D
Az a 3 védõ eltiltás miatt nem lehet itt.
Piolit kiállították. Az igaz hogy mind a két gól letámadás volt. De eddig ez nem volt jellemzõ ránk. Mellesleg a legtöbb lövésünket blokkolták. A második félidõben volt egy nagy helyzet ami kimaradt, Fernandes ha gyorsabb bemegy.
Uribe ahogy beállt majdnem lõtt egy gólt. Granoche elmehetne a csapatból...
Kellett, mint egy falat kenyér. Az érdekes, hogy mindkét gólt letámadás utáni labdaszerzésbõl lõttük.
De még nincs vége, nem lehet hátradõlni.
Remélem, az "eltûnt" három védõ (Cesar, Andreolli, Mantovani) csak rövid idõre dõltek ki.
Végre itt a 3 poooont! Szép volt!
Nem láttam a meccset, a statisztikákból ítélve nem lehettünk valami jók.
Most jön a kötelezõk kötelezõje. Ezt meg kell nyerni! Nincs más választás!
OK ha így folytatjuk akkor kiesünk. Hány meccse is nem lõttünk gólt? Ja megvan, 3. És hány meccse nem nyertünk? 5. A formában utolsó elõttiek vagyunk. Pedig ez a keret, erõsebb mint a tavalyi.
2-8 a gólkülönbség. Ha beleszámoljuk a 2 gyõzelmet ami eléggé rég volt, akkor is 7-8. Most tényleg 3 védõvel? Sardo Jokic mit keres középen? A meccs közben Uribe volt a legjobb. Constant hol van????????
Na jó még lehetne húzni a sorokat.
Pioli bye bye.
link? kép?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

McFrost
Viszlát Pioli, ez nem állapot tovább!

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nem igaz. Remélem tanult belõle Pioli. Uribe a kezdõbe!
Sorrentino majdnem lõtt egy gólt!
Aztazeget. Szegény Cesar. Tiszta vér lett a meze.
Ha nyár felé kimegyek Veronába nincs valakinek kedve kijönni velem?
Majdnem ott van Uribe gólja!
Uribe nekem nagyon tetszik :D Lehet hogy õ lesz a kedvencem :)
Majdnem ott a 2.
Pellissier sárga.
A bíró is elég érdekes.
De ez az Uribe gyerek igen tud ahogy elnézem.
Most tényleg Lucianot cserélték le?
Köszönöm a választ.
Ha Piolit megtennék másodedzõnek, Di Carlot meg elsõ számúnak, akkor már egy elég erõs csapat lenne nem?
Tulajdonképpen miért ment el Di Carlo?
McFrost
2008 novemberében nevezték ki. Elõtte a Parma edzõje volt, de a bizonytalan háttér miatt nem tudott eredményt felmutatni, így 2008 márciusában elküldték.

Eléggé remegett a léc, mikor kinevezték, de másfél év alatt sikerült egy jóval gyengébb keretbõl és szerény pénzügyi háttérbõl biztos és erõs középcsapatot szerkesztenie. Sok dicsõ és meglepõ eredménye volt a csapatunkal.

Di Carlo-ról mondj már még valamit McFrost. Mert érdekelne. Szerinted 2 év alatt egy jó csapatot összerakna?
Moscardelli mit kihagyott.
Luciano beállt, máris felpörögtünk. Jajj csak ki ne essünk, rendbe kell szedni nyáron ezt a csapatot.