A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen hivatalos!
Pablo Granoche kölcsönbe a Novara-nál.
Granoche-t a Novara meg akarja venni, remélem elmegy, nem fér be egy olyan keretbe, amelyik már nem a bennmaradásért akar harcolni.

Azt nyilatkozta Sartori, hogy 3-4 játékost akarnak még venni, és ebbõl az egyik egy jó csatár Pellissier mellé. Én Acquafresca-t venném meg, fiatal és tehetséges.
Igen, rajta van hogy mennyibe kerültek, egész jó oldal:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/serie-a/transfers/verein_862_2011.html
Ez már a Chievo oldala.
Tudtok valami összefoglaló oldalt, ahol fel van sorolva, hogy az egyes olasz Serie A csapatok kiket igazoltak eddig a nyáron, és kiket engedtek el?
Régebben a Gazzetta Dello Sport honlapján volt ilyen, de most nem találok hasonlót.

Iunco ismét a Chievo játékosa. Bár állítólag a Torino képviselõjének valami adminisztrációs hibája miatt lett csak a tulajdonjoga a Chievo-é.
Lesz néhány edzõmeccs:

- 17 luglio Chievo-San Zeno di Montagna ore 17.30 a San Zeno di Montagna;
- 21 luglio Chievo-Selezione Top 11 dilettanti/Tonezza Team ore 17.30 a San Zeno di Montagna;
- 24 luglio Chievo-Spal ore 17.30 a San Zeno di Montagna;
- 29 luglio Chievo-Reggiana ore 17.30 a San Zeno di Montagna;
- 30 luglio Chievo-Osasuna ore 18.30 al 'Tre stelle' di Desenzano (Bs);
- 12 agosto Mantova-Chievo ore 20.30 al 'Martelli' di Mantova;
- 13 agosto triangolare a Bergamo con Atalanta e Novara per il 'Trofeo Banca Popolare';
- 18 agosto Lumezzane-Chievo ore 18 a Desenzano.

Az Osasuna ellen kíváncsi leszek...
Constant árát ennyire teszik: 6.160.000 £. Nem biztos hogy ennyit fizettek, mert Acerbi jött, akinek 1.760.000 £ az ára.
Checcucci -t leigazoltuk a Crotonétól. (Szerintem Cesar helyére jött, mert a Blackburn és az Aston Villa szeretné leigazolni õt.)
Questa la classifica delle partite casalinghe campionato 2010/11:

Inter 1.134.239
Milan 1.024.409
Napoli 866.849
Roma 645.095
Lazio 553.316
Palermo 471.432
Fiorentina 448.543
Genoa 445.461
Sampdoria 443.374
Juventus 417.357
Bologna 376.372
Bari 375.283
Udinese 333.521
Cesena 312.124
Parma 275.432
Catania 260.889
Chievo 240.342
Lecce 203.274
Brescia 159.650
Cagliari -----------

Valaki le tudja fordítani az elejét?
Novara - Atalanta - Chievo kupát fognak játszani, augusztus 13-án.
Igen a Palermo leigazolta Mantovanit. Hivatalos!
http://www.chievoverona.tv/it/news/ufficiale-andrea-mantovani-al-palermo-calcio
M. Silvestri a Regginában lesz kölcsönben.
Szerintem nem véletlenül jött Acerbi, Mantovamit eléggé sokan akarják, lehet hogy egy jó ajánlatra várnak.
Mostantól 2 nem európai játékost is lehet igazolni!
CHIEVO +3.000.000 € (acq. 4.000.000 € ces. 7.000.000 €)
Acquisti Acerbi (d, Reggina), A.
Bassoli (d, Foligno), Hetemaj (c,
Brescia), Bentivoglio (c, Bari, fp).
Cessioni Constant (c, Genoa),
Bogliacino (c, Napoli fp), Marcolini
(c, Padova), Mantovani (d,
Palermo).
Obiettivi Coutinho (c, Inter), Kurtic
(c), Darmian (d, Palermo), Gonzalez
(a, Novara), Munari (c, Palermo),
Meggiorini (a, Bologna), Bertolo (c,
Saragozza).
Formazione (3-5-2) Sorrentino, Acerbi, Cesar, Andreolli, Luciano, Rigoni, Bentivoglio, Hetemaj, Jokic, Moscardelli, Pellissier. All. Di Carlo
Viszont Parolo feléért is azt mondják kaptunk vagy 3 millát. Constantért gondolom Acerbit kapjuk, meg 3-4 milliót.
http://www.chievoverona.tv/en/video/sartori-e-il-mercato-giallobl%C3%B9
A commenteknél le van fordítva, azt mondja, hogy meg van elégedve a pénzügyekkel...
Szóval jól állunk!
Constantért biztosan fizetett kp.-t is a Genoa, csak nem tudjuk, mennyit.
Sajnos ez van. Egy kiscsapat nem tudja megtartani a kapós játékosait.
Constant Acerbi csere... :(((((((((
Miért Constantot? Hihetetlen. Van egy jó játékosunk, aki legalább egy 10est megér, erre elcseréljük. Tény hogy Acerbi jó, de már annyi védõnk van, középpályásból meg alig találunk valakit.
Sajnálom, hogy Ricklert végleg eladtuk.
Marcolini szép éveket töltött nálunk, jó volt!
Szerintem az elõbb elírtam, Rickler a Bolognába ment, nem jött vissza.
Viszont egy újabb igazolás!
Perparim Hetemaj jött hozzánk, 24 éves, középpályás. Gondolom Marcolini helyett...
Õ marad.

Hivatalosak:
Marcolini elment hivatalos. 145 meccsen 19 gól. Szerintem nagy hasznát vettük. Amikor játszott biztos volt a középpályánk, és az a nagy gól...
Rickler visszajött.
Bassolit pedig teljesen megvették, ha jól tudom a Bologna játékosa is volt, félig.
Nekem Jokic is tetszett.
Francesco Acerbi lehet hogy jön a Chievo-ba.
Nem néz ki rossz játékosnak: A Reggina-ban 40 meccsen játszott, 2 gólt lõtt (védõ) Mantovanit akarják vele helyettesíteni. 23 éves!
Most akkor elmegy Marcolini?
Valaki nem tudja, hogy a címeren látható lovas ki? Úgy tudom hogy Cangrande, de azt nem tudom, hogy az elsõ vagy a második.
Köszi, már megijedtem, mert nem olyan nagy játékosok.
McFrost
Kettõs tulajdonú játékosok õk.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sajnos nem tudtam lefordtani a hivatalos oldalról. Szerintem valami átigazolási hírek. Valaki meg tudná írni ezt magyarul?

Di seguito, l'elenco di tutte le comprorietà con tra parentesi le società co-titolari del cartellino del giocatore:
Alfonso (Inter), Andreolli (Inter), Benedetti (Vicenza), Bertin (Pro Patria), Rincon (Inter), Checcucci (Lumezzane), Dettori (Pescara), Di Piazza (Pro Vercelli), Diagouraga (Modena), Fatic (Genoa), Ghosheh (Bassano Virtus), Dimas (Montichiari), Inglese (Pescara), Iunco (Torino), Madiotto (Bassano Virtus), Maragna (Gavorrano), Marchi (Sudtirol), Mengoni (Pescara), Merini (Carrarese), Merli (Foligno), Minesso (Vicenza), Papa (Foligno), Parolo (Cesena), Pedrocchi (Milan), Piras (Rodengo Saiano), Pisacane (Lumezzane), Rigione (Inter), Rosania (Ascoli), Sansotta (Sangiovannese), Solini (Inter), Spagna (Melfi), Tanaglia (Ascoli), Tonani (Inter).
Köszönöm!
Hát remélem ezúttal nem a középmezõnyben végzünk, hanem elõrébb. :)
McFrost
Di Carlo és stábja jó munkát végzett nálunk. Nem túl acélos kerettel bent tartotta a csapatot elsõ félévében, tavaszra jött, mikor is kiesésre álltunk és a játék is kilátástalan volt.
Következõ évben pedig sima középmezõny lett a munkájukból.
Jövõre is ezt várom.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

És mi a véleményed róla?
Nem hallottam még róla semmit.
McFrost
Most akartam beírni.
Õ már egy ideje Di Carlo jobb keze.

HIVATALOS!!!
Roberto Murgita lesz a Chievo segédedzõje, Di Carlo mellett.
Átigazolási hírek:
-Állítólag Babacar (Fiorentina 18 éves) leigazolását tervezi a Chievo.
-Mantovaniért egyre több csapat jelentkezett (többek között a Sevilla, Fiorentina, Schalke...)
-Luciano megint a Chievoban lesz.
-A Bologna 21 éves középpályása Casarini felkeltette az érdeklõdést.
kepfeltoltes .hu/view/110611/2011-06-10_18.05.38_www.kepfeltoltes .hu_.jpg
kepfeltoltes .hu/view/110611/2011-06-10_18.05.49_www.kepfeltoltes .hu_.jpg
kepfeltoltes .hu/view/110611/2011-06-10_18.06.09_www.kepfeltoltes .hu_.jpg
Csak így tudtam megoldani :S
McFrost
Képet!

Ja tényleg sikerült szereznem egy Chievo-s mezt :)))
De úgy néz ki tudok mostaniból is eredetit 8000 Ft-ért. (mert amit most vettem az egy kicsit régebbi)
Remélem. De jobban örültem volna másnak.
Reméljük, kiheverte a Sampdoriát, és ott folytatja, ahol 2010. nyarán abbahagyta!
HIVATALOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DI CARLO a Chievo "új" Edzõje!!!!!!!!!
Azt is sajnálom, hogy Constant csak a végére jött bele.
Még mindig nincs hír az új edzõrõl. Ha valaki hall vmit akkor szóljon!
McFrost
Szerintem nagy tehetségnek indult, bal és középsõ védõnek egyaránt jó. Utóbbi idõben kicsit beleszürkült, de mindegyik olasz csapatba beférne.

Szerintem helyezésileg nem zártuk rosszul az évet. Bár ha tényleg azt nézzük, hogy mennyire lettünk volna képesek, akkor elég gyengék voltunk. Még több fiatal játékosra van szükségünk. És a kulcsjátékosokat tilos eladnunk (Mantovani, Constant, Rigoni, Uribe:))
Piolit nem elvitték, hanem a vezetõség rúgta ki õt. Remélem egy erõs kezú edzõ jön. Di Carlo lehet hogy jó lenne, de neki több kell mint 1 év és most minél hamarabb kéne. Del Neri mintha kiöregedett volna...
http://www.chievoverona.tv/it/video/highlights-20102011-1000-ricordi-una-sola-maglia Összefoglaló az évrõl.
http://www.chievoverona.tv/it/video/tutti-i-numeri-del-chievo-targato-2011 Mindez számokban.
És még van reménységünk! A Primaveránk se zárt rossz helyen, play off ot játszott az 1. helyért de végül 6. lett, az alsóbb korosztályunk mindent megnyert.
Még annyit Mantovaniról, hogy nagyon jó játékos. Többszörös U 21-s válogatott volt. Érdeklõdik utána a Sevilla és az Athletico Madrid.
Carlos Vela megint szóba esett a Chievonál, de remélem most már komoly a dolog.
Forza Chievo!
gabber_saviola
Milyen játékos?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

McFrost
Hát persze.

gabber_saviola
Piolibának tetszik ez a Mantovani, Zampabá azt mondja megvesszük neki.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

McFrost
Akár!

Del Neri?
McFrost
Remélem akkor vissza jön Di Carlo.

Stefano Pioli a Pelermo edzõje.
Puff, már megint elvitték az edzõnket.
Én is eljátszottam a gondolattal, mi lett volna, ha Di Carlo kap egy ilyen jó keretet, ahol gyakorlatilag minden posztra volt két stabil, Serie A szintû játékos.

De fordítva is lehetett volna. Mi van, ha a tavalyi keretet egy Di Carlonál rosszabb edzõ veszi át?

Jó így, két, többé -kevésbé sima bentmaradás. két éve nem álltunk kiesõhelyen.

Constant számomra egy rejtély. Állítólag a legértékesebb játékosunk, de a tavasszal szinte mindig lecserélték jóval a vége elõtt, többször pedig csak csereként lépett pályára.
Rossz az állóképessége, vagy kínozza valami krónikus sérülés? Nem tudom.
McFrost
Véget ért a szezon és a csapat a 11. helyen végzett. Ez óriási eredmény önmagában a Chievo-tól. Savanyú a szám íze mert én 6-8 körül vártam ezt a keretet.

Sajnos a szezonból talán 1 mérkõzést láttam :(

A legtöbb helyen utólag Uribének adták az elsõ gólt, és én is úgy láttam, hogy õ volt.
Az tény, hogy a Constant - Uribe csere után váltunk kapura veszélyessé.