A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pablo Granoche kölcsönbe a Novara-nál.
Azt nyilatkozta Sartori, hogy 3-4 játékost akarnak még venni, és ebbõl az egyik egy jó csatár Pellissier mellé. Én Acquafresca-t venném meg, fiatal és tehetséges.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/serie-a/transfers/verein_862_2011.html
Ez már a Chievo oldala.
Régebben a Gazzetta Dello Sport honlapján volt ilyen, de most nem találok hasonlót.
Iunco ismét a Chievo játékosa. Bár állítólag a Torino képviselõjének valami adminisztrációs hibája miatt lett csak a tulajdonjoga a Chievo-é.
- 17 luglio Chievo-San Zeno di Montagna ore 17.30 a San Zeno di Montagna;
- 21 luglio Chievo-Selezione Top 11 dilettanti/Tonezza Team ore 17.30 a San Zeno di Montagna;
- 24 luglio Chievo-Spal ore 17.30 a San Zeno di Montagna;
- 29 luglio Chievo-Reggiana ore 17.30 a San Zeno di Montagna;
- 30 luglio Chievo-Osasuna ore 18.30 al 'Tre stelle' di Desenzano (Bs);
- 12 agosto Mantova-Chievo ore 20.30 al 'Martelli' di Mantova;
- 13 agosto triangolare a Bergamo con Atalanta e Novara per il 'Trofeo Banca Popolare';
- 18 agosto Lumezzane-Chievo ore 18 a Desenzano.
Az Osasuna ellen kíváncsi leszek...
Checcucci -t leigazoltuk a Crotonétól. (Szerintem Cesar helyére jött, mert a Blackburn és az Aston Villa szeretné leigazolni õt.)
Inter 1.134.239
Milan 1.024.409
Napoli 866.849
Roma 645.095
Lazio 553.316
Palermo 471.432
Fiorentina 448.543
Genoa 445.461
Sampdoria 443.374
Juventus 417.357
Bologna 376.372
Bari 375.283
Udinese 333.521
Cesena 312.124
Parma 275.432
Catania 260.889
Chievo 240.342
Lecce 203.274
Brescia 159.650
Cagliari -----------
Valaki le tudja fordítani az elejét?
http://www.chievoverona.tv/it/news/ufficiale-andrea-mantovani-al-palermo-calcio
Szerintem nem véletlenül jött Acerbi, Mantovamit eléggé sokan akarják, lehet hogy egy jó ajánlatra várnak.
Mostantól 2 nem európai játékost is lehet igazolni!
Acquisti Acerbi (d, Reggina), A.
Bassoli (d, Foligno), Hetemaj (c,
Brescia), Bentivoglio (c, Bari, fp).
Cessioni Constant (c, Genoa),
Bogliacino (c, Napoli fp), Marcolini
(c, Padova), Mantovani (d,
Palermo).
Obiettivi Coutinho (c, Inter), Kurtic
(c), Darmian (d, Palermo), Gonzalez
(a, Novara), Munari (c, Palermo),
Meggiorini (a, Bologna), Bertolo (c,
Saragozza).
Formazione (3-5-2) Sorrentino, Acerbi, Cesar, Andreolli, Luciano, Rigoni, Bentivoglio, Hetemaj, Jokic, Moscardelli, Pellissier. All. Di Carlo
http://www.chievoverona.tv/en/video/sartori-e-il-mercato-giallobl%C3%B9
A commenteknél le van fordítva, azt mondja, hogy meg van elégedve a pénzügyekkel...
Szóval jól állunk!
Sajnos ez van. Egy kiscsapat nem tudja megtartani a kapós játékosait.
Miért Constantot? Hihetetlen. Van egy jó játékosunk, aki legalább egy 10est megér, erre elcseréljük. Tény hogy Acerbi jó, de már annyi védõnk van, középpályásból meg alig találunk valakit.
Marcolini szép éveket töltött nálunk, jó volt!
Viszont egy újabb igazolás!
Perparim Hetemaj jött hozzánk, 24 éves, középpályás. Gondolom Marcolini helyett...
Hivatalosak:
Marcolini elment hivatalos. 145 meccsen 19 gól. Szerintem nagy hasznát vettük. Amikor játszott biztos volt a középpályánk, és az a nagy gól...
Rickler visszajött.
Bassolit pedig teljesen megvették, ha jól tudom a Bologna játékosa is volt, félig.
Nem néz ki rossz játékosnak: A Reggina-ban 40 meccsen játszott, 2 gólt lõtt (védõ) Mantovanit akarják vele helyettesíteni. 23 éves!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Di seguito, l'elenco di tutte le comprorietà con tra parentesi le società co-titolari del cartellino del giocatore:
Alfonso (Inter), Andreolli (Inter), Benedetti (Vicenza), Bertin (Pro Patria), Rincon (Inter), Checcucci (Lumezzane), Dettori (Pescara), Di Piazza (Pro Vercelli), Diagouraga (Modena), Fatic (Genoa), Ghosheh (Bassano Virtus), Dimas (Montichiari), Inglese (Pescara), Iunco (Torino), Madiotto (Bassano Virtus), Maragna (Gavorrano), Marchi (Sudtirol), Mengoni (Pescara), Merini (Carrarese), Merli (Foligno), Minesso (Vicenza), Papa (Foligno), Parolo (Cesena), Pedrocchi (Milan), Piras (Rodengo Saiano), Pisacane (Lumezzane), Rigione (Inter), Rosania (Ascoli), Sansotta (Sangiovannese), Solini (Inter), Spagna (Melfi), Tanaglia (Ascoli), Tonani (Inter).
Hát remélem ezúttal nem a középmezõnyben végzünk, hanem elõrébb. :)
Következõ évben pedig sima középmezõny lett a munkájukból.
Jövõre is ezt várom.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem hallottam még róla semmit.
Õ már egy ideje Di Carlo jobb keze.
Roberto Murgita lesz a Chievo segédedzõje, Di Carlo mellett.
-Állítólag Babacar (Fiorentina 18 éves) leigazolását tervezi a Chievo.
-Mantovaniért egyre több csapat jelentkezett (többek között a Sevilla, Fiorentina, Schalke...)
-Luciano megint a Chievoban lesz.
-A Bologna 21 éves középpályása Casarini felkeltette az érdeklõdést.
kepfeltoltes .hu/view/110611/2011-06-10_18.05.49_www.kepfeltoltes .hu_.jpg
kepfeltoltes .hu/view/110611/2011-06-10_18.06.09_www.kepfeltoltes .hu_.jpg
Csak így tudtam megoldani :S
De úgy néz ki tudok mostaniból is eredetit 8000 Ft-ért. (mert amit most vettem az egy kicsit régebbi)
DI CARLO a Chievo "új" Edzõje!!!!!!!!!
Piolit nem elvitték, hanem a vezetõség rúgta ki õt. Remélem egy erõs kezú edzõ jön. Di Carlo lehet hogy jó lenne, de neki több kell mint 1 év és most minél hamarabb kéne. Del Neri mintha kiöregedett volna...
http://www.chievoverona.tv/it/video/highlights-20102011-1000-ricordi-una-sola-maglia Összefoglaló az évrõl.
http://www.chievoverona.tv/it/video/tutti-i-numeri-del-chievo-targato-2011 Mindez számokban.
És még van reménységünk! A Primaveránk se zárt rossz helyen, play off ot játszott az 1. helyért de végül 6. lett, az alsóbb korosztályunk mindent megnyert.
Még annyit Mantovaniról, hogy nagyon jó játékos. Többszörös U 21-s válogatott volt. Érdeklõdik utána a Sevilla és az Athletico Madrid.
Carlos Vela megint szóba esett a Chievonál, de remélem most már komoly a dolog.
Forza Chievo!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Puff, már megint elvitték az edzõnket.
De fordítva is lehetett volna. Mi van, ha a tavalyi keretet egy Di Carlonál rosszabb edzõ veszi át?
Jó így, két, többé -kevésbé sima bentmaradás. két éve nem álltunk kiesõhelyen.
Constant számomra egy rejtély. Állítólag a legértékesebb játékosunk, de a tavasszal szinte mindig lecserélték jóval a vége elõtt, többször pedig csak csereként lépett pályára.
Rossz az állóképessége, vagy kínozza valami krónikus sérülés? Nem tudom.
Sajnos a szezonból talán 1 mérkõzést láttam :(
Az tény, hogy a Constant - Uribe csere után váltunk kapura veszélyessé.