8246
A.C. Chievo Verona
-
#7606 -
#7605 az szar :D -
Hunor88 #7604 Eddig csak 4szer indult újra a gépem meccs közben... -
#7603 A bíró eléggé vakon van. -
#7602 Az látszik, hogy Di Carlo az edző, egyben van a csapat és csak apróságokon múlik a 3 pont sorsa. -
Hunor88 #7601 Streamek a meccshez a palermo fórumban :D -
Hunor88 #7600 Nem az Atalantával, hanem az Albinoleffe-vel. -
Hunor88 #7599 Puggioni, Sorrentino, Squizzi, Andreolli, Cesar, Dramé, Frey, Jokic, Morero, Acerbi, Sardo, Bradley, Hetemay, Luciano, Cruzado, Rigoni, Sammarco, Vacek, Moscardelli, Paloschi, Pellissier, Théréau, Grandolfo.
A kezdő közülük lesz.
A primavera 2-2-t játszott az Atalantával.. :( -
Hunor88 #7598 Facebookon likeold! Le lehet tölteni fájlokat és mindent leír a meccsről. Chievo - Palermo előzetes... Érdemes elolvasni, persze ha tud valaki olaszul :D -
Hunor88 #7597 :( Remélem nincs semmi baja...
Ok -
#7596 Nem tudom mi lett vele :(
Csak a törzsbe írjál és jó lesz. -
Hunor88 #7595 Jó :) -
Hunor88 #7594 Tényleg, Reyes Pistivel mi történt? Nem ír a fórumra, nem válaszol az e-mailemre, megszűnt az oldala... -
#7593 Így jó lesz? -
Hunor88 #7592 Van ugye a bevezető, meg a törzs. Ha rákattintasz a tabella menüpontra, akkor a bevezető jelenik meg. De én azt akarom, hogy a törzs jelenjen meg egyből. -
#7591 MIlyen bevezetőt? -
Hunor88 #7590 Megvan, a bevezetőt ellehet tüntetni? -
#7589 A meglévő tabella hozzászólást szerkeszd át. -
Hunor88 #7588 McFrost segítesz, hogy az oldalra a tabellát is kitegyem? Mert nem tudom hogy kell. -
Hunor88 #7587 Sajnos idegenben leszünk, de szerintem hozni kell ezt is. Igen elég érdekes, hogy itt alig megerőltetve gyönyörű játékot tudunk mutatni.
Nekem Cruzado és Puggioni tetszett a legjobban, de azért Acerbi nem egy góltól mentette meg a csapatot. -
Chievodrukker #7586 Alig hittem a szememnek, mikor megláttam az eredményt.
Sammarco és Thereau is egy finom csel után lőtt gólt. Ez az, ami a bajnokikon talán hiányzik: egy kis finesz, egy-egy váratlan húzás, trükk.
Ha nem tévedek, két hét múlva a Siena ellen otthon. Jó lenne, ha komolyan vennénk azt a meccset, ritka nagy lehetőség az elődöntőre! -
Hunor88 #7585
Bővült a gyűjtemény (még Karácsony után érkeztek, de csak most tudtam feltenni)
Ha minden igaz, akkor jövőhéten 4 új Chievo sálam lesz ;) -
Hunor88 #7584 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ továbbjutottunk!!!!!!!!! De még hogy!
Amikor belőtte az udinese a gólt már nem is néztem, egyszer odakapcsolok és Thereau kap egy labdát Vacektól és belövi!!!!!
És még ráadás, hogy legközelebb a Siena ellen játszunk, ami verhető. -
Hunor88 #7583 A meccs akár lehetne 3-0 is nekünk. Cruzado igen jól játszik, de azt nem értem, hogy hátul minek passzolgatnak veszélyesen? Meg a csatársor az katasztrófa! -
#7582 Sammarco góljával 0-1. -
Hunor88 #7581 Meg is van! -
Hunor88 #7580 Na ráállok a stream keresésére, remélem találok... -
Hunor88 #7579 Bacinovic-Rigoni csere lesz, az a baj, hogy Bacinovicnak idő kell míg beilleszkedik, időnk pedig nincs! -
Hunor88 #7578 Az tényleg jó lenne, de majd csak év végén tudjuk megszerezni :((((((((((((((((((( Mivel a Novara vette kölcsön
De akkor majd
A frissítést pedig igyekszem. -
#7577 Jó természetesen!
Talán minden menüre ráférne egy frissítés!
Káráccsolót pedig akarom! -
Hunor88 #7576 Főleg középpályára, ez a Bacinovic 22 éves, szerintem lenne egy Rigoni szint, sőt!...
Még kéne egy jó csatár meg Mantovani vissza és akkor minden ok.
Amúgy meg vagy elégedve az oldallal?:) Vagy változtassak valahol? -
#7575 Kell az erősítés minden képpen! -
Hunor88 #7574 Úgy néz ki, hogy Bacinovicot a Palermotól megszereztük. Fú mekkora fogás.
Forrás -
Hunor88 #7573 :(
Totti két tizenegyes góljával nyert a róma. Sajnos nem voltam itthon, ezért nem láttam. -
Hunor88 #7572 Nem tudjátok ki ez a Domenico Zampaglione? Most adtuk kölcsönbe. Azt sem tudtam hogy egyáltalán a Chievoban van. Vagy most igazoltuk? Ez a transfermarket bezavar. -
Hunor88 #7571 Boldog Új Évet! Remélem ez az év sokkal sikeresebb lesz mint az előző. :) -
Hunor88 #7570 Uribe lehet hogy elmegy...
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
A Vasco da Gamma érdeklődik iránta és elvileg kölcsön is veszik :(:(:(:(:(:( -
Hunor88 #7569 Boldog Karácsonyt minden Chievo szurkolónak :) -
Hunor88 #7568 xD ez nagyon odavág :D -
Hunor88 #7567 A meccs tényleg fantasztikus volt :) én még nem bírtam kiheverni szegény Luciano helyzetét, hihetetlen, hogy majdnem 37 évesen mit leművelt. Szerintem ma ő is egy kulcsjátékos volt. Ha nem ilyen jó a Lazio kapusa, meg szerencsésebbek vagyunk akkor 0-3 is lehetett volna.
És a legnagyobb meglepetés ebben a meccsben, hogy mindezt a Lazio otthonában.
Azért rengeteget fejlődtünk ezt el kell mondani.
Forza Chievo :)