8246
A.C. Chievo Verona
  • riccardogardoni
  • riccardogardoni
    az szar :D
  • Hunor88
    Eddig csak 4szer indult újra a gépem meccs közben...
  • McFrost
    A bíró eléggé vakon van.
  • McFrost
    Az látszik, hogy Di Carlo az edző, egyben van a csapat és csak apróságokon múlik a 3 pont sorsa.
  • Hunor88
    Streamek a meccshez a palermo fórumban :D
  • Hunor88
    Nem az Atalantával, hanem az Albinoleffe-vel.
  • Hunor88
    Puggioni, Sorrentino, Squizzi, Andreolli, Cesar, Dramé, Frey, Jokic, Morero, Acerbi, Sardo, Bradley, Hetemay, Luciano, Cruzado, Rigoni, Sammarco, Vacek, Moscardelli, Paloschi, Pellissier, Théréau, Grandolfo.

A kezdő közülük lesz.
    A primavera 2-2-t játszott az Atalantával.. :(
  • Hunor88
    Facebookon likeold! Le lehet tölteni fájlokat és mindent leír a meccsről. Chievo - Palermo előzetes... Érdemes elolvasni, persze ha tud valaki olaszul :D
  • Hunor88
    :( Remélem nincs semmi baja...

Ok
  • McFrost
    Nem tudom mi lett vele :(

Csak a törzsbe írjál és jó lesz.
  • Hunor88
    Jó :)
  • Hunor88
    Tényleg, Reyes Pistivel mi történt? Nem ír a fórumra, nem válaszol az e-mailemre, megszűnt az oldala...
  • McFrost
    Így jó lesz?
  • Hunor88
    Van ugye a bevezető, meg a törzs. Ha rákattintasz a tabella menüpontra, akkor a bevezető jelenik meg. De én azt akarom, hogy a törzs jelenjen meg egyből.
  • McFrost
    MIlyen bevezetőt?
  • Hunor88
    Megvan, a bevezetőt ellehet tüntetni?
  • McFrost
    A meglévő tabella hozzászólást szerkeszd át.
  • Hunor88
    McFrost segítesz, hogy az oldalra a tabellát is kitegyem? Mert nem tudom hogy kell.
  • Hunor88
    Sajnos idegenben leszünk, de szerintem hozni kell ezt is. Igen elég érdekes, hogy itt alig megerőltetve gyönyörű játékot tudunk mutatni.
    Nekem Cruzado és Puggioni tetszett a legjobban, de azért Acerbi nem egy góltól mentette meg a csapatot.
  • Chievodrukker
    Alig hittem a szememnek, mikor megláttam az eredményt.
    Sammarco és Thereau is egy finom csel után lőtt gólt. Ez az, ami a bajnokikon talán hiányzik: egy kis finesz, egy-egy váratlan húzás, trükk.
    Ha nem tévedek, két hét múlva a Siena ellen otthon. Jó lenne, ha komolyan vennénk azt a meccset, ritka nagy lehetőség az elődöntőre!
  • Hunor88

Bővült a gyűjtemény (még Karácsony után érkeztek, de csak most tudtam feltenni)
    Ha minden igaz, akkor jövőhéten 4 új Chievo sálam lesz ;)
  • Hunor88
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ továbbjutottunk!!!!!!!!! De még hogy!
    Amikor belőtte az udinese a gólt már nem is néztem, egyszer odakapcsolok és Thereau kap egy labdát Vacektól és belövi!!!!!
    És még ráadás, hogy legközelebb a Siena ellen játszunk, ami verhető.
  • Hunor88
    A meccs akár lehetne 3-0 is nekünk. Cruzado igen jól játszik, de azt nem értem, hogy hátul minek passzolgatnak veszélyesen? Meg a csatársor az katasztrófa!
  • McFrost
    Sammarco góljával 0-1.
  • Hunor88
    Meg is van!
  • Hunor88
    Na ráállok a stream keresésére, remélem találok...
  • Hunor88
    Bacinovic-Rigoni csere lesz, az a baj, hogy Bacinovicnak idő kell míg beilleszkedik, időnk pedig nincs!
  • Hunor88
    Az tényleg jó lenne, de majd csak év végén tudjuk megszerezni :((((((((((((((((((( Mivel a Novara vette kölcsön
    De akkor majd
    A frissítést pedig igyekszem.
  • McFrost
    Jó természetesen!

Talán minden menüre ráférne egy frissítés!

Káráccsolót pedig akarom!
  • Hunor88
    Főleg középpályára, ez a Bacinovic 22 éves, szerintem lenne egy Rigoni szint, sőt!...
    Még kéne egy jó csatár meg Mantovani vissza és akkor minden ok.
    Amúgy meg vagy elégedve az oldallal?:) Vagy változtassak valahol?
  • McFrost
    Kell az erősítés minden képpen!
  • Hunor88
    Úgy néz ki, hogy Bacinovicot a Palermotól megszereztük. Fú mekkora fogás.
    Forrás
  • Hunor88
    :(
    Totti két tizenegyes góljával nyert a róma. Sajnos nem voltam itthon, ezért nem láttam.
  • Hunor88
    Nem tudjátok ki ez a Domenico Zampaglione? Most adtuk kölcsönbe. Azt sem tudtam hogy egyáltalán a Chievoban van. Vagy most igazoltuk? Ez a transfermarket bezavar.
  • Hunor88
    Boldog Új Évet! Remélem ez az év sokkal sikeresebb lesz mint az előző. :)
  • Hunor88
    Uribe lehet hogy elmegy...
    :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
    A Vasco da Gamma érdeklődik iránta és elvileg kölcsön is veszik :(:(:(:(:(:(
  • Hunor88
    Boldog Karácsonyt minden Chievo szurkolónak :)
  • Hunor88
    xD ez nagyon odavág :D
  • Hunor88
    A meccs tényleg fantasztikus volt :) én még nem bírtam kiheverni szegény Luciano helyzetét, hihetetlen, hogy majdnem 37 évesen mit leművelt. Szerintem ma ő is egy kulcsjátékos volt. Ha nem ilyen jó a Lazio kapusa, meg szerencsésebbek vagyunk akkor 0-3 is lehetett volna.
    És a legnagyobb meglepetés ebben a meccsben, hogy mindezt a Lazio otthonában.
    Azért rengeteget fejlődtünk ezt el kell mondani.
    Forza Chievo :)