8246
A.C. Chievo Verona
-
Hunor88 #7726 Nem láttam, tudsz adni valami elemzést?
Egyébként teljesen igazad van, sajnos a kötelezőket nem tudjuk hozni... -
#7725 fix x volt a meccsetek.......
folyamatosan mentek le az odszok az x-re
végén már valami 2,20 volt
pedig x-ekre három fölött szoktak adni -
#7724 Ezért nem lépünk évről évre előrébb a porondon, mert ilyen meccseken nem tudunk átrobogni az ellenfeleken....nincs semmi fejlődés évek óta, csak vissza fele.... -
Hunor88 #7723 Valakinek eladó Chievo mez/sál/akármi? -
Hunor88 #7722 :(, de remélem még a történelmük folytatódik, hogy egy másik tulajdonos kezében lesz.
Az a baj, hogy a Serie Ck-ben elég nagy a pénzhiány, a Serie A-ban meg eléggé jó (mondjuk ez nem baj) -
#7721 :SS:kár értük...
látom most a 3.ligába vitézkednek...S:S: -
Hunor88 #7720 A Piacenza csődbe ment. Szimpatikus csapat volt, és egy történelem is egyben :(:(
De most hétvégén a Sienát el kell verni. Kell az a 3 pont. -
Hunor88 #7719 Sorrentino már évek óta így csinálja, nem tudni miért. Szerintem inkább a védők hibája, hogy csak nézték... -
Chievodrukker #7718 Azt nem értem, hogy Sorrentino minek jön ki az ötösre, meg azon is túl, amikor az ellenfél a 16-oson kívülről lő, és még három védő van a kapus és a lövő játékos között. Ha bent áll a vonalon, simán kiüti oldalra Diamanti lövését.
Nem az első gólt kapjuk így, szerintem fölösleges ilyenkor ennyire kijönni a kapuból.
Amúgy jó kapusunk van, és az eredménnyel elégedett vagyok. Szép volt a második gól előtti támadás. -
Hunor88 #7717 Thereauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Góóóól!
Hetemaj szép! -
Hunor88 #7716 :(:( -
Hunor88 #7715 Azt a betyár, ez nem lehet igaz Paloschi! -
Hunor88 #7714 ÁÁÁ Gillet, mit fogott, nem igaz... -
Hunor88 #7713 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
Nem tudom ki lőtte be, mert vagy hatan is meglőtték, de gól és kész :):) -
Hunor88 #7712 Egy cikkből idézek:
"A Juve a listavezető ebben a statisztikában, a „zebrák" 95.4 millió eurós veszteséget regisztráltak a szezonban. A torinóiak legalább hivatkozhatnak az új stadion építésével kapcsolatos költségekre, bár aggasztó lehet, hogy a televíziós jogok értékesítéséből származó bevételek elosztásánál a jövőben a kisebb klubokat szeretnék helyzetbe hozni az olaszok. Az Inter 86.8 millió, míg az AC Milan 69.8 millió euróval dobogós a listán."
A kisebb csapatokat (tehát itt a Chievot is ez alatt értjük), fogják előnyben részesíteni, kell a pénz. Ez jó ötlet.
Már csak azt kéne elérni, hogy a meccsek "barátibb" időpontokban lennének, mert így remélhetőleg többen mennének ki meccsre. Azt hallottam, hogy az olaszoknál ez a meccsidő "szent". + persze a stadionok saját kézben lennének, amiben egy kicsit a Hellas is gondokat okoz... -
Hunor88 #7711 Megint pontatlanok voltunk, de ettől függetlenül szerintem jól játszottunk. Acerbit nem hiába akarja megvenni a Juve. De lemerem fogadni, hogy nyáron "rárepülnek" Bradley-re és Dramé-ra.
Sardo játéka nagyon hiányzik :( -
Chievodrukker #7710 Chievo - Internazionale 0-2
Bár a hajrában kaptuk a két gólt, az Inter sajnos ma jobban játszott. Főleg az első félidőben játszottak veszélyesebben. A másodikban nem annyira, de elég volt egy figyelmetlenség a végén egy szögletnél, hogy Samuel gólt fejeljen.
Támadásban sajna nagyon pontatlanok voltunk.
Nem baj, három jó eredmény után ez belefért. Most a Bologna és a Siena ellen kellene pontokat gyűjteni, hogy mögöttünk maradjanak.
-
Hunor88 #7709 Várható kezdők:
Chievo:
Sorrentino
Sardo, Andreolli, Acerbi, Drame
Luciano, Bradley, Hetemaj
Sammarco
Pellissier, Thereau
INTER
Julio Cesar
Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo
Zanetti, Palombo, Cambiasso
Sneijder
Forlan, Milito
-
Hunor88 #7708 Most kezdem azt érezni, hogy egy stabil csapat lettünk. Ha az Inter ellen pontot szerzünk, az azt jelenti, hogy 4 meccse veretlenek vagyunk.
Di Carlo! Di Carlo! Di Carlo!
Forza Chievo! -
Chievodrukker #7707 Aki meg a bírók nyilvánosan bizonyított megvásárlásával "megnyert" bajnokságokat is beszámítja a dicsőséglistába, azzal nincs miről beszélni. -
Chievodrukker #7706 Jó ez a sorozat, három meccsen 7 pont, egy kapott góllal.
Nagyon jólesett ez a döntetlen Torinóban.
Acerbi egyre jobban tetszik.
Dramé meg egy tipikus, jó képességú, atlétikus afrikai játékos. A kiállítás vagy egy nagy hiba is bármikor benne van, ugyanakkor elöl is remek megmozdulásai vannak, nem könnyű tartani őt az ellenfélnek.
Remélem, az Inter sem fékezünk. -
Hunor88 #7705 Di Carlo nagyon cseles volt. Elhitette a Juvéval a győzelmet :) -
Hunor88 #7704 Ennyi érővel a Juve gólja les volt... -
#7703 dramét ki kellett volna állítani és akkor nincs miről beszélni. -
#7702 1-1 lett a vége, most néztem reggel és örülök neki. Feljöttünk a 10be, de szoros nagyon a közepe! -
Hunor88 #7701 Szerintetek Dramé vagy Sorrentino a meccs hőse? -
Hunor88 #7700 Hát ez a sorozat sorozat :D -
Hunor88 #7699 Na ez hiányzott már, két győzelem egymás után :) -
Hunor88 #7698 Befosok. Két olyan helyzet egymás után, amit csak mi ronthatunk el. Moscardelli üresen, szép lassan leveszi, erre simán elveszik, utána Hetemaj végig szívatta a védelmet és ad egy olyan passzot... Mindegy csak nyerjek :) -
Hunor88 #7697 Amúgy Moscnak van valami baja :D de így szeretjük :) -
Hunor88 #7696 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Moscardelli! Épp azon gondolkoztam, hogy milyen rossz lett az utóbbi időkben, erre... :):):) -
Hunor88 #7695 Amikor nem felívelgetünk vannak helyzeteink. Most kell megnyomni! Oaloschinak ezt illett volna belőni 1-1 ben 5 méterről. De szerintem az hitte hogy lesen van- -
Hunor88 #7694 Alakul :) -
Hunor88 #7693 Ok elpattannak a labdák, jó, de a bedobást legalább csapattárshoz kéne dobni... -
Hunor88 #7692 De mi ez??????????????????? Egy normális összjáték nincs, vagy elpattan a labda, vagy rövid a passz, és szedjük a sárgákat... -
Hunor88 #7691 Forza Chievo! -
Hunor88 #7690 Eléggé lyukas lesz a cserepad és a kezdő:
Squizzi, Puggioni, Sorrentino, Acerbi, Andreolli, Cesar, Frey, Mandelli, Sardo, Jokic, Gulan, Facchinetti, Hetemaj, Luciano, Rigoni, Cruzado, Vacek, Moscardelli, Paloschi, Pellissier, Uribe. -
Hunor88 #7689 Majdnem szétvertem a gépet amikor megláttam, hogy a primavera kikapott otthon :@ -
Hunor88 #7688 Egy helyre beraktam a linket, nem gondoltam volna, hogy 25 látogatót hoz az oldalra :)
Dramé, Bradley, Thereau hiányzik a Cesena ellen, ajajaj -
Hunor88 #7687 A Cesenánál edzőcsere. Ez most jó vagy nem?