8246
A.C. Chievo Verona
-
Hunor88 #7686 Mekkora győzelem!
Szerintem is vissza kell szépen állni a 2 csatáros felállásra, egyszer-egyszer jó a 3 csatáros is, de a középpályának akkor lőttek. Ez a Cruzado egy világsztár lesz :D
Vacek is nagyon jó lesz, beállt, rögtön beforgatott vagy 3 embert és majdnem lőtt egy gólt. Thereau is egyre jobb. Jajj, jövőre mi lesz itt :):):):):) -
Hunor88 #7685 Bocs, hogy most nem tudom annyira frissíteni az oldalt, de elromlott a gép és ezt is csak más gépről tudom írni. De ha tudok linkelem a meccset.
Kell a győzelem ma!
Forza Chievo! -
Hunor88 #7684 A kupameccset is beleszámítva utóbbi 5 meccsünkön egyet nyertünk.
Most a Genoa lesz az ellenfél, verhető. Most "találkoznak" a formák. -
Hunor88 #7683 Rigonit télen a Milan akarta leigazolni. Cesár eltűnt. Bár én Acerbit nagyon szeretem.
Dramé hány km-et futott? Tipp? Hihetetlen mit bír :D
Nem baj a vereség. A Genoa-nak adunk egy kicsit meg a Cesenának is. -
Hunor88 #7682 És mit szóltak a Hellas szurkolók rongálásához?
Én a béke híve vagyok :) -
Chievodrukker #7681 Igen, szerintem is az a fő problémánk, hogy a középpályán nem tudunk passzolni. Sem a középpályások egymás között, sem előre a csatároknak. Bár ma a Napoli 1-0 után végig nagyon tömörült hátul, nem nagyon volt területe a támadóinknak.
Labdaszerzésben ma is jók voltunk, ennek köszönhetően sokat támadhattunk, de a 16-os környékére érve majdnem minden passz az ellenfélnek ment. Egyetlen pontos kényszerítőt nem láttam.
A Parma-meccs nagyon hiányzik. Most kapaszkodnunk kell, mert ha sem Genovában, sem otthon a Cesena ellen nem tudunk nyerni, akkor feljön ránk a három kiesőjelölt.
Ha tehetném, Cesart visszatenném a védelembe. Rigoni talán kaphatna több lehetőséget. Tavaly alapember volt, most alig játszik. Pedig emlékszem, a Fio ellen az ő góljával nyertünk. -
Hunor88 #7680 Nem baj. Nem itt kell a 3 pontot begyűjtenünk! -
Hunor88 #7679 Jól van támadunk, érik a gól. Ezt várom el ha nem is állandóan. -
Hunor88 #7678 A második félidő egyértelmű!
Bejött Moscardelli. Most kell félniük a Napolisoknak.
Amúgy ezek is szeretnek hanyatt vágódni a semmitől. -
Hunor88 #7677 Napoli 6-ból 2-ször talált kaput, ebből kettő gól...
Nem baj, elkezdtünk támadni! Vannak helyzeteink. -
Hunor88 #7676 Amúgy nagyon nem a csatársorunkkal van a baj, hanem a középpályánkkal. Egyszerűen nem tudnak előre játszani. Oda remélem a nyáron erősítenek. -
Hunor88 #7675 Nem igaz -
Hunor88 #7674 Ilyen pontatlan labdákkal nem sokat érünk... -
Hunor88 #7673 Forza Chievo! -
Hunor88 #7672 NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis; Fernandez, Aronica, Britos; Zuniga, Dzemaili, Inler, Dossena; Pandev, Lavezzi, Cavani. A disposizione: Rosati, Grava, Donadel, Gargano, Maggio, Hamsik, Vargas. Allenatore: Mazzarri.
CHIEVO (4-3-1-2): Sorrentino; Sardo, Andreolli, Cesar, Dramé; Hetemaj, Bradley, Rigoni; Théréau; Paloschi, Pellissier. A disposizione: Puggioni, Frey, Jokic, Vacek, Sammarco, Cruzado, Moscardelli. Allenatore: Di Carlo.
Összeállítások, amint tudok linket adok a meccsről! -
Hunor88 #7671 Hétfőn a Napoli ellen. Remélem visszajönnek a jó emlékek :) -
Hunor88 #7670 Hát igen, nem véletlenül volt ilyen a kezdőnk. Amúgy meg ez a Thereau egyre jobban tetszik :) -
Chievodrukker #7669 Irreális volt ez a Chievo-Parma meccs. A mi csapatunk 66 órán belül játszott két meccset, a Parma pedig nyolc napot pihent. Még ha kedden lejátszották volna a Juventus elleni mérkőzésüket, még akkor se lett volna ez teljesen korrekt. -
Hunor88 #7668 Na jó, ezt az idényt éljük túl, mert ez már veszve van. Csak ne essünk ki. Nyáron pedig csatár kell. -
Hunor88 #7667 -
Hunor88 #7666 Góóóóóóóóóól ne itt a válasz :D Thereau jajj de szeretlek :P -
Hunor88 #7665 :( -
Hunor88 #7664 Bazz Frey, egy jó labda nincs -
Hunor88 #7663 Nem értem a felívelgetős játékot, az első 10 percben lapos labdák voltak és HELYZETEK. -
Hunor88 #7662 Uhh Frey Vacek Moscardelli, Di Carlo nem vitte túlzásba -
Hunor88 #7661 Link
Forza Chievo! -
Hunor88 #7660 Ma a Parma ellen. Győzni kell otthon!
Pellissier 101. góljára várok :) -
Chievodrukker #7659 A második hazai vereség után jött a második idegenbeli győzelem.
Egy-egy pofon után feláll a csapat, és nyer, ez jó.
A Siena elleni kupameccset még emésztem. -
Hunor88 #7658 Na csak megvan!
Szép volt! -
Hunor88 #7657 Gól itt, gól ott 1-2 -
Hunor88 #7656 Góóól!
Pellissier!!!!!!!!!!!!! A 100. !!!!!!!!!!!!!!!!
Grande Capitano!!!!!!!!!!!!!!! -
Hunor88 #7655 Link
Forza Chievo! -
Hunor88 #7654 Novara Chievo Tipp?
Szerintem 0-2 :) -
Hunor88 #7653 Hát ez az átigazolási időszak nem volt az igazi. Először Caracciolot akartuk, de nem jött, Morimoto megbukott az orvosin... -
Chievodrukker #7652 Valószínűleg nem az első csapatba kell ennyi játékos. -
Hunor88 #7651 Lol Di Carlonak minek ennyi védő? Egy nap 4 védőt igazoltunk. Csatárt egyet sem. -
Hunor88 #7650 Dainelli a Genoától érkezett kölcsönbe. Érdekes :) -
Hunor88 #7649 Szinte már hivatalos Morimoto. Kölcsönbe fog jönni :) -
Hunor88 #7648 Visszatért Brighenti Nicolo és Ferrari Sebastiano érkezett. Az utóbbiról nem tudok semmit.
Rigoni nagyon úgy néz ki a Milanba megy :(((((
Illetve Morimoto lehet hogy jön :) -
Hunor88 #7647 Hú nem akarom elkiabálni, de ha minden igaz, akkor egy hiper jó csatár jön.