A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy rendesen kisz..unk
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
CHIEVO-SIENA
CHIEVO (5-3-2): Puggioni; Frey, Morero, Mandeli, Acerbi, Dramè; Vacek, Cruzado, Hetemaj; Moscardelli, Paloschi. A disp: Squizzi, Andreolli, Jokic, Sammarco, Bradley, Uribe, Thereau. All. Di Carlo
SIENA (4-4-2): Farelli; Belmonte, Rossettini, Contini, Rossi; Mannini, Parravicini, Gazzi, Reginaldo; Gonzalez, Destro. A disp: Pegolo, Angelo, Pesoli, Codrea, Giorgi, Grossi, Larrondo. All. Sannino
Érdekes...
Ebbõl lehet egy jó kezdõ...
Elhiszitek? Kiegyenlít a mo*skos lecce az utolsó elõtti percben, az utolsóban egy egyértelmû tizenegyest nem adnak meg, és még nekik áll feljebb. Azt ...
Pellissier a végén majdnem megvert mindenkit :D Jól tette.
Ez a bíró az egész meccsen a leccének fújt olyanokat nem adott meg hogy az hihetetlen. De ekkora vakot... Ez perre fog menni.
Az a baj, hogy a Nopvara ellen is ugyanez volt és döntetlen lett.
Köszönjük meg azért a két védõnek :)
Pedig ez nagyon kéne :(
Nem lesz ez könnyû, mert a Leccének az ilyen jellegû hazai meccsekbõl kellene minél többet nyerni, ha bent akarnak maradni.
Így van megcsinálva a coppa italia.
1vs2
3vs4
Aki fent van (1v2) az lesz otthon.
Forza Chievo!
Egy kérdés felétek: hogy sikerült elintézni, hogy otthon legyen a Siena elleni kupaderby?
Visszavágunk a 4:1 -ért!!!
Szép volt!
A kezdõ közülük lesz.
A primavera 2-2-t játszott az Atalantával.. :(
Ok