8246
A.C. Chievo Verona
  • Hunor88
    Én azért kivárom az átigazolási időszak végét, de érdekes, hogy megint védőket halmozunk. Eddig csatár sehol... Ha Bradley elmegy, nem hiszem, hogy Guana pótolni tudja, sőt!
    Én egy bombacsatárt várok még és egy jó középpályást.
    Valami Greco és Stoian is benne van a Bradley ügyben, ők jönnének érte. És állítólag Matteo Brighi is visszajönne, ez már jobban hangzik :)
  • McFrost
    Megint nem marad csapatunk, nem lesz meg a tengely, akikre lehet építeni a jövő csapatát!
    Marad a harc a kiesés ellen....
  • Hunor88
    Megvannak az új mezek! Szerintem nem csak nekem nem tetszik....

Mi a zöld? Egyáltalán hol a tavalyi fehér mez?
    Más: Az átigazolások frissítve lettek, Bradley úgy néz ki távozik, Guana újra itt, Squzzi nyugdíjba ment... Link
  • Hunor88
    Belekezdtünk az átigazolásokba...
  • Hunor88
    Wááááááááááá de jó :) Miénk Paloschi :)
    Hidd el, hogy nagyot fognak nézni, ha Acerbiék hozzák a mostani formájukat... Jók lesznek remélem :)
  • szucsy89
    Köszi! Remélem beválnak, az tény, hogy általános vélemény Milan fórumokon, hogy nem örülnek nekik stb., remélem rájuk cáfolnak:)

Paloschi játékjogának másik felét is megkaptátok, így már 100%-ban a tietek:)
  • Hunor88
    Kösz :D Szoktak írni a többiek is, csak szerintem leírom helyettük is a dolgokat :D
  • Hunor88
    Szia, persze hogy mondok, akartam is írni a Milan topikba, de ha már beelőztél :)
    Acerbi: Acerbi tavaly Regginánál volt kölcsönben, és végigjátszotta minden mérkőzését. Gondoltam, hogy jó lesz. És ha nem igazoltuk volna le, akkor sokkal több gólt kaptunk volna! Állíthatom, hogy Acerbi volt a védelmünk főtengelye, nagyon sokat bírt ki. De gondolom láttátok is a Milan meccsen, hogy nem csak a védekezésben volt szerepe, hanem a támadásokban is. Reménykedtem abban, hogy Ogbonna helyében őt viszik ki az EBre, de akkor majd a VB is jó lesz. Fiatal nagy tehetséges, két év múlva sima kezdő lesz a Milanban, de lehet, hogy elég lesz 1 év is. (Nem viccelek)
    Constant: Constant most a Genoában nagyrészt sérült volt, de amikor a Chievoban játszott, olyan pontos labdákat szórt, hogy az hihetetlen, múltkor mutattak nekem egy videót róla, itt a link. Azt hiszem a videó mindent elárul. Szerintem mindkettő jó fogás, akármennyire is leírják őket.
    De akkor most Paloschi marad a Chievoban? Vagy most hogy van, mert ő is benne volt ebben :)
  • szucsy89
    Hm, ahogy elnézem kár volt a többes szám :D Hunor, jól elbeszélgetsz itt magadban! :DD
  • szucsy89
    Hi! Elvileg Acerbi és Constant is nálunk folytatja... mondanátok pár szót a 2 srácról, hogy tolták? :D

(tudom hogy Constant idén már nem játszott itt)
  • Hunor88
    Be is sz*rnék, ha Insigne idejönne, márpedig tényleg erről volt szó, csak azt mondta, hogy inkább marad, de ki tudja? :)
  • Hunor88
    Új cikkek, átigazolási pletykákkal.
    Illetve hagy dicsekedjek a Chievo-sál gyűjteményemmel :):):)
  • Hunor88
    Megvan az első igazolásunk!
    Paul Papp a Vasluiból jött. 22 éves védő, és 3 év alatt 76 meccsen jutott szóhoz, sőt! 6 gólt lőtt is. A Román válogatottnak már alaptagja. Megint mit fogott ki Sartori :)
  • Hunor88
    A Chievo pontonként 722,000 eurót fizetett, amivel elsők lettünk a Serie A-ban! A jutalmunk, hogy előrébb léphetünk a világranglistán.
    És a legmagasabb bevétel címet is megkaptuk, mivel tavaly 40 millió eurós bevételünk lett, és 300,000 eurós kiadásunk! A 2. helyezett a Bari volt majdnem(!) 10 millió eurós bevétellel.
    Így kell gazdálkodni! Csak egy kicsit költhetnének többet új játékosokra.
    Elvégre nem véletlenül akarja a Fiorentina Sartorit elvinni. Nagyon ért ezekhez...
  • Hunor88
    Az igen kemény lenne, ha Nicolas Lodeiro ideigazolna, márpedig valami olyat írtak, hogy nagyon közel van. :):)
    A másik pedig ki nem találtátok volna, egy védő. Guillermo Rodriguez, bár nem néz ki rossz játékosnak.
    Ezzel a két urugaival EL-ért harcolhatunk, ha persze megtartjuk Bradleyt, és igazolunk egy jó csatárt.
    Van még valami Kevin Bru nevezetű francia középpályás, Thereau nagy barátja... Illetve John Mensah a volt Chievos is képbe került.
    Tavaly is voltak ekkora nevek és nem sikerült őket megvenni? Vagy most tényleg változott valami.
  • Hunor88
    Ők vannak kettős-tulajdonban:
    ACERBI Francesco 24 d CHIEVO GENOA
    ALFONSO Enrico 24 p INTER CHIEVO
    BASSOLI Alessandro 21 d CHIEVO BOLOGNA
    BERTIN Andrea 20 d MANTOVA CHIEVO
    BRIGHENTI Nicolò 22 d VICENZA CHIEVO
    BURATO Andrea 21 c MANTOVA CHIEVO
    CARRETTA Mirko 21 c BENEVENTO CHIEVO
    CENERINI Federico 20 d GIACOMENSE CHIEVO
    CHECCUCCI Francesco 23 d CROTONE CHIEVO
    DI PIAZZA Matteo 23 a PRO VERCELLI CHIEVO
    FALZERANO Marcello 19 c AVELLINO CHIEVO
    FIORUCCI Jacopo 21 d MELFI CHIEVO
    FONDI Filippo 22 c LUMEZZANE CHIEVO
    GIRARDI Domenico 27 a TARANTO CHIEVO
    HETEMAJ Perparim 24 c CHIEVO BRESCIA
    IUNCO Antimo 27 a SPEZIA CHIEVO
    LONGHI Alessandro 22 d SASSUOLO CHIEVO
    MADIOTTO Giovanni 20 a TREVISO CHIEVO
    MARAGNA Mattia 22 p GAVORRANO CHIEVO
    MEMUSHAJ Ledian 25 c CARPI CHIEVO
    MERINI Matteo 24 a CARRARESE CHIEVO
    MERLI SALA Ivan 23 d LECCO CHIEVO
    NOCCIOLA Davide 20 c PRO VERCELLI CHIEVO
    PAPA Salvatore 22 c FOLIGNO CHIEVO
    PAVANELLO Marco 21 p GIACOMENSE CHIEVO
    RICKLER Cesare 25 d BOLOGNA CHIEVO
    SABATUCCI Francesco 21 d LUMEZZANE CHIEVO
    SILVESTRI Marco 21 p CHIEVO MODENA
    SIRRI Alex 20 d GIACOMENSE CHIEVO
    SOLINI Matteo 19 d INTER CHIEVO
    SPAGNA Stefano 21 a MONTICHIARI CHIEVO
    TONANI Davide 20 a PRO VERCELLI CHIEVO
  • Hunor88
    Az igen
    Egyébként egy hetet Olaszországban tölthettem. Első nap nem természetesen a boltokat jártam Chievos cuccok után keresve Bibone-ban. Csalódtam, mert nem volt semmi. Másnap sem, de ekkor átnéztem a másik utcára és az utcán biciklizett egy afroamerikai, Chievos pulóverben!!!! Ránéztem, ő is (én szintén Chievos pólóban). Beszélgettünk egy fél órát. Ez egy csoda volt :) Sajnos mezt nem találtam, csak Intereset, Juvésat, Milánosat, Palermosat (:D), de inkább kihagytam őket.
    Jó ez az Olaszország :) Legközelebb Veronába megyek/megyünk..
  • Chievodrukker
    Huh, Bradley milyen gólt lőtt a skótoknak!
    Remélem jövőre a Chievoban is vág egy-két ilyet 1-1-nél a 90. percben...
  • Hunor88
    Még két új cikk!
  • Hunor88
    Ajánlom figyelmetekbe. :) + Új szavazások!
  • Hunor88
    Kedden majd gondolok rátok Velencében :)
  • Hunor88
    Nyilván kevés helyzetünk is volt, de lényegében a 3 csatáros felállás nem véletlenül volt. Valakinek vissza kell jönni segíteni, illetve előre is. Nekem az nem tetszett, hogy Moscardelli-Thereau-Paloschi-Pellissier volt az első félévben, mivel Uribe nagyrészt sérült volt, utána Moscardelli lesérült. Szerencsére Uribe tudott játszani, így nem volt nagy baj, de azt nem értettem, hogy télen miért nem vettünk egy csatárt?
    Jó lesz ez jövőre, bár Dramé a Benficához akar menni, Bradley maradni akar :)
  • Chievodrukker
    Érzésem szerint nem a csatáraink képességeivel van gond. Még az utolsó meccseken bevetett Uribe is ügyes játékos. A csapat erőssége a szervezett védekezés, de ez a támadójáték rovására megy. Amennyire jól védekezik a csapat az egész pályán, olyan elkapkodottak, pontatlanok a támadásaink. Elöl Pellissier vagy Paloschi kevés használható labdát kap.
    De igazából nem bánom. A biztos bennmaradás alapja a jó védekezés, a viszonylag kevés kapott gól.
    Ha még emellé sziporkázó támadójáték is párosulna ... Persze jó lenne, de örülök, hogy legalább hátul általában stabilak vagyunk, és nem kellett halálra izgulni magam a bentmaradás miatt.
  • Hunor88
    10. nagyon jó hely. A végére egy stabil csapat lett a Chievoból, bár az eredmények nem ezt mutatják sajnos. Venni kell minimum 2 csatárt, mert a 35 gól...
    Jövőre egy 8. helyet várok!
    Lehet, hogy feljut a Hellas! Várjátok? Mert, akkor lesznek itt nagy Derbyk, amiket megnyerhetünk.
  • McFrost
    10-ek lettünk, szezon előtt símán írtam volna alá!
    De erősödni kell, nincs mese, mert ez egyre kevesebb.
  • Hunor88
    GÓÓÓÓL Kamil Vacek, nagyon okos gól, nagy jövő előtt a gyerek :D
    A Lecce már nem bírja elviselni a kiesést, egy piros oda. Nagyon csúnya volt...
  • Hunor88
    Nézzétek, utolsó meccs! B csapattal egy Serie B-s csapat ellen? :)
  • Hunor88
    Ezt a gyereket érdemes figyelni, már megint lőtt egy gólt, amivel pontot mentettek. Akarom őt! :)
  • Hunor88
    Maradj Paloschi!!!!!!!!!
  • Hunor88
    0-0. Alig volt helyzet, de mégis azt éreztem, hogy Chievo szurkolónak lenni a legjobb a világon! Jó érzés volt, hogy a végét megnyomták, még akkor is, ha a Rómaiak csak rugdoskódtak. Csak annyi a baj, hogy 5 meccs nem lőttünk gólt. De kit érdekel? Bennmaradtunk :)
    Remélem Vaceknek semmi baja :( Jobbulást!
  • Hunor88
    20 perc elteltével, egy vízilabda meccset láthatunk 1 kapura lövéssel...
  • Hunor88
    Holnap 18:00 tól van a meccs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hunor88
    Pénteken volt szerencsém belepillantani (30 percig bírtam) a Hellas-Empoli meccsbe. Szinte tele volt a stadion, de nem értem, hogy miért. Amit a Hellas leművelt... Favágó az összes, minden második percben felrúgtak valakit. Én nagyon nem akarom, hogy ezek legyenek a Serie A-ban. Szegény Empoli... És az olyan érdekes, hogy egy ilyen meccsre kimennek, a Chievo meccsére pedig nem, holott ezt szerintem bárki megmondhatja, hogy lényegesen jobb és szebb a Chievo játéka mint a másiké.
    De foglalkozzunk a magunk dolgával. Nyáron kell venni egy csatárt. Granoche, De Paula mehet el.
  • Hunor88
    Romain Alessandrinit a Clermont foot védekező-középpályását akarja a Chievo leigazolni, aki 2 év alatt 53 meccsen, 17 gólt rúgott! Mindössze 23 éves.
  • Hunor88
    Na ez az utolsó 15 perc azért már más volt. Így kell játszani! Uribe kapott 5 percet, legközelebb 20 legyen, mert benne volt a gól :)
  • Hunor88
    Nem tudom mi van a csapattal, de ez 0. Hol van az a hajtás, ami a Milan ellen volt?????
  • Hunor88
    Én nem hiszem el. Ezek a szögletek, szabadrúgások semmik, a Cafgliari védelme úgy szedi le a labdákat, ahogy akarja... Ide Uribe kell. Sammarco, Bradley, Luciano és Acerbi aki hajt, és persze Sorrentino, a többi nem nagyon...
  • Hunor88
    Gyenge ez a mai csatársor. A Cagliari nagyon akar.
  • Hunor88
    Az igen, Sardo középső védő
  • Hunor88
    Az U21 győzött!!!!!
    lshunter.tv-n megy a meccs!
    Forza Chievo!!!!!!!!!!!!!!!