A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL
Moscardelli! Épp azon gondolkoztam, hogy milyen rossz lett az utóbbi idõkben, erre... :):):)<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Moscardelli! Épp azon gondolkoztam, hogy milyen rossz lett az utóbbi idõkben, erre... :):):)<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Amikor nem felívelgetünk vannak helyzeteink. Most kell megnyomni! Oaloschinak ezt illett volna belõni 1-1 ben 5 méterrõl. De szerintem az hitte hogy lesen van-
Alakul :)
Ok elpattannak a labdák, jó, de a bedobást legalább csapattárshoz kéne dobni...
De mi ez??????????????????? Egy normális összjáték nincs, vagy elpattan a labda, vagy rövid a passz, és szedjük a sárgákat...
Eléggé lyukas lesz a cserepad és a kezdõ:
Squizzi, Puggioni, Sorrentino, Acerbi, Andreolli, Cesar, Frey, Mandelli, Sardo, Jokic, Gulan, Facchinetti, Hetemaj, Luciano, Rigoni, Cruzado, Vacek, Moscardelli, Paloschi, Pellissier, Uribe.
Squizzi, Puggioni, Sorrentino, Acerbi, Andreolli, Cesar, Frey, Mandelli, Sardo, Jokic, Gulan, Facchinetti, Hetemaj, Luciano, Rigoni, Cruzado, Vacek, Moscardelli, Paloschi, Pellissier, Uribe.
Majdnem szétvertem a gépet amikor megláttam, hogy a primavera kikapott otthon :@
Egy helyre beraktam a linket, nem gondoltam volna, hogy 25 látogatót hoz az oldalra :)
Dramé, Bradley, Thereau hiányzik a Cesena ellen, ajajaj
Dramé, Bradley, Thereau hiányzik a Cesena ellen, ajajaj
A Cesenánál edzõcsere. Ez most jó vagy nem?
Mekkora gyõzelem!
Szerintem is vissza kell szépen állni a 2 csatáros felállásra, egyszer-egyszer jó a 3 csatáros is, de a középpályának akkor lõttek. Ez a Cruzado egy világsztár lesz :D
Vacek is nagyon jó lesz, beállt, rögtön beforgatott vagy 3 embert és majdnem lõtt egy gólt. Thereau is egyre jobb. Jajj, jövõre mi lesz itt :):):):):)
Szerintem is vissza kell szépen állni a 2 csatáros felállásra, egyszer-egyszer jó a 3 csatáros is, de a középpályának akkor lõttek. Ez a Cruzado egy világsztár lesz :D
Vacek is nagyon jó lesz, beállt, rögtön beforgatott vagy 3 embert és majdnem lõtt egy gólt. Thereau is egyre jobb. Jajj, jövõre mi lesz itt :):):):):)
Bocs, hogy most nem tudom annyira frissíteni az oldalt, de elromlott a gép és ezt is csak más géprõl tudom írni. De ha tudok linkelem a meccset.
Kell a gyõzelem ma!
Forza Chievo!
Kell a gyõzelem ma!
Forza Chievo!
A kupameccset is beleszámítva utóbbi 5 meccsünkön egyet nyertünk.
Most a Genoa lesz az ellenfél, verhetõ. Most "találkoznak" a formák.
Most a Genoa lesz az ellenfél, verhetõ. Most "találkoznak" a formák.
Rigonit télen a Milan akarta leigazolni. Cesár eltûnt. Bár én Acerbit nagyon szeretem.
Dramé hány km-et futott? Tipp? Hihetetlen mit bír :D
Nem baj a vereség. A Genoa-nak adunk egy kicsit meg a Cesenának is.
Dramé hány km-et futott? Tipp? Hihetetlen mit bír :D
Nem baj a vereség. A Genoa-nak adunk egy kicsit meg a Cesenának is.
És mit szóltak a Hellas szurkolók rongálásához?
Én a béke híve vagyok :)
Én a béke híve vagyok :)
Igen, szerintem is az a fõ problémánk, hogy a középpályán nem tudunk passzolni. Sem a középpályások egymás között, sem elõre a csatároknak. Bár ma a Napoli 1-0 után végig nagyon tömörült hátul, nem nagyon volt területe a támadóinknak.
Labdaszerzésben ma is jók voltunk, ennek köszönhetõen sokat támadhattunk, de a 16-os környékére érve majdnem minden passz az ellenfélnek ment. Egyetlen pontos kényszerítõt nem láttam.
A Parma-meccs nagyon hiányzik. Most kapaszkodnunk kell, mert ha sem Genovában, sem otthon a Cesena ellen nem tudunk nyerni, akkor feljön ránk a három kiesõjelölt.
Ha tehetném, Cesart visszatenném a védelembe. Rigoni talán kaphatna több lehetõséget. Tavaly alapember volt, most alig játszik. Pedig emlékszem, a Fio ellen az õ góljával nyertünk.
Labdaszerzésben ma is jók voltunk, ennek köszönhetõen sokat támadhattunk, de a 16-os környékére érve majdnem minden passz az ellenfélnek ment. Egyetlen pontos kényszerítõt nem láttam.
A Parma-meccs nagyon hiányzik. Most kapaszkodnunk kell, mert ha sem Genovában, sem otthon a Cesena ellen nem tudunk nyerni, akkor feljön ránk a három kiesõjelölt.
Ha tehetném, Cesart visszatenném a védelembe. Rigoni talán kaphatna több lehetõséget. Tavaly alapember volt, most alig játszik. Pedig emlékszem, a Fio ellen az õ góljával nyertünk.
Nem baj. Nem itt kell a 3 pontot begyûjtenünk!
Jól van támadunk, érik a gól. Ezt várom el ha nem is állandóan.
A második félidõ egyértelmû!
Bejött Moscardelli. Most kell félniük a Napolisoknak.
Amúgy ezek is szeretnek hanyatt vágódni a semmitõl.
Bejött Moscardelli. Most kell félniük a Napolisoknak.
Amúgy ezek is szeretnek hanyatt vágódni a semmitõl.
Napoli 6-ból 2-ször talált kaput, ebbõl kettõ gól...
Nem baj, elkezdtünk támadni! Vannak helyzeteink.
Nem baj, elkezdtünk támadni! Vannak helyzeteink.
Amúgy nagyon nem a csatársorunkkal van a baj, hanem a középpályánkkal. Egyszerûen nem tudnak elõre játszani. Oda remélem a nyáron erõsítenek.
Nem igaz
Ilyen pontatlan labdákkal nem sokat érünk...
NAPOLI (3-4-2-1): De Sanctis; Fernandez, Aronica, Britos; Zuniga, Dzemaili, Inler, Dossena; Pandev, Lavezzi, Cavani. A disposizione: Rosati, Grava, Donadel, Gargano, Maggio, Hamsik, Vargas. Allenatore: Mazzarri.
CHIEVO (4-3-1-2): Sorrentino; Sardo, Andreolli, Cesar, Dramé; Hetemaj, Bradley, Rigoni; Théréau; Paloschi, Pellissier. A disposizione: Puggioni, Frey, Jokic, Vacek, Sammarco, Cruzado, Moscardelli. Allenatore: Di Carlo.
Összeállítások, amint tudok linket adok a meccsrõl!
CHIEVO (4-3-1-2): Sorrentino; Sardo, Andreolli, Cesar, Dramé; Hetemaj, Bradley, Rigoni; Théréau; Paloschi, Pellissier. A disposizione: Puggioni, Frey, Jokic, Vacek, Sammarco, Cruzado, Moscardelli. Allenatore: Di Carlo.
Összeállítások, amint tudok linket adok a meccsrõl!
Hétfõn a Napoli ellen. Remélem visszajönnek a jó emlékek :)
Hát igen, nem véletlenül volt ilyen a kezdõnk. Amúgy meg ez a Thereau egyre jobban tetszik :)
Irreális volt ez a Chievo-Parma meccs. A mi csapatunk 66 órán belül játszott két meccset, a Parma pedig nyolc napot pihent. Még ha kedden lejátszották volna a Juventus elleni mérkõzésüket, még akkor se lett volna ez teljesen korrekt.
Na jó, ezt az idényt éljük túl, mert ez már veszve van. Csak ne essünk ki. Nyáron pedig csatár kell.
<#gonosz3>#gonosz3><#csodalk>#csodalk><#rolleyes>#rolleyes>
Góóóóóóóóóól ne itt a válasz :D Thereau jajj de szeretlek :P
:( <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Bazz Frey, egy jó labda nincs
Nem értem a felívelgetõs játékot, az elsõ 10 percben lapos labdák voltak és HELYZETEK.
Uhh Frey Vacek Moscardelli, Di Carlo nem vitte túlzásba
Ma a Parma ellen. Gyõzni kell otthon!
Pellissier 101. góljára várok :)
Pellissier 101. góljára várok :)
A második hazai vereség után jött a második idegenbeli gyõzelem.
Egy-egy pofon után feláll a csapat, és nyer, ez jó.
A Siena elleni kupameccset még emésztem.
Egy-egy pofon után feláll a csapat, és nyer, ez jó.
A Siena elleni kupameccset még emésztem.
Na csak megvan!
Szép volt!
Szép volt!
Gól itt, gól ott 1-2
Góóól!
Pellissier!!!!!!!!!!!!! A 100. !!!!!!!!!!!!!!!!
Grande Capitano!!!!!!!!!!!!!!!
Pellissier!!!!!!!!!!!!! A 100. !!!!!!!!!!!!!!!!
Grande Capitano!!!!!!!!!!!!!!!
Novara Chievo Tipp?
Szerintem 0-2 :)
Szerintem 0-2 :)
Hát ez az átigazolási idõszak nem volt az igazi. Elõször Caracciolot akartuk, de nem jött, Morimoto megbukott az orvosin...
Valószínûleg nem az elsõ csapatba kell ennyi játékos.
Lol Di Carlonak minek ennyi védõ? Egy nap 4 védõt igazoltunk. Csatárt egyet sem.
Dainelli a Genoától érkezett kölcsönbe. Érdekes :)
Szinte már hivatalos Morimoto. Kölcsönbe fog jönni :)
Visszatért Brighenti Nicolo és Ferrari Sebastiano érkezett. Az utóbbiról nem tudok semmit.
Rigoni nagyon úgy néz ki a Milanba megy :(((((
Illetve Morimoto lehet hogy jön :)
Rigoni nagyon úgy néz ki a Milanba megy :(((((
Illetve Morimoto lehet hogy jön :)
Hú nem akarom elkiabálni, de ha minden igaz, akkor egy hiper jó csatár jön. <#nevetes1>#nevetes1>