A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem most van a legnagyobb esélyünk legyõzni a Milant, bár nekik a 3 pont most annyira kell, mint a Leccének, nekünk meg már nem is annyira...
Sergio letámadásaival szemben pedig tehetetlenek a védõk.<#kacsint>#kacsint>
Azt hiszem, 2005 nyara óta nem volt a csapat ilyen magasságokban.
A Milant sem érzem most legyõzhetetlennek. Kicsit kifacsartak lehetnek és nagyon sok a sérültjük, bár így is maradtak klasszisaik.
Kérdés, hogy mi hogy bírjuk három napon belül a második meccset.
Mi volt meséljetek :)
Bradley végre betalált, már régóta vártam erre a pillanatra(és persze hogy nem láttam élõben a gólt:()
Róma kikapott, Inter leikszelt, cél az európa-liga
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Forza Chievo!
Szavazzatok! :)
Catania(O), Milan(O), Atalanta(I), Udinese(O), Cagliari (I), Roma(O), Palermo(I), Lecce(O)
15 pontot még simán szerezhetnénk. Akkor talán még az Európa-liga helyért is harcolhatnánk (persze ha a Napoli indul a BL-ben, mert akkor a 6. hely is azt fog érni.
És igen, ha tavaly nem veszik el igazságtalanul azt az egy BL helyet, akkor már harcban lennénk érte.
Catania kemény lesz
Hihetetlen fontos gyõzelem. És végre egy Pellissier gól. Milyen gólt lõtt?
Ma délután a Fiorentina ellen lesz a meccsünk. Idegenben! Hát ez nagyon kemény lesz, fõleg, hogy Acerbi nem lesz :(
Forza Chievo!
http://olasz-foci.hu/bajnoksag/serie-a/7190-chievo-moscardelli-szezonjanak-vege
Egyébként teljesen igazad van, sajnos a kötelezõket nem tudjuk hozni...
folyamatosan mentek le az odszok az x-re
végén már valami 2,20 volt
pedig x-ekre három fölött szoktak adni
Az a baj, hogy a Serie Ck-ben elég nagy a pénzhiány, a Serie A-ban meg eléggé jó (mondjuk ez nem baj)
De most hétvégén a Sienát el kell verni. Kell az a 3 pont.
Nem az elsõ gólt kapjuk így, szerintem fölösleges ilyenkor ennyire kijönni a kapuból.
Amúgy jó kapusunk van, és az eredménnyel elégedett vagyok. Szép volt a második gól elõtti támadás.
Hetemaj szép!
Nem tudom ki lõtte be, mert vagy hatan is meglõtték, de gól és kész :):)
"A Juve a listavezetõ ebben a statisztikában, a „zebrák" 95.4 millió eurós veszteséget regisztráltak a szezonban. A torinóiak legalább hivatkozhatnak az új stadion építésével kapcsolatos költségekre, bár aggasztó lehet, hogy a televíziós jogok értékesítésébõl származó bevételek elosztásánál a jövõben a kisebb klubokat szeretnék helyzetbe hozni az olaszok. Az Inter 86.8 millió, míg az AC Milan 69.8 millió euróval dobogós a listán."
A kisebb csapatokat (tehát itt a Chievot is ez alatt értjük), fogják elõnyben részesíteni, kell a pénz. Ez jó ötlet.
Már csak azt kéne elérni, hogy a meccsek "barátibb" idõpontokban lennének, mert így remélhetõleg többen mennének ki meccsre. Azt hallottam, hogy az olaszoknál ez a meccsidõ "szent". + persze a stadionok saját kézben lennének, amiben egy kicsit a Hellas is gondokat okoz...
Sardo játéka nagyon hiányzik :(
Bár a hajrában kaptuk a két gólt, az Inter sajnos ma jobban játszott. Fõleg az elsõ félidõben játszottak veszélyesebben. A másodikban nem annyira, de elég volt egy figyelmetlenség a végén egy szögletnél, hogy Samuel gólt fejeljen.
Támadásban sajna nagyon pontatlanok voltunk.
Nem baj, három jó eredmény után ez belefért. Most a Bologna és a Siena ellen kellene pontokat gyûjteni, hogy mögöttünk maradjanak.
Chievo:
Sorrentino
Sardo, Andreolli, Acerbi, Drame
Luciano, Bradley, Hetemaj
Sammarco
Pellissier, Thereau
INTER
Julio Cesar
Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo
Zanetti, Palombo, Cambiasso
Sneijder
Forlan, Milito
Di Carlo! Di Carlo! Di Carlo!
Forza Chievo!
Nagyon jólesett ez a döntetlen Torinóban.
Acerbi egyre jobban tetszik.
Dramé meg egy tipikus, jó képességú, atlétikus afrikai játékos. A kiállítás vagy egy nagy hiba is bármikor benne van, ugyanakkor elöl is remek megmozdulásai vannak, nem könnyû tartani õt az ellenfélnek.
Remélem, az Inter sem fékezünk.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa