A.C. Chievo Verona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kis összegzés a meccs elõtt itt olvasható.
Szerintem most van a legnagyobb esélyünk legyõzni a Milant, bár nekik a 3 pont most annyira kell, mint a Leccének, nekünk meg már nem is annyira...
Csak az összefoglalót láttam ma, de két gólt lõttünk gyors, felépített támadásból, ami régen volt már. Paloschi mindkettõben benne volt.
Sergio letámadásaival szemben pedig tehetetlenek a védõk.<#kacsint>

Azt hiszem, 2005 nyara óta nem volt a csapat ilyen magasságokban.

A Milant sem érzem most legyõzhetetlennek. Kicsit kifacsartak lehetnek és nagyon sok a sérültjük, bár így is maradtak klasszisaik.
Kérdés, hogy mi hogy bírjuk három napon belül a második meccset.
Holnap lesz a meccs a Milan ellen 20:45-tõl, nézzétek!
Na és ezt a meccset pont nem láttam. :(((((( De nyertünk :))))))))))))))))))
Mi volt meséljetek :)
Bradley végre betalált, már régóta vártam erre a pillanatra(és persze hogy nem láttam élõben a gólt:()
Róma kikapott, Inter leikszelt, cél az európa-liga
McFrost
Ott a 3.!! Így 2-1.....vicc

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
2-0 a Kátánnyá ellen!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Most nézem, hogy ma van a meccs és vezetünk!

Állítólag valami 19 éves brazil csatárt igazoltunk a Flamengo-tól. Valami nagyon nagy tehetség, az Inter is fizetett volna érte, de hát a mi Primaveránk a legjobb;), tegnap 3-0ra nyertük a Derby-t!!! :)
Forza Chievo!
Az a legjobb, hogy csatárból így két sérüléssel, alig vagyunk meg, középpályán szinte mindig valaki eltiltott, és erre kit akarnak igazolni? Két védõt, a Serie C-bõl. Ha fiatalok jöhetnek a Primaverába, de ide több védõ nem nagyon kell. Dainellit sem értettem miért igazolták le 33 évesen...
Ezek lesznek a következõ ellenfeleink:
Catania(O), Milan(O), Atalanta(I), Udinese(O), Cagliari (I), Roma(O), Palermo(I), Lecce(O)
15 pontot még simán szerezhetnénk. Akkor talán még az Európa-liga helyért is harcolhatnánk (persze ha a Napoli indul a BL-ben, mert akkor a 6. hely is azt fog érni.
És igen, ha tavaly nem veszik el igazságtalanul azt az egy BL helyet, akkor már harcban lennénk érte.
Catania kemény lesz
:D A 80. perc körül értem haza, mondom már megnézem ezt a pár percet, hát nem Rigoni góljánál kapcsolt be a gép:))))))))
Hihetetlen fontos gyõzelem. És végre egy Pellissier gól. Milyen gólt lõtt?
McFrost
Sergio góllal megyünk! Kérem lefújni! :)

Télen Caracciolot le kellett volna igazolni! Most is lõtt egy gólt. Nem baj majd nyáron <#nevetes1>
A Chievo Primavera elverte az elsõ Intert 1-0-ra!!!!!!!!!! Ezzel 1 pontra van az említett helytõl. Egyel kevesebb meccset játszottak, a Milan ellen fogják valamikor pótolni. Az is nagy meccs lesz, mert õk most a 3-ok.
Ma délután a Fiorentina ellen lesz a meccsünk. Idegenben! Hát ez nagyon kemény lesz, fõleg, hogy Acerbi nem lesz :(
Forza Chievo!
Épp jókor :(:(:( Nem ment neki mostanában, de hiányozni fog, és kitudja, hogy visszafog-e térni valaha a formájába. Ezen a héten lett apa... :((((((((((((
http://olasz-foci.hu/bajnoksag/serie-a/7190-chievo-moscardelli-szezonjanak-vege
Fernandes állítólag visszajön.
A pont kellett, de azért 3-nak jobban örültem volna :)
Effe88
kellett az x:)

Most néztem a gólokat. Bradley meg mi a sz..... csinált? Ekkora hibát!
Nem láttam, tudsz adni valami elemzést?
Egyébként teljesen igazad van, sajnos a kötelezõket nem tudjuk hozni...
Effe88
fix x volt a meccsetek.......
folyamatosan mentek le az odszok az x-re
végén már valami 2,20 volt
pedig x-ekre három fölött szoktak adni

McFrost
Ezért nem lépünk évrõl évre elõrébb a porondon, mert ilyen meccseken nem tudunk átrobogni az ellenfeleken....nincs semmi fejlõdés évek óta, csak vissza fele....

Valakinek eladó Chievo mez/sál/akármi?
:(, de remélem még a történelmük folytatódik, hogy egy másik tulajdonos kezében lesz.
Az a baj, hogy a Serie Ck-ben elég nagy a pénzhiány, a Serie A-ban meg eléggé jó (mondjuk ez nem baj)
Effe88
:SS:kár értük...
látom most a 3.ligába vitézkednek...S:S:

A Piacenza csõdbe ment. Szimpatikus csapat volt, és egy történelem is egyben :(:(<#rinya><#rinya>
De most hétvégén a Sienát el kell verni. Kell az a 3 pont.
Sorrentino már évek óta így csinálja, nem tudni miért. Szerintem inkább a védõk hibája, hogy csak nézték...
Azt nem értem, hogy Sorrentino minek jön ki az ötösre, meg azon is túl, amikor az ellenfél a 16-oson kívülrõl lõ, és még három védõ van a kapus és a lövõ játékos között. Ha bent áll a vonalon, simán kiüti oldalra Diamanti lövését.
Nem az elsõ gólt kapjuk így, szerintem fölösleges ilyenkor ennyire kijönni a kapuból.
Amúgy jó kapusunk van, és az eredménnyel elégedett vagyok. Szép volt a második gól elõtti támadás.
Thereauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Góóóól!
Hetemaj szép!
:(:(
Azt a betyár, ez nem lehet igaz Paloschi!
ÁÁÁ Gillet, mit fogott, nem igaz...
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!
Nem tudom ki lõtte be, mert vagy hatan is meglõtték, de gól és kész :):)
Egy cikkbõl idézek:
"A Juve a listavezetõ ebben a statisztikában, a „zebrák" 95.4 millió eurós veszteséget regisztráltak a szezonban. A torinóiak legalább hivatkozhatnak az új stadion építésével kapcsolatos költségekre, bár aggasztó lehet, hogy a televíziós jogok értékesítésébõl származó bevételek elosztásánál a jövõben a kisebb klubokat szeretnék helyzetbe hozni az olaszok. Az Inter 86.8 millió, míg az AC Milan 69.8 millió euróval dobogós a listán."

A kisebb csapatokat (tehát itt a Chievot is ez alatt értjük), fogják elõnyben részesíteni, kell a pénz. Ez jó ötlet.
Már csak azt kéne elérni, hogy a meccsek "barátibb" idõpontokban lennének, mert így remélhetõleg többen mennének ki meccsre. Azt hallottam, hogy az olaszoknál ez a meccsidõ "szent". + persze a stadionok saját kézben lennének, amiben egy kicsit a Hellas is gondokat okoz...
Megint pontatlanok voltunk, de ettõl függetlenül szerintem jól játszottunk. Acerbit nem hiába akarja megvenni a Juve. De lemerem fogadni, hogy nyáron "rárepülnek" Bradley-re és Dramé-ra.
Sardo játéka nagyon hiányzik :(
Chievo - Internazionale 0-2

Bár a hajrában kaptuk a két gólt, az Inter sajnos ma jobban játszott. Fõleg az elsõ félidõben játszottak veszélyesebben. A másodikban nem annyira, de elég volt egy figyelmetlenség a végén egy szögletnél, hogy Samuel gólt fejeljen.
Támadásban sajna nagyon pontatlanok voltunk.

Nem baj, három jó eredmény után ez belefért. Most a Bologna és a Siena ellen kellene pontokat gyûjteni, hogy mögöttünk maradjanak.
Várható kezdõk:

Chievo:

Sorrentino
Sardo, Andreolli, Acerbi, Drame
Luciano, Bradley, Hetemaj
Sammarco
Pellissier, Thereau

INTER

Julio Cesar
Maicon, Lucio, Samuel, Nagatomo
Zanetti, Palombo, Cambiasso
Sneijder
Forlan, Milito
Most kezdem azt érezni, hogy egy stabil csapat lettünk. Ha az Inter ellen pontot szerzünk, az azt jelenti, hogy 4 meccse veretlenek vagyunk.
Di Carlo! Di Carlo! Di Carlo!
Forza Chievo!
Aki meg a bírók nyilvánosan bizonyított megvásárlásával "megnyert" bajnokságokat is beszámítja a dicsõséglistába, azzal nincs mirõl beszélni.
Jó ez a sorozat, három meccsen 7 pont, egy kapott góllal.
Nagyon jólesett ez a döntetlen Torinóban.

Acerbi egyre jobban tetszik.
Dramé meg egy tipikus, jó képességú, atlétikus afrikai játékos. A kiállítás vagy egy nagy hiba is bármikor benne van, ugyanakkor elöl is remek megmozdulásai vannak, nem könnyû tartani õt az ellenfélnek.

Remélem, az Inter sem fékezünk.
Di Carlo nagyon cseles volt. Elhitette a Juvéval a gyõzelmet :)
Ennyi érõvel a Juve gólja les volt...
Forza Italia
dramét ki kellett volna állítani és akkor nincs mirõl beszélni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

McFrost
1-1 lett a vége, most néztem reggel és örülök neki. Feljöttünk a 10be, de szoros nagyon a közepe!

Szerintetek Dramé vagy Sorrentino a meccs hõse?
Hát ez a sorozat sorozat :D
Na ez hiányzott már, két gyõzelem egymás után :)
Befosok. Két olyan helyzet egymás után, amit csak mi ronthatunk el. Moscardelli üresen, szép lassan leveszi, erre simán elveszik, utána Hetemaj végig szívatta a védelmet és ad egy olyan passzot... Mindegy csak nyerjek :)
Amúgy Moscnak van valami baja :D de így szeretjük :)