Megjelent Battlefield 2 demó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
a 6. meg LOL....mejik himnusz a nevetséges?? a szaudiaké??? mijen az? Mint a kit-kat reklámban?😄DDDDDDDDD
pentium4 1.80 GHz
512 MB RAM
1. nem nagy hiányosság, legalább nem dühöng az ember hogy már csak 1 mp volt hátra.
2. még jo hogy nem lehet foglalni, a sok marha egybõl arra menne rá hogy kempelhessen a végén... ha jol emlékszek a vietnámban nem élvezted ha kempelnek.
3. gyenge mert csapatmunkára akar ösztökélni, de majd idõvel arra is ráérzel hogy mikor hal meg könyebben a célbavett ember.
4. nekem nem okoztak gondot
5. nekem nem okoztak gondot
6. nem értem minek fikázni a zenét, ez csak demo és nem hiszem hogy ez lenne a teljes repertoár. a kõr végén pedig himnuszok vannak😊
7. a minimap teljessen jol használhato
8. a tankok sokmindentõl képessek sérûlni, valos életben is megsérûl ha nekimész 1 fának... rombolható környezet az utcatábla😊 nincs sok de ez is valami.
9. bevallom én nem néztem, lehet tényleg nincs kiirva
10. lehet igazad van, naés?😊
11. elég az a 3 golyo, max többszõr kell lenyomni az egeret...
12. ezzel nem értek egyet😊
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Si Vis Pacem, Para Bellum
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
Ammon Serranonak igaza van kipróbáltam online-ban és tényleg egy élmény. A BF2 fórumban sokan szídják a sérülésmodelt,ami szerintem nem lett olyan vészes. Mindent összevetve jó kis gamma.
Szerintem egy nagyon élvezetes, játékélményre koncentráló játék, lehet a hibákat keresni, van is, de mondjatok jobbat, fikázni a legkönnyebb!
A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!
1.) Foglalaskor nincs masodperc szamlalo
2.) bazist nem lehet elfoglalni
3.) sebzes nevetsegesen gyenge
4.) a billentyuzet beallitas korulmenyes es nehezkes
5.) altalaban a beallitasok korulmenyesek
6.) a zene csapnivalo, sot palya vegen a nyertes zeneje egyszeruen nevetseges
7.) A minimap valamiert nem igazan statikus, hanem minden mozog rajta
8.) A pancelosok serulnek a fatol, en nem tapasztaltam romobolhato kornyezetet ( a hidat meg nem probaltam, de az nekem edeskeves)
9.) fegyver vlasztasnal nincs kiirva a fegyver tipusa (ez nagyon nekem hianyzik)
10.) az emberek ugy mozognak mintha egerek lennenek (cs:s feeling - balettlepesek)
11.) valamiert az m16 csak max 3-as sorozatot bir loni (en ugy tudom hogy 1 vagy aut loves modjai vannak)
12.) en valahogy a kornyezeti hangokkal sem vagyok kibekulve
Ellenben:
szep a grafika (a viz egyszeruen gyonyoru) -ami engem teljes hidegen hagy, mert ha valasztani kell, akkor inkabb BFV-zek tovabb, mint BF2-vel jatszom
Roviden ennyi.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(