Egyre több munkahelyen korlátozzák a magánlevelezést
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Egyébként semmi meglepõ nincs abban, hogy nem a "privát használattól" tartanak, sokkal inkább a szivárogtatástól. US-ben dívnak a Taylor-elvek, máshol rájöttek, hogy a monotónia öl. Sokan egyébként úgy gondolják, hogy a 8 órás munkanap semmivel sem jobb, mint egy 6 órás lenne, idõkihasználtságot tekintve. (Az ember napi ciklusa nem erre van beállítva, nomeg mikor intézd az ügyeid?) Próbálkoztak is ilyesmivel régebben, de a szakszervezetek lelõtték.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Starcraft + Diablo III - esemve
A forgalom szerintem a vezetõk gyerekes kifogása
Szerver min. 100 Mb-on, kliensek min 10 Mb (persze a szokás szerver 1Gb, kliens 100 Mb), és nincs az a levelezés, ami le tudná halasztani
Sõt, ha belegondolsz, hogy órákat ülsz a gép elõtt, ha nem jön idõnként 1-1 poén, ami kizökkent, akkor bele is gajdulsz a munkába (vagy rászoksz a cigire, és ezért nem leszel még annyit sem a gép elõtt)
én támogatom az ilyen korlátozásokat, bár jelen helyzetben még demokratikus módon majdnem mindenki nézhet amit csak akar.
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az , hogy rontja a teljesítményt, meg "nevelés" kérdése. Biztos meg lehet mondani, hogy a net nem azért van a gépén, hogy a szomszéd irodában unatkozó kollegával ímélezzen, hanem hogy ha kell valami a MUNKÁJÁHOZ akkor használja, pont azért, hogy növekedjen a hatásfok.
Sõt, egyszerûbb engedni hogy a céges mélszervert használják, így a kikerülõ anyagok visszakereshetõk, míg egy webes levelezõ esetén erre elég halovány az esély..