8545
Spore
-
#4508 Unlockolni*! -
#4507 Bolygókat hogy lehet elpusztítani majd a játékba? Az addig rendbe hogy űrfázisba lehet amikor UFO vagy, de aztán hogy? Kell valamit hozzá Unclokolni? -
#4506 Másolgatással nem hiszem.
De mindegy, sok az OFF. Ha valakinek még gondja van jelezze, de amúgy vissza a témához. :-) -
#4505 A végén még nagy CSS guru leszel :P -
#4504 Már töltöm fel a hátteret az SG-s képtárba. :P
Pár pill és meglesz. -
#4503 Fincsi ... na most kíváncsi vagyok, akad -e még vkinek. -
#4502 Az AdBlock Plus (szinte) kötelező addon FF alá (SG topik ide - SG topik oda). Le lehet hozzá szedni kész magyar reklámblokkoló filtereket, amivel gyönyörűszépen letisztulnak az oldalak. FireRock, tedd fel ;). (és ne feledd, ha valamilyen oldal nem úgy jelenik meg ahogy azt te várod, kapcsold ki az ABP-t, hátha az szűr ki valamit, és amiatt csesződik el - ilyen pl. a Sporepedia is nálam).
Hmuda, annyival nem csúnyább a másik megoldás, max az IE6osoknak lenne totál egyszínű hozzászólás-háttér. Amúgy jóval korrektebb megoldás lenne :). -
#4501 Megpróbálom ZsZso módszerét is, de szólj ha nem akarod az ABP-t megpróbálni (nem gond, ha működik a másik megoldás). -
#4500 ZsZso :P -
#4499 Próbáld ezt az addont FF-hez.
Amellett, hogy az általam eddig próbált legjobb reklámblokkoló, amellett akármit le lehet vele tiltatni (képeket, flasht, egész oldalakat). Az eredmény ugyanaz lesz mintha kiszedtem volna őket. Most egy-két ember miatt nem akarom szétrombolni egy másfél napi bénázás gyümölcsét. -
#4498 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1118330487&no=4414]#4414[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1118330487&no=4416]#4416[/URL]
:) -
#4497 ZsoZsó írta hogy mit kell módosítani
csak most netmudom visszakeresni
mert 2és fél óra lene -
#4496 hogy tiltsam le -
#4495 Akiknek lassú a topik, azokat megkérném, hogy próbaképpen tiltsák le a következő két képet:
http://www.sg.hu/galeria/986752963/9867529631219331637.gif
http://www.sg.hu/galeria/986752963/9867529631219228848.gif
Ha gyorsul akkor akár bent is maradhat a tiltólistában. Nincs szívem kiszedni mindet azok után amit végigszenvedünk ZsZso-val, hogy ilyen legyen.
Nekem FF3.0-m van és semmiféle látványos lassulást nem vettem észre. -
#4494 Amúgy a játék borítója szerintem kicsit őőő... hogy is mondjam... gagyi. De persze nem a borító számit, meg nem a tok, hanem ami benne van:). -
#4493 Na meg van rendelve (elmegyek egy laza délutáni ejtőzésre és ez fogad >.< ).
Remélem még időben leadtam, hogy holnap meghozzák (de csütörtökön szinte biztosan megérkezik :-) ).
Nagyon kellemes meglepetés. -
#4492 Felhívtam őket, és azt mondták szerda:(. Na mindegy egy napot fél lábon is kibírok ha ilyen sokat vártam rá:). -
#4491 Hmmm. Holnap tényleg már adják 576 boltokban?
Mondjuk nekem mindegy mert Szlovákiában élek meg EA Storen vettem. Jólenne ha egy nappal már hamarabb lehetne aktiválni :S -
#4490 nem, de holnap bemehetsz érte. (kiszállítást nem tudom hány nap vagy ilyesmi.) -
#4489 Szóval ha most megrendelem, holnap kihozzák?:O -
#4488 ez is az extrák közé tartozik :D de ha sporet ma megrendeled cdgalaxisnál holnap mehetsz érte. -
#4487 Ezaz akkor télleg megjelent=) -
#4486 Azt nem tudom melyik. Gondolom a fő-fő vagy nem tom:D. De gondolom holnaptól minden 576-ban meg lehet majd venni. Monnyuk én megrendelem, szóval az még +1 nap:S. Nem tudom mit csinálok addig:S. -
#4485 Ha mész be megvenni, rákérdezhetnél a GE-ra is :) -
#4484 Csak az monnyuk az én részemről szemétség hogy a GE mától már kapható a sima meg csak holnaptól:S... -
#4483 Tudtam hogy nem hagy cserben a cdgalaxis és már holnap lesz náluk a spore(sima):D. YEEE!!! -
#4482 és újdonságok között már ott van :O -
#4481 :O és előrendelésnél csütörtök a határidő :OOOOOO akkor holnap végre sporeozhatok :D -
#4480 Áh, mázlisták!!!
Párat átküldhetnének a GE-k közül az 576-hoz :) -
#4479 Grrr!!
Majd így!
-
#4478 Jött egy e-mail a CDgalaxistól (előrendeltem), csak a lényeget másoltam be:
Örömmel értesítjük, hogy eljött a Spore című, várva-várt játék megjelenésének a pillanata.
Már megérkezett, kapható a gyűjtői kiadás:
Spore Galactic Edition
c. PC gyűjtői kiadás (angol nyelven), ára: 13.990 Ft. -
#4477 Most kaptam az emailt cdgalaxistól hogy megjelent a GE, akkor holnap tényleg mehetek átvenni? :OOOOOO
-
#4476 Egy kis kedvcsináló (fokozó :)) '99-ből.
-
Aragorn83 #4475 Azt nem szeretnéd elmondani, hogy melyik pesti üzletet hívtad fel? Vagy ez titkos információ? :) -
#4474 Lassan lelkiismeret furdalásom lesz, hogy belinkeltem :) -
#4473 torrenten már fennlenne?(nem fogom letölteni,megveszem,de lehet hogy letöltöm és csak utána veszem meg)
ha valakinek szurja a szemét nyugodtan törölje a hszt -
#4472 már félve nézem a közvetítést mert rég beléptek az űrfázisba, lassan majd elérnek a galaxis közepébe is.. én meg azt nem akarom láttni.. de mégsem birom levenni a szemem a közvetítésről :) áhh, szétvágom a netkábelemet a köv 2 napra. -
#4471 NEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!! -
olcsy11 #4470 de jó lenne, ha nekem is kihoznák holnap, v holnapután esetleg :P -
#4469 Szerintem arra nem igaz, mert az az 576.hu-n(az itt lévő telefonszámon hívtam fel az egyik Pesti üzletüket), a GE még az előrerendelés listában van.