8545
Spore
  • mama2
    Unlockolni*!
  • mama2
    Bolygókat hogy lehet elpusztítani majd a játékba? Az addig rendbe hogy űrfázisba lehet amikor UFO vagy, de aztán hogy? Kell valamit hozzá Unclokolni?
  • Hmuda
    Másolgatással nem hiszem.

De mindegy, sok az OFF. Ha valakinek még gondja van jelezze, de amúgy vissza a témához. :-)
  • ZsZso
    A végén még nagy CSS guru leszel :P
  • Hmuda
    Már töltöm fel a hátteret az SG-s képtárba. :P

Pár pill és meglesz.
  • ZsZso
    Fincsi ... na most kíváncsi vagyok, akad -e még vkinek.
  • ZsZso
    Az AdBlock Plus (szinte) kötelező addon FF alá (SG topik ide - SG topik oda). Le lehet hozzá szedni kész magyar reklámblokkoló filtereket, amivel gyönyörűszépen letisztulnak az oldalak. FireRock, tedd fel ;). (és ne feledd, ha valamilyen oldal nem úgy jelenik meg ahogy azt te várod, kapcsold ki az ABP-t, hátha az szűr ki valamit, és amiatt csesződik el - ilyen pl. a Sporepedia is nálam).

Hmuda, annyival nem csúnyább a másik megoldás, max az IE6osoknak lenne totál egyszínű hozzászólás-háttér. Amúgy jóval korrektebb megoldás lenne :).
  • Hmuda
    Megpróbálom ZsZso módszerét is, de szólj ha nem akarod az ABP-t megpróbálni (nem gond, ha működik a másik megoldás).
  • ZsZso
    ZsZso :P
  • Hmuda
    Próbáld ezt az addont FF-hez.

Amellett, hogy az általam eddig próbált legjobb reklámblokkoló, amellett akármit le lehet vele tiltatni (képeket, flasht, egész oldalakat). Az eredmény ugyanaz lesz mintha kiszedtem volna őket. Most egy-két ember miatt nem akarom szétrombolni egy másfél napi bénázás gyümölcsét.
  • ZsZso
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1118330487&no=4414]#4414[/URL]
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1118330487&no=4416]#4416[/URL]
    :)
  • Firerock
    ZsoZsó írta hogy mit kell módosítani
    csak most netmudom visszakeresni
    mert 2és fél óra lene
  • Firerock
    hogy tiltsam le
  • Hmuda
    Akiknek lassú a topik, azokat megkérném, hogy próbaképpen tiltsák le a következő két képet:

http://www.sg.hu/galeria/986752963/9867529631219331637.gif

http://www.sg.hu/galeria/986752963/9867529631219228848.gif

Ha gyorsul akkor akár bent is maradhat a tiltólistában. Nincs szívem kiszedni mindet azok után amit végigszenvedünk ZsZso-val, hogy ilyen legyen.

Nekem FF3.0-m van és semmiféle látványos lassulást nem vettem észre.
  • mama2
    Amúgy a játék borítója szerintem kicsit őőő... hogy is mondjam... gagyi. De persze nem a borító számit, meg nem a tok, hanem ami benne van:).
  • Hmuda
    Na meg van rendelve (elmegyek egy laza délutáni ejtőzésre és ez fogad >.< ).

Remélem még időben leadtam, hogy holnap meghozzák (de csütörtökön szinte biztosan megérkezik :-) ).

Nagyon kellemes meglepetés.
  • mama2
    Felhívtam őket, és azt mondták szerda:(. Na mindegy egy napot fél lábon is kibírok ha ilyen sokat vártam rá:).
  • Venom
    Hmmm. Holnap tényleg már adják 576 boltokban?
    Mondjuk nekem mindegy mert Szlovákiában élek meg EA Storen vettem. Jólenne ha egy nappal már hamarabb lehetne aktiválni :S
  • Kicsikiraly
    nem, de holnap bemehetsz érte. (kiszállítást nem tudom hány nap vagy ilyesmi.)
  • mama2
    Szóval ha most megrendelem, holnap kihozzák?:O
  • Kicsikiraly
    ez is az extrák közé tartozik :D de ha sporet ma megrendeled cdgalaxisnál holnap mehetsz érte.
  • Fehercsoki
    Ezaz akkor télleg megjelent=)
  • mama2
    Azt nem tudom melyik. Gondolom a fő-fő vagy nem tom:D. De gondolom holnaptól minden 576-ban meg lehet majd venni. Monnyuk én megrendelem, szóval az még +1 nap:S. Nem tudom mit csinálok addig:S.
  • Rip
    Ha mész be megvenni, rákérdezhetnél a GE-ra is :)
  • mama2
    Csak az monnyuk az én részemről szemétség hogy a GE mától már kapható a sima meg csak holnaptól:S...
  • mama2
    Tudtam hogy nem hagy cserben a cdgalaxis és már holnap lesz náluk a spore(sima):D. YEEE!!!
  • Kicsikiraly
    és újdonságok között már ott van :O
  • Kicsikiraly
    :O és előrendelésnél csütörtök a határidő :OOOOOO akkor holnap végre sporeozhatok :D
  • Rip
    Áh, mázlisták!!!
    Párat átküldhetnének a GE-k közül az 576-hoz :)
  • Rip
    Grrr!!
    Majd így!

• HarryProf
    Jött egy e-mail a CDgalaxistól (előrendeltem), csak a lényeget másoltam be:

Örömmel értesítjük, hogy eljött a Spore című, várva-várt játék megjelenésének a pillanata.

Már megérkezett, kapható a gyűjtői kiadás:
    Spore Galactic Edition
    c. PC gyűjtői kiadás (angol nyelven), ára: 13.990 Ft.
  • Kicsikiraly
    Most kaptam az emailt cdgalaxistól hogy megjelent a GE, akkor holnap tényleg mehetek átvenni? :OOOOOO
  • Rip
    Egy kis kedvcsináló (fokozó :)) '99-ből.

• Aragorn83
    Azt nem szeretnéd elmondani, hogy melyik pesti üzletet hívtad fel? Vagy ez titkos információ? :)
  • Rip
    Lassan lelkiismeret furdalásom lesz, hogy belinkeltem :)
  • Firerock
    torrenten már fennlenne?(nem fogom letölteni,megveszem,de lehet hogy letöltöm és csak utána veszem meg)
    ha valakinek szurja a szemét nyugodtan törölje a hszt
  • Kmarha
    már félve nézem a közvetítést mert rég beléptek az űrfázisba, lassan majd elérnek a galaxis közepébe is.. én meg azt nem akarom láttni.. de mégsem birom levenni a szemem a közvetítésről :) áhh, szétvágom a netkábelemet a köv 2 napra.
  • Rip
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!
  • olcsy11
    de jó lenne, ha nekem is kihoznák holnap, v holnapután esetleg :P
  • mama2
    Szerintem arra nem igaz, mert az az 576.hu-n(az itt lévő telefonszámon hívtam fel az egyik Pesti üzletüket), a GE még az előrerendelés listában van.