Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Pedig még adtam neki esélyt, mivel csak belekukkantottam az Ûrfázisba ma hajnalban. Nagyon sajnálom, mert irtó érdekesre, izgalmasra is meg lehetett volna csinálni, itt is pl nagyon tetszik az irányítás, meg ahogy a bolygók között lehet bolyongni. De ha hasonlóképp mûködik, mint a civilizációs fázis, akkor hagyom a fenébe.

Kumiho #2179

Törzsifázis még jó szerintem, most én is az ûrfáziban vok, de ez nem bejövõs.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

böröczk
Ejha, az elsõ két fázis annyira tetszett, mint amennyire a második kettõ nem. Botrány, gyerekes, idióta, bugyuta. És a vicc, hogy az egészben még a grafika a legszebb, meg ahogy kivitelezték azt (értem itt a bolygó forgatását, szuperjó, nagyon tetszik, és borzasztó jó érzés : D)
És a fejlesztõk nagyon elõrelátóak voltak, szándékosan kiadták a lénykreátort (legjobb része a játéknak, ahogy az a fázis is, amikor a lényeddel vagy), nyûgözzük csak le a népet, majd miután már mindenkit meggyõztünk, várjuk az elõrendeléseket, majd adjunk a kezükbe egy nagy kalap gõzölgõ kakikupacot (kakigombóc egyébként a bolygóm neve) címmondattal.
Most kezdtem az ûrfázist, bár félek, hogy ez sem fog többet nyújtani nekem a minimálisnál. : /
Csak szomorú vagyok, azt hittem, itt lesz egy játék, amivel végre hónapokat fogok játszani (az Oblivion óta). Na meg csalódtam is, miután év játékának titulálták már elõzõlegesen, illetve úgy lett beharangozva.

Kumiho #2179

Támogatom 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Mindegy várok vele Hétfõig aztán akkor se jó legfejjeb játszok az alap lényekkel<#szomoru1>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

kovecses
Mit rejteget a Grox? Le lehet õket gyõzni?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

hát.. de legalább a fázisok elején lehetne egy auto save.. 😄

Szétlövöd a várost 😄

btw növényevõként h kell szerezni testrészeket, még a legelején ? Mert meteordarabkákat nem találtam :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Venom
Nemtudom milehet a gond a legtöbb embert itt már beengedi közük engemis.
Amúgy nekemis ezvolt eddig.

Rip: Még jóhogy én nemszoktam rá az ilyen autoseves dolgokra 😄 jobban szeretem a manualt 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Be akarok jelentkezni erre ezt irja:
1.Nem jó a kód

2-másodszor bejelentkezésél meg:spore.com oldalához nem férhetsz hozzá jelenlegi jogosultságoddal? ez mit jelenthet?<#rinya>

-Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy ha a hülye okoskodik.

Rip
Szerintem nem olyan nagy dolog 5-10 percenként nyomni egy CTRL+S-t.
Amikor elkezdtem játszani, még SAVE funkció sem volt a játékokban, aztán jött a manuális save. Ez az auto-save nagyon elkényelmesítette az embereket 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nah... 2szer csibáltam meg a civ fázist, mert 2szer bgebugozódtak az üzenetek úrfázisba, és természetesen nem mentettem, a játéknak meg az a marhajó automentés funkciója.. na mindegy.. majd holnap megcsinálom.. mégegyszer nincs ekdvem nekiállni 😄

Venom
Naja szerkesztõkkel nagyon ellehet szöszmötölni 😄
Azt hiszem most mégjobb lessz a játék hogy már nemcsak az én és a Maxis lényeivel találkozhatok 😄
Na meg megosztás még mindíg bajos. Megakartam osztani a lényem törzsí, civ és ûrfázisi formályát és csak e lényfázis formáját rakta fel 😞 Játékban pedig azt irja hogy megosztva. Nemértem miért nemlehet még egyszer arra a nyomorult megosztás gombra klikkelni :S

Rip
Kedves Spórumozók (Ha-ha)(copyright myspore.hu)!

Tényleg figyeljünk arra, hogy a spoilereket tényleg úgy is kezeljük, tehát tegyük tag-be, vagy kép esetén direkt linket a kép beszúrása helyett, hogy hogy mindenkinek megmaradjon a felfedezés öröme.
Utalni persze lehet rá, hogy valami érdekeset találtunk, pl. a lenti példában: találtam egy nagyon érdekes bolygót itt és itt, íme a kép linkje, de csak óvatosan! Vagy valami hasonló 😊
Köszi (Vagy csak nekem van spoilerfóbiám? 😄 )

Amúgy végre nekem is sikerült bejelentkeznem! Jee!

Eddig maradéktalanul tetszik a játék!
11 felé elkezdtem a civ fázist. Illetve csak kezdtem volna, mert rögtön 2 szerkesztõbe is beledob, amikkel több, mint egy órát elszöszmötöltem 😊 Na, majd holnap.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

üdv!
az ûrfázisnál miért kell ennyire rohangálni? egyszerre kapok 5 üzenetet h segítsek itt meg ott is csak kapkodom a fejem h hova is menjek hol tudok töltõdni... a késõbbiekben ez fog enyhülni vagy továbbra is ilyen macerás lesz?

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Venom
Örülök hogy örülsz 😄 ezek szerint már carlosnak is kéne hogy menjen.

Venom
Grox reagáll sztem ilyen gyengén mondjuk én eddig nemtudtam hasznát venni másnál sem 😄

ty Venom, h szóltál 😄 be tudtam jelentkezni 😄 és GE-vel 😄

Hmuda
Valaki vette már hasznát a Happy Raynek? Megvan a hármas szintû változat, gondoltam megyek kibékítem a Groxot, erre tíz utántöltésnyi energiát rápazaroltam, hogy 3 pontot javuljon a kapcsolatunk. Ennyire béna eszköz lenne, vagy csak a Grox reagál rá ilyen gyengén?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kmarha
(Bocs, ezt most muszáj)

mégis abbahagytad 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

exTrem
Hát srácok régóta nem volt olyan játék ami lekötött volna de a spore-t most hagytam abba kb 6 órás játék után ... Egyszeruen baromi jó és hangulatos, abbahagyhatatlan 😊

Carlos
Tucc te!
Olvass privit!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Még nem.
A szokásos GE-s hibaüzi: Nem jó a kód.
Mivel ugye a GE-nek nincs magyar vonatkozása én abban reménykedek, hogy akkor fog menni, ha elinditják az amerikai szervereket.
Vagy nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Hááát. a SEO-96346a jelû fekete lyuktól kicsit a galaxis közepe felé van. Ennél pontosabbat nem tudok mondani 😄

Venom
Neked már megy a bejelentkezés? Lehet már észrevették itt a fórumon deazért szóllok hogy már mennie kéne. Nekem megy 😊

Kmarha
a környezet (TV, forum, chat, szlengmániás barátok) hatása. Ha nem 3 napos nemalváson vagyok túl, álltalában én is kerülöm ezeket <#vigyor4>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Carlos
Kitolod a szemetet a szobádból?
Birom ezeket a hülye szavakat, amiket használnak egyesek:
-kipörgetni, kitolni, stb...

SUX

Þór vígi þessi rúnar

Kmarha
mondjuk én is gondolhattam volna hogy elöször gyorsan kitolom azután nézek rá a forumra 😄 😄 😄

Lobsterman
De hogy miért csak T1es 😛

Carlos
tucc adni egy koordinátát?

Þór vígi þessi rúnar

Kmarha
ja, amúgy spoiler, kösz az élménytõl való megfosztást. :S

Venom
Énis úgy játszok hogy evolúciónak tûnjön a fejlõdés 😊

Lobsterman
Ja amúgy megtaláltam a földet xD

Kmarha
tartottam kicsit nem Sporeval játszó szünetet, mert hogy néha az is kell. Helyete Spore képekkel szórakoztam 😄 (jaj de függõõõ)

Összedobtam a játék álltal generált png-bõl egy, a lényem evolucióját bemutató anim gifet. Bár elég lenne a generációk elsõ és utolsó képkockáit beilleszteni, én egy kicsit raktam bele a szerkesztés folyamatából is, hogy valamennyi átmenet is legyen a két gen között.

Kár hogy nekem kell úgy játszanom, hogy evoluciónak tünjön a fejlödés. Szobatársam minden generációja egy teljesen új lény 😊

Face (azért lett ez a neve, mert elsõ kreálásnál felülrõl ugy nézett ki mint egy kecskeszakált viselõ, 4 hajszállas, zöld arc):

Venom
Hurrrá végre engedett bejelentkezni a játék 😄

Lobsterman
Ha vallásossal vagy akkor egyszerû. Fel kell tolnod durván a te embereid boldogságát, és le kell rontani az övét. Én így csináltam: Legjobb ha 2 városod van az egyiket katonaira rakod foglalásnál, vallásos egységekkel lefoglalod az ellen város ágyúit amíg a pár katonai egységgel lerombolod a happy épületeit aztán mehet a nagy propagandagépezet max számú egységgel. Egészen addig amíg boldogak az ellen városában nem fognak átállni. Plusz az sem árt ha némi szép szóval, lekenyerezéssel összehaverkodsz egy másik néppel és õket is némi pénz fejében ráküldöd a városra. Sosem árt a támogatás 😄 Ja meg a képességeid is használd.
Ezért mondják h katonai néppek könnyebb a dolog. De vallásossal érdekesebb mint csak lõni vakon. Propaganda-hologram FTW 😄

megvan 😄

utánozd õket ugyanúgy, mintha barátkoznál..
nekem is kéne segítség.. civ fázisba iylen vallási szutyok vagyok, de nem tudok elfoglalni másik várost.. azt hogy kell?

ChuckyHUN
Ez valami eszeveszett fasza game..😄 Bár most kicsit elakadtam a falkába hogy kell szerzeni lényeket?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

A szörnyek azok azok amit a magyar lénylaboros sima userek csináltak ? Mert vannak jók 😄 Most mehetek az ûrfázisba, eddig akivel találkoztam megettem vagy leigáztam (1 város megadta magát civ-ben 😄). Illetve 1 törzzsel akartam szövetséget de nem sikerült, de azok arik voltak (kacsák, olyan mint a pokemonos 😄) szal õk megmaradtak 😊

Egyébként nagyon jó, h lehet épületeket, jármûveket tervezni. Valszeg másodszor is végigtolom majd növényevõként, diplomatikus úton 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Rip
Én egy csomó lényemmel találkoztam a törzsi fázisban, tök jó volt 😊
(A kajakos majom, az autót vezetõ majom, Hellbully).
Még Lobsterman Chicken-je is ott tanyázott az én törzsem mellett 😊

eddig nagyon jó a játék.. egészen még el nem jutottam a civilizációs fázisig... hogy ez mekkora szar.. :S legalábbis, ha vallási vok, akk nagyon.. :S

cenobite
Még csak most kezdem a törzsi fázist.

gamertag: kenobita

Rip
Haha, ja!
Bár még az elõzõre sem jött válasz 😊

Amúgy hol jársz?
Én ma este fogom a Civ fázist elkezdeni. Tetszett a törzsi is, eljátszottam volna még vele, de véget ért 😊 Nem baj, lesz még pár lényem szerintem.

Pluskast
A baj az, hogy nekem mégcsak új felhasználót sem enged létrehozni mondván, hogy a megadott email cím nem szerepel a rendszerükben. Na de ha újat hozok létre akkor persze hogy nem szerepel!! ÁÁÁ itt valami nagy gebasz van...

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

gondoltam egy hülyének csak jobban segítenek.. xD

Pluskast
Ez nem hiszem hogy igaz. Én nem a GE-t vettem meg hanem a simát és nem bírok felcstlakozni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

mama2
Mi az E-mail címük? Mert akkor én is írok nekik😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

cenobite
Reklamáló levélben sztem szintet léphetnél! JOGOSAN! 😄

gamertag: kenobita

én csak megkérdeztem szépen, mintha full hülye lennék hozzá, hogy mért van az, h nem tudok belépni... XD