8545
Spore
  • Mike at home
    aha
    akkor kezdhetem előlről :)
  • Hmuda
    Erre van a játék. :D
  • Lobsterman
    Azt nekem is sikerült :D
    Egy másik 2 rejtett Achievementet akkor kapsz meg ha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megtalálod és felrobbantod a földet.
  • Pluskast
    Jut eszembe Hmuda. Engedelmeddel letöltöttem az összes lényedet
  • Hmuda
    Hehe. Megvan az első rejtett achievementem. "General Custer" :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A lényeg, hogy lény fázisban harminc társat kell elhaláloztatni.
  • Carlos
    Nyomhatod nyugodtan.
    Amennyiben eredeti játékod van, akkor feltöltheted a spore-pedia-ba a lényeket és akkor azokkal mi is találkozhatunk.
    Illetve te is a mienkkel.
  • Pluskast
    Amúgy én azt vettem észre tegnap, hogy mindenevőként a gyümölcsevéstől a csúszka sokkal nagyobbat mozdúl el a növényevő felé. Húsból sokkal többet kell zabálnod, hogy a húsevő felé mozdúlj el.
  • Lobsterman
    Olyan szájakat lehet találni amilyen étkezési habitussal befejezted a sejtfázist. Az nem számít milyen száj van rajtad, csak az hogy hogyan kajáltál. Plö ha sejtfázisban többnyire húst ettél, de mindenevő száj van rajtad, akkor is csak húsevő szájakat fogsz találni lényfázisban
  • Pluskast
    Nos ez egy érdekes dolog én pont tegnap kezdtem el egy mindenevő lényt csinálni. A lényeg hogy ha a sejtfázisban megszerezted a szívókát akkor egyensúlyban kell tartanod az étrendedet. Ha megnyomod a T gombot akkor jobb oldalt mutatja egy nyíl, hogy milyen állapotban vagy elvileg ha szívókádat megszerezted akkor minden evő vagy, de már a sejtfázisban ügyelned kell arra hogy húst is egyél és növényt is. Ha ugyanis túl sok húst eszel egy idő után a mutató átcsúszik a ragadozó felé ha meg csak gyümölcsöt eszel akkor a növényevő részbe megy. Ha e kettő közül valamelyiket eléred onnan már nincs visszaút. Szóval a kiegyensúlyozott táplálkozás a lényeg és nem számít, hogy milyen "fejed" van:)
  • Mike at home
    mindenevővé csak a vízben lehet válni? vagy a parton is? kint ugyanis nem találtam mindenevő szájat
  • Mike at home
    enyém most így néz ki, a szárnyait elcsesztem, de a törzsi fázisban nem tudok rajta már változtatni

és elnézést ha ez itt nem szokás
  • Pluskast
    Csak bátran:)
  • Pluskast
    Próbáltam. Félig-meddig sikerült is...
  • Mike at home
    szokás ide lényeket belinkelgetni, kinek milyen van?
  • ALIENwoods
    Embert alkotott már valaki? :D
  • sith7
    köszi, megnézem...
  • Lobsterman
    Ha nincs keze a lénynek, akkor a szájukban fogják a szerszámokat.
  • Pluskast
    CTRL+S a mentés szóval igen vissza tudod tölteni. A 4 mancsot nem próbáltam én per pill egy félig majom félig ördög lénnyel vagyk akinek a hátán hatalmas tollas szárnyak vannak:))
  • Mike at home
    köszi szépen
    jelenleg még ismerkedem a játékkal, vissza tudom tölteni, vagy kezdhetem előlről?

a 4 mancsot nem próbáltátok?
    vagy mondjuk egy oroszlánnak, elől keze van? :)
  • Pluskast
    A lényeddel addig maradsz abban a fázisban amig csak jól esik. Ugyanis csak akkor lépsz egyet tovább, ha megnyomod ott bal alul a gombot. Én is maradtam már tovább csakazért, hogy össze szedjek még pár cuccot. A lényedet viszont a törzsfejlődés szakasza után már oly módon ahogy ott lehet nem tudod megváltoztatni többet.
  • Carlos
    A lényfázis után csak dekorációkat adhatsz rá, módosítani nem tudod.
    Addig maradsz a lény fázisban, amig akarsz. Ha feltöltődött a csik alul, akkor ne kattints a fejlődés gombra, és akkor addig vagy ott, amig akarsz.
  • Mike at home
    nem ilyenre gondolok, hanem mondjuk csinálok vmilyen lényt, aminek nincs keze, no akkor hogy fogja meg a kőbaltát, meg a hangszert?

ja és még egy érdekelne, hogy lehet adott fázisban maradni?
    az épp kimásztunk a szárazföldre fázis jópofa volt, de egy csomó alaktrészt nem találtam mág meg, nem lehet ott maradni, hogy megtaláljam az összeset

illetve, lesz-e még később lehetőségem a lényeimet átalakítani?
  • ALIENwoods
    Valószínűleg mellette fog lebegni az eszköz :D, mint az űrhajómnál amin nincs semmi fegyver mégis lövi a "laesert" :D
  • Mike at home
    Ez a törzsközösségi szint lélekölő
    gyűjtögetem a kaját, a szárnyuk nem jól áll, de állítani már nem tudok rajta :( egyébként végig így fognak kinézni most már?

mi van az olyan lényekkel, amiknek nincs keze?
  • Carlos
    ok. Akkor az lesz a gond, hogy semleges (sárga smiley) vagyok velük...bár ekkor sem jelenik meg, no mindegy...próbálkozom.
  • Carlos
    Majd lesz egy hologrammod, amivel visszamehetsz a bolygódra TPS nézetben.
  • Lobsterman
    Épp ezt mondom hogy semleges ALATT kell lennie a kapcsolatnak, szóval narancs, vagy piros kapcsolatnak kell lenni. Csak ki kell választani 1-2 törzstagot és jobbklikk a kajatáljukra. Viszont ha már semlegesben vagy barátságban vagy velük fölösleges is lenne ajándékozni hisz zenélni is tudsz nekik már ingyen.
    Nekem eddig csak szociális volt a lényfázis szóval az ha számít is valamit max segít :D
  • böröczk
    Nem tudom, nálam lazán rázták a rumbatököket. -.-"

Azért nem vicces, hogy nagyjából minden törzslakóhoz odamentem, 3 fickóval meg a törzsfőnökkel megráztam előttük a rumbatököket, és rögtön a haverjaiknak tekintettek engem?
    Na mindegy, kb 20 perc alatt megvolt így a törzsi fázis, a civilizációs is elég gyorsan ment, minden városra ráküldtem a vallási repülőket, ha netalán az egyiket bojkottálták, már készült is az új.
  • EnZsolt
    Én egy "munkással" aki kaját cipelt a falumba vitettem ajándékot. Kijelölöd oldalt az egyiket, aztán rákattintasz a másik falu sátrára és ott van egy ajándékos fül, vagy valami hasonló, nekem azoknál is bejött, akivel nagyon rossz volt a viszonyom. Egy ajándék és rögtön semleges lett, aztán mehettem a "zenekarral" "koncertezni" és már haverok is lettünk. :)
  • BladeW
    Már hova dolgoztak volna ezzel még 2 évet... Az igaz hogy az egyes fazisok talan nem olyan mélyek, de egyben nezve a jatek sztem megallja a helyet.

En szemely szerint nagyon remelem h a kesobbi patchek nem csak bugfixek lesznek, hanem uj dolgok kerulnek a jatekba, es a balansz is javulni fog.
  • gadamka
    tudjátok melyik játékra emlékeztet a spore? az evil geniusra... van 1 iszonyatosan jó ötlet de nem sikerült kihozni belőle a 100%-ot. mind a 2 játékon kellett volna még kb 2 évet dolgozni és akkor talán elérték volna a legjobbak szintjét.
  • ALIENwoods
    Űrfázisban vagyok, s a legrosszabb eddig a folytonos rohangálás a bolygó hódítás és a sajátod védése között.
    A felfedezős része, mikor más bolygókra száll az mókás, akárcsak a kolonizálás, viszont a felszíni harcok és az ellenséges fighterek targetolása valami rémálom tud lenni 3 hajó felett :).

Az ugrások a törzsi fázis után számomra hatalmasak. Ragadozó vagyok bevallom, de ettől még nem kell civilizált emberként rögtön tankra meg autóra gondolniuk az embereimnek (lényeimnek) :P .

Hiányzik belőle (vagy csak én nem tartok ott) az ipari forradalom bemutatása :). Mert így idétlen, hogy akik előbb még botokat meg dárdákat használtak azok hirtelen tankot, gépeket, fémet :).
    A civilből az űrbe lépés már nem annyira zavaró szerencsére :).

Tetszik a bolygóra zoomolás hatása ám hiányolom hogy nem tudok legalább TPS-be visszamenni a saját bolygómon, hogy egy lényem szemszögéből is láthassam a várost :).

Összességében szórakoztató játék, ha az ember csak szórakozni akar. Kellemes a Timeline, ahol a lényem fejlődését és "döntéseitől" függő eseményeket mutatja :)

Szeretem ezt a játékot, de jelenleg még túl drága a visszakapandó játékélményhez képest :).

(Ha majd a leendő kölkeim elérik benne az űrfázist, akkor utána Imperium Galacticat adok a kezükbe :D)
  • Carlos
    Se semlegesnél, se barátnál nem sikerült. :(
  • Carlos
    Nálam nem.
    Azt írja ki, hogy kattintsak jobb klikkel a törzstagra, hogy játszak neki. (hangszeren).
    Előtte barátnak kell lenni? (lehet hogy azért nem tudok ajándékozni, mert szociálisként végeztem a lény fázist?)
  • Lobsterman
    Akkor lehet ajándékozni csak ha semleges alatt van a kapcsolatod velük azt hiszem.
  • BladeW
    Ugy emlekszem a masik torzs főépuletere kell kattintani. At is valtozik az egermutato egy kis ajandekcsomag-szeruve.
  • Kornan
    Közel kell menni elvileg,annyi az egész és mintha a bolygó körüli ütközetekben is használná.
  • Carlos
    Köszi.
    Szerintem próbáltam, de nem ment. Megpróbálom megint.
  • Carlos
    Nem neked ment!
    Hanem azokra a kérdésekre, amiket töröltem!
  • Rolcas
    sziasztok nekem űrfázisban bedobja a kékhalált néha (gyakran) ha növelem a grafikai memóriát(beállítások) az segíthet vagy épp árthat? köszi