Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
3Ds MAX :)
Izelítõ hogy ilyen is lesz a játékban, vedd meg jól! A lénylaborban minden bennevan ami a full játék lényszerkesztõjében van. A teljes játékhoz még dukál pár láb ami letölthetõ az édesrémessel jött még pár alkatrész a lényekhez a GK-val pedig új tárgyak jöttek: lézerkard, rakétavetõ, jetpack, etc.
Þór vígi þessi rúnar
Lenne egy kérdésem egy kiegészítõvel kapcsolatban. Ugyebár van:
-Alapjáték
-Édes és Rémes
-Galaktikus Kalandok
-Lénylabor
Namármost. Ez a lénylabor egy teljesen különálló kiegészítõ vagy benne van az alapjátékban és ez egy kis ízelítõ volt a játék kiadás elõtt? Mert nézegettem képeket, ismertetõket de nem találtam olyat benne ami ne lenne benne az alapban. (ugyanannyi száj meg láb stb.)
Vagy ha nem így van akkor fel tudna világosítani valaki engem ezekrõl a dolgokról? <#wink>#wink>
Win7 van a gépen,alapból nincs is ilyen könyvtár 😊 (rejtett)
stb
Valaki mondja már meg hol tárolja a játék a mentéseket,megszívtam,ujra kellett telepíteni a rendszert és nem találtam elõtte az EA könyvtárba sehol és törlõdött minden.Most megint telepítenem kéne de nem akarom elveszíteni ujra a mentést.
Köszi
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Galaktikus Kalandokban leszállok 1 bolygóra és ad 1 küldetést, ugye 😊
7-8 küldetést ad aztán semmi. Nem tok pedig már vagy 200 birodalommal találkoztam és semmi.
Ez mitõl lehet?
THX
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Szerinted a video kártyák közül nvidia geforce 7 sorozat elavult?
Elõre is köszi a választ?
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
2.0 GHz-es P4-es processzor
512 MB RAM (Vista esetén 768 M😎
128 MB-os, Pixel Shader 2.0 kompatibilis videókártya
Támogatott NVIDIA videókártyák:
FX 5900 (Vista alatt nem), FX 5950 (Vista alatt nem), 6200, 6500, 6600, 6800, 7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8400, 8500, 8600, 8800
Támogatott ATI videókártyák
9500, 9600, 9800, X300, X600, X700, X800, X850, X1300, X1600, X1800, X1900, X1950, 2400, 2600, 2900, 3650, 3850
Támogatott Intel videókártyák
GMA 950, GMA X3000, GMA X3100
Sztem mûködni fog. Nem szoktam tévedni. Senki sem tökéletes..... belõlem hiányoznak a hibák.
Nekem win xp sp3,
memoria: 1 gb ram,
vid:nvidia geforce 7300 GS,
processzor:genuine intel(R) Cpu 2160 @ 1.80 és 1.79 Ghz gépem van.
Szerintetek ez gyenge vagy csak beállítási hiba??? Mert nekem csak minimális beállítással fut a game, egyébként a lény fázisítól kezdve erõsen szaggat.
Ui: Részben emiatt gondoltam, hogy felfejlesztem a gépet.
Elõre is köszi a választ!<#vigyor3>#vigyor3>
Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
Go to Properties from the desktop, then click Settings, Advanced, Troubleshoot, and then slide the Hardware Acceleration bar all the way up to full.
ezt érti valaki? plz magyarázzátok el!
ati 9550 em van és találtam csomó drivert de nem tom meik a legjobb(meg a legujjabb) sajnos nem tok angolul :S
aki tudna segíteni plz irjon
VGA-d drivere frissítve van?
Ezeket nézd meg, aztán meglátjuk, hogyan tovább.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
elindítanám a játékot de ezt irja ki hogy :
a grafikai eszköz létrehozása sikertelen
a directx nem áll rendelkezésre. <1002>1002>
lécci segítsetek <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Þór vígi þessi rúnar
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál