Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az a típusú lény, hogy mikor neki kezdtem még semmi elképzelésem nem volt, mivel elsõm, még a rendszert se nagyon értettem. <#wink>#wink>
Ha már itt vagyok, akkor megosztom veletek azt, hogy hogyan is lett a sejtembõl szárazföldi faj
Valamint miként fest teljesen kifejlett formában

Valamint miként fest teljesen kifejlett formában

Nah, látom ritkásak az írások.
Én most ismerekedtem meg a játékkal, és amellett, hogy a készítõk tényleg törekedtek, hogy a fiatalabb korosztálynak kedvezzenek, és ne legyen túl bonyolult a játék, ami szerintem nem volt jó döntés, azon felül nekem eléggé bejön a játék.
Természetesen még csak virágbolti a cuccom, és a civilizációs fázisnál járok, de ha az ûrfázis meg a kieg jó lesz, akkor szerintem meg veszem, mert érdekelnek mások alkotásai, valamint a sajátjaimat is megosztanám a játékostáborral.
Szóval nekem idáig végig tetszett, a törzsi fázis is bejött, ami a legtöbbek mumusa az itt olvasottak alapján. Még alig mentem az elsõ fajommal, de már csinálnám a következõt 😄
Szóval sok újrajátszasi lehetõség van benne. Szerintem ezt a játékot nem elég játszani, ahnem kcisit bele is kell élni magunkat.
Nem elég kifejleszteni egy fajt, hanem csodálni kell, ahogy egyetlen sejtünkbõl az galaxis urává válhatunk. Ha a megvalósítás nem is tökéletes az érzést mindenkinek magában kell érezni. Ha ez nincs meg, akkor a játék sem fog bejönni.
Nah röviden ennyit az elemzésrõl és most lássuk az elsõ "tank"-omat.

Én most ismerekedtem meg a játékkal, és amellett, hogy a készítõk tényleg törekedtek, hogy a fiatalabb korosztálynak kedvezzenek, és ne legyen túl bonyolult a játék, ami szerintem nem volt jó döntés, azon felül nekem eléggé bejön a játék.
Természetesen még csak virágbolti a cuccom, és a civilizációs fázisnál járok, de ha az ûrfázis meg a kieg jó lesz, akkor szerintem meg veszem, mert érdekelnek mások alkotásai, valamint a sajátjaimat is megosztanám a játékostáborral.
Szóval nekem idáig végig tetszett, a törzsi fázis is bejött, ami a legtöbbek mumusa az itt olvasottak alapján. Még alig mentem az elsõ fajommal, de már csinálnám a következõt 😄
Szóval sok újrajátszasi lehetõség van benne. Szerintem ezt a játékot nem elég játszani, ahnem kcisit bele is kell élni magunkat.
Nem elég kifejleszteni egy fajt, hanem csodálni kell, ahogy egyetlen sejtünkbõl az galaxis urává válhatunk. Ha a megvalósítás nem is tökéletes az érzést mindenkinek magában kell érezni. Ha ez nincs meg, akkor a játék sem fog bejönni.
Nah röviden ennyit az elemzésrõl és most lássuk az elsõ "tank"-omat.

ja bocs hogy te vagy a házigazda értem... akkor gondolom mindig rajta vagy a topikon 😄
köszi 😄 az utolsó üzenet beküldésének idejét elnézve nem hittem volna hogy válaszol valaki 😊
igen.
Az alapjátékban van lénykreátor (kábé 5 féle), vizi jármû, szárazföldi jármû, légi jármû és ûrhajó editor.
Az alapjátékban van lénykreátor (kábé 5 féle), vizi jármû, szárazföldi jármû, légi jármû és ûrhajó editor.
Þór vígi þessi rúnar
hello!
olvastam hogy a spore vehicle creator nem különálló mint a creature creator. akkor meglesz ha megvan a spore játék ?
olvastam hogy a spore vehicle creator nem különálló mint a creature creator. akkor meglesz ha megvan a spore játék ?
én már régen játszottam, de szerintem a saját bolygó shopjánál lehet javíttatni
helló nekem az a bajom hogy az ûr fázisban nem tudok életet szerezni segítsetek
Üdv!
Lehet hogy nekem is az a bajom amit az elöbb írtatok. Ha egyszerre van fent mind 2 kieg a játék nem akar elindulni csak kiírja hogy: Kivétel (ismeretlen szeftverkivétel (0xe06d7363)) történt az alkalmazásban a következõ helyen: 0x7c812afb. Ha valakinek van ötlete, írjon!
Lehet hogy nekem is az a bajom amit az elöbb írtatok. Ha egyszerre van fent mind 2 kieg a játék nem akar elindulni csak kiírja hogy: Kivétel (ismeretlen szeftverkivétel (0xe06d7363)) történt az alkalmazásban a következõ helyen: 0x7c812afb. Ha valakinek van ötlete, írjon!
AMD Athlon II x4 635 2.90GHz ATI HD5670 1Gb 4Gb DDR3 ram
Hello!
Az a problémám hogy az alapjáték hibátlanul megy, de ha a kiegészitõt indítom, fekete képernyõ és kidob hibajelentéssel.
Van erre valami megoldás?
Az a problémám hogy az alapjáték hibátlanul megy, de ha a kiegészitõt indítom, fekete képernyõ és kidob hibajelentéssel.
Van erre valami megoldás?
Kösz a tippet, sajna XP-m van és úgy próbálhatok bármit állítani kompat
ugyanaz. Am az exe-vel van baja asszem:
date: 07-31-10
time: 19.25.25
type: ACCESS_VIOLATION reading address 0x00000000
address: 0x007f0738 "J:\BALY\Spore Galaktikus Kalandok\SporebinEP1\SporeApp.exe":0x0001:0x003ef738
ugyanaz. Am az exe-vel van baja asszem:
date: 07-31-10
time: 19.25.25
type: ACCESS_VIOLATION reading address 0x00000000
address: 0x007f0738 "J:\BALY\Spore Galaktikus Kalandok\SporebinEP1\SporeApp.exe":0x0001:0x003ef738
Még jó hogy annak idején esküdöztek hogy egy rakás kieg meg minden franckarika ki fog jönni. Emlékszem az elsõ bemutatókon még vizi fejlõdés is volt. Nagy kár mert ez egy marha nagy ötlet volt....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Õszintén szólva fogalmam sincs, de szerintem kompatibilitás! Anno nekem az F1 szimulátor csinálta ezt, hogy fekete képernyõ és kidob! A kompatibilitást átállítottam Vistára és rendszergazdaként indítottam, úgy mûködött! Ez Win7-en volt nálam!
Ha Vistát használsz, akkor állítsd Win98-ra a kompatibilitást és rendszergazdaként indítsd. Ha Win7, akkor Vistára állítsd (mindegy melyik) és ezt is rendszergazdaként. Ha XP vagy más, akkor nem tudom!
De most nekem is help pls, #8420 😊
Ha Vistát használsz, akkor állítsd Win98-ra a kompatibilitást és rendszergazdaként indítsd. Ha Win7, akkor Vistára állítsd (mindegy melyik) és ezt is rendszergazdaként. Ha XP vagy más, akkor nem tudom!
De most nekem is help pls, #8420 😊
#8407 Valaki?:S
Üdv!
Lenne egy kis gondom a játékkal. Kint vagyok a szárazföldön és húsevõ lényem van. De halvány fingom sincs, hogy mit kéne ennem. Nem találok sehol húst, csak növényt. Ezért próbáltam más lényeket megenni, de mindegyiknél azt írja, hogy én húsevõ vagyok, úgyhogy húst egyek (a lényem meg kiköpi). Mit kéne ennem? Lassan éhen döglik. 😄
Köszöntem a választ!
Lenne egy kis gondom a játékkal. Kint vagyok a szárazföldön és húsevõ lényem van. De halvány fingom sincs, hogy mit kéne ennem. Nem találok sehol húst, csak növényt. Ezért próbáltam más lényeket megenni, de mindegyiknél azt írja, hogy én húsevõ vagyok, úgyhogy húst egyek (a lényem meg kiköpi). Mit kéne ennem? Lassan éhen döglik. 😄
Köszöntem a választ!
Igen (és MAC).
Darkspore infók
Darkspore infók
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Jön a Dark Spore, de az valami Diablo szerû hentfesztnek tûnik a Spore világában (nem kieg, hanem külön játék).
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Hát igen... szerintem nem. Legalábbis nem hallottam semmit. Eléggé megült a dolog, még part kiegek sem jöttek az édes - rémes óta.
Þór vígi þessi rúnar
Mivel nem különálló kieg, ezért nem tudsz csak egy GK-okkal regelni. Asszem hozzá kell csapni az eredeti spore acchoz.
De sajna nem vágom pontosan...
De sajna nem vágom pontosan...
Þór vígi þessi rúnar
Hello!
Ha megveszem a Galaktikus kalandokat és beregisztrálok vele stb . de az alapjátékom nem eredeti akkor csak a Kalandokat használhatom teljesen ? (kalandok letöltése és használata) vagy az alapjátékhoz lévõ épületeket , lényeket tudok letölteni és használni plusz a kalandok?
Ha megveszem a Galaktikus kalandokat és beregisztrálok vele stb . de az alapjátékom nem eredeti akkor csak a Kalandokat használhatom teljesen ? (kalandok letöltése és használata) vagy az alapjátékhoz lévõ épületeket , lényeket tudok letölteni és használni plusz a kalandok?
én most kezdtem el játszani vele, de úgy látom már igencsak túl van a csúcsán a fórum 😊
Nem rossz, de az ûrben a stratégia lehetett volna kicsit jobban is megoldva.
Pár csillag után stratégiai értelemben nincs kihívás, csak a küldik maradnak.
Jól látom?
Nem rossz, de az ûrben a stratégia lehetett volna kicsit jobban is megoldva.
Pár csillag után stratégiai értelemben nincs kihívás, csak a küldik maradnak.
Jól látom?
köszi, így megy
de azért jobb lenne, ha nem egyenként kéne õket letöltögetni
kár hogy nincs olyan pack, amiben van egy rakattal
de azért jobb lenne, ha nem egyenként kéne õket letöltögetni
kár hogy nincs olyan pack, amiben van egy rakattal
Kábé 1 millió kaland van. Csak le kell õket tölteni a hivatalos honlapról egy regisztráció után!
Þór vígi þessi rúnar
Hogy lehet kalandokat letölteni, vagy hol?
Nincs valami kaland pack?
Köszi
Nincs valami kaland pack?
Köszi
Sziasztok! A Spore Galatic Adventures-el can problémám, még pedig a bizonyos ACCESS_VIOLATION reading address 0x00000000. Láttam, hogy másnak is volt már ilyen problémája, és h drivert frissített v mi, énis letöltöttem a legújabb drivert de semmi, a fekete képernyõnél kidob. Több megoldást nem találtam itt, se máshol. Valaki tudna segíteni?<#conf>#conf>
Úgy kell, hogy elõszõr rámész a kunyhódra, ott az építésre, és ott lesz, h tudsz X fegyvert csinálni, felette meg ott kell lennie egy sátornak, amibe hangszer van. Azt megépíted, ezek után kijelölsz néhány törzstagot, és odaküldöd õket, hogy vegyék fel a hangszereket(bal v jobb klikk a sátorra, már nem tom😄) Az után elmész egy törzshöz, és rákattintasz az egyikre(ügyelj rá h ne a támadás legyen aktív 😉 ) Aztán összegyûlnek, és majd kérik, h zenélj nekik. Majd ott alul kiválasztod azt a hagszert, amelyik képét látod a beszédbuborékban
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy törzs fázisban hogy lehet a másik törzsnek zenélni? Sehogy nem akar összejönni... Köszi a választ<#worship>#worship>
Én sehol nem kapok semmi féle leugró ablakot, biztos h az új játéknál kell?
én arra emlékszem pedig, hogy abból az adatbázisból fogja a kreációkat szedni. valakinek ki kéne próbálnia, most nincs lehetõségem sporeozni 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Nono...az szerintem nem az!
Bár még sose próbáltam ki, de annó valami olyasmi volt, hogy ha kiválasztod mondjuk X embert, akkor az õ lényeibõl generál. Vagy valami ilyesmi.
Elfelejtettem már.
Bár még sose próbáltam ki, de annó valami olyasmi volt, hogy ha kiválasztod mondjuk X embert, akkor az õ lényeibõl generál. Vagy valami ilyesmi.
Elfelejtettem már.
Þór vígi þessi rúnar
nem otthon vagyok, és nincs már fenn a játék. Amikor új bolygóra kattintasz, hogy elkezd, és válogatod ki hogy hús- vagy növényevõ legyen, kapsz valahol egy lenyíló menüt, ahol kiválaszthatod
DFTBA ಠ_ಠ
a játék kezdeténél be lehet állítani hogy honnan szedje a lényeket. Összes, sporecastek, egyes felhasználók lényei, vagy csak a saját lényeid. Bár ez nem csak a lényeket befolyásolja, hanem az épületeket civben, a fajokat ûrben, stbstb.
DFTBA ಠ_ಠ
Sajna azokat random dobálja. Minél több lényt csinálsz annál nagyobb az esélye, hogy megjelennek lényfázisban. Tudtommal nem lehet befolyásolni.
Þór vígi þessi rúnar
Hogyan lehet az általam készített lényeket beimportálni a játékomba, hogy mikor belépek a lényfázisba, akkor azok is benne legyenek