Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most már megoldódott egy patchel. de amúgy nem, nem volt. amúgy is mondom tehát amint lelõttem át lehetett rajta sétálni mint a hullán de egyébként is halottnak számított. és amúgy a laborokban amikor rákattintittam valamire a képességek közül nem csinálta meg. hiányoztak az animációk.

és még azt akarom kérdezni, hogy az egyik gyorskalandban a kalandvárosos szarságban ott a galéria ajtaján hogy lehet bemenni ? mármint bemész és egy épületen belül vagy. ezt hogy lehet megcsinálni a kaland szerkesztõben ? vagy az csak egy sima elbújtatott portál ?
Carlos
hmmm...szerintem valamit rosszul állítottál be.
Biztos nincs véletlen örökéleten?

Þór vígi þessi rúnar

sziasztok !

nem tudom hogy él e még ez a topik, és hogy a galactic adventures-rõl lehet e kérdezni de kéne egy kis help.

megcsináltam a kapitányom és rögtön mentem a kaland editor-ba mert már nagyon akartam én csinálni egyet. és amikor a plazma pulzerrel vagy mivel lelõttem egy odarakott karaktert és meghalt, nem feküdt el. és csak állt,(még lélegzett is) csak halottnak hitte a gép. de ha a villám késsel vagy mivel levágom akkor normálisan kinyiffan.

valami ötlet ? (elég zavaró amikor csatában mindenki egyhelyben áll mikor lelõtték...)
kisgabo
790 v 2490 már mindegy, megvettem. sim3 -at vettem elárazásban 2990 ért... 😄

a.carkey
790 forint volt. Campona v. Budaörs. A kettõ közül valamelyikben, sajna már nincs meg a blokk, pontosabban odaadtam asszonynak, aki minden szar vásárlást le szokott könyvelni. Majd rákérdezek és pontosan meg tudom mondani. De nekem a Campona rémlik, mert oda is beugrottam hazafelé valami szarért, ami kimaradt a vásárlásból, és akkor láttam meg (az Alpha Protocolt akartam megvenni, de hagytam, pedig az sem volt túl drága). Volt hozzá a dobozán hirdetve egy két éve lejárt planetáriumi belépõ is. 😄

Hívd fel mindnkettõt, megmondják ha még van! IFluidot vettem még aznap 150 forintért, de azt Budaörsön. Érdemes odafigyelni rájuk, mert szoktak elárazni is. A legutóbbi nagy fogás pl. egy Empire Total War/Napoleon közös kiadás volt, melyet egy barátomnak vettem meg szülinapja elõtt két nappal, potom 1190 forintért, mert elárazták és lemaradt egy nulla. 😊

A medve nem játék.

kisgabo
2490 volt az, de igy is elkapkodták.

kisgabo
melyikben?

a.carkey
790 forintért láttam a Tescoban az alap Spore-t ....

A medve nem játék.

Carlos
idõvel hozzádcsapódnak, ha már kellõen fejlett vagy.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok. Napokban kipróbáltam a Spore-t, de lenne vele kapcsolatban egy kérdésem. Az ûrfázisban hogyan tudok ûrflottát csinálni? Mert nem tudok sehogyan se olyan hajót szerezni amilyen nekem is van. Elõre is köszi a választ.
Carlos
Hát igen...

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
Tényleg jól el lett felejtve:S Darkspore meg teljesen más kategória.

Carlos
No igen.
Azért a 10K szép lenne, de sajna nem jöttek hozzá kiegek, ahogy vártuk õket.
1 "alkatrészes" volt és egy nagy. Úgy gondoltam/tuk, hogy ezis sims szerû lesz. 4-5 nagy és 4-5 kicsi. De nem...

Þór vígi þessi rúnar

Rip
Pörgött ez, mikor kijött a játék (meg elõtte is már).
Azért csak eljutott majd' 8500 kommenthez.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Dead
Nagyon ki van halva ez a topik.

kisgabo
egy idõben 3990 volt a gém a cdgalaxis ban, most 7000... nem vettem, most várhatok újabb akcióra.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Igen, de ha több törzselem van akkor nem. És a pilótafülke sem.

Na pár kép a játékból:

LÉNYFÁZIS

Fajom nemrég hagyta el a vizet. Értelemet nélkülözõ agyában egyedül a táplálkozási és a szaporodási ösztönök mûködtek. Mindenevõ lévén hol legelt, hol evolúciós hulladékokkal táplálkozott.

Aztán ahogy növekedett agytérfogata, ráébredt, hogy bizony barátokat is lehet szerezni eme csodás élettel teli bolygón. Háttérben az anyabolygó egyetlen holdja látható.

Idõvel az álcázás nagymesterévé vált.

Te jó ég! Micsoda hatalmas madár! Tüzet is okád! Jobb lesz fedezékbõl nézni mire készül.

A fészek rejtekébõl nézték, ahogy a jelenség szép lassan elhagyja a bolygót.

Éppen az újdonsült falkával vándorolt egyikük, amikor egy irdatlan bömbölésre lett figyelmes. A zsúrnak vége lett. Irány a rejtekhely!

ideje õrt állni a fészek felett, mert amennyi veszedelmet már látott-e faj, úgy annál elõvigyázatosabbá vált.

Új nap virradt rájuk. A nap mely során barátaik körébõl kiléptek és egy új kultúrát alapítottak. Irány a törzs!

Carlos
ha a törzset mozgatod, akkor megy vele minden

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Olyat lehet csinálni a jármûszerkesztõben, hogy amit összeraktunk azt egészben lehessen elmozgatni?
Jó lenne, mert még dogoznék a hátulján, de nincs hely ott. Az elején még van, és ha az egészet elõre tudnám vinni, akkor tudnék még dolgozni a hátulján.

Dead
Egyébként nem találtalak meg. Esetleg egy e-mail címmel lehet jobban menne. Ha olyan jöhet PM-ben is. (Már ha ugyan az a címed mint akkor)

Carlos
Kész.
Ez egy másik oldal, de hasznos.

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Igen? Akkor aa FAQ linket meg kéne javítani <#nezze><#banplz>

Carlos
Házigazda vagyok, ez a dolgom.

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Jah, hogy te már nem foglalkozol vele. Persze régen volt az a 2 év.
Szerencse, hogy a topikot figyelted <#email>

Carlos
felvehetsz.
Hogy mi a nevem?
Pfff...Franctudja már. Elsõ körben Carlos-ra keress rá.

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Neked mi a neved?
Felvehetlek friendnek? <#wave>

Carlos
csak warezba lehetett, de amikre feltetted, azokat a lényeket nem tudod megosztani, feltölteni.

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Meg olvastam errõl a robot kinézetû testrészekrõl, ami csak dr.Pepperel lehetett beszerezni. Azóta sem lehet valahonnan leszedni?

Dead
És a DVD-nek mindig bent kell lennie? Ezek után nem merem kivenni.

Carlos
Sajna ezt nemtom. Én 0 nap vettem meg a collectors edition-t.

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Amit még a törtben csináltam azt nem lehet vhogy belerakni?
Mert a saját alkotásaimnál a szám (15) de csak egyedül a zene amit kikavartam van bent. Mégis 15öt ír... ?

Carlos
Szivesen!

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Na kb 30. próbálkozásra beolvasta a DVD-t és gyorsan le is csaptam a lehetõségre, így már minden mûködik. Indulhat a felfedezés...

Köszönöm a patches választ, nélküle nem jutottam volna semmire.

Dead
Valószínûleg mûködne a dolog...
Végig felpatcheltem és elindult végre, aminek nagyon megörültem, de kéri a Galaktikus Kalandok DVD-jét, ami természetes, csakhogy...

Pont rossz a DVD meghajtóm ezért a játékot a letöltött verzióval telepítettem, természetesen az eredeti CD-kulcsokkal és teljesen mûködõképes is lett, mivel amíg nem crack-kelem, addig ugyan az mint az eredeti.

Ami egyedül nem megy, hogy a virtuális GA lemezt nem fogadja el a játék. Az eredeti lemezt meg a rossz lejátszó miatt nem tudom használni, így abban a PATT helyzetben vagyok, hogy a játék mûködik, csak egyedül a rossz DVD lejátszó állja az utamat. (nagy sóhaj <#rolleyes>)

Erre nincs igai megoldás, csak ha megjavítattom a DvD lejátszót mi?
Egy NO-DVD fix az már cracknek számít ugye?

Dead
OKé. Köszi megpróbálom. Utána jelentkezem.

- Adás vége. -

Carlos
töltsd le a patch-eket külön. Gondolom le lehet. Aztán telepíted a játékot, elinditod a patch-eket szép sorban. Aztán hátha megy.

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Hogy jönnének fel a patchek ha el sem indul?

Carlos
Hát nem hiszem.
telepítés után a patch-ek felmentek?

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Esetleg registryk szintjén lehet gond?

Dead
Rendes uninstallt használtam mind 3 részének a leszedéséhez. Szépen le is jöttek.

Carlos
Amint crack-et használsz nem tudsz majd kapcsolódni a szerverhez.
Nem lehet, hogy összeakad a warezzal? Azt uninstalltad normálisan?

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Feltelepítem az alapjátékot, beírom a kulcsot, fel is megy szépen, aztán mikor indítanám, akkor befeketedik a képernyõ, mintha indulna, majd kidob, hogy a Spore mûködése leállt.

Nem értem mi a baj. A tört verzió simán futott elsõre.
Esetleg ha megcrackelem, és úgy belépne, akkor tudok regisztrálni belülrõl? Ha úgy mûködne, akkor nem lenne gond nem?
<#pardon1>

Carlos
Mi a gond?

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Megvettem. Eddig kár volt. Az eredeti változat nem indul. Kész röhej. Képtelen vagyok megszerelni...

Dead
Indulás az határtalan égbolt felé

Dead
El jutottam az ûrfázisba. Ez valami hihetetlen jó szerintem
Mindenféle érdekes bolygót fel lehet fedezni a saját ûrhajónkkal.
<#hamm>

Képet hogy lehet csinálni a Megosztás menüpont alatt, vagy hogy tudok az alkotásaimról valami közeli képet csinálni?

Carlos
lehet szûrni, hogy csak ismerõsöktõl vagy bizonyos emberektõl töltsön le cuccokat. De le lehet szedni csak egyet is.

Þór vígi þessi rúnar

Dead
És hogy mûködik a lények/tárgyak letöltése? Lehet szabályozni. Gondolom nem szed le mindent csak úgy.

Carlos
megvenni mindenképpen érdekes.
Több millió lény és küldetés amit csináltak a userek hosszú idõre leköti az embert.
Új kiegek szerintem (!!!) már nem lesznek sajnos. Valahogy lecsengett a dolog, énis lepõdtem, hogy nem jöttek, pedig szivesen vettem volna.

Þór vígi þessi rúnar