Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp a minap kezdtem ismét egy kampányt, és kicsit meg is lepődtem, hogy még mennek a szerverek, és kerülnek fel friss alkotások is jócskán.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Mert a spore.com angol változatán az owned games alatt csak az alapjátékot kátja, mitha csak az lenne meg
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy nem tudom megosztani az olyan lényeket,amelyekben van édes és rémes elem, vagy galaktikus kalandok kiegészítõ.Csak azokat tudom megosztani, amelyekhez csak az alapjátékot használtam.Valaki tudna megoldást??
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nincs meg valakinek a Spore Galaktikus Kalandok kiegészítõ eredetiben???
Szerintem olyankor az végleg ki van irtva. (de mintha kaptam volna olyan üzenetet, hogy a groxok rosszak, stb, de már nem volt ott grox a galaxis közepén).
Þór vígi þessi rúnar
egyébként ha én mondjuk az elsõ fajommal kiírtom a groxokat, majd csinálok egy másik fajt akkor ott már nem lesznek jelen a groxok? csak mert ugye egy galaxisban játszódik az egész, és ha én elfoglalom az elsõ fajjal xyz bolygót akkor ha azt a másik fajjal megtalálom akkor az már az elsõ fajomhoz tartozik.
Azt én sem értem, hogy miért nem ért meg több kiegészítõt (asszem egy testrész és egy kalandkészítõ kieg volt csak).
Azt hittem ezis olyan lesz, mint a sims, telerakják új cuccokkal és lehet vele mókázni.
Így sajna elég gyorsan kimerült.
Þór vígi þessi rúnar
csak én vagyok, vagy más is úgy gondolja hogy ez a játék annyival jobb lenne ha komolyabb lenne? mármint a játék így is nagyon jó, csak jó lenne ha csinálnának egy nem kisebbeknek készült spore-t. persze mnden maradhatna, csak ezeket a kisgyerekes elemeket vennék ki (fõleg a kaland végi táncolást... jahjj...) elkeseredett próbálkozásom a komoly atmoszféra létrehozására mindig kudarcba fullad. még egy sovereign ûrhajót is leszedtem, de a vicceskedés mellet ez nem megy.
tudom hogy érthetetlen volt amit leírtam, csak annyit szerettem volna így puszta véleményként leírni, hogy jó lenne ha csinálnának egy nagyobbaknak készült spore-t is. fõleg mert annyi fantázia van ebben a játékban, én nem értem hogy mért nem csináltak ebbõl többfélét is. helyette kaptunk diabló klónt sci fiben és ami a legnagyobb szívenszúrás hogy azt a jó kis editort kivették és csak a fegyókat lehet ezzel a módszerrel rápakolni az emberkédre. mondom ezt úgy hogy csak videókat láttam és kommenteket olvastam, de így már nem volt kedvem hozzá.
A civilizációs fázisban vagyok.Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet megvenni a városokat.már oda adtam nekik vagy 50000-60000 doollárt , már kedvelnek vagy 143%-ra de nem történt semmi.Ja és katonának állapított meg a gép.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Köszi :)
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Eredetit kéne ingyen adni warezt meg árulni :)
A problémám az lenne, hogy nem tudok bejelentkezni a fiókomba, sem a Spore honlapján, sem in-game.
A játékom természetesen eredeti.
Kb egy éve tökéletesen mûködött minden, online tartalommal együtt, de most valamiért nem akar belépni. Kiírja, hogy csatoljam a játékot a fiókomhoz, de mikor leOKézom azt írja, hogy a termékkódom invalid, ezért nem tud belépni, holott az eredeti termékkódomat használtam a telepítésnél.
Tud valaki erre valamiféle megoldást?
A Vsync-ot nem lehet valahogy bekapcsolni a játékban?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Les Dogues
Les Dogues
Nekem egy problémám lenne,hogy ha le akarom magam transzportálni a bolygóra az még mûködik.De ha szépítõbe rá akarok rakni a lényemre valamilyen páncélt vagy fegyvert,akkor állandóan kilép.
Már sok mindent próbáltam de nem segített.
szóval a különbözõ naprendszerek és azon belül a bolygók, ahol van a többi faj, azoknál van valamilyen jelzés, hogy milyen tipusúak? mert azt már láttam, hogy van egy csillag, abban egy szám - ahogy lényfázisnál is volt - hogy milyen fejlettségû az adott faj vagy nép vagy lény, mindegy.
igazából most azt csinálom, hogy elrepülök mindenhova és belépek a kereskedésbe, aztán ott megnézem az árakat és kb tudom, hogy most az olcsó-e vagy sem.
2-es kérdésem: saját bolygókon 30 fölé nem növelhetõ a max fûszertárolás?
3 várost enged és egy fûszertárolót, míg a myspore szerint ez lehetne 100 is, csak az idegen fajokra vonatkozik gondolom.
The Matrix has you...
Mi az hogy, hogy különbözõ beállítottságú galaxisok?
Egy galaxis van ahol a játék játszódik.
Þór vígi þessi rúnar
Tõled kérdezem céltudatosan, ahogy látom nagy Spore szakértõ vagy.
Olvasgatom a myspore-t és más hasonló oldalakat, nemrég újrakezdtem ugyanis játszani ezzel a nagyszerû játékkal, frissítem a régi és a patch-ek óta kialakult infohalmazt.
Amire egyelõre nem kaptam választ, hogy hogy tudom megkülönböztetni egymástól a Sámán, Lovag, Tudós, stb. beállítottságú galaxisokat?
Elsõsorban a különbözõ fejlesztések és egyéb cuccok megvásárlása miatt érdekelne, az ûrhajós fázis elején még minden fillér számít.
The Matrix has you...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Tehát feltolod a spore alapot, elindítod, kéri a kódot, beirod, szöszmötöl, fõmenü. Ekkor kilépsz a játékból feltolod a kieget, ugyanez.
Egyszerre egyet tegyél fel, mert összehülyül...
Þór vígi þessi rúnar
Amikor felakarok menni a netre akkor egy kódot kér, ami ugye a doboz hátulján van... nos, mivel én warez-es verzióval játszok, ezért nem csodálkoztam... a kérdés: tegyük fel hogy alap+kieg van fent... akkor a legutolsó kieghez(ha van) vagy az alapjátékhoz tartozó kódot kell beírni?
thx!
A Tesco-ban a Spore Electronic Arts Classics-os kiadásban (sárga dobozos) 789 ft!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!