Spore

Oldal 1 / 171Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

https://www.reddit.com/r/Spore/comments/cee2uu/spore_2_any_news/
Azt hiszem mostmár az Origin alá tartozik.
Az tök jó,hogy mindig frissítik, megnézném mai grafikával azért.
Rip
Sajnos semmi hír, pedig én is nagyon örülnék egy folytatásnak.
Épp a minap kezdtem ismét egy kampányt, és kicsit meg is lepődtem, hogy még mennek a szerverek, és kerülnek fel friss alkotások is jócskán.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nem terveznek folytatást hozzá?
Szinten
Carlos
Énis vagyok...

Þór vígi þessi rúnar

Vannak még, bár régen játszottam a sporeral.

kis kindertojás
sziasztok valaki van még erre fele???<#wave>
(A spore 2 kellene nekem)

Az nem lehet, hogy a kiegeket is regisztrálni kell valahova?
Mert a spore.com angol változatán az owned games alatt csak az alapjátékot kátja, mitha csak az lenne meg

Kár, mert ez egy elég idegesítõ probléma.

Carlos
Akkor nemtom. :)

Þór vígi þessi rúnar

Igen.

Carlos
Eredeti játékokról beszélünk?

Þór vígi þessi rúnar

Hello!
Van egy olyan problémám a játékkal, hogy nem tudom megosztani az olyan lényeket,amelyekben van édes és rémes elem, vagy galaktikus kalandok kiegészítõ.Csak azokat tudom megosztani, amelyekhez csak az alapjátékot használtam.Valaki tudna megoldást??

Pluskast
Én is sajnálom, hogy nem lett folytatás, pedig szerintem simán sikeres lett volna. Bár én reménykedem, hogy egyszer hátha valaki felkarolja ezt a fantasztikus ötletet és megcsinálja kicsit komolyabb és kicsit komplexebb kiadásban.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hello!
Nincs meg valakinek a Spore Galaktikus Kalandok kiegészítõ eredetiben???

Én úgy emlékszem, hogy ha csinálsz egy másik fajt, akkor az elõzõ fajoddal csak névlegesen találkozol, tehát nem az a birodalom lesz ebben is, amit te elfoglaltál az elõzõben, hanem mondjuk lesz egy bolygójuk és annyi. Ilyenkor értelemszerûen a grox is megmarad.

Carlos
Nem emléxem. Én kiirtottam a groxokat, de nem emléxem, hogy utána mi volt ha másik fajt inditottam.
Szerintem olyankor az végleg ki van irtva. (de mintha kaptam volna olyan üzenetet, hogy a groxok rosszak, stb, de már nem volt ott grox a galaxis közepén).

Þór vígi þessi rúnar

Én mindenesetre sajnálom hogy nem lett ebbõl egy egész franchise.

egyébként ha én mondjuk az elsõ fajommal kiírtom a groxokat, majd csinálok egy másik fajt akkor ott már nem lesznek jelen a groxok? csak mert ugye egy galaxisban játszódik az egész, és ha én elfoglalom az elsõ fajjal xyz bolygót akkor ha azt a másik fajjal megtalálom akkor az már az elsõ fajomhoz tartozik.
Carlos
Ez a játék sose a "felnõtt" játékosoknak készült. Mindig is a gyerekek kreativitását helyezte elõtérbe.
Azt én sem értem, hogy miért nem ért meg több kiegészítõt (asszem egy testrész és egy kalandkészítõ kieg volt csak).
Azt hittem ezis olyan lesz, mint a sims, telerakják új cuccokkal és lehet vele mókázni.
Így sajna elég gyorsan kimerült.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

csak én vagyok, vagy más is úgy gondolja hogy ez a játék annyival jobb lenne ha komolyabb lenne? mármint a játék így is nagyon jó, csak jó lenne ha csinálnának egy nem kisebbeknek készült spore-t. persze mnden maradhatna, csak ezeket a kisgyerekes elemeket vennék ki (fõleg a kaland végi táncolást... jahjj...) elkeseredett próbálkozásom a komoly atmoszféra létrehozására mindig kudarcba fullad. még egy sovereign ûrhajót is leszedtem, de a vicceskedés mellet ez nem megy.

tudom hogy érthetetlen volt amit leírtam, csak annyit szerettem volna így puszta véleményként leírni, hogy jó lenne ha csinálnának egy nagyobbaknak készült spore-t is. fõleg mert annyi fantázia van ebben a játékban, én nem értem hogy mért nem csináltak ebbõl többfélét is. helyette kaptunk diabló klónt sci fiben és ami a legnagyobb szívenszúrás hogy azt a jó kis editort kivették és csak a fegyókat lehet ezzel a módszerrel rápakolni az emberkédre. mondom ezt úgy hogy csak videókat láttam és kommenteket olvastam, de így már nem volt kedvem hozzá.
Szevasztok!
A civilizációs fázisban vagyok.Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet megvenni a városokat.már oda adtam nekik vagy 50000-60000 doollárt , már kedvelnek vagy 143%-ra de nem történt semmi.Ja és katonának állapított meg a gép.
Athletic  Bilbo
Repülõket lehet építeni vagy venni. Azokkal tudsz hódítani.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

eljutottam a civilizációs fázisig, el is foglaltam a fõszigetet ám a többit nem tudom meghódítani, mivel nem tudom átvinni a szárazföldi seregemet... :/ lehet hidat építeni vagy szállítóhajót gyártani? ha igen, hogyan?
Athletic  Bilbo
Jó lenne ha megírnád, mert én sem tudok belépni :(

Köszi :)

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Carlos
Mi volt a gond?

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Ráleltem a megoldásra :)

Dead
Megtettem, de még nem válaszoltak, de akkor sem értem. Komolyan eredeti játékkal mindig több baj van mint warezzal.

Eredetit kéne ingyen adni warezt meg árulni :)

Carlos
Próbálj meg írni a support-nak vagy a helpdesk-nek.

Þór vígi þessi rúnar

Dead
Sziasztok!

A problémám az lenne, hogy nem tudok bejelentkezni a fiókomba, sem a Spore honlapján, sem in-game.

A játékom természetesen eredeti.

Kb egy éve tökéletesen mûködött minden, online tartalommal együtt, de most valamiért nem akar belépni. Kiírja, hogy csatoljam a játékot a fiókomhoz, de mikor leOKézom azt írja, hogy a termékkódom invalid, ezért nem tud belépni, holott az eredeti termékkódomat használtam a telepítésnél.

Tud valaki erre valamiféle megoldást?

penge96
Sziasztok!
A Vsync-ot nem lehet valahogy bekapcsolni a játékban?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Szycsu
Az megvan, köszi. Csak a gombokat nemtudom, hogy kell nyomkodni. Azt már kiokoskodtam, hogy a számokat kell használni, de hogy éppen melyiket kell lenyomni, azt nem tudom. Megérzésre kell alapozni? :D

Les Dogues

Carlos
vegyél testrészeket, amik ezt a képességet adják.

Þór vígi þessi rúnar

Szycsu
Sziasztok. Az után érdeklõdnék, hogyan kell énekelni, pózolni és hasonlók. Nem tudok rájönni és enélkül nehéz lesz falkát létrehozni. Elõre is köszi

Les Dogues

Sziasztok!
Nekem egy problémám lenne,hogy ha le akarom magam transzportálni a bolygóra az még mûködik.De ha szépítõbe rá akarok rakni a lényemre valamilyen páncélt vagy fegyvert,akkor állandóan kilép.
Már sok mindent próbáltam de nem segített.
Carlos
Tyû, bazira nem emléxem már ilyen részletekre. :)

Þór vígi þessi rúnar

Ja, bocsi, naprendszerre értettem :) mini-galaxisok :D

szóval a különbözõ naprendszerek és azon belül a bolygók, ahol van a többi faj, azoknál van valamilyen jelzés, hogy milyen tipusúak? mert azt már láttam, hogy van egy csillag, abban egy szám - ahogy lényfázisnál is volt - hogy milyen fejlettségû az adott faj vagy nép vagy lény, mindegy.

igazából most azt csinálom, hogy elrepülök mindenhova és belépek a kereskedésbe, aztán ott megnézem az árakat és kb tudom, hogy most az olcsó-e vagy sem.

2-es kérdésem: saját bolygókon 30 fölé nem növelhetõ a max fûszertárolás?
3 várost enged és egy fûszertárolót, míg a myspore szerint ez lehetne 100 is, csak az idegen fajokra vonatkozik gondolom.

The Matrix has you...

Carlos
Nem igazán értem a kérdést!
Mi az hogy, hogy különbözõ beállítottságú galaxisok?
Egy galaxis van ahol a játék játszódik.

Þór vígi þessi rúnar

CSáó Carlos!

Tõled kérdezem céltudatosan, ahogy látom nagy Spore szakértõ vagy.

Olvasgatom a myspore-t és más hasonló oldalakat, nemrég újrakezdtem ugyanis játszani ezzel a nagyszerû játékkal, frissítem a régi és a patch-ek óta kialakult infohalmazt.

Amire egyelõre nem kaptam választ, hogy hogy tudom megkülönböztetni egymástól a Sámán, Lovag, Tudós, stb. beállítottságú galaxisokat?
Elsõsorban a különbözõ fejlesztések és egyéb cuccok megvásárlása miatt érdekelne, az ûrhajós fázis elején még minden fillér számít.

The Matrix has you...

sb1
Az lenne a kérdésem, hogy miután felraktam az 1,5-ös patch-et, a játék valami idióta nyelven indult el..hol tudom visszaállítani magyarra? sehol sem lelem....elõre is köszönöm!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Carlos
Ha megveszed a játékot és a kiegeket akkor szép sorban kell felrakni.
Tehát feltolod a spore alapot, elindítod, kéri a kódot, beirod, szöszmötöl, fõmenü. Ekkor kilépsz a játékból feltolod a kieget, ugyanez.
Egyszerre egyet tegyél fel, mert összehülyül...

Þór vígi þessi rúnar

azt elfelejtettem hozzá tenni hogy azért kérdeztem itt és nem a warezes topicban, mert megakarom venni a játékot... de ha oda kellet volna akkor elnézést
Üdv!

Amikor felakarok menni a netre akkor egy kódot kér, ami ugye a doboz hátulján van... nos, mivel én warez-es verzióval játszok, ezért nem csodálkoztam... a kérdés: tegyük fel hogy alap+kieg van fent... akkor a legutolsó kieghez(ha van) vagy az alapjátékhoz tartozó kódot kell beírni?

thx!
kisgabo
ja, ma én is láttam, a mediaban de 2490-ért.

Papa01
Sziasztok!

A Tesco-ban a Spore Electronic Arts Classics-os kiadásban (sárga dobozos) 789 ft!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

JethroHUN
A galactic adventures, az most direckt ekkora nagy szar? Mert értelme nincs az egésznek, lehetetlenek a küldetések, idáig 3van és mindegyiket többször próbáltam mint 10 ... MIndegyik arról szól h menjek egyedül öljek le 100000 milló ellenfelet, amik 1 ütéssel kinyírnak, rosszabb esetben a pálya túlvégébõl vmi kéziágyúval. Persze nekem fegyverem sincs lv1en... de mivel nem tudok szintet lépni, megcsinált küldetések nélkül így értelme nincs. Egyedül az X-5000 küldetés felét bírtam megcsinálni, de aztán ott is az van h menjek, harcolni... még a 990 ft se érte így meg :S

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Carlos
Valahogy meg lehet, csináltam ilyet, de nem emléxem.

Þór vígi þessi rúnar

aha köszi. és azt nem lehet megcsinálni hogy az elsõ felvonásban vagy miben az emberek csak mondjuk állnak egyhelyben és a másik felvonásban meg már követnek ?
Carlos
szerintem elbújtatott portál.

Þór vígi þessi rúnar

Oldal 1 / 171Következő →