8545
Spore
-
#1660 Valaki megvette legálisan a lénylabort?
Mer én ma megvettem az EA oldalán paypal-al és elvileg ma jelenik meg, de nemtom, hogy ez hogy fog nekem jelentkezni?
Kapok egy linket amiről leszedhetem? -
#1659 THX király...letároltam őket. -
#1658 Bocs, 3. és az UK linket kellett volna megadnom :) -
#1657 google a barátod
az első link... www.direct2drive.com (mellesleg kitalálni is nehéz lett volna :) -
#1656 JA most nézem ez nem 5 dolcsi hanem 5 font. Az kicsit más árfolyam xD -
#1655 Ezittaz -
#1654 Aha! Így már értem a dolgot. Szívesen megvenném, most itt helyben(800 Ft az nem pénz) de ahhoz nem ártana ha lóvé is lenne a bankkártyámon :D -
#1653 Hú, egy ilyen D2D linket tudna valaki adni? Mert akkor már lehet szippantani / megvenni? -
#1652 Azt írják, hogy a Direct2Drive-on már lehet tölteni. -
#1651 Fenéket, már kora reggel óta megveheti bárki a D2D-ről, de valami illogikus állatság miatt a preorderesek úgyse kapják meg nyolc előtt, ezt biztosra veszem... -
#1650 Aranyos játék:)
Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet jpeg, bmp.. képfájlokat skinként berakni(ha lehet)? -
#1649 Várható volt, csak szerintem ez nem újságírói, hanem preorder példány. JElzésként akartam mondani hogy bármelyik pillanatban megjöhet a preordereseknek is. :) -
#1648 hát ez kurva jó : D
nem minden sikerült amit akarta, pl vastagítani, de megalkottam a teljesen életképtelen ámde hatalmas farokkal rendelkező nyomit
-
#1647 és vmivel több dolog is van ebben a demoban vagy nem? -
#1646 kösz -
#1645 Ez várható volt. :P -
#1644 További "mikor jelenik meg" kérdések elkerülése érdekében bekerült a FAQba a kérdés. -
#1643 Nézegettem körül a neten, úgy tűnik van akinek már megjött a teljes, mert kint van a neten egy másolat. Mielőtt nekem ugranátok, nem működik. Kell hozzá egyedi kulcs természetesen :) -
#1642 köszi -
#1641 200 megát megér, hogy megnézd magadnak szerintem. Döntsd el magad. :-) -
#1640 ez Demó ami kijött , érdekes a játék? -
#1639 Heh, msotmeg hirtelen elindult. Úgytűnik az EA downloadere keveri a sz*rt. -
#1638 csaknemá -
#1637 Khtx :D
Az már egész közel van. Attól félek, ha kijön a Creature Creator, akkor szépen megunom az egészet, mire megjelenik :DD -
#1636 Egész jók lettek !! -
#1635 Nevedhez hű vagy :) 6 hozzászólást kellett volna visszolvasni. #1627 -
#1634 NA itt vannak az eddigi lényeim:
-
#1633 Maga a játék (nem a creature creator) kb mire várható? -
#1632 Akinek fagy a demo ne telepítse az ea letöltés vezérlőt vagy bombázza le. -
#1631 Nem fontos, hogy elhidd. -
Adam69852 #1630 huhh az egy kicsit ütös.. :D
azért nem hinném hogy csak .png-kben mentené el... de nem baj azért csináltam róla egy másolatot :D -
#1629 Ja, és úgy néz ki 12000 Ftot fog kóstálni. -
#1628 Szia Adam,
Ajánlom figyelmedbe a #1623 hozzászólást. -
asszongyahogy #1627 időközben rájöttem:)) a wikipedia szerint 2008 szeptember 5. jön ki a teljes verzió -
Adam69852 #1626 hello
kérdésem lenne hogy:
Hova menti a lényeimet hogyha nem vagyok regisztrálva? És ha kijön a full akkor kb mennyibe fog fájni mert ez egy állat cucc :D -
#1625 nem jött ki :D csak a lényszerkesztő triál verziója. Hivatalos oldal kitalálható: www.spore.com. Na meg óriási vörös betükkel, hogy mielött bármit irsz: FAQ!!! -
asszongyahogy #1624 Ez a játék már kijött? Bazz ezt várom 6 éve!!!!!! Hol lehet megszerválni? -
#1623 Dokumentumaid közt keresgélj Spore lénylaboros könyvtárat. A "lényeid" könyvtár alatt találod az összes lényed, PNG (kép) formátumban. Ezeket a képeket szúrják be a többiek, és ezek azok az "egységes méretű fasza" PNGk :). -
#1622 Nem lehet, hogy Vistád van? :) Az Game Explorerbe nyomja a játékokat. -
#1621 Nektek csinál shortcutokat az asztalra és a Programok közé a trial telepítő?
Nekem nem...