8545
Spore
  • ZsZso
    Angry-Andy
  • Hmuda
    Hagyjál ezekkel a magyar mese-nevekkel... :P
  • Carlos
    Nem.
    De ha bevviszed a számlát és felmutatod, akkor kevesebbet fizetsz a végleges játékért.
    Soxor volt már igy: GW preorderek is igy müködtek!
  • ZsZso
    Adok neki nevet: Morci-Marci :)
  • ZsZso
    Nem szóltam ... csak a katalógusukban van:
    http://www.576.hu/inc2007/maxcat.php?id=3&pict=10&width=572
  • Hmuda

• ZsZso
    Nem is láttam ... 576nál akciós a lénykészítő (ha házhosz szállíttatod).
    576os pénzvisszatérítési akcióra van kézzel fogható bizonyíték?
  • Carlos
  • ZsZso
    Jó a haja :). Nekem kicsit túl agresszív :).
  • balee4
    Lenne egy valószínűleg elég hülye kérdésem: ha pénteken megveszem boltban a Lénylabort, kell majd neten aktiválni?
  • Carlos
    Letelt a 15 perc...
  • ZsZso
    Ottokár egész eredeti. Gondolkodási időt kérek, hogy eldöntsem tetszik -e :).
  • ZsZso
    Szerintem nagyon irány, hogy magyarra is lefordítják a játékokat, örülök is neki, csak egyszerűen nem használom :). Ettől még értékelem.

"akinek ezek feltünnek,nem a játékot élvezi,hanem szálkát keres"
    Ez a következtetés az esetemben teljesen hibás :), persze "kivétel erősíti a szabályt" ...
  • malter
    ezek mondjuk tényleg vadak:D
  • malter
    ááh sose jo semmi,ha angol lenne akkor azt turná mindenki hogy lehetne magyarra forditani:)))
    (kreáltam jopár lényt,de fejböl nem tudok mondani egy testrész megnevezést sem mert nem érdekel.akinek ezek feltünnek,nem a játékot élvezi,hanem szálkát keres)nem kötözködök,csak régen bosszankodtam mert semmi nem volt magyarul szinte,most mikor már pár gyárto elkezdte forditgatni cseréljük angolra:)

• cenobite
    Berátságos kis jószágnak tűnik. :)
  • Carlos
    Mintpéldául: Erővisszacsatoló Kard a Mindenható?
    Esetleg: Elszigetelt gyűrű a ravasz?

Megszületett Ottokár:
  • Lobsterman
    Attól függ mit. Ezzel konkrétan az a baj hogy olyan infantilis, mondhatni dedós fordítást csináltak, ha olvasni próbálom elhányom magam.
  • ZsZso
    Több topikban is fő téma szokott lenni :). Szerintem senkinek sem fáj, ha magyar létemre angolul játszom: én így szoktam meg a játékokat. Akinek meg igen, az magára vessen :D.
  • wesker24
    Jah tudom hogy nem kell hozzá nagy angol tudás.

Jah angolul gondolom szebb a kiejtése.
  • malter
    jo magyar szokáshoz hiven még a saját nyelvünkön se szeretünk játszani lol:Dmi ebben a logika?
  • Lobsterman
    Hát ehhez aztán nem kell annyira jól tudni angolul :)
  • ZsZso
    Én spec a testrészek magyar neveitől a falramászok. Gondolom angolul is ugyanaz, de úgy valahogy máááás :).
  • wesker24
    Mi az mindenki ennyire perfekt angolból ?? Hogy mindenki az angolt válassza.
  • Hmuda
    Áh mindegy. Elég csak egy-két filet átmásolni, a többi fordítás meg amúgyis van olyan jó, hogy ne zavarjon.
  • Hmuda
    Épp azzal szenvedek. :-)
  • Lobsterman
    Szerintem ha átállítod a windowsban az országot usára akkor angolul fogja felrakni. Én legalábbis ezt fogom tenni :P
  • Carlos
    Magyar területi beállitás?
    Nekem angol: angol xp, a magyar területi beállítást meg már vag 3 éve száműztem a gépről...
  • Hmuda
    Én is angolul vettem meg és magyarul installálódott. -_-
  • ZsZso
    Látod, ez még kimaradt. Köszi szépen :).

wesker24:
    Naaaaa ... neeeee ... még elpirulok :). Köszi amúgy. Aranyosságra gyúrok :).
  • Carlos
    Favágó móccer van csak erre a problémára.
    Uninstall creatures editor (előtte backupold a lényeidet) majd install, elindit, kilép, lény bemásol, elindit és ottvannak.

Ismert bug, még nincs megoldása, de szerintem nem is lesz a véglegesig.
  • wesker24
    Egész aranyos. Látom nagyon kreativ elme vagy.
  • ZsZso
    Na még egy régi lényem :)

Don
  • ZsZso
    Neten fent van, de nem jelenik meg a lénylaborban, tehát nem tudom leszedni lokálba. Leszedtem a netről böngészővel, bemásoltam a többi lény mellé (más lénynél működik), de ezt akkor se látja.

Úgy emléxem, hogy neked is volt hasonló problémád.
  • Carlos
    Hát ha lokálisan kitörölted és fentvan a neten, akkor sima ügy.
    Ha nincs a neten, akkor vannak tool-ok amik a törölt fájlokat hozzák vissza. Keress rá a guglin.
  • ZsZso
    Lokálisan törölt. Bár gondolom nem olyan lényeges, mert majd a játék úgyis le tudja majd kérni a lényeim a netről...
  • cenobite
    Sporepedia-n most van 116.000 valamennyi lény. Mire kijön a játék, vajon mennyi lesz?

"Creatures uploaded in last 24 hours: 103090"

• Carlos
    Mármint? Lokálisan törölt vagy server-ről törölt?
  • wesker24
    THX
  • ZsZso
    Törölt lények életrekeltésére nincs megoldásod? :)