8545
Spore
-
#2025 Angry-Andy -
#2024 Hagyjál ezekkel a magyar mese-nevekkel... :P -
#2023 Nem.
De ha bevviszed a számlát és felmutatod, akkor kevesebbet fizetsz a végleges játékért.
Soxor volt már igy: GW preorderek is igy müködtek! -
#2022 Adok neki nevet: Morci-Marci :) -
#2021 Nem szóltam ... csak a katalógusukban van:
http://www.576.hu/inc2007/maxcat.php?id=3&pict=10&width=572 -
-
#2019 Nem is láttam ... 576nál akciós a lénykészítő (ha házhosz szállíttatod).
576os pénzvisszatérítési akcióra van kézzel fogható bizonyíték? -
#2018 -
#2017 Jó a haja :). Nekem kicsit túl agresszív :). -
#2016 Lenne egy valószínűleg elég hülye kérdésem: ha pénteken megveszem boltban a Lénylabort, kell majd neten aktiválni? -
#2015 Letelt a 15 perc... -
#2014 Ottokár egész eredeti. Gondolkodási időt kérek, hogy eldöntsem tetszik -e :). -
#2013 Szerintem nagyon irány, hogy magyarra is lefordítják a játékokat, örülök is neki, csak egyszerűen nem használom :). Ettől még értékelem.
"akinek ezek feltünnek,nem a játékot élvezi,hanem szálkát keres"
Ez a következtetés az esetemben teljesen hibás :), persze "kivétel erősíti a szabályt" ... -
#2011 ezek mondjuk tényleg vadak:D -
#2010 ááh sose jo semmi,ha angol lenne akkor azt turná mindenki hogy lehetne magyarra forditani:)))
(kreáltam jopár lényt,de fejböl nem tudok mondani egy testrész megnevezést sem mert nem érdekel.akinek ezek feltünnek,nem a játékot élvezi,hanem szálkát keres)nem kötözködök,csak régen bosszankodtam mert semmi nem volt magyarul szinte,most mikor már pár gyárto elkezdte forditgatni cseréljük angolra:)
-
#2009 Berátságos kis jószágnak tűnik. :) -
#2008 Mintpéldául: Erővisszacsatoló Kard a Mindenható?
Esetleg: Elszigetelt gyűrű a ravasz?
Megszületett Ottokár:
-
#2007 Attól függ mit. Ezzel konkrétan az a baj hogy olyan infantilis, mondhatni dedós fordítást csináltak, ha olvasni próbálom elhányom magam. -
#2006 Több topikban is fő téma szokott lenni :). Szerintem senkinek sem fáj, ha magyar létemre angolul játszom: én így szoktam meg a játékokat. Akinek meg igen, az magára vessen :D. -
#2005 Jah tudom hogy nem kell hozzá nagy angol tudás.
Jah angolul gondolom szebb a kiejtése. -
#2004 jo magyar szokáshoz hiven még a saját nyelvünkön se szeretünk játszani lol:Dmi ebben a logika? -
#2003 Hát ehhez aztán nem kell annyira jól tudni angolul :) -
#2002 Én spec a testrészek magyar neveitől a falramászok. Gondolom angolul is ugyanaz, de úgy valahogy máááás :). -
#2001 Mi az mindenki ennyire perfekt angolból ?? Hogy mindenki az angolt válassza. -
#2000 Áh mindegy. Elég csak egy-két filet átmásolni, a többi fordítás meg amúgyis van olyan jó, hogy ne zavarjon. -
#1999 Épp azzal szenvedek. :-) -
#1998 Szerintem ha átállítod a windowsban az országot usára akkor angolul fogja felrakni. Én legalábbis ezt fogom tenni :P -
#1997 Magyar területi beállitás?
Nekem angol: angol xp, a magyar területi beállítást meg már vag 3 éve száműztem a gépről... -
#1996 Én is angolul vettem meg és magyarul installálódott. -_- -
#1995 Látod, ez még kimaradt. Köszi szépen :).
wesker24:
Naaaaa ... neeeee ... még elpirulok :). Köszi amúgy. Aranyosságra gyúrok :). -
#1994 Favágó móccer van csak erre a problémára.
Uninstall creatures editor (előtte backupold a lényeidet) majd install, elindit, kilép, lény bemásol, elindit és ottvannak.
Ismert bug, még nincs megoldása, de szerintem nem is lesz a véglegesig. -
#1993 Egész aranyos. Látom nagyon kreativ elme vagy. -
#1992 Na még egy régi lényem :)
Don
-
#1991 Neten fent van, de nem jelenik meg a lénylaborban, tehát nem tudom leszedni lokálba. Leszedtem a netről böngészővel, bemásoltam a többi lény mellé (más lénynél működik), de ezt akkor se látja.
Úgy emléxem, hogy neked is volt hasonló problémád. -
#1990 Hát ha lokálisan kitörölted és fentvan a neten, akkor sima ügy.
Ha nincs a neten, akkor vannak tool-ok amik a törölt fájlokat hozzák vissza. Keress rá a guglin. -
#1989 Lokálisan törölt. Bár gondolom nem olyan lényeges, mert majd a játék úgyis le tudja majd kérni a lényeim a netről... -
#1988 Sporepedia-n most van 116.000 valamennyi lény. Mire kijön a játék, vajon mennyi lesz?
"Creatures uploaded in last 24 hours: 103090"
-
#1987 Mármint? Lokálisan törölt vagy server-ről törölt? -
#1986 THX -
#1985 Törölt lények életrekeltésére nincs megoldásod? :)