8545
Spore
-
#2065 Töröld le az EA downloaderét, nem kedvelik egymást. -
mikrofonhead #2064 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, ami nincs benn a FAQ-ba.Letöltöttem a gamest*r-ról a lénylaboros demo-t de csak addig jutok benne, hogy kijön egy kis kép vmi világos háttér előtt a felirat hogy ez csak egy demo és ne adjam tovább és copyright meg stb. Után villan egyet, fekete háttér és tikk, kilép a windowsba...valaki tudna segíteni?Hivatalos oldalon nem találtam semmit... -
#2063 Direkt van ilyen "recésre" csinálva. Vagy másre gondolsz?
Greg: mostmár nem fogom újra installálni. Elég a filemásolás is nekem. :-) -
#2062 Hmm, nekem angol Vistam van. Format UK angolra van állítva, Location megy Magyarországra, és angolul rakta fel a trialt.. remélem ez azt jelenti a teljes játékot is így fogja :)
Egyébként ne tessék köpködni azokat akik angolul szeretnének játszani vele, nem dacból csináljuk. Én többek közt nyelv-gyakorlásként, szintfentartásként teszem. Sajnos ha az ember nem használja a nyelvet, nem olvas / néz filmeket angolul nagyon el kezd kopni a szókincse.
A CC mondjuk nem túl komplikált, alap angollal is el lehet vele boldogulni, de a teljes játékban tuti lesznek majd komolyabb angol szövegek is. -
#2061 Tulajdonképpen tetszik, de valamiért nem "Spore -os". Talán nem eléggé lekerekített a kontúr vonal?
Beteszem mellé a balta képét, hátha rájövünk, mért érzem így :)
-
#2060 nemtudom jó-e :)
-
#2059 tetején a pikkejek nem illeszkednek! -
#2058 3 Little Monster
-
#2057 Biztos ami biztos. :-) -
#2056 Köszi, hogy gondoltál gyagya személyemre is :) (név bolddal a hozzászólás elején) :D -
#2055 Nictomek
-
#2054 Privátban leírtam, hogy hogyan tudod a teljes lénylabort letölteni / megvenni. Természetesen warezmentesen. Vagy nem ért oda? -
#2053 Na, az igazán szuper lenne, ha Spore ikonos stílusban készítenél egyet! -
#2052 mindjárt kész a kémcsö :D -
#2051 Ezekből a képekből táplálkozom (gyors feldobtam őket a netre, de a Spore Fansite Kitről van szó)
Ha van vmi jó koncepció, szivesen meghallgatom. -
#2050 Labor = Kuckó :). Sajna kémcső nem volt, pedig az lett volna a jó.
Játékmenetet nem szeretném lecserélni kuckóra :S.
-
#2049 azt meg minek? :D
még kinnt sincs a játék, de te már warezolnál? :S -
#2048 kéne nyitni egy warezos topicot -
#2047 nm. Köszi, az építőjellegű kritikát. Az a cél, hogy mindenki számára használható legyen, nem az, hogy én tudjam mi hol van :). Azért mégegyszer hangsúlyozom: a kereső szvsz elég jól használható. ;) -
#2046 Kösz, így nem lesz több baleset. Az ember reflexből a kérdéseket kezdi nézni miután bement egy kategóriába, mert semmi jele nem volt, hogy vannak alkategóriák, pláne mivel az a kék kunyhó a szine miatt eléggé beleolvad a felületbe és az ember észre se veszi a fent leírt okok miatt.
Még egy apróság: szerintem a kunyhó mehetne a játékmenet ikonjának és a lény az editorhoz. Logikusabb választás lenne. :-) -
#2045 Najó, végülis bele lehet kötni, hogy mért a játékmenethez tartozik a lénylabor. Később azt tervezem, hogy a játékmenetben minden fázishoz lesz egy alkategória. -
#2044 Ja hogy te csináltál egy külön al-kategóriát. Így naná, hogy van akiknek nem tünik fel. Szerintem nyugodtan rakd ki főkategóriának, elfér az ott. :P -
#2043 Az első itt -en belül keletkezett egy alkategória a tegnapi nap folyamán. Oda gyűjtöm a lénylaboros kérdéseket. Amúgy használd a keresőt, megpróbáltam a lehető legtöbb kulcsszóval ellátni a kérdéseket, hogy könnyű legyen rájuk találni. -
#2042 Bettettem a FAQba:
Hogyan lehet egy testrészben 3nál több izületet csinálni? (már bennevolt, de nem törlöm)
Hogyan lehet a lények kezéről-lábáról izületeket kivenni, illetve hozzáadni? -
#2041 #2036?? -
#2040 Nézd át mégegyszer, mert mint mondtam, nincs fent az emlegetett cikk, ami választ adott volna a kérdésre. :P
Se itt, se itt és se itt nincs. -
#2039 Ezt is kipróbálom. :) -
#2038 Aha köszi! -
#2037 Nem is volt benne. Több izület hozzáadása van csak benne.
Cenobite:
Felteszel egy kart. ALT-ot lenyomva tartod mondjuk a könyökénél, és felteszed a testre, majd törlöd az eredeti kart. Én így csinálnám. -
#2036 ez a full verzsön ez úgy működik hogy egy serialt veszel? -
#2035 CTRL-al. Ez leszakítja az adott izülettől lefelé a végtagot. Ha ALT+CTRL akkor úgy szkíthatod le, hogy az eredeti is megmarad. Mivel a CTRL le van nyomva, akárhova berakhatod, akár egy másik végtag közepére is. Elég aranyos dolgoakt lehet kihozni belőle. :-) -
#2034 Hogyan lehet a lények kezéről-lábáról izületeket kivenni, illetve hozzáadni? Azt tudom, hogy másolni az Alt-al lehet a testrészeket, de erre nem jöttem rá.
Előre is köszi a választ! -
#2033 Ah, bocs cenobite...ki lett szedve a FAQ-ból valamiért...írd be megint. -
#2032 Ja, bocsesz, nem vettem észre a linket. Az se rossz név ;). -
#2031 Mindig a kép alá rakom az adatlap linkjét.
Camarix -
#2030 Hogy hívják? -
#2029 *ártatlan* -
#2028 Már fel van töltve rég a pédiába, szóval hiába dühítesz... :P -
#2027 Bocsi hogy egyszerre ilyen sokat osztok meg veletek, de csak most sikerült megtalálnom a topicot. :) Szóval a legjobb lényeim szerintem:
-
#2026 vigyázz kivel packázol :D még a végén forumon kivül találod magad :DDDDD