8545
Spore
  • Hmuda
    Töröld le az EA downloaderét, nem kedvelik egymást.
  • mikrofonhead
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, ami nincs benn a FAQ-ba.Letöltöttem a gamest*r-ról a lénylaboros demo-t de csak addig jutok benne, hogy kijön egy kis kép vmi világos háttér előtt a felirat hogy ez csak egy demo és ne adjam tovább és copyright meg stb. Után villan egyet, fekete háttér és tikk, kilép a windowsba...valaki tudna segíteni?Hivatalos oldalon nem találtam semmit...
  • Hmuda
    Direkt van ilyen "recésre" csinálva. Vagy másre gondolsz?

Greg: mostmár nem fogom újra installálni. Elég a filemásolás is nekem. :-)
  • GregSB
    Hmm, nekem angol Vistam van. Format UK angolra van állítva, Location megy Magyarországra, és angolul rakta fel a trialt.. remélem ez azt jelenti a teljes játékot is így fogja :)

Egyébként ne tessék köpködni azokat akik angolul szeretnének játszani vele, nem dacból csináljuk. Én többek közt nyelv-gyakorlásként, szintfentartásként teszem. Sajnos ha az ember nem használja a nyelvet, nem olvas / néz filmeket angolul nagyon el kezd kopni a szókincse.

A CC mondjuk nem túl komplikált, alap angollal is el lehet vele boldogulni, de a teljes játékban tuti lesznek majd komolyabb angol szövegek is.
  • ZsZso
    Tulajdonképpen tetszik, de valamiért nem "Spore -os". Talán nem eléggé lekerekített a kontúr vonal?

Beteszem mellé a balta képét, hátha rájövünk, mért érzem így :)
  • Zomil
    nemtudom jó-e :)

• Carlos
    tetején a pikkejek nem illeszkednek!
  • wesker24
    3 Little Monster

• Hmuda
    Biztos ami biztos. :-)
  • ZsZso
    Köszi, hogy gondoltál gyagya személyemre is :) (név bolddal a hozzászólás elején) :D
  • Hmuda
    Nictomek

• cenobite
    Privátban leírtam, hogy hogyan tudod a teljes lénylabort letölteni / megvenni. Természetesen warezmentesen. Vagy nem ért oda?
  • ZsZso
    Na, az igazán szuper lenne, ha Spore ikonos stílusban készítenél egyet!
  • Zomil
    mindjárt kész a kémcsö :D
  • ZsZso
    Ezekből a képekből táplálkozom (gyors feldobtam őket a netre, de a Spore Fansite Kitről van szó)

Ha van vmi jó koncepció, szivesen meghallgatom.
  • ZsZso
    Labor = Kuckó :). Sajna kémcső nem volt, pedig az lett volna a jó.

Játékmenetet nem szeretném lecserélni kuckóra :S.
  • Zomil
    azt meg minek? :D

még kinnt sincs a játék, de te már warezolnál? :S
  • Firerock
    kéne nyitni egy warezos topicot
  • ZsZso
    nm. Köszi, az építőjellegű kritikát. Az a cél, hogy mindenki számára használható legyen, nem az, hogy én tudjam mi hol van :). Azért mégegyszer hangsúlyozom: a kereső szvsz elég jól használható. ;)
  • Hmuda
    Kösz, így nem lesz több baleset. Az ember reflexből a kérdéseket kezdi nézni miután bement egy kategóriába, mert semmi jele nem volt, hogy vannak alkategóriák, pláne mivel az a kék kunyhó a szine miatt eléggé beleolvad a felületbe és az ember észre se veszi a fent leírt okok miatt.

Még egy apróság: szerintem a kunyhó mehetne a játékmenet ikonjának és a lény az editorhoz. Logikusabb választás lenne. :-)
  • ZsZso
    Najó, végülis bele lehet kötni, hogy mért a játékmenethez tartozik a lénylabor. Később azt tervezem, hogy a játékmenetben minden fázishoz lesz egy alkategória.
  • Hmuda
    Ja hogy te csináltál egy külön al-kategóriát. Így naná, hogy van akiknek nem tünik fel. Szerintem nyugodtan rakd ki főkategóriának, elfér az ott. :P
  • ZsZso
    Az első itt -en belül keletkezett egy alkategória a tegnapi nap folyamán. Oda gyűjtöm a lénylaboros kérdéseket. Amúgy használd a keresőt, megpróbáltam a lehető legtöbb kulcsszóval ellátni a kérdéseket, hogy könnyű legyen rájuk találni.
  • ZsZso
    Bettettem a FAQba:
    Hogyan lehet egy testrészben 3nál több izületet csinálni? (már bennevolt, de nem törlöm)
    Hogyan lehet a lények kezéről-lábáról izületeket kivenni, illetve hozzáadni?
  • Firerock
    #2036??
  • Hmuda
    Nézd át mégegyszer, mert mint mondtam, nincs fent az emlegetett cikk, ami választ adott volna a kérdésre. :P

Se itt, se itt és se itt nincs.
  • cenobite
    Ezt is kipróbálom. :)
  • cenobite
    Aha köszi!
  • ZsZso
    Nem is volt benne. Több izület hozzáadása van csak benne.

Cenobite:
    Felteszel egy kart. ALT-ot lenyomva tartod mondjuk a könyökénél, és felteszed a testre, majd törlöd az eredeti kart. Én így csinálnám.
  • Firerock
    ez a full verzsön ez úgy működik hogy egy serialt veszel?
  • Hmuda
    CTRL-al. Ez leszakítja az adott izülettől lefelé a végtagot. Ha ALT+CTRL akkor úgy szkíthatod le, hogy az eredeti is megmarad. Mivel a CTRL le van nyomva, akárhova berakhatod, akár egy másik végtag közepére is. Elég aranyos dolgoakt lehet kihozni belőle. :-)
  • cenobite
    Hogyan lehet a lények kezéről-lábáról izületeket kivenni, illetve hozzáadni? Azt tudom, hogy másolni az Alt-al lehet a testrészeket, de erre nem jöttem rá.
    Előre is köszi a választ!
  • Hmuda
    Ah, bocs cenobite...ki lett szedve a FAQ-ból valamiért...írd be megint.
  • ZsZso
    Ja, bocsesz, nem vettem észre a linket. Az se rossz név ;).
  • Hmuda
    Mindig a kép alá rakom az adatlap linkjét.

Camarix
  • ZsZso
    Hogy hívják?
  • ZsZso
    *ártatlan*
  • Hmuda
    Már fel van töltve rég a pédiába, szóval hiába dühítesz... :P
  • Toodmayne
    Bocsi hogy egyszerre ilyen sokat osztok meg veletek, de csak most sikerült megtalálnom a topicot. :) Szóval a legjobb lényeim szerintem:
  • Kmarha
    vigyázz kivel packázol :D még a végén forumon kivül találod magad :DDDDD