8545
Spore
-
#2186 Be lehet húzni teljes képernyőre is:
PNG képen bal gomb lenyomvatart, ráhuzod a tálcára (vagy minek hívják magyarul az alsó sort) ahol a Lénylabor ikonját látod. Továbbra is lenyomva tartod a gombot, vársz 1-2 mp-et és felugrik a lénylabor ablaka. Na itt már megváltozik a kurzor, és el is engedheted a kurzort -> paff, már bent is van a lény. -
#2185 Én meg még mindig azon agyalok, hogy mennyi kreálmány lesz itt, mire kijön a full... -
#2184 Jaa, ti nem teljes képernyőn kreáltok? -
#2183 Ó mi lesz itt, ha holnap megveszem a teljest :) -
#2182 Hawaee - a bulizós arc
Többi lényem -
#2181 Azon gondolkoztam hogy miért nem raknak a lényekhez egy számlálót hogy hányszor szedték le. Én kíváncsi lennék hány kópiába futott szét a világba egy-egy teremtményem. -
#2180 Itt a mai kreálmányom. Egy - viszonylag - barátságos lény, aki azért képes megvédeni magát. Támadni nem nagyon támad...
Többi lényem itt. -
#2179 Micsoda? behuzom a programba és ott lesz a makett? -
#2178 Spore Lénylabor Magyar felriattal 1490Ft- -
#2177 Ó igen nekem is van már :D
-
#2176 Gondolom előbb-utóbb mindenkinek lesz egy T-Rex -e :)
Íme az enyém:
TeaRex
-
#2175 Ez rohadtjóóóóóóóó!
Stonesour:
A PNG kép a lény. Letöltöd, aztán "behúzod" a progiba, és már kész is. -
#2174 png fájlokat kell behúzni a lény listába vagya szerkesztőbe. -
#2173 Na énis kipróbáltam hogy random alaptesből mit tudok kihozni íme az eredmény:
Horkantyú
-
#2172 Hello, nem tudom, hogy lehet a mások által feltöltött lényeket letölteni. Ha rámegyek a letöltésre, a png képed dobja ki :S
Valaki segítsen. -
#2171 Na azok azok, amiket a büdös életben nem fogok használni :). -
#2170 Simán mi az hogy nem is egy. Legalább 2-3 fajta. -
#2169 Gondolom az méregköpö akar lenni ! Ami halálos tűskéket lövel ki magából ! -
#2168 A teljesben vannak gonosz szemek is? -
#2167 Újabb lényem ...
[b]Fleemingo[b]
Legnagyobb fegyvere a popója ... ha a farát látod ... HALOTT VAGY :)
-
#2166 Ja ez sikerült is. Grat You win the Bobby price -
#2165 Aláírásomban látható a címem. Nézzétek, és ámuljatok xD -
#2164 26 lény feltöltve és most untam meg a trialt egy időre... :) -
#2163 Vixper
Csak annyi a pláne, hogy próbáltam kicsit gonoszra venni a figurát.
-
#2162 Két régebbi lényem, most töltöttem fel őket:
Katt a képre az adatlapjaikhoz! (és hogy szavazzhass :) -
#2161 Bárcsak egyszer nekem is megjönne az ihlet és én is valami müvészi remekmüvet tudnál alkotni. -
#2160 Szerintem is a 2 békuci a jobb.
Látom neked aztán van ihleted ha egyszer rádtör a művészi hajlam akkor nincs megállás. -
#2159 Mikor meláttam ezt a ló-fejet, azonnal tudtam mi következik. :-)
Amúgy én minidg úgy állok hozzá a lénykészítéshez, hogy random beállítok egy testhelyzetet és elkezdek kisérletezni. Általában félúton megjön az ihlet. :-) -
#2158 Kiri! -
#2157 Nem biztos, hogy életképes egyed, de ari:
Woody
A jobb szeme alatt az a "kosz" a jobb könyökén található falevél. :) Nekem is a szerkesztőbe kellett utánanéznem, hogy mi a csuda az.
Froggy 2nd edition (más lábak, más karok ... asszem Ő a jobb)
-
#2156 wow :) hátteret is lehet csinálni, vagy random bead vmit? -
#2155 Reider
Poén, hogy a nevet 100%-ban az angol random generáló dobta ki, de ennél jobbat keresve se. :D -
#2154 Én megmondtam:D. -
#2153 203.462!!! -
#2152 Hi all!
Íme Punk o' Mate
és Mongovare
-
#2151 mama2-től
szájak
-
#2150 Ha le szeretnétek tölteni
-
#2149 Höhö, Elvis orra egy láb! :) Az volt szerintem a jó 5let :), amúgy gáz lett szegény ... olyan pedofil lett ... :) Megrontja majd mama2 -t :)))))
Belépek lényszerkesztőbe, kapok egy színt, és egy formát, és egyből beugrik mi lesz belőle :). -
#2148 Na ez már király. Hogy micsoda ötletek pattanak neked ki a fejedből. (Nehogy félreértsetek nem vagyok homie) -
#2146 Elvis feledős ... node békuci :)