Spore
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha te mondod, akkor biztos nem olvastam...
Márciusban meg majd úgyis eldõl. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Remélem márciusról már nem fogják tovább tologatni, de így egyre csökken ennek az esélye.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
most van itt egy újabb interjú + 6kép
GW: Axino Hun;
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és ne is offoljunk.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
meg az azelõtti hsz-ben is ott van hogy lehetne, csak egy kis nyelvtan. -na,-ne -ná né XD
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Meg mostanság én is sok játékkal csak a multi miatt játszok.
NINCS MULTIPLAYER (a hétköznapi értelemben véve) ! Van egy központi szerver ahová felkerülnek a legyártott cuccok és amiket mások leszedhetnek (vagy leggyakrabban a játékuk saját magának szedi le), ha épp olyan helyre mennek a saját kis játékukban amit még nem fedeztek fel és azután azt csinálnak vele amit épp akarnak.
A content-megosztáson kívül abszolúte semmiféle interakció nincs a játékosok között, mindenki elszöszöl a saját kis galaxisában. Olyan mint a Sims. Ott se tudnak egymással kapcsolatba lépni a játékosok, csak a letölthetõ tartalmak jelzik in-game, hogy rajtuk kívül is vannak más játékosok (a Sims-online-t most hagyjuk, az elvileg egy bukott projekt).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
- valami hibrid MMO lesz a játékban ... nem CSAK online játszható, de mégis olyan mint egy MMO
- mások bolygóira ellátogathatsz, vagy használhatod a mások által megalkotott épületeket, tárgyakat, jármûveket, stb.
- más játékosok bolygóit nem gyalulhatod le akárhogy ... tehát olyan tuti nem lesz, hogy egy fél éven át pátyolgatott néped egyik nap még virágkorát éli, másnap mikor belövöd a játékot már csak por és hamu borítja az egy nappal korábban még móka és kacagás uralta bolygód
Szóval az utsó két pont megértette velem mért lesz ez egy olyan MMO, ami nem is MMO 😊. De hogy a gyakorlatban hogy lesz azt nem tudom. (a másik bolygólyát ugye látni fogod, de csak akkor léphetsz vele kapcsolatba, ha egyszerre vagytok fent? Vagy körökre osztott lesz akkor?! Szóval erre nagyon kíváncsi lennék)
Aki tud vmi konrkétabbat, pls ne tartsa magában.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
mert ha nem akkor várom nagyon! nem baj, ha késik, csak csinálják meg faszára!
látom te vagy a perfectworld-os magyar oldalnak az adminja 😄
On:
amúgy jöhete valami világotmegrengetõ info...
October 13, 2007-re rakták fel.És onnan találtam ezt a videót.
a Youtuben meg added 4 days <#vigyor4>#vigyor4>
a joined date-et hol nézed?
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
De megláttjuk, aki nagyon ügyes (igazi modellezõ zseni 😄) biztos létre tud hozni humanoidokat. 😊 Mondjuk én a régi kedvenc Master of Orion játékbeli lényeket akarom majd megalkotni (Psilon, Klackon..) 😊
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"