Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Pletyka volt vmelyik spore fórumban, december végén.
De ha te mondod, akkor biztos nem olvastam...
Márciusban meg majd úgyis eldõl. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Carlos
Ilyet biztos nem olvashattál.
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Malakai
Õõ, vhol mintha nyarat olvastam volna...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kmarha
szivembõl szóltál! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ZsZso
Ha márciusban télleg jönne a gamma, akkor februárban muszáj kidobniuk a karikészítõt. Ohh, bárcsak azzal pepecselhetnénk már 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

rotator
lassan

rotator
Hát már szerintem is lasan be kellett volna izzítani a marketinggépezetet... 😞

ZsZso
Királyság ... nincs konkrét idõpont a megjelenésre. ;(
Remélem márciusról már nem fogják tovább tologatni, de így egyre csökken ennek az esélye.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kopaszrobert
http://www.xspore.com/
most van itt egy újabb interjú + 6kép

GW: Axino Hun;

Agamemnon69
Valami nyúz?

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

ZsZso
Na akkor én valamit nagyon félreértettem. Köszönöm szépen a felvilágosítást Hmuda! (és elnézést a félretájékoztatásért)

kopaszrobert
De a jószándék megvan 😛

nemhiszem hogy ezt még tudod fokozni 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kopaszrobert
nah, hagyjuk, nem akarom hogy még több ember hülyének nézzen 😄
és ne is offoljunk.

Malakai
Jó, hát lehetne az is, hogy egy jövõbelátó szerkezet a játék és a játékosok közt kisorsolja a jövõ heti lottószámokat, de nem az. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kopaszrobert
jah az azelõttiben nem 😄 de ott meg a volna szócska 😛

kopaszrobert
értem hogy csak az lesz hogy megosztani, de ti nem értitek azt hogy azt mondtam hogy LEHETNE 😛
meg az azelõtti hsz-ben is ott van hogy lehetne, csak egy kis nyelvtan. -na,-ne -ná né XD

Malakai
Semmi gond nincs, csak azt nem érti meg, hogy attól mert a progi online le tud húzni pár kilobyteos fileokat és azokat használja akkor, amikor a játékban egy új lénnyel találkozol az baromi távol áll egy multiplayerre lehetséges játék dizájntól és azt engedõ motortól.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dm, jéééézus, látom nagyon nem vágod mirõl fog ez a játék szólni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kopaszrobert
Értem én, de én úgy gondoltam , hogy lehetne egy játékban IS mint pl egy deathmach.

Hmuda
A multi maximum külön játékként jöhet szóba mint a Sims-online esetében.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

rotator
Nem érted, nem egy közös, központi univerzum van, hanem mindenkinek saját magának generál egyet játék közben (az egész stuff procedurális) és ha van netkapcsolatod, akkor nem saját maga által szült lényekkel népesíti be, hanem valódi emberek által gyártottakkal, amiket a háttérben lehúzogat.

kopaszrobert
ha nem lesz benne, akkor valamiféle patch vagy kietgészítõ biztos lesz amiben Multi is lesz, mert azért jó volna egymást leigázni<#vigyor1>
Meg mostanság én is sok játékkal csak a multi miatt játszok.

Hmuda
MMO-hoz annyi köze van mint Mohamed Alinak egy Barbie-babához.

NINCS MULTIPLAYER (a hétköznapi értelemben véve) ! Van egy központi szerver ahová felkerülnek a legyártott cuccok és amiket mások leszedhetnek (vagy leggyakrabban a játékuk saját magának szedi le), ha épp olyan helyre mennek a saját kis játékukban amit még nem fedeztek fel és azután azt csinálnak vele amit épp akarnak.

A content-megosztáson kívül abszolúte semmiféle interakció nincs a játékosok között, mindenki elszöszöl a saját kis galaxisában. Olyan mint a Sims. Ott se tudnak egymással kapcsolatba lépni a játékosok, csak a letölthetõ tartalmak jelzik in-game, hogy rajtuk kívül is vannak más játékosok (a Sims-online-t most hagyjuk, az elvileg egy bukott projekt).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
bolygólyát -> bolygóját (szorry 😊, ezt nem direkt írtam el, s nagyon szúrja a szemem 😊)

ZsZso
Na pontosan ez az a rész, amit nem értek. A következõ infókat nyaltam be pár cikk olvasása után:
- valami hibrid MMO lesz a játékban ... nem CSAK online játszható, de mégis olyan mint egy MMO
- mások bolygóira ellátogathatsz, vagy használhatod a mások által megalkotott épületeket, tárgyakat, jármûveket, stb.
- más játékosok bolygóit nem gyalulhatod le akárhogy ... tehát olyan tuti nem lesz, hogy egy fél éven át pátyolgatott néped egyik nap még virágkorát éli, másnap mikor belövöd a játékot már csak por és hamu borítja az egy nappal korábban még móka és kacagás uralta bolygód

Szóval az utsó két pont megértette velem mért lesz ez egy olyan MMO, ami nem is MMO 😊. De hogy a gyakorlatban hogy lesz azt nem tudom. (a másik bolygólyát ugye látni fogod, de csak akkor léphetsz vele kapcsolatba, ha egyszerre vagytok fent? Vagy körökre osztott lesz akkor?! Szóval erre nagyon kíváncsi lennék)

Aki tud vmi konrkétabbat, pls ne tartsa magában.

sehol nem olvastam, azért kérdeztem mert ránézésre olyasmi mint az online játszahtók...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Kmarha
hol olvastál ilyent? single-t terveznek, és az eredeti játékot megvásároltaknak, lehetõséget az online letöltésekhez, saját világ megosztására stb-re

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ez nemtom hogy sikerült sorry 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

csak online játszható lesz?
mert ha nem akkor várom nagyon! nem baj, ha késik, csak csinálják meg faszára!

csak online játszható lesz?

kopaszrobert
Még mindig március? már elég közel van...

Fantos
mit hazudsz?

Fantos
OHMÁJDÁDNESZ!!!!!!!!!!

Twetr0x
Nincs télapó 😊

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

kopaszrobert
Off:
látom te vagy a perfectworld-os magyar oldalnak az adminja 😄

On:
amúgy jöhete valami világotmegrengetõ info...

kopaszrobert
az http://www.xspore.com/ -on
October 13, 2007-re rakták fel.És onnan találtam ezt a videót.
a Youtuben meg added 4 days <#vigyor4>
a joined date-et hol nézed?

ZsZso
A hülye vagyok ... hülye YouTube ... mindig azt hiszem a joined date, hogy az a feltétel ideje. Én kérek elnézést 😊.

ZsZso
Nem csoda ... 11 hónapja tették fel 😄

Hmuda
Kösz a linket (bár ebben semmi új nem volt :-) ).

kopaszrobert
Egy újabb videóamibõl kapunk egypár újabb infót a játékról.

rotator
Áááááá, én a Silicoidokat akarooom!

Kmarha
gyurma feeling nyami 😊

Twetr0x
Teljes mértékben, persze sémák alapján, de minden testrész tudsz még formálni miután felraktad. 😊

Kmarha
olyan egy játékban sincs, hogy teljes mértékben! 😊

De megláttjuk, aki nagyon ügyes (igazi modellezõ zseni 😄) biztos létre tud hozni humanoidokat. 😊 Mondjuk én a régi kedvenc Master of Orion játékbeli lényeket akarom majd megalkotni (Psilon, Klackon..) 😊

Twetr0x
Egész biztos lehet valami emberszabásút alkotni. Elvégre teljes mértékben te döntöd el, hogy hogy nézzen ki a lényed.

rotator
Nem tudom, embert lehet-e majd csinálni, vagy maradunk a plüssállatfiguráknál. 😊

ehh rózsaszín ég alatt nevelgetsz hellokittyket míg én a bínószerû százlábúimmal rombolom az univerzumot, (jah az kimaradt h. 6 szmû és 2 feje is lesz) :-)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Fantos
ja, pink powaa 😛

Agamemnon
Gondolom lesz olyan is 😊