Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kopaszrobert
de mondjuk tök lol lenne Rózsaszín (XD) égboltú bolygón felnevelni a teremtményem(eimet)

GW: Axino Hun;

Fantos
😞

kopaszrobert
Semmi sem biztos 😄

Agamemnon
Nem. 😊)

Fantos
de az ég biztos kék lessz benne?

kopaszrobert
Az infot ITT is leírják.

Agamemnon
Ja.

Na, azt betöltötte 😊)

Hmuda
A síma ":-)" szmájlira gondoltam.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Agamemnon
Nem vettem komolyan. Csak fun-ból írtam úgy.

Amúgy nekem nem töltötte be a szmájlit.

Hmuda
Ne vedd már zokon, csak hülyéskedtem (lásd szmájli).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Agamemnon
Elnézést, hogy beírtam. 😞

Amúgy a forrás az SG maga. Onnét másoltam át egy az egyben.

Hmuda

Különbözõ források egybehangzóan állítják, hogy a Spore karakter szerkesztõje még a játék teljes verziójának megjelenése elõtt felkerül a világhálóra.

Legfrissebb híreink: az ég kék! :-)

Agamemnon
Különbözõ források egybehangzóan állítják, hogy a Spore karakter szerkesztõje még a játék teljes verziójának megjelenése elõtt felkerül a világhálóra.

Ezt erõsítette meg ma Will Wright is, aki a meglepõ lépés fontosságát azzal magyarázta, hogy szerinte a játékosoknak szükségük van arra, hogy a tervezõ segítségével még a megjelenés elõtt belekóstoljanak az evolúciós játék sokszínûségébe. A Sims megálmodója szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Spore konzolokra is megjelenik, de az elsõdleges platform továbbra is a PC.

Agamemnon
Bízzunk benne, bízzunk benne.

rotator
Egy friss Will Wright interjú szerint 2008. tavasz a cél még mindig...

Agamemnon
Igen, csak január 1. is lehet 2008-ban, illetve december 31. is. És azért nem mindegy...

Carlos
Biztos dátum eddig akkor a 2008.
Szóval várun...várunk...

Þór vígi þessi rúnar

Malakai
Korábban is volt már dátum nem hivatalos oldalakon, szal nem mondhatni elsõ konkrétnak ilyen szemszögbõl. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hmuda
Csak egy adalék. Az amazon.co.uk meg március 30-t ír. Szóval tényleg ne élje bele magát senki, mert mindenki csak találgat.

Agamemnon
:-)

Hmuda
Nem a megfelelõ ember szájából hangoztt el, de abszolúte idevág:

"Amíg mi be nem jelentjük, addig minden amit mások mondanak, az hülyeség."

Tekintve, hogy minden nem-hivatalos dátum csak szimpla találgatás (igen, még az üzletláncok kitalációi is), ezért nem nevezném konkrét dátumnak.

Csak a miheztartás végett, mielõtt nagyon beleélné magát valaki. :-)

Agamemnon
Senki nem állította, hogy hiteles adat, de ez talán az elsõ konkrét írott dátum, gondoltam megosztom.

Hmuda
Kulcsszó: amazon.com

Majd ha hivatalosan is bejelentik a dátumot akkor van értelme a dolognak, de már millió-egy hasonló találgatás volt és az amazon.com is csak hasraütésszerûen kitalált valamit, amivel kitöltik a dátum helyét amíg pontos infót nem kapnak.

Agamemnon
Forrás: PC Dome

Hamarosan egy teljes mértékben különcködõ játékot kapunk kézhez, hiszen a Spore egyáltalán nem sorolható be a tucatjátékok kategóriájába. De mikor is lesz ez a "hamarosan"?

Will Wright legújabb remekmûve egyáltalán nem hoz majd szégyent elõdjeire - The Sims, SimCity vagy SimFarm -, hiszen ismét egy erõsen szélsõséges játékot kapunk hamarosan a kezeink közé. A stuff amolyan Populous - Civilization vegyület, melyben óvatosan elhelyeztek némi The Sims szerû nevelési/kezelési rendszert is. Elõször az apró kis lényünk táplálása a cél, hogy aztán bizonyos (több forrás szerint is meglehetõsen rövid) idõn belûl eljusson a szaporodás fázisához. Ezek után az élet utat tör magának, így egy egész civilizációt hozhatunk létre, melyben kényünk-kedvünk szerint alakíthatjuk a fajok alakjait, a városok épületeit és még rengeteg egyéb dolgot. A világûr felfedezése ekkor indul el, s egy hatalmas online csatározásba torkolik. Piszkosul jól hangzik...

Na de addig is álmodozás helyett térjünk rá a lényegre, hiszen ha a szimatunk - méginkább az Amazon.com orra - nem csal, akkor a Spore címû csoda 2008. március 3-án fog megjelenni az összes elõre bejelentett platformra - szóval PC-re és DS-re. Az oldalon egyébként 50 dolláros áron árulják a programot. Sajnos a kiadó/fejlesztõ vállalat egyáltalán nem támasztotta még alá ezt az információt, így egyelõre kezeljük óvatosan a dolgot.

Carlos
Szerintem beparázott, hogy nem warezolhat.

Þór vígi þessi rúnar

JackSparrow88
Nemtom amúgy én ezt csak hallottam h mintha internetes lenne de ha nem az akkor viszont simán kell majd...<#wink>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Kmarha
onnan hogy a mások álltal létrehozott világokat is meg lehet majd látogatni. Azt hiszik hogy MMORPG és bizony lehetne is azt csinálni belõle (bár szerintem felesleges)

JS88: single lesz, csak mint a Moviesban a feltöltött filmeket, vagy a Simsben a csinált családot (és még sorolhatnám), úgy a Spore-ban mások álltal generált és feltöltött világokat is lehúzhatod, már ha eredeti játékod lesz, nem netrõl lopott.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Malakai
Ez kimondottan singleplayer játék lesz.

Az emberek honnan veszik az ilyen marhaságokat? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

JackSparrow88
Ez télleg csak internetes lesz? Vagy ha lesz is benne single rész biztos nem arra lesz kiélezve ugyebár...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Amúgy most mikora ígérték a megjelenést?Mert sokszor inkább más idõpontot adtak a megjelenésnek és így követni se tudom.
kopaszrobert
kopaszrobert
Hopsz elrontottam, a második Crafting spherical worlds-t kétszer írtam be, de a második mellett ami van az másik.

kopaszrobert
smiley 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Az amit írtál max az épület editor, de maga a városi fázis játékmenete úgytûnik még tényleg sehol nincs bemutatva. Valószínûleg okkal. :-)

Pluskast
Szerintem félre értettél én nem követeltem senkin semmit max egy kérdést tettem fel. Mellre szívni nem szívok semmit legfeljebb vitatkozom😊
A várossal kapcsolatban. Van egy 35 perces videó abban benne van a városi rész. Külön bemutatja, hogy te magad akármilyen formájúra és színûre alakíthatod az épületeket. Ellen példaként megmutat egy a gép által kreált várost is. Ha meg lesz a video belinkelem. Egyébként erre is kíváncsi lennék, hogy lesz e az épületeknek valami tényleges funkciója is vagy igazából csak dísznek lesznek.
Carlos:Hogy ki az az maradjon az én titkom😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Malakai
Kérdõjel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Carlos
StormRegion?

Þór vígi þessi rúnar

honnan tudod hogy nem onnan ir? 😛PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Malakai
Mert Lipcsébõl írsz, hogy így sajnálod? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A lipcsei kiállításon tán lesz egy kipróbálható verzió is.Csak az a baj,hogy újságírok próbálhatják majd csak ki.
Hmuda
Csak úgy viccbõl. Be tudsz linkelni olyan videó(ka)t ahhol olyan részletesen mutatják be a városi/civilizációs fázisokat, ahogyan azt már például a lény fázissal megtették? Szóval rendesen mutatja narrálás mellett a város felépítését, esetleges problémák megoldását, a játékmenetet, stb, stb.

És rátapintottál a lényegre: nem tudod, hogy mit fejlesztenek még egy évig. Azért szerintem Will csapata tud egyet s mást arról, hogy mior van kész a játék. Nyilván azért nincs változás a bemutató videó információtartalmában, mert a nem mutatott részeket valószínûleg még javában toldozni-foltozni kell.

SZERK: remek ellenpélda Molyneux mester. Imád beszélni a terveirõl, de mikor azok technikai problémákba ütköznek és nem valósulnak meg, mindenki nekiesik, hogy hogy volt pofája olyasmiket igérni amiket nem tartott be (sajnálom is érte szegényt, pedig hatalmas géniusz, de kezd benõni a feje lágya). Az eddigiek alapján Will csapata már eleve csak a kész dolgokkal áll elõ (kivéve a viziéletet, de hát az is csak egy "ilyet tervezünk" prezentációban volt amit az ipar képviselõinek adott elõ).

SZERK2: persze ne szívd mellre, ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy ne követelj dolgokat a készítõkön oylasmi alapján amire nincs rálátásod (magyarán a fejlesztés jelenlegi állása).

MarkBlade
Az a baj hogy mostanában azt csinálják hogy a félkész, bugos játékot adják ki.. és majd valamikor egy patch-et hogy javítsanak a részidejükön. Remélem ez a játékot ez a sors elkerüli mert ötletesnek tünik a mostani silány csili-vili játékokk mellett.
Pluskast
Mondjuk ahhoz képest, hogy idén tavasszal jelent volna meg és eltolták jövõ év elejére ami kb 1 év csúszást jelent nekem nem az szûrõdik le, hogy csak bugokat javítanak ki rajta, hanem azt is, hogy esetleg fejlesztenek valamit. Namost ha youtube-on beírod a játék nevét találhatsz egy rakás videot a játékról és nem mellékesen a városi részekrõl is. Ez az uccsó felvétel semmi újat nem mutat a 2006-os hoz képest város színten sem és a bejátszott video 90% össze van vágva 2005,06 és 2007-es felvételekbõl.
Egyébként meg nem fikázni akartam a fejlesztõket és még csak nem is nyavajogtam miatta hogy miért nem jött ki. Elismerem, hogy sok dolog van amin csiszolni kell, de egyszerüen nem tudom mit fejlesztenek még plussz egy évig.
Amúgy meg majd rákérdezek haveromtól, hogy van e valami újdonság a lipcsei kiállításon a játékkal kapcsolatban õ kint van egy fejlesztõ céggel😊

Malakai
Annyira sztem nem, szerintem egy átlag warez ftp komolyabb terhelés alatt van...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

rotator
Kíváncsi leszek, milyen szerverparkkal indítanak az online részhet. Procedurális tárolás ide vagy oda, azért kell majd a kraft rendesen.

Hmuda
Nem kicsit botorság kijelenteni, hogy ugyanott áll mint fél éve, tekintve, hogy a fejlesztõkön kívül az égegyadta világon senkinek nincs fogalma arról, hogy milyen általunk nem látott akadályokat kell leküzdeniük.

Szerinted majd a félkész/bugos/kidolgozatlan/stb részeket fogják mutogatni, vagy azokat amik már mûködnek olyan jól, hogy a nagyközönség elé tárják? Példának okáért a városi/civilizációs részekbõl eddig érdemleges gameplay videót nem láttunk, csak interjúkat és minimális bejátszásokat, hogy ilyennek kellene lennie. De mivel nem nagyon akarják mutogatni, ezért nyilván még nincs olyan stádiumban, hogy elõ merjenek állni vele.

Pluskast
Sajna ez a videó semmi újat nem mutat. Ebbõl fakadóan toál nem értem, hogy mi a szöszt fejlesztenek még rajta. Ugyan ott áll a game mint a fél évvel ezelötti fázisban és a bejátszott felvételek 90% sem új.

Aquir
de továbbfejlõdött, és ott láthatod hogy változtatták, és úgy jött ki <#crazya>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nem úgy volt,hogy ilyen hernyõként jövünk majd ki a szárazföldre?Mert ebbe a videoba úgy jött a lény a szárazföldre mint ahogy egysejtûként kinézet.