8545
Spore
-
#2145 Remélem fognak finomítani még a pedian, mert egyelőre télleg nehéz a felfeldezés rajta.
Jó lenne ha több szűrési lehetőség állna rendelkezésre a kilistázánsál, pl "legmagasabb értékelést kapottak az elmúlt 24 órában". -
#2144 Elvis
-
olcsy11 #2143 én azért nem is töltök fel.. majd ha kicsit lepihennek, mert ha nem vmi extrát csinálok, akk senki nem figyel rám.. -
xAlterego #2142 Az milyen lény volt!
Annyian töltenek fel lényt, hogy felteszem, és egy másodperc múlva már a hatodik oldalon van! Így esélytelen hogy észrevegyenek! -
#2141 A bolti lemez majdnem 1 giga -
#2140 Lehet jelenteni a lényeket. Tehát tuti páran látni fogják, mielőtt törlik őket.
Meglepő volt számomra, hogy 1mp az után hogy feltöltöttem a lényem már hozzá is szóltak. (Nem költői túlzás az 1mp!) -
#2139 gondolom amelyiknek magas lesz a rating-je az kap featured státuszt :) -
#2138 Kíváncsi vagyok hogy miket fog bestreamelni majd a full játék a Sporepediából egyébként. Már 190 ezer lény van fent, nem hiszem hogy győzni tudják majda a péniszek meg hasonló szépségek szűrését. Vannak Featured lények, mint pl a Harley is., ezeknél látható egy csillag a kép alatt. Lehet végül csak ezek közül fog válogatni a játék? -
#2137 nem semmi :D
Hmuda: jah mostantol átugrom a hsz-eit :) -
Ne idegskedj már miatta. -
#2135 Na végre megvan a full CC
Íme a friss alkotásom:
-
#2134 Lol, van már Harley is :D
-
#2133 a full rohattul nem 200mega, mindjárt vki okos akinek már megvan megmondja, ha jól tudom 350-400mega körül van... -
#2132 De akkor mi benne 200 mega? -
#2131 most nem kezdeném el magyarázni...lentebb leirtam, h az a hawlett-packard verzio...vagyis nem a teljes...
MEG KELL VENNI! -
#2130 Spore Creature Creator Full Version... ez mi lenne? -
#2129 Végülis a lényegen nem változtat: nem kell foglalkozni vele és senkinek nem emg fel a vérnyomása. :-) -
#2128 Optimista vagy Hmuda :). Tuti vannak hülye emberek ... ma volt a Bumerángban egy bejátszás a Balázs showból ... egy nőnek 2 hónapig volt a legjobb barátja egy szöcske :). Szerintem igenis léteznek hülye emberek :) egy normális már kitalálni se tudna ekkora baromságot :DDDD. -
#2127 Nem létezik, hogy valaki születésénél fogva ennyire...ilyen legyen. Szimplán csak megjátsza magát, hogy mások felidegesítsék magukat. Van erre egy netes zsargon: troll. Tökéletesen illik rá. -
#2126 nem játsza -
#2125 Ne foglalkozzatok már vele, direkt játsza a hülyét. -
#2124 "De most warezon jelent meg."
-.-
el kell keseritselek ott sem jelent meg...onnan is csak a hawlett-packard verzio tölthetö le, nehogymár sajnáljunk 1500Ft-t ezért :S -
#2123 Hát a lénylabort gondoltam. A teljes lénylabort. De tagnap igaz hogy le lehetett tölteni, de előbb meg kellett venni, nem? De most warezon jelent meg. De attól megveszem:). -
#2122 köszönjük emese... -.-
majd csak szeptemberben
a lénylabor meg már tegnap is letölthető volt -
#2121 ....................................................... -
#2120 KIJÖTT A TELJES!!!! Tudtátok? -
#2119 :OO
+fav :) -
#2118 Hopp ez lemaradt:
-
#2117 Jó lett, de ha elfogadsz egy tanácsot szerintem cseréld le a lábát. Már a trialban is volt humanoidabb láb (asszem a második a 3 közül), aminek van comb izma és vádlija is :) -
#2116 Jó lett:D csak kicsit távoli -
#2115 ez nagyonjó -
#2114 Legújjabb kreálmányom :P
-
#2113 :DD
Itt van 3 lény amiket amiket a triallal dobtam össze:
Alig várom már a jövőhetet, letudom az utolsó vizsgámat és lesz időm lényeket heggeszteni :) -
#2112 Röpke homo sapiens készítés. Az ősember őse. Gondolkodtam hogy aggathatnék ruhát a lényemre.. asszem megoldottam:
-
#2111 Közvetlen utánad :). -
#2110 Hát a szegedi 576os fazon a következőt mondta:
Még nem kaptak ez ügyben infót, szóval nem tudja ...
Azt nem tudom, hogy hogy vonják majd le az eredeti árából, ha én neten szeretném megrendelni az eredetit (lehet valami megjegyzésbe bele lehet vmit vésni ... passz ... vagy nem is lehet).
-
#2109 Megszagolnátok azt a virágot?
-
#2108 nekem angolul van...szóval...igen. -
#2107 igen -
#2106 azok ott bal szélen műtetkók?