Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stonesour
ok, na, mindegy, csak kiváncsi voltam, h ennek mi lehet az oka

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

MeoH
HAt sztem ezt majd jatek kozben nem nagyon fogod eszre venni, mert nem fogsz ennyire razoomolni.

fuck mmo's..i.,

stonesour
És nagyítsd ki mert így nem látszik...

stonesour
mert jpg ben van és az a szar paint elmossa, ha nem bmp-be mentem a képet, de ez a játék alatt nagyon zavaró, sokkal jobban látszik

Rip
Úristen, ez téged zavar? Én alig vettem észre a különbséget.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

MeoH
Az csusznak a kiadassal az 1 dolog, meg is lehetne erteni. De az hogy mashonnet mar orakkal ezelott letoltheto volt, az kicsit gaz...

fuck mmo's..i.,

stonesour
nagyítsd, meg az amugy is jpeg nem annyira látszik, de engem zavarr

stonesour

WiZZaRD
Hát ez nagyon kész😊. Egy lényt csináltam, de már fetrengek a röhögéstõl😊. Ez mászthev lesz asszem'...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

stonesour
Na. hello ha valaki segítene azt nagyon megköszönném, szóval az van,hogy amikor a lényt modellezem akkor ilyen recések a szélek, pedig az antialisinget fullra állítottam a videokártya beállításoknál (ati radeon x1600 pro 256 mb)
lásd bal oldali kép

amikor a texturát választom akkor pedig szép elsimítottak az élek

lásd jobb oldali kép

EZ MIÉRT VAN?! 😊 másnál látom, hogy nem ilyen, meg a járáspróbánál is recés. Valaki segítsen már, mert ez annyira zavar, miért van EZ?!

na kössz a segítséget elõre is,

MIT ÁLLÍTSAK MÁR? ajj na

Zomil
éljen! ideje volt 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Lehet hogy csak minket akarnak összezavarni.<#ravasz1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hmuda
Tess, itt van, még mindig 17-ét írnak. Szánalom amit az ea itt összetöketlenkedik...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DarkSector
Nemsokára megcserélõdik az elsõ 2 hely.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bodesz
látom nem csak én kattantam rá az utóbbi órákban/napokban a spore ra 😄

Népszerû témák
1. Foci EB 2008
2. Spore
3. Mozilla Firefox
4. Modellautók
5. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
6. PlayStation3
7. Milyen gépet vegyek MOST?
8. Namiez?
9. A nagy szavazó topik
10. Battlefield 2

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Hmuda
Áh, msotmár auto delete lesz, a visszaesõknek esetleg még pont is.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
HMuda!
Szerintem lassan élned kellene a jogoddal, hogy kipurgáld a szemetet!
(piros rész a FAQ környékén).
Ha gondolod átveszem!

Þór vígi þessi rúnar

Neked legyen igazad. <#wink>
Még egy ideig 17-e van...

Hmuda
Most nem tudom letesztelni, mert lehalt az egész ea-store, de se levelet nem kaptam a csúszásról és hajszálpontosan ez a dátum volt berakva az amerikai megjelenéshez, szóval amennyire én tudom, az EU még mindig 17.

offkorz
szépen kérlek :-c

Rip
De kényelmes valaki...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Én most léptem fel oda, ahol megvettem. Ma délután még nekem is 17-e volt.
Mostmár ez. Nemértemnemtudom...

Hmuda
Az az amerikai megjelenés, az én EU-s "számlámon" még mindig 17-e áll.

offkorz
linket és nemfogjuk :-|

A CDT az -5 óra a GMT-hez képest, mi pedig +1 vagyunk, azaz 6 óra az eltérés. Asszem...

Rip
Mostmár minden második hozzászólásban ezt fogják kérdezni?

LényLabor full infó az EAStore.com-ról:
Status: Pre-Release Wed Jun 18 12:00:00 CDT 2008;

Csesszék meg...

offkorz
kijött-e a full?:-o

igen a lénylaborra gondoltam én is de honnan lehet tölteni? mi a D2d?
Hmuda
2...<#wilting>

Egyik trial (ingyenes), a másik full (fizetõs)...

DarkSector
Én mosmá télleg nem vágom, hogy mi van.
Valaki legyenszíves és írja meg, hogy akkor most hány verzió létezik, és hogy melyik fizetõs és melyik nem.
THX

cenobite
A Lénylabor jött ki full-ban. A Spore majd õsszel.

gamertag: kenobita

már kijött a full?
wesker24
Eddgi csak a D2D-rõl lehet leszedni a teljes verziót !
Rip
Hát ez az.
Néha nem bírom követni DarkSectort.

cenobite
Jaja.

Rip
A D2D-rõl szeded?

wesker24
Pontosan annyi a mérete !!

Nekem is kb 45 perce jött le pedig elkezdtem már 19-kor !!
Fantos
Gando fent vannak a szörnyek Kezesmalac meg Kezesmalac maradt mert ha valaki letõlti akkor Kezesmalac név lessz játékban

cenobite
A teljes verzió 337 MB. Nekem is most jön - illetve csak csorog...

Hmuda
Senki...

Rip
Ki akar ezért pénzt kérni?

wesker24
Ja fel van szerelkezve mindennel ami csak kell.

Amugy szerinted mit lenne érdemes levenni róla hogy ne legyen olyan sok minden rajta ?? Lehet hogy azok a fûrészkerekek nem kellenek rá !!

Pont ilyen vérvörös pokoli szinre akartam szinezni !!
Seth
Kicsit túlcsicsázott 😊

PSN ID.: Beegabor

wesker24
A teljes verziónak közel sem ekkorra a mérete.
wesker24
Ez a hivatalos demo változat volt nekem is.
DarkSector
Ezért akartak pénzt kérni....Hivatalos LÉNYLABOR Demo!!! <#vigyor3>

Rip
Durván beindult a lénygyártás, lassan 50.000.
Lesz mit szétosztani a galaxisokban 😊

wesker24
Ime az elsõ lényem a full lény labor készitövel !!

Kicsit brutál lett ! <#vigyor>

Lobsterman
Hát überhorror azért nincs, de van pár not-cute alkatrész, láttam 😊