8545
Spore
-
#3262 ÓBA***MEG!
Igy kell trélert csinálni!
Ez k***a jó volt! -
#3261 Az előbbi bemutató videóban már benne volt, de itt van külön is a trailer.
-
#3260 -
moralosan #3259 GT-n megnéztem HD-n.
BAKTER járműtervező ultrabrutál lesz. Az is elképesztő, hogy 22 óra alatt elérte a 100.000-es számot a spóralkotások száma a kiadást követően, most pedig már lassan 18-szor annyi. -
#3258 Andenodon
-
#3257 -
#3256 Starcraft2... -
#3255 Nyár?! Inkább ősz, nem? :(... bárcsak nyáron jönnének ) -
#3254 Naszép!
Azért vicces lesz ez a nyár számomra:
Spore, Fallout 3, Lego 8297, ehh...költhetek megint egy csomót... -
#3253 megyek alszom egyet a szöges ágyamban ;) :) tűkön holmi diablokat szokás várni :) -
olcsy11 #3252 ma megvettem énis :D msotmáár dobozom is van hozzá :D és a tescoból hazajövet sikerült szétáznom is... :D -
#3251 Inkább óvatosan. :-) -
Gondolom te is tűkön ülve várod a 3-at!? -
#3249 Brahmin
Akik ismerik azoknak nem kell magyarázat. :-)
Sajnos nem lehet normális tehén-fejet összevarázsolni. Maga a test nem lett olyan borzalmas. :P
-
#3248 a tulajdonságok felett a jobb felső sarokban van egy ilyen szerteágazó cucc, amikor piros és végigment akkor már bonyolultabb dolgokat beletenni, végén már semmit sem -
#3247 pedig van olyan..nem lehet akármennyit pakolni ész nélkül a lényekre..istenem bárcsak a csajomnak is lenne ilyen bonyolultság mérője. -
moralosan #3246 Nos igen, mindenki fogna akkor egy alap gerincet, rápakolna lábakat meg karokat, aztán csak fegyverek . -
#3245 Azért ne legyen az, hogy hatvan lába van meg hetven karja :P Gondolom azért csinálták ezt, hogy a harcok során ne lehessen akármilyen terminátorokat létrehozni :) -
kismiki #3244 bonyolultság mérőről nem is hallottam még -
#3243 az tényleg jobb lenne, ha nem lenne korlátozás a szörnyre pakolható cuccok számában, de azért így is ki lehet bírni..legalább nem lehet valami használhatatlan izéket alkotni -
#3242 én meg lassan a teljest keveslem :D
engem az zavar a legjobban hogy van ez a bonyolultság mérő :S nem tudom rendesen kiélni magam mert már nem rakhatok rá több cuccot :S -
marosiviki #3241 jaja!! már a demóban is tök jó dolgokat lehet csinálni:D El se merem képzelni milyen lehet a teljes:D:D -
kismiki #3240 ott lesznek majd igazi durvaságok -
#3239 A Demo 25% os. A teljesben sokkal több kis szöszmöszt tehetsz a lényedhez :)
-
#3238 jaja skin editorral megcsinálom mondjuk alonso buksiját sporesan ! D: -
marosiviki #3237 kismiki: elég jó a lény:D kicsit csámpás:D:D:D:D -
marosiviki #3236 Tényleg, akinek esetleg megvan a teljes lénylabor az írhatna arról, hogy abban mennyivel van több lehetőség az arckészítésre. -
kismiki #3235 Ő szutyok! Bájos?
-
kismiki #3234 Már csak 1 skin editor kéne és meg lenne oldva az arc probléma :) -
#3233 Olyan lesz mint a simsbe, egyetem meg party kiegészítők,! _D -
kismiki #3232 Ez szerintem is így lesz ez benne a biznisz :) -
moralosan #3231 Nekem az a sejtésem, hogy majd ehhez is sorozatgyártásba állítják a kiegészítőket :) - persze nem baj, de kicsit nehéz lesz pénztárcával bírni [lsd. Sims - nem, ezzel most sem játszom, régen se játszottam ]. -
#3230 Ahha feltettem a directx ) és fut a játék köszi szépen ! nagyon jo ez a lény labor! :. -
#3229 d3dx9_27.dll..ezt írd be agoogle-ban és kiad asszem elsőr egy oldalt, ahol le tudod tölteni...és menni fog a Spore -
kismiki #3228 mondjuk gondolom, hogy sokkal több féle száj lesz például mert a demóban elég kevés van még. -
#3227 Hát nem tudom, a simsben nagyon rámásztak az arc részletesség témájába. Nem biztos, hogy ez így lesz most is, nekem nem okozott ez nagy problémát. De benfenteseket kellene kérdezni EA oldal nézd meg hátha van valami infó vonal, email stb. -
#3226 direct x frissités! -
kismiki #3225 Ahogy így elnézem ezeket a klassz teremtményeket nekem is muszáj lesz gyártanom egy ilyen hasonló barmot hamarosan! -
#3224 Valaki tud segíteni? d3dx9_27.dll nem taláható ezt írja a lény kabor! mit tegyek ? -
#3223 Naon jó lett katakpult a kreálmányod! ! megyek én is gyártok valami aranyos szörnyecskét