8545
Spore
-
#3302 Na és még1
Jaakre
(katt a képre az adatlaphoz!)
Darkon: Köszi. A gonosz, aggresszív lényekbe nem tudom beleadni szívem-lelkem ... valahogy nem az én műfajom, de mégis készítek pár ilyet is :). Inkább aranyos lényeket áraszt magából a "műhelyem".
-
#3301 Bantrus jopofa. -
#3300 Mai spórolásom eredményei:
Thorny
[URL=http://www.spore.com/sporepedia#qry=usr-ZsZso%3Asast-500006052397]" target="_blank" class="bb-link">
Bantrus
[URL=http://www.spore.com/sporepedia#qry=usr-ZsZso%3Asast-500006053557]
(katt a képekre az adatlapjukhoz!) -
#3299 Megnéztem engedelmeddel a spore-os lényeidet elég kellemesek :P Főleg az a sárkány lény tetszett amit az avatarodban láttam ott, bár lehet, hogy nem avatar mindegy :D -
#3298 Azért nem egy nagy összeg ez szerintem. Aki sokalja ezt is, hát annak semmi sem jó. -
#3297 Hali. Mivel új SecuROM fogja védeni lehet elfog tartani egy darabig amíg feltörik. Amúgy meg sztem tuti tetszeni fog neki és sztem megis éri megvenni. Nézezsd meg vele a lénylabor demót meg új bemutató videóta játékról ha megnyeri a tetszését sztem követelni fogja :) -
mirakon #3296 A Maxis Software egy olyan amerikai vállalat, amit videójáték-fejlesztőként alapítottak és most az Electronic Arts (EA) egy védjegye.
Mindkettő:D és ugyan az a kettő kb:D -
#3295 A lénylabor és a spore is Electronic Arts os. Csak lentebb írták, hogy nem EA. -
#3294 EA association? -
#3293 Jók lettek :) A súlyemelős a legjobb szerintem.
Electronic Arts association van nem? Persze ezt csak zárójelben. -
#3292 válasz erre gomb?? -.- -
mirakon #3291 A zöld lényed tetszik a legjobban;) -
moralosan #3290 Nem EA. Maxis. -
#3289 Elso "alkotasaim"
Egy erdekes szimbiozis: A 2322-es urolimpia sulyemelo bajnoka Küki es Kartács aki csak szimplan hulye
Dugó, az agressziv beka:
Borzont:
-
kismiki #3288 tényleg nagyon kemény a cucc!!!! -
mirakon #3287 Hát tényleg elég szép a trailer:D Ha ilyen lesz a játék akkor meg kell hajolni az EA mesterek előtt:D -
#3286 Jézusom :| rég láttam ilyen jól megcsinált trailert :O -
#3285 Ha sikerül olyan jól megcsinálnuniuk a játékot, mint amilyen jó ez a trailer, akkor tényleg történelmet írnak, mert ez valami félelmetes volt! :) -
mirakon #3284 kösz aragorn már éppen linkelni akartam;) -
Aragorn83 #3283 Pedig ott van a Hivatalos magyar oldalon...
Mr és Miss Spore Magyarország verseny -
kismiki #3282 én nem találom a linket sehol :( -
mirakon #3281 jaja van ilyen nyereményjáték. A SPORE oldalán vannak a linkek h hol lehet a lényekre szavazni. Ha szavazol akkor nyerhetsz;) -
makpadi #3280 na valami ilyesmire,köszi! -
Aragorn83 #3279 Van is jelenleg egy nyereményjáték. A Mr és Miss Spore Magyarország verseny. Fődíja a SPORE játék... -
#3278 Mire gondolsz pontosan? -
makpadi #3277 Hali!
Nem tudom hogy igaz-e de valamelyik játékokkal foglalkozó honlapon olvastam hogy lesz valami nyereményjáték,szóval tényleg lesz vagy csak kacsa a dolog? -
kismiki #3276 jól beszél az Úr! -
#3275 Mindegyik lényedről csinál egy mentést, persze csak akkor ha lementetted őket, ezeket kell majd a megfelelő könyvtárba bemásolnod. -
kismiki #3274 Pont ez volt a lényeg, hogy minél butább legyen a feje! -
mahalo #3273 Hy! A lénylaborba meg kreált lényekkel hogy tudok majd a teljes játékban játszani ? -
#3272 Húúú, valami 2.6-os cerka egy csiga rammal, meg valami 128 vagy 256 Megás nvidia vidkari.
Sorry, nem tudom - most nem otthon vagyok, nem tudom megnézni -, és alapvetően nem igazán érdekel, mert nem sokat játszom PC-n. Anno mikor "fejlesztettem" az volt a cél, hogy az Oblivion elfusson. :D -
mégegyszer asszem lemaradt -
#3270 elég idétlen -
kismiki #3269 Legújabb teremtményem: BETYÁR
-
Itt meg egy kis ugrabugra :) -
Legújabb performánszom :) -
Neoncsoves #3266 Szerintetek arra van esély hogyha a Sims tetszett nővéremnek akko ez is fog? Tudom, nem szép dolog warezolni, de akkor majd leszedem neki. Ha tetszik neki úgyis megveszi, engem meg max pár órára fog érdekelni a játék, kivéve ha lesz valamiféle multiplayer, hogy ugyanúgy mint SPben mehetsz bolygókat bekebelezni meg minden csak lenne játékos ellenfeled, szerintem izgalmas lenne. -
#3265 Mid van? -
#3264 Huhh... Utoljára az Oblivion miatt fejlesztettem kicsit a gépemen, most - ha nem lesz megfelelő a gépem teljesítménye -, akkor a Spore miatt leszek kénytelen egy kis pénzt belecsorgatni. :) -
#3263 Igen, én azt hiszem beszartam. Ez valami elképesztő lesz és alapoktól fogja megrengetni a játékostársadalmat. Az a Predator meg az előző trailerből... OMG :)