8545
Spore
  • ZsZso
    Na és még1

Jaakre

(katt a képre az adatlaphoz!)

Darkon: Köszi. A gonosz, aggresszív lényekbe nem tudom beleadni szívem-lelkem ... valahogy nem az én műfajom, de mégis készítek pár ilyet is :). Inkább aranyos lényeket áraszt magából a "műhelyem".
  • Darkon
    Bantrus jopofa.
  • ZsZso
    Mai spórolásom eredményei:

Thorny
    [URL=http://www.spore.com/sporepedia#qry=usr-ZsZso%3Asast-500006052397]" target="_blank" class="bb-link">

Bantrus
    [URL=http://www.spore.com/sporepedia#qry=usr-ZsZso%3Asast-500006053557]

(katt a képekre az adatlapjukhoz!)
  • katakpult
    Megnéztem engedelmeddel a spore-os lényeidet elég kellemesek :P Főleg az a sárkány lény tetszett amit az avatarodban láttam ott, bár lehet, hogy nem avatar mindegy :D
  • katakpult
    Azért nem egy nagy összeg ez szerintem. Aki sokalja ezt is, hát annak semmi sem jó.
  • Venom
    Hali. Mivel új SecuROM fogja védeni lehet elfog tartani egy darabig amíg feltörik. Amúgy meg sztem tuti tetszeni fog neki és sztem megis éri megvenni. Nézezsd meg vele a lénylabor demót meg új bemutató videóta játékról ha megnyeri a tetszését sztem követelni fogja :)
  • mirakon
    A Maxis Software egy olyan amerikai vállalat, amit videójáték-fejlesztőként alapítottak és most az Electronic Arts (EA) egy védjegye.
    Mindkettő:D és ugyan az a kettő kb:D
  • katakpult
    A lénylabor és a spore is Electronic Arts os. Csak lentebb írták, hogy nem EA.
  • Darkon
    EA association?
  • katakpult
    Jók lettek :) A súlyemelős a legjobb szerintem.
    Electronic Arts association van nem? Persze ezt csak zárójelben.
  • Benny04
    válasz erre gomb?? -.-
  • mirakon
    A zöld lényed tetszik a legjobban;)
  • moralosan
    Nem EA. Maxis.
  • Darkon
    Elso "alkotasaim"

Egy erdekes szimbiozis: A 2322-es urolimpia sulyemelo bajnoka Küki es Kartács aki csak szimplan hulye

Dugó, az agressziv beka:

Borzont:
  • kismiki
    tényleg nagyon kemény a cucc!!!!
  • mirakon
    Hát tényleg elég szép a trailer:D Ha ilyen lesz a játék akkor meg kell hajolni az EA mesterek előtt:D
  • Kicsikiraly
    Jézusom :| rég láttam ilyen jól megcsinált trailert :O
  • ZsZso
    Ha sikerül olyan jól megcsinálnuniuk a játékot, mint amilyen jó ez a trailer, akkor tényleg történelmet írnak, mert ez valami félelmetes volt! :)
  • mirakon
    kösz aragorn már éppen linkelni akartam;)
  • Aragorn83
    Pedig ott van a Hivatalos magyar oldalon...

Mr és Miss Spore Magyarország verseny
  • kismiki
    én nem találom a linket sehol :(
  • mirakon
    jaja van ilyen nyereményjáték. A SPORE oldalán vannak a linkek h hol lehet a lényekre szavazni. Ha szavazol akkor nyerhetsz;)
  • makpadi
    na valami ilyesmire,köszi!
  • Aragorn83
    Van is jelenleg egy nyereményjáték. A Mr és Miss Spore Magyarország verseny. Fődíja a SPORE játék...
  • katakpult
    Mire gondolsz pontosan?
  • makpadi
    Hali!
    Nem tudom hogy igaz-e de valamelyik játékokkal foglalkozó honlapon olvastam hogy lesz valami nyereményjáték,szóval tényleg lesz vagy csak kacsa a dolog?
  • kismiki
    jól beszél az Úr!
  • katakpult
    Mindegyik lényedről csinál egy mentést, persze csak akkor ha lementetted őket, ezeket kell majd a megfelelő könyvtárba bemásolnod.
  • kismiki
    Pont ez volt a lényeg, hogy minél butább legyen a feje!
  • mahalo
    Hy! A lénylaborba meg kreált lényekkel hogy tudok majd a teljes játékban játszani ?
  • cenobite
    Húúú, valami 2.6-os cerka egy csiga rammal, meg valami 128 vagy 256 Megás nvidia vidkari.
    Sorry, nem tudom - most nem otthon vagyok, nem tudom megnézni -, és alapvetően nem igazán érdekel, mert nem sokat játszom PC-n. Anno mikor "fejlesztettem" az volt a cél, hogy az Oblivion elfusson. :D
  • katakpult

mégegyszer asszem lemaradt
  • Carlos
    elég idétlen
  • kismiki
    Legújabb teremtményem: BETYÁR
  • katakpult

Itt meg egy kis ugrabugra :)
  • katakpult

Legújabb performánszom :)
  • Neoncsoves
    Szerintetek arra van esély hogyha a Sims tetszett nővéremnek akko ez is fog? Tudom, nem szép dolog warezolni, de akkor majd leszedem neki. Ha tetszik neki úgyis megveszi, engem meg max pár órára fog érdekelni a játék, kivéve ha lesz valamiféle multiplayer, hogy ugyanúgy mint SPben mehetsz bolygókat bekebelezni meg minden csak lenne játékos ellenfeled, szerintem izgalmas lenne.
  • Carlos
    Mid van?
  • cenobite
    Huhh... Utoljára az Oblivion miatt fejlesztettem kicsit a gépemen, most - ha nem lesz megfelelő a gépem teljesítménye -, akkor a Spore miatt leszek kénytelen egy kis pénzt belecsorgatni. :)
  • EnZsolt
    Igen, én azt hiszem beszartam. Ez valami elképesztő lesz és alapoktól fogja megrengetni a játékostársadalmat. Az a Predator meg az előző trailerből... OMG :)