8545
Spore
  • Adam II
    Igen mert majd szeretnék sokat sporetolni szeptembertől.
  • Kicsikiraly
    van aki már elkezdett sporeolni hogy megvegye a sporet?

[egyik haveromnak jutott eszébe, muszáj volt megosztanom veletek :D]
  • Adam II
    Jóak.
  • Lobsterman
    A robothoz sok ötletet loptam meg keveset a csontihoz is :D
  • Lobsterman
    Elértem a 70 lényt sporepediában :D
    Ennek örömére pár újabb dögöm:

• Kicsikiraly
    4:25-nél nézzétek mögötte a monitort :D
  • Kicsikiraly
    csak tékelni akart

[gonosz]
  • Hmuda
    Kösz. :-)
  • ZsZso
    Asszem letettél már annyit az asztalra, hogy enélkül is higgyünk Neked, de köszi a bizonyítékot. ;)
  • Hmuda
    Itt van az egyik videó amiben említi 0:50-nél. Van egy másik is amit nem találok, de ott mondja, hogy ez lesz a játék "végcélja".
  • Carlos
    Hmmm...erről én sem tudtam. Thx.
  • ZsZso
    Erről nem tudtam
  • ZsZso
    Én max olyasmira tudok gondolni, hogy valamiféle tutorialszerűséggel játszuk végig a játékot ... pl. "edd meg a zöld bigyókat", "ismerkedj meg 5 lénnyel", "csinálj gyereket", "hódíts meg egy bolygót", stb. Aztán amikor ezekkel mind megvagyunk, akkor közli veled, hogy te vagy a világegyetem ura ... remélem ennél nem lesz komolyabb ...

Amúgy régen mondták, hogy szabadon ugrálhatsz majd a fázisok közt, és azt is, hogy akármennyi időt eltölthetsz bennük.

Lehet azért tesznek bele egy kis outrot, hogy legyen sikerélménye a játékosnak. Passz ...
  • Hmuda
    Semmi új nincs ebben. Wright már említette egy régebbi interjúban, hogy a játék végcélja elérni a galaxis közepét. A fajok akikkel útközben találkozunk mind külön elmélettel áll elő, hogy mit is jelent az ami ott van és mikor a játékos is eléri, ő is összerakhatja a saját elméletét.

Utána meg gondolom megy minden tovább, csak annyi a pláne, hogy van egy "végcél" amiért lehet küzdeni. Olyan mint a GTA-k. Miután végzel a fő küldetésekkel, a játéknak ugyan "vége" van, de ugyanúgy lehet tovább sandbox módon játszani.
  • Carlos
    Hát...nemtom...szerintem ez rossz hír...pont ezért szerettem a Maxis játékokat, hogy nem volt konkrét vége...
  • ZsZso
    elcsesztem a BBCODE-t, a franc akarta az egészet félkövérre .... grr
  • ZsZso
    [b]Vége van a Spore-nak[b]

Nyugalom, nem a fejlesztést lőtték le, pusztán egy olyan információra derült fény, amely a játék végével kapcsolatos - és ebből az egy dologból már sokan rájöhettek az érdekességre!

Aki játszott már Maxis játékkal, vagy kipróbálta Will Wright játékainak bármelyikét, az bizony már a bevezetőn is laposokat pisloghatott - aki pedig esetleg nem érti a dolgot, annak most villámgyorsan álljon itt a megoldás: eddig egyiknek sem volt vége, legalább is a szó "játékos" értelmében. Bizony, a Spore nem csak abban lesz úttörő, hogy ez lesz hosszú évek óta az első olyan Maxis játék, amely semmilyen módon nem kapcsolódik a Simekhez (se város nem építhetsz nekik, se az életüket nem tutujgathatod...), hanem abban is, hogy úgy 10-15 óra játék után egyszer csak befejeződik majd. Hogy ez konkrétan mit jelent (vajon elérve egy bizonyos szintet a világegyetem tejhatalmú urává válunk, vagy a népünk ennyi idő után kezd el stagnálni) most még nem értjük, de hát már csak hónapok vannak hátra a megjelenésig, odáig már féllábon is kibírjuk...

forrás: PCGURU

?! Kiírják, hogy "Ügyes vagy, nyertél!", aztán megkérdik, hogy akarod -e folytatni? Mire jó ez?
  • Darkon
    Na csinaltam egy parat:
    Cickus

Bömbi

Larvus

Szexualis zaklatas Vanda
  • Kicsikiraly
    Sir Moak
  • Kicsikiraly
    azt már észrevettétek mi történik ha gyorsan megforgatjátok a főmenüben lévő galaxist? :D
  • Solten
  • Lobsterman
    Hammertime!
  • Kicsikiraly

amiről ott beszélek az jobban néz ki :)
  • Lobsterman
    Cthulhu.

A kép link a profilomra
  • Coolfire
    Bizony...én nagy Maxis fan vagyok...:)Amit ők csinálTak,csinálnak az nálam akut érdeklődést vált ki.:)És eddig a játékaikban sohasem csalódtam,hiszen rettenetesen kreatív csapat Will bátyóval az élen.Arra az időjárásszimulátorra tényleg kívánci lettem volna..:)
  • Carlos
    És akkor megjelent egy régi cimbora...
  • Coolfire
    Elidétlenkedtem már én is a lénylaborral.:)Hát nem semmi figurákat hoztam össze.De mikor megláttam tegnap az E3-as trailert seggreestem.Pedig-attól függetlenül,hogy ide nem írkálok-,a bejelentéstől fogva a szemem a Spore-n van.:)
  • moralosan
    Nekem tuti békés törzsem lesz ^^.
  • Carlos
    Áááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!
    Most azonnal tépd meg a ruhád és szorj hamut a fejedre. Valamint mormolj el egy fohászt azért, hogy ne üssön valaki szájba ezért a kijelentésért!
  • cenobite
    Nem, az egy külön játék.
  • Kicsikiraly
    a simcity societies az, nem?
  • Coolfire
    Hát nem semmi játék lesz az biztos.Igaz erre Will Wright és a maxis a garancia.Apropó a SimCity 5-tel mi van?
  • Carlos
    18 editor lesz a játékban. bakkker... hol van még a szept 5.
  • cenobite
    Atomjóak!
  • ZsZso
    A járműszerkesztő nagyon brutálisan néz ki. Egyszerű, de mégis nagyszerű ;). Zeneszerkesztőről eddig még nem hallottam, vagy csak elfeledtem ... na ez is tetszett ;).
  • Kicsikiraly
    lol, a második videóban, amikor megy haverkodni a dínókkal, ott ijesztget Cthulhu :D
  • Sephi
    Nagyon joak!!!
  • ZsZso

Linkek:
    Developer Walkthrough Part 1
    Developer Walkthrough Part 2
    Developer Walkthrough Part 3

• Venom
    Jól láttad azaz avatarom vagyis azvan betéve avatarnak :)
  • Darkon
    Jaja ezzel en is igy vagyok csak az enyemeim inkabb idiotak:)) A sulyemelos paroson mindig fetrengek a rohogoestol ahogy a hatso szemei mozognak, kesz vagyok:))))