Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Angry-Andy

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hmuda
Hagyjál ezekkel a magyar mese-nevekkel... 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Carlos
Nem.
De ha bevviszed a számlát és felmutatod, akkor kevesebbet fizetsz a végleges játékért.
Soxor volt már igy: GW preorderek is igy müködtek!

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Adok neki nevet: Morci-Marci 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Nem szóltam ... csak a katalógusukban van:
http://www.576.hu/inc2007/maxcat.php?id=3&pict=10&width=572

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Nem is láttam ... 576nál akciós a lénykészítõ (ha házhosz szállíttatod).
576os pénzvisszatérítési akcióra van kézzel fogható bizonyíték?

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Jó a haja 😊. Nekem kicsit túl agresszív 😊.

balee4
Lenne egy valószínûleg elég hülye kérdésem: ha pénteken megveszem boltban a Lénylabort, kell majd neten aktiválni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
Letelt a 15 perc... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Ottokár egész eredeti. Gondolkodási idõt kérek, hogy eldöntsem tetszik -e 😊.

ZsZso
Szerintem nagyon irány, hogy magyarra is lefordítják a játékokat, örülök is neki, csak egyszerûen nem használom 😊. Ettõl még értékelem.

"akinek ezek feltünnek,nem a játékot élvezi,hanem szálkát keres"
Ez a következtetés az esetemben teljesen hibás 😊, persze "kivétel erõsíti a szabályt" ...

malter
ezek mondjuk tényleg vadak😄
malter
ááh sose jo semmi,ha angol lenne akkor azt turná mindenki hogy lehetne magyarra forditani😊))
(kreáltam jopár lényt,de fejböl nem tudok mondani egy testrész megnevezést sem mert nem érdekel.akinek ezek feltünnek,nem a játékot élvezi,hanem szálkát keres)nem kötözködök,csak régen bosszankodtam mert semmi nem volt magyarul szinte,most mikor már pár gyárto elkezdte forditgatni cseréljük angolra😊

cenobite
Berátságos kis jószágnak tûnik. 😊

gamertag: kenobita

Carlos
Mintpéldául: Erõvisszacsatoló Kard a Mindenható? <#idiota>
Esetleg: Elszigetelt gyûrû a ravasz? <#banplz>

Megszületett Ottokár:

Þór vígi þessi rúnar

Lobsterman
Attól függ mit. Ezzel konkrétan az a baj hogy olyan infantilis, mondhatni dedós fordítást csináltak, ha olvasni próbálom elhányom magam.

ZsZso
Több topikban is fõ téma szokott lenni 😊. Szerintem senkinek sem fáj, ha magyar létemre angolul játszom: én így szoktam meg a játékokat. Akinek meg igen, az magára vessen 😄.

wesker24
Jah tudom hogy nem kell hozzá nagy angol tudás.

Jah angolul gondolom szebb a kiejtése.
malter
jo magyar szokáshoz hiven még a saját nyelvünkön se szeretünk játszani lol😄mi ebben a logika?
Lobsterman
Hát ehhez aztán nem kell annyira jól tudni angolul 😊

ZsZso
Én spec a testrészek magyar neveitõl a falramászok. Gondolom angolul is ugyanaz, de úgy valahogy máááás 😊.

wesker24
Mi az mindenki ennyire perfekt angolból ?? Hogy mindenki az angolt válassza. <#vigyor>
Hmuda
Áh mindegy. Elég csak egy-két filet átmásolni, a többi fordítás meg amúgyis van olyan jó, hogy ne zavarjon.

Hmuda
Épp azzal szenvedek. :-)

Lobsterman
Szerintem ha átállítod a windowsban az országot usára akkor angolul fogja felrakni. Én legalábbis ezt fogom tenni 😛

Carlos
Magyar területi beállitás?
Nekem angol: angol xp, a magyar területi beállítást meg már vag 3 éve számûztem a géprõl...

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Én is angolul vettem meg és magyarul installálódott. -_-

ZsZso
Látod, ez még kimaradt. Köszi szépen 😊.

wesker24:
Naaaaa ... neeeee ... még elpirulok 😊. Köszi amúgy. Aranyosságra gyúrok 😊.

Carlos
Favágó móccer van csak erre a problémára.
Uninstall creatures editor (elõtte backupold a lényeidet) majd install, elindit, kilép, lény bemásol, elindit és ottvannak.

Ismert bug, még nincs megoldása, de szerintem nem is lesz a véglegesig.

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Egész aranyos. <#eljen> Látom nagyon kreativ elme vagy.
ZsZso
Na még egy régi lényem 😊

Don

ZsZso
Neten fent van, de nem jelenik meg a lénylaborban, tehát nem tudom leszedni lokálba. Leszedtem a netrõl böngészõvel, bemásoltam a többi lény mellé (más lénynél mûködik), de ezt akkor se látja.

Úgy emléxem, hogy neked is volt hasonló problémád.

Carlos
Hát ha lokálisan kitörölted és fentvan a neten, akkor sima ügy.
Ha nincs a neten, akkor vannak tool-ok amik a törölt fájlokat hozzák vissza. Keress rá a guglin.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Lokálisan törölt. Bár gondolom nem olyan lényeges, mert majd a játék úgyis le tudja majd kérni a lényeim a netrõl...

cenobite
Sporepedia-n most van 116.000 valamennyi lény. Mire kijön a játék, vajon mennyi lesz?

"Creatures uploaded in last 24 hours: 103090"

Carlos
Mármint? Lokálisan törölt vagy server-rõl törölt?

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
THX <#worship>
ZsZso
Törölt lények életrekeltésére nincs megoldásod? 😊

ZsZso
WOW, ezt jó tudni!

ZsZso
Attól félek sehogy.

Én feltettem egy lényt, aztán rájöttem, hogy nem töltöttem ki a kulcsszavakat ... kitöltöttem, lementetettem. Eredmény: új lény jött létre. Najó, akkor töröljük a régit. Töröltem. Fent maradt a Sporepediaban, gépemrõl törlõdött. Az új lény is hasonló sorsra jutott. Na akkor visszatöltöm magamhoz a Sporepediaból ... HÖHÖ! Nem úgy van az. Bemásolom a fájlt, de tudja az a köcsög progi, hogy ezt a lényt már töröltem magamtól, szóval nem látom a lények közt.

Óvatosan a törléssel, mert ahogy nézem nincs teljesen kidolgozva ...

cenobite
Ok. köszi a válaszokat, csinálok egy új reget délután...

Carlos
Csinálj egy új regisztrációt másik email-el. Nekem is volt ilyen gondom!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
sporepedia-ra mész fel és bejelentkezel és a lényeidnél törlöd.

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Simán nálam ugy megy minden mint a vizfolyás. Probléma egy szál se.

Nálam csak egy probléma van az egyik lényt duplán raktam fel csak azt nem tudom hogyan lehet azt törölni ??
cenobite
Kezdek megkattanni. Megcsináltam normálisan a regisztrációt, aztán mégsem tudok belépni, lényt feltölteni. Pedig kipróbáltam, "elfelejtett jelszó"-val újraküldettem a jelszavam, és akkor sem enged be.
Nektek simán megy minden?

ZsZso
Ah, okok. Thx még1szer.

MeoH
Az nem veszes, ami meg maradt. Az elso bejelentkezesnel a regisztracios ablak maradt lengyel, de a bejelentkezes ablaka mar angol. Ill. vmi reklam resz virrit lengyelul. A crealas es az osszes opcio, menu teljesen angol. De probald ki az a tuti.

fuck mmo's..i.,

ZsZso
"Viszont igy is maradt nehany lengyel resz" ... ez az ami aggaszt 😊. Majd meglesem mit mondd nálam (inkább legyen full magyar mint kicsit angol kicsit magyar 😊.