8545
Spore
-
#3342 Igen mert majd szeretnék sokat sporetolni szeptembertől. -
#3341 van aki már elkezdett sporeolni hogy megvegye a sporet?
[egyik haveromnak jutott eszébe, muszáj volt megosztanom veletek :D] -
#3340 Jóak. -
#3339 A robothoz sok ötletet loptam meg keveset a csontihoz is :D -
#3338 Elértem a 70 lényt sporepediában :D
Ennek örömére pár újabb dögöm:
-
#3337 4:25-nél nézzétek mögötte a monitort :D -
#3336 csak tékelni akart
[gonosz] -
#3335 Kösz. :-) -
#3334 Asszem letettél már annyit az asztalra, hogy enélkül is higgyünk Neked, de köszi a bizonyítékot. ;) -
#3333 Itt van az egyik videó amiben említi 0:50-nél. Van egy másik is amit nem találok, de ott mondja, hogy ez lesz a játék "végcélja". -
#3332 Hmmm...erről én sem tudtam. Thx. -
#3331 Erről nem tudtam -
#3330 Én max olyasmira tudok gondolni, hogy valamiféle tutorialszerűséggel játszuk végig a játékot ... pl. "edd meg a zöld bigyókat", "ismerkedj meg 5 lénnyel", "csinálj gyereket", "hódíts meg egy bolygót", stb. Aztán amikor ezekkel mind megvagyunk, akkor közli veled, hogy te vagy a világegyetem ura ... remélem ennél nem lesz komolyabb ...
Amúgy régen mondták, hogy szabadon ugrálhatsz majd a fázisok közt, és azt is, hogy akármennyi időt eltölthetsz bennük.
Lehet azért tesznek bele egy kis outrot, hogy legyen sikerélménye a játékosnak. Passz ... -
#3329 Semmi új nincs ebben. Wright már említette egy régebbi interjúban, hogy a játék végcélja elérni a galaxis közepét. A fajok akikkel útközben találkozunk mind külön elmélettel áll elő, hogy mit is jelent az ami ott van és mikor a játékos is eléri, ő is összerakhatja a saját elméletét.
Utána meg gondolom megy minden tovább, csak annyi a pláne, hogy van egy "végcél" amiért lehet küzdeni. Olyan mint a GTA-k. Miután végzel a fő küldetésekkel, a játéknak ugyan "vége" van, de ugyanúgy lehet tovább sandbox módon játszani. -
#3328 Hát...nemtom...szerintem ez rossz hír...pont ezért szerettem a Maxis játékokat, hogy nem volt konkrét vége... -
#3327 elcsesztem a BBCODE-t, a franc akarta az egészet félkövérre .... grr -
#3326 [b]Vége van a Spore-nak[b]
Nyugalom, nem a fejlesztést lőtték le, pusztán egy olyan információra derült fény, amely a játék végével kapcsolatos - és ebből az egy dologból már sokan rájöhettek az érdekességre!
Aki játszott már Maxis játékkal, vagy kipróbálta Will Wright játékainak bármelyikét, az bizony már a bevezetőn is laposokat pisloghatott - aki pedig esetleg nem érti a dolgot, annak most villámgyorsan álljon itt a megoldás: eddig egyiknek sem volt vége, legalább is a szó "játékos" értelmében. Bizony, a Spore nem csak abban lesz úttörő, hogy ez lesz hosszú évek óta az első olyan Maxis játék, amely semmilyen módon nem kapcsolódik a Simekhez (se város nem építhetsz nekik, se az életüket nem tutujgathatod...), hanem abban is, hogy úgy 10-15 óra játék után egyszer csak befejeződik majd. Hogy ez konkrétan mit jelent (vajon elérve egy bizonyos szintet a világegyetem tejhatalmú urává válunk, vagy a népünk ennyi idő után kezd el stagnálni) most még nem értjük, de hát már csak hónapok vannak hátra a megjelenésig, odáig már féllábon is kibírjuk...
forrás: PCGURU
?! Kiírják, hogy "Ügyes vagy, nyertél!", aztán megkérdik, hogy akarod -e folytatni? Mire jó ez? -
#3325 Na csinaltam egy parat:
Cickus
Bömbi
Larvus
Szexualis zaklatas Vanda
-
#3324 Sir Moak
-
#3323 azt már észrevettétek mi történik ha gyorsan megforgatjátok a főmenüben lévő galaxist? :D -
#3322 -
#3321 Hammertime!
-
#3320 #3307
amiről ott beszélek az jobban néz ki :) -
#3319 Cthulhu.
A kép link a profilomra -
Coolfire #3318 Bizony...én nagy Maxis fan vagyok...:)Amit ők csinálTak,csinálnak az nálam akut érdeklődést vált ki.:)És eddig a játékaikban sohasem csalódtam,hiszen rettenetesen kreatív csapat Will bátyóval az élen.Arra az időjárásszimulátorra tényleg kívánci lettem volna..:) -
#3317 És akkor megjelent egy régi cimbora... -
Coolfire #3316 Elidétlenkedtem már én is a lénylaborral.:)Hát nem semmi figurákat hoztam össze.De mikor megláttam tegnap az E3-as trailert seggreestem.Pedig-attól függetlenül,hogy ide nem írkálok-,a bejelentéstől fogva a szemem a Spore-n van.:) -
moralosan #3315 Nekem tuti békés törzsem lesz ^^. -
#3314 Áááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!
Most azonnal tépd meg a ruhád és szorj hamut a fejedre. Valamint mormolj el egy fohászt azért, hogy ne üssön valaki szájba ezért a kijelentésért! -
#3313 Nem, az egy külön játék. -
#3312 a simcity societies az, nem? -
Coolfire #3311 Hát nem semmi játék lesz az biztos.Igaz erre Will Wright és a maxis a garancia.Apropó a SimCity 5-tel mi van? -
#3310 18 editor lesz a játékban. bakkker... hol van még a szept 5. -
#3309 Atomjóak! -
#3308 A járműszerkesztő nagyon brutálisan néz ki. Egyszerű, de mégis nagyszerű ;). Zeneszerkesztőről eddig még nem hallottam, vagy csak elfeledtem ... na ez is tetszett ;). -
#3307 lol, a második videóban, amikor megy haverkodni a dínókkal, ott ijesztget Cthulhu :D -
#3306 Nagyon joak!!! -
Linkek:
Developer Walkthrough Part 1
Developer Walkthrough Part 2
Developer Walkthrough Part 3
-
#3304 Jól láttad azaz avatarom vagyis azvan betéve avatarnak :) -
#3303 Jaja ezzel en is igy vagyok csak az enyemeim inkabb idiotak:)) A sulyemelos paroson mindig fetrengek a rohogoestol ahogy a hatso szemei mozognak, kesz vagyok:))))