8545
Spore
  • Benny04
    Ne mondd már, hogy te még nem warezoltál életedben
    (amúgymeg nem dohányzok, se iszok, se sulibüfézek, se dugok xDDD)
  • ZsZso
    Jajj, nemár. Minden topikban meg volt tárgyalva minimum 2szer. Aki warezol warezol, aki nem nem. Kész. Ez a spore topik. (nekem is nehéz visszafogni magam, hogy ne nyilatkozzak, de tényleg ne kúrjuk már szét az egyik kedvenc topikunkat is ;)

Carlos: naja, amikor először megnéztem a vidit majd összepisiltam magam, pedig nem szokásom :).
  • EnZsolt
    Hogy is olvastam a minap? Áhh igen, a magyar emberek többsége kissebb csalásokhoz folyamodik, valamint hiteleket vesz fel, csak hogy azt az életszínvonalat, amit eddig fenntartott továbbra is tartani tudja. Tehát, ha nincs pénzed játékra, mert másra kell, akkor ne lopj, hanem nézz körül otthon, hogy miből tudsz lefaragni, esetleg ne igyál mondjuk minden héten, vagy ne dohányozz és a probléma már le van tudva. Persze, ha ezek téged nem érintenek, akkor gondolhatsz még a sulibüfé elfelejtésére, vagy egyéb dolgokra. Kíváncsi vagyok egy gimnazista mire cseszi el a pénzét. Egy kivétel lehet: az óvszer, az megbocsájtható :)
  • Carlos
    But what they never realized was that all along the way, from humble microbes to starship captains, someone had guided them at every turn! And that someone is YOU!

Készvagyokbazmeg...
  • Me Ga
    A szokásos baromság... mennyé' el...
  • Benny04
    Én nem szoktam pénzt költeni játékra, kell másra is a pénz.. -.-
  • Lobsterman
    Hát igen. Én csak a minimális játékidőt mondtam. Egy normális végigjátszás ennek másfél-2szerese lesz szerintem, és nem hiszem hogy ott megállnánk. Nekem csak most van 6 lényem akiket kipróbálnék creature fázistól kezdődően.
  • ZsZso
    No comment ... én hülye meg segíteni akartam ...
  • Pluskast
    Khm. Erre a kérdésre nem hiszem, hogy választ fogsz kapni....
  • Pluskast
    És azt se felejtsd el. hogy azért ez nem egy olyan game amit egyszer lenyomsz és jó napot. A variáviók száma elvileg végtelen hisz ha végigvitted 1 lényeddel utánna majd végig akarod vinni egy másikkal és így tovább és így tovább.
  • Benny04
    Krekkelés segítene szerintetek?
  • Benny04
    Nem eredeti
    Nem installáltam többször.
    És le van szedve az EA Download Manager, xp-m van...
  • ZsZso
    UPDATE:
    Szedd le az EA DownloadManagert! Ha Vistád van, és még mindig nem indul, futtasd adminisztrátorként.

Sok Sikert!
  • Carlos
    Esetleg többször installálta már, mint kellett volna?
  • ZsZso
    Eredeti játékod van? A külföldi fórumokat böngészve arra jutottam, hogy nagy valószínűséggel a CDKulccsal lehet a bibi, bár sehol se láttam megerősítve ezen információt.
  • Benny04
    Hello!
    Végre jó az új gépem, már játszani szeretnék, de ezt írja ki az indításnál:

Mi lehet a baj?
    A vidkarim Gef. 8800GT, úgyhogy az tuti jó...
  • Fantos
    hmmm de ha jól sejtem ha egy lényemet akarom fejleszteni akkor újrra kell alkotni a lényt nemde?
  • sasvader
    egyetértek+én elöször az alapbol kreált lényeket fogom használlni ugy hogy nemszámit!
  • Fantos
    hát úgyis a lényemel foglalkoznék inkább meg galaxis elfoglalásával
  • Carlos
    Be fognak szarni a szerverek úgyis. Ne is reménykedjetek, hogy normálisan lehet használni majd a sporepedia-t 2 hétig!
  • Fantos
    :D jó megfogalmazás
  • sasvader
    De ha jól értem akkor fel lehet majd tölteni a sporopédiába a lényeinket,épületeinket,űrhajoinkat,szárazföldi egységek(Tank,Robot)akkor nem fog tönkremenni totál az oldal hisz még igy is 80000000 lény van már feltöltve és még csak lény hol van a többi!
  • Lobsterman
    Wikipedia alapján: "The first four phases of the game, if the player minimally uses the editors, will take 10-15 hours to complete."
    Szóval jó 30-40 óra ha nem pöcsölsz órákat az editorokban. Márpedig fogunk az biztos elnézve a CC által alkotott lénymasszát.
  • Kicsikiraly
    csak az űr fázis kb 15-20 óra míg eljutsz odáig, és már odáig is le kell nyomj egy RPG-t és két RTS-t :D
  • Hmuda
    Olyasmit olvastam, hogy amint eléred az űr fázist, onnan kábé 15-20 óra. De a fene tudja, hogy mi ebből az igaz.
  • Fantos
    na, de az nem egy perc hanem 5
    de akkor is megy tovább és mennyi idő mire el lehet jutni a galaxis közepébe?
  • Hmuda
    Pedig az a játék legrövidebb része és elvileg akár 5 perc alatt is végezhetsz vele ha akarsz.
  • Fantos
    szerintem ha kijön a játék midnenki a sajátját nevelgeti nem lénylaborlal töltöget fel mert gondolom nem egy perc mikrobából a vízből kifejlődni
  • Lobsterman
    És még mi lesz itt 2 és fél hét múlva. Csak a CC-vel készült másodpercenként 2-3 lény. Kijön a játék, készülnek új lények, mikróbák, épületek, járűvek, zenék és még ki tudja mi. Plusz a servereknek a játékosokhoz is el kell juttatniuk állandóan 20-30 darab contentet a játékból, az emberek nézegetik a sporepediát válogatva hogy mi legyen a játékukban. Káosz lesz. Nem kicsi. Nagy...
  • Pluskast
    A hiba nem az ön készülékében van. Szarakszik a spore szervere.
  • HöfEE
    Hali! Segítségre lenne szükségem! Letöltöttem a lénylabor demo verzióját, regisztráltam magam és elkezdtem játszani. Majd mikor következő alkalommal próbáltam elindítani a játékot akkor nem tudtam belépni a regisztrációs adataimmal, azt írja hiba a spore serveren. Próbáltam ujraküldeni a regisztrációs emailt , jelszót, de nem jön meg semmi levél a postafiokomra. Mi lehet a hiba?
  • Rip
    Jaja, jó lenne itthonra egy olyan "3D lénynyomtató" :D
  • cenobite
    Azok a kis "gyurmalények" vagy mik nagyon jók! :) Klafa videjók amúgy, tenksz!
  • Kicsikiraly
    és aki elmegy érte? :D
  • mama2
    Ezt írtam 3793. hsz.-ban, csak én már a postaköltséget is hozzászámoltam.
  • ZsZso
    Nem tudom olvastátok -e, a mySpore értesülései szerint
    "a SPORE 1000, míg a Galactic Edition 2000 Ft-al lesz drágább.
    Íme tehát az új árak:
    - SPORE: 12.990 Ft
    - SPORE - Galactic Edition: 14.990 Ft".
  • ZsZso
    Most(anában) készült lényeim, úgyis rég volt már lény beszúrva ide.

• Lobsterman
    Aha. Kösz az infót. Akkor sztem a PCG is hasonlóképp fog eljárni. Van esélyem. Jihááá :D
  • 5c0rp330n
    Spore Origins-ról hallottatok már? most jelent meg, ez a telefonos változat, elég egyszerű játék, de nem tűnik rossznak :)
  • Aragorn83
    A Mr Spore nem a mi asztalaunk az a PC Guru oldalán zajlik.

Egyébként a lényeg az, hogy a Miss Spore jelöltekből 5 lényt kell visszaküldenünk az EA-nek, az 5 legjobbat. Mi hármat fogunk visszaküldeni (,mert a Miss Spore-t megosztva kaptuk meg egy másik oldallal). 1-1 lényt mi választunk ki, a harmadikat megszavaztatjuk a látogatókkal, a verseny lezárása után. Így találtuk fairnek, mert így mindenki egyelő esélyekkel indul.