Spore

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Kamiant

Ma nem vagyok formában. Csak egy natúr tripod lényre futotta.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Stark

Stanundpan

Myers

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hmuda
Nem nagy szám.

Erilkwor

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Tab.

Kicsikiraly
hogy forgatjátok a száját? mármint úgy mint abban a hsz-ben amire válaszoltam a Doll.

DFTBA ಠ_ಠ

VRSDM
sg-n belülre reklám, nocsak, belsõ link, :] <#eplus2>

u dont have to listen anybody else but me

Fantos
valamit látott a kicsi XD

Solten
Klassz. Tiszta alien queen 😊

Saor Alba

Solten
Démon Hill... <#hehe>

Saor Alba

Mégegy, talán jobb kép

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Minyi

Carlos
Ingyenreklám? <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

VRSDM
hogyha nem tudnátok 😊
Az SG berkein belül vállalunk külsõ szavazások hosztolását. Ha egyéni szavazást akarsz elhelyezni a topikodban,
akkor írj VRSDM, Desigo vagy Ability nevû felhasználók valamelyikének.
Köszönjük! 😊

u dont have to listen anybody else but me

solten: tudom, csak nem éppen a legközelebb van hozzám a tesco, buszozni nincs sok kedvem, és senki ismerõs nem megy mostanában kocsival se... :S
akk lehet a booklineról rendelem meg.. ott 800 a postaköltség.. 😊

Adam II
Kössz a tippet!

xenomorph királynõ?

Adam II

Adam II

Adam II
Utolsó próba csakazéris. Ha nem sikerült bocsi.

Adam II
Akkor menjen a francba az SG amiért megszûntette az SMSes VIP-et meg azért ,hogy egyáltalán fizetni kelljen alap dolgokért és jajj nehogy be tudjak ide szúrni bármit is másik oldalról<#boxer>

Adam II
Na akkor még egyszer:

Adam II
Hát szenvedtem vele kicsit de egyenlõre ennél jobban nem tudom megcsinálni.

Solten
Lehet kapni a teszkóba' is, meg egy rakás helyen...

Saor Alba

nem tudtok olyan helyet a neten ahol 1000 Ft-nál olcsóbb a postaköltség? mert valahogy egy 1500 Ft-os játékra nem akarok 1000 Ft postaköltséget fizenti..

Solten

Saor Alba

Solten
<#idiota>

Saor Alba

Solten
Nah, kiszerencsétlenkedtem az elsõ lényem.. Tighors:

Saor Alba

Carlos
FAQ.

Þór vígi þessi rúnar

Indítottam a My Spore-on egy My Sporepedia nevû dolgot, ahol a magyar Sporepedia linkeket gyüjtjük össze. Ajánlom a figyelmetekbe! 😊

én ennyire ronda állatkát még nemtudtam összehozni a spore-ban😊
katakpult
Tyûû ez nagyon nagy 😄 Olyan mintha magamat látnám 😛

Hmuda
Jó móka ez a gravitációs szimulátor. Addig nem nyugszom míg össze nem hozok egy normális galaxis modellt. :-)

Benny04
azta de jó lett 😮OO
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak vicceltem 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Carlos
Jó lett...Hogy csináltad? <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
Legújabb lényem: a Geek.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na jó nem, csak kíváncsi vagyok mennyien dõlnek be és mennyien nem olvassák a spoilert. 😛

Igazából innenszedtem. Ez ahogy olvasom egy régi pre-alfa játékszegmens teszt programja, amivel a különféle gravitációs kölcsönhatásokat próbálgatták.

N3v3rland
Lényeim: Sajna még csak Trial...

Doo
Old Klay
Flotty

(Profil)

Unleash Your Inner Monkey

katakpult
A pcdome sporeos topikjánál is van erre lehetõség, bár lehet, hogy az is a CD-galaxisra mutat 😄

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Sephi
Azt írtak, hogy valami magyar oldalon elõ lehet mar rendelni a játékot.

En nem találtam róla infót 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Carlos
Nem vagyok kocka!
Hogyan definiálod a kocka kifejezést? Mert szerintem rosszul...

Þór vígi þessi rúnar

nagybek
Ejj ezt a nagyon izmos békafejût ki alkotta? Eléggé lezúz 😄

hát jó..én csak most kezdtem az original játékok vásárlását, eddig nemnagyon játszottam semmivel..remélem az aranykor idején kapcsolódok be..pont a SPORE-nál😄😄
hamotar
Nem mindenki ilyen brutál kocka h tisztában legyen ezzel..

Carlos
Már rég bevett szokás a preordereknél.

Þór vígi þessi rúnar

Ezt nem is tudtam, hogy a SPORE-nál beszámítják majd a teljes játék árába a lénylabort is, ultra jó ötlet!!
katakpult

Pofon?

hamotar
Ne légy ily ostoba!

katakpult
Jaj már, ezt nem lehet elégszer elmondani 😊

hamotar
Igen ezt ezért sem írtam le mert már 17x le lett írva. De ügyike vagy h ilyen okos vagy.. 😊