8545
Spore
-
Aragorn83 #4265 Próbáltam feltölteni, de valamiért nem sikerült... :( -
#4264 Beküldhetem, de szeretném ha fent lenne sporepedián is. Valaki megpróbálná nekem feltölteni őket? :D -
Aragorn83 #4263 Pont az ilyen lényeknek nyitottuk a Kivülállók szekciót, ha gondolod hozzánk beküldheted. :)
My Spore - Kívülállók -
#4262 én 2006 karácsonyára emléxem... No mind1 is... -
#4261 pkr -
#4260 Ááááá már 2 lényemet nem tudom feltölteni :(Valaki feltöltené őket helyettem? :D
Nem nagyon izgat hogy nálam van vagy másnál, csak legyen fent :D
-
#4259 Na igen. Ha belegondol az ember, hogy elsőnek 2007 februárjában akarták kiadni. Ahhoz képest jó sokat vártak. Viszont ugye anno az volt az indok, hogy azért mert "finomítani akarnak". Mit ne mondjak elég hosszúra nyúlt finomítás volt:) Szerintem Will Wright teljesen átgondolta az egész koncepciót mert ez a plussz másfél év pont elég volt arra, hogy teljesen más irányvonalat vegyen a játék. -
#4258 Én nem merem rajongással várni a játékot (hülye mondat, de megmagyarázom). Félek attól, hogy túlértékelem, félek, hogy csalódás lesz vége (1 hét játék után halálra unom). Most már leálltam az előzetesek megtekintésével is :), hogy minél többmindentől essen majd le az állam játék közben, ne csak folyton azt mondogassam magamban, hogy "jaaaaa ez az ami a videóban is volt" :).
Jópár éve láttam meg először, és azóta is vágyom rá kezem közé vehessem, de nem számolom a hátralévő perceket ... persze ha kijön, jó lenne minél hamarabb hozzájutni :). -
#4257 Melyik? Pacific? Én azzal szoktam nyomni. -
#4256 Máker.
Én szénné unom magam. Pókerezek és annyi... -
#4255 -
#4254 Hehe én most simán kibírom péntekig. Megjött a Man of War Betája. Van cd-kulcsom is és a haverok is kaptak úgyhogy multizni is tudunk. Így fél lábbal is kibírom:))) -
#4253 Kis Star Trek fun:) Éljen a világbéke mi? -
#4252 Én sem vártam még így játékot:D. -
#4251 Ja! :D
Mi leszünk a tömeg, ami megrohamozza az üzletet. :) -
#4250 BIA 3-at majdnem teszteltem varsóban...átbaszás gyanúsnak tűnt a cég ajánlata, ezért nem mentem bele. -
sasvader #4249 Én várom a Brothers In Arms Hell's Highway is!Spore-t is megveszem meg a BIA is! -
#4248 Nekem volt már pár ilyen:
Összes Guild Wars, GTA SA, Diablo 2, C&C First Decade, hirtelen ennyi jutott eszembe... -
#4247 "ez az első amit megjelenés perceiben veszek meg :D"
Igen, az is. :D -
#4246 Nem, de a 2-2.5 év várakozás, minden fellelhető videó, interjú, és egyebek elolvasása/megnézése után az emberben akaratlanul is túlzott elvárások alakulnak ki. Ezért csalódni fogok. Hatalmas játék lesz, tudom én ezt, azt is tudom hogy hónapokig le fog kötni, már csak az editorok miatt, de az is biztos hogy többet várok tőle, mint ami akar lenni :S -
#4245 most döbbenek rá én is, nem volt még játék amit ennyire vártam volna :D ez az első amit megjelenés perceiben veszek meg :D -
#4244 Csak nem egy pesszimistával állunk szemben? -
#4243 Tényleg, van itt rajtam kívül más nyíregyházi elmeroggyant, akivel összefuthatok pénteken? :D -
#4242 Komolyan meg fogok őrülni. Minél közelebb a határidő, annál szarabb várni. Most már hivatalosan is kijelenthetem, ennyire játékot még nem vártam. Érzem csalódni fogok, és ez csakis az én hibám lesz :) -
#4241 Készül már a YouTube videó, de majd csak a Spore megjelenése után kerül ki a fórumba. Esetleg még egy visszaszámláló az oldalra? :) -
#4240 Taníccs! Hogy kell kicsomagolni a játékot! -
#4239 Hehe...
Aszittem lesz egy ilyen az 5-ben:
-kerüljük, hogy a tű az alábbi feltételek szerint haladjon: póló - kártya - bőr - póló. Kivételt képez az aki ezt kifejezetten szereti. -
Me Ga #4238 Lol, ez jópofa volt... -
#4237 Én is kibírom mert valszeg akkor jön a fizetésem :D -
#4236 1. Veszel egy névjegykártyát.
2. Megfordítod.
3. Ráírod: "SG-s vagyok!" (aposztrófok nélkül).
4. Fogsz egy biztosítótűt.
5. Feltűzöd vele a pólódra a névjegykártyát.
Megjegyzések, avagy mire figyelj oda:
- a poló felé nézzen a névjegykártya nyomtatott fele
- a tű helyes haladási rendje: póló - kártya - póló (ha szeretnéd kicsit bonyolítani, akkor póló - kártya - póló - kártya - póló)
Ha ki szeretnénk tűnni a(z SGs) tömegből, akkor kisebb rajzokat is elhelyezhetünk az 3. pontban tárgyalt szöveg mellé. (Az ügyesebbek felvéshetik a nickképüket is a kártyára.)
Zso praktikus tanácsait hallották :) Legközelebb a játékok helyes kicsomagolásáról tudhattok meg hasznos információkat. Stay tuned! -
#4235 Ehhh...most ezért nem csináltatok pólót...nincs az sg-nek pólója? -
#4234 az nincs, nemhordok. kénye nyomtatni olyan pólót h fekete alapon fehérrel: EZSGÉS VATYOK :D én azt még alapba is hordanám xD -
Aragorn83 #4233 Bár én egész jól bírom, egyre nehezebbé válik, ahogy a célegyenesbe érünk... :) -
Aragorn83 #4232 Ha a titkos információim helytállóak az 576-al se lesz gond, és rendben megérkezik oda időben a szállítmány. :) -
#4231 Én vagyok az egyetlen aki kibírja hétfőig?
Igaz nincs más választásom. GE-t akarok venni és az kétlem, hogy lenne a szegedi 576-ban pénteken (vagy bármikor). Marad a házhoz szállítás. :P -
#4230 Bészbólsapka a fejen? -
#4229 cdgalaxisba legalább biztos hogy lesz már péntek délután :D valahogy tényleg kéne ott jelezni ha valaki ezsgés :D -
Aragorn83 #4228 Egyébként a Sporepedián már több, mint 3 millió lény van fenn! :) -
Aragorn83 #4227 Én is ajánlom nekik, hogy jövő péntek délután már legyen, mert morcos leszek. Fél 3-kor megyek a munkából megvenni a játékot. Aztán nyomás haza... :D -
#4226 Ha péntek délután nem lesz a helyi 576-ban, egyszerűen felrobbantom az egész kócerájt a francba. (Aztán keresek másik boltot.)