8545
Spore
  • Venom
    Hát de ehhez nem nézheted az amit az amcsi oldalon írnak.
    Nameg ha 5ikei megjelenést írnak annak megint semmi köze az amcsi 7ikei megjelenésnek hogy csak akkor tudnék játszani.
  • Pluskast
    Na ja viszont azért az egy jó kérdés, hogy aki ma letölti az tud e játszani vagy nem. Csakmert megakadályozni nem nagyon lehet. Vagy mondjuk ma letöltöd és 5-én megkapod a cdkulcsot? Az viszont meg kimeríti a kínzás fogalmát:) Ott van a gépemen felrakva de nem tudok vele játsazni ááá ez kész:))
  • Kicsikiraly
    mert maga az anyag kész van, 5-éig még megy a sokszorosítás gondolom.
  • Pluskast
    Egyébként ha már így le lehet tölteni akkor simán 1 héttel elöbbre lehetett volna hozni a megjelenést. Szórkoznak az idegeinkkel :D
  • Carlos
    Akkor szó szerint fordítok, bár nekem tökmindegy, én bolti verziót veszek.
    Szóval:

Aug 28 csütörtöktől csak az EA boltból, lehetőséged van előre letölteni a download manager-eddel (ezt nem fordítom), ami azt jelenti, hogy nem kell megvárnod a letöltéssel a szeptember 5-ei megjelenési dátumot.

Ebben nincs szó aktiválásról, meg arról, hogy mikortól játszhatsz vele. Az lenne az értelemszerű, hogy 5-én, de ez nincs odaírva!
  • Kicsikiraly
    az ő mondata pont az eusoknak szóló 5-ei aktiválásról szól
  • Carlos
    Ez a mondat arról szól, hogy pre-download, nem kell megvárnod az 5-ikei megjelenést a letöltéshez.

"You can get your download started, then once September 7th hits the game will activate and you will be one of the first to start creating!"

Ez pedig arról szól, hogy megkezdheted a letöltést, és amikor 7-én aktiválják a játékot, akkor lehetsz az elsők közt akik játszhatnak.

(arról itt nem olvastam, hogy az eu-soknak mikor aktiválják a játékot)
  • Venom
    hát 00:01 órakor már péntek szóval sztem igen.
    Bár nekem 8 ha később mert úgyis csak ránézni lessz időm ha éjfél utánn aktivállódik mert másnap meló énmeg aludni szeretnék :D
  • Kicsikiraly
    és akkor nektek már éjfélkor aktiválódni fog? vagy pénteken valahány órakor?
  • Venom
    " From Thursday 28th August, exclusively on EA Store, you will be able to pre-load Spore in your download manager, which means you do not have to wait for it to download upon release on the 5th September.*"
    EA Stores kiirás. Szóval nem szívom :)
  • Venom
    Amcsiknak 7 EUsoknak 5. Sztem. :)
  • Lobsterman
    Adtak ezzel egy hét előnyt a cracker csapatoknak. Kudos :D
  • Carlos
    olyasmi ja.
  • Hmuda
    Tartalom: hangok, videók, modellek, textúrák, animációk, a sor meg csak megy.
  • Carlos
    Akkor szivod meg, ha aktiválni csak 7-én az amerikai megjelenéskor tudod.
    Mi meg már 5-én este játszunk, te meg nézegeted a fájljaidat!

Ami igy elég valószínü:
    "...then once September 7th hits the game will activate and you will be one of the first to start creating..."
  • Venom
    Hát részletekben nem hinném. Inkább tömöríttést tudom elképzelni.
  • Carlos
    őőőőőő...nem igazán!
    Ami elviszi a terület 90%-át az a hangok és a videók!
    A maradék 7-8% a textúrák modellek, stb, a többi a kód, dll-ek, directx, stb.
  • Hmuda
    Aham. Láttam már erős tömörítéseket, lehet itt is valami ütős darabot használnak, de az is lehet, hogy részletekben megy majd a pre-load.
  • Venom
    Ha EAstoreról rendelted elő akkor letöltheted előre és nemkell a megjelenéskor vacakolni vele csak felpakolni és jáccani. Vagy csak már jáccani ha most engedi felpakolni.
  • sasvader
    Venom most miről beszélsz le lehet tölteni a Spore-t vagy mi???
  • Venom
    Majd meséllek :D egyenlőre még tölt demár a fele lejött, sajna nincs hipergyors netem :(
    Reméllem telepítteni lehet és akkor megjelenéskor már erre nemlessz gondom :D
    Azé mondjuk idegesíttő lessz kicsit hogy már ittvana gépen de még nem játszahtok :D

Hmuda: Méreten én azért lepődtem meg mert mindenhol úgy írták hogy 6 GB lessz, bár ezt a telepítettre értették nem a telepíttőre. Mondjuk annak örülnék ha nem a C-re pakolná a letöltött kreációkat majd, jólenne ha ezt áttlehetne állítani.
  • Aragorn83
    Megint megpróbáltam, de ugyanarra az eredményre jutottam mint te... :(

A lényeidből Kivülállók lettek! :)
  • Aragorn83
    Majd mesélj így előzetes milyen finomságokra bukkantál! :D

Teszem azt readme fájl! stb.

Egyáltalán telepíteni még engedni fogja? Bár én úgy vettem ki a szövegből, hogy igen...
  • Hmuda
    Engem inkább az lepne meg ha egy teljes DVD-t kitöltene. A játékokban MINDIG a tartalom viszi el a tárkapacitás többségét. Itt meg nem részletezem miért is van ez fordítva.
  • Venom
    Én igen és már töltöm is vááá. Épp valameik nap filóztam hogy lehetne preload lehetőség :)
    Egyébként érdekes csak 3.8 GB bár gondolom felinstallálva több lessz.
  • Aragorn83
    Igaz. Azért egy fizikai példány mégiscsak jobb szeritem. Ezért is vettem a Lénylabort a megjelenésekor... :)
  • Hmuda
    Én terveztem, de az idő-limitált letölthetőség és a doboz hiánya miatt lemondtam róla. Inkább megrendeltem a GE-t (a a CC-s árengedmény meg annyira minimális, hogy nem problémázok rajta). Igaz valószínűleg csak hétfőn jön meg, de kibírom. :-)
  • Aragorn83
    "From Thursday, August 28th, you will be able to pre-load Spore through the EA Download Manager, which means you won't have to wait for it to download upon release on September 7th*."

Van itt valaki, aki a digitális verziót rendelte meg?
  • Aragorn83
    Egyébként ez egy nagyon okos húzás volt a Maxis/EA részéről! :)
  • Lobsterman
    wh@t?
  • olcsy11
    áááh. raving rabbids :D nagyon bírom azokat a nyulakat :D
  • sasvader
    ááááááááá nem birom tovább az ilyen videok mindig csak idegesebbé teszik a várakozásomat!
  • Hmuda
    Enjoy.

• Aragorn83
    Most látom a Spores Illustrated-en:

Spore Pre-Load From EA Store Starts Now!
    Posted by Jube on Thursday, August 28, 2008 at 2:23 pm.
    Oh wow, it makes this all very real to hear that pre-orders of Spore from the EA Store can begin pre-loading the game now! You can get your download started, then once September 7th hits the game will activate and you will be one of the first to start creating! This is Digital Download for the PC only. To pre-order for Mac you can hit GameTree Online. Pre-orders of Spore from the EA Store also receive $10 off your next purchase from Zazzle.

• Kicsikiraly
    :O baromi jó lett mind :O
  • Rip
    ÁÁ, Max, a nyúl! Zseniális! :D Gratula újfent!
  • Lobsterman
    Ooops. Egymás mellé akartam :S
  • Lobsterman
    Egy pár jobban sikerült új lény, ha már itt vagyok.
    Hogy ne csak a maradék 1 hét 5 óra 16 perc legyen a téma :D

Meg egy bónusz :D
  • Aragorn83
    Nincs mit! :)

Pedig biztos nem csak nekünk volt ilyen gondunk. Ezt a hibát miért nem javítja vajon a patch? Ha átküldöd nekünk a Kívülállók-nál kitett ismertető szöveg alapján, akkor legalább a My Spore-on kint lesznek a lényeid. :)
  • Lobsterman
    Akkor a lények döglöttek :(
    Az egyik nem is megy fel rendesen, a madár meg azt mondja feltöltötte de mégse :P

Azért köszönöm, hogy megpróbáltad.